Mamman galningen Breiviks akilleshäl! Vad är då pappan?

Jasså, var Behring Breivik tokig! Klart han måste vara galen på något sätt som skjuter oskyldiga människor. Och inte bara en utan runt 70. Killen är inte frisk. Men tänk om diagnosen är ihopkokad för att man ska kunna stoppa in honom på psyket i hundra är. Gömma och glömma honom helt enkelt! Nä, så enkelt är det inte heller. För om det är som i Sverige är han kanske ute och kutar om tre år igen. Bedömd som frisk helst plötsligt. Allt är ju relativt och beroende på vem som analyserar verkar det som.

Terroristen Anders BB har svårt att acceptera att han har diagnosen paranoid schizofren, uppger poliskällor. Samtidigt har beskedet att Breivik är straffrättsligt otillräknelig väckt reaktioner. Enligt en opinionsmätning publicerad av NRK visar hälften av dom tillfrågade at dom ser negativt på att Breivik nu troligen döms till tvångsvård. Nästan 90 procent anser att tvångsvården bör ske livet ut. Var tredje norsk våldsförbrytare som under dom senaste tio åren dömts till tvångsvård i sydöstra Norge, inklusive Oslo, är i dag på fri fot. Verkar vara lika slött där som i Sverige med andra ord.
Anders BB ska vara glad att han sitter i Norge och inte får utstå samma tortyr som Bradley Manning.

Behring Breivik hade nog varit betjänt av en närvarande pappa under sin uppväxt. En pappa som älskade och som såg sin son. Som gav honom tid. En mamma i all ära, men det blir inte optimalt. Som det var tänkt. I april 2011 när Breivik fortfarande bodde med mamman gick han med ansiktsmask inomhus eftersom han var rädd för att bli smittad med någon infektion. Han ville väl vara fräsch för sin stora mission kan man tänka. Mamman säger att sonen pendlade mellan att sätta sig väldigt nära henne i soffan till att vägra äta upp maten som hon lagade. Anders BB visar inga känslor när han pratar om sin barndom och sin mamma. Massmördaren säger emellertid att han inte vill att mamman ska närvara under rättegången. Han hoppas bara att mamma inte ska vara där. Hon är den enda som kan göra honom känslomässigt instabil. Hon är hans akilleshäl.

Läs även:
Drönaren Behring Breivik muslimfria Europa 2083! Target: Marxismen!
Är Behring Breivik idol i Israel?

SvD DN SvD SvD DN DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Mamman galningen Breiviks akilleshäl! Vad är då pappan?

 1. Lilla My skriver:

  Hypokondriker så det skriker om det om du frågar mig.

  Gilla

 2. gunnardeckare skriver:

  Jag förstår hur lagen fungerar men man har svårt att smälta att han inte skall sättas i fängelse.

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  Breiviks pappa var en högt uppsatt diplomat med bakgrund inom militär/säkerhetspolisen om jag inte minns fel.

  Kanske en fader som kan tänka sig offra en son för Arbeiderpartiets bästa.

  Gilla

 4. antonia skriver:

  Jag ser kanske inte mamman som boven, men helt klart att grabben har en störning någonstans.
  Men för dens skull så borde han sitta inspärrad resten av sitt liv.
  Släpps han ut om tio år kommer han antagligen smida sina planer på nytt. Och då får även den som släpper ut honom straffbeläggning.
  Psykopater är mästare att manipulera sina psykologer.

  Gilla

 5. olle w skriver:

  Behring Breivik kommer aldrig komma ut igen. Han är uppenbart sjuk och har en personlighetsstörning. Detta passar inte vänsterns galematias värld för de vill gärna insinuera att hans löjliga vanföreställningar om tempelriddareorden, kommendörer och inte minst ”andra i ett hemligt närverk” kanske finns.
  Han är en ensam galning med ett mycket spretiga åsikter. Pro homo, ”antirasist” osv.

  Gilla

 6. Markus Andersson skriver:

  Alla behöver en far absolut. Enig också om att Breivik verkar vara en tragisk och tokig figur men i övrigt verkar ingenting rimligt kring hans story.

  Jag jobbade flera år inom psykaitrin som skötare. Diagnosen paranoid-scitzofreni brukade innebära att patienten inte kunde sätta på sig skorna utan att klanta till det. Organistationsförmågan var verkligen noll på de här stackars patienterna.

  Jag tvivlar på att man ens skulle kunna leja Breivik tilll att råna korvkiosken? Jag skulle alla fall föredra någon stabilare medbrottsling.
  Vid mönstringen fick ”Mästerterroristen” frisedel, men han har förstås varit på något sådant där hemligt mystiskt millitärt terrorist-träningsläger som det dräller av i det globala kontrollsamhället?

  Och om fler människor åtminstone behövt tampats med sysslor som att spränga sten och skjuta harar så hade inte Breivikmyten gått att sälja, åtminstone hade de insett att det INTE ÄR LÄTT att spränga ett regeringskansli fullt av kameror med lite gödsel, och sedan på nolltid ta sig därifrån för att ta världsrekord i ensamgalningmassmord.
  Folk blir så arga på mig när jag drar upp det här, och jag har fått höra att det här minsann är min käpphäst, men jag tycker det är tvärtom: Att folk håller fast vid ”ensamgalning”teorier så fort främmande makter tillsammans med landsförrädare attackerar oss – det är en käpphäst som gör att vi inte kan resa oss och se vad och vilka som verkligen hotar oss!
  Både i Oslo och på Utöya var det antiterroristövningar precis innan attentaten. Övningarna gick ut på att öva exakt samma scenario som sedan några timmar senare blev verklighet. Hur kan någon tro att detta bara är tillfälligheter? Ja hur kan man.., suck, gäsp, gråt, skrik, amen.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Markus: Klart folk blir arga. Men vill inte ha sin ordning rubbad. Vill leva i sin lilla villfarelse att allt är i sin ordning. Det är det inte. Din kommentar är mycket bra. Nej, ABB kunde inte göra detta själv. Han har haft hjälp. Sitter där i sin cell och myser när han tänker på att uppdragsgivarna (surrogat för fadern) jublar åt hans bedrift. Det är bara det att dom skiter i honom efter fullgjort värv. Det är vad jag tror. Han kommer att få ruttna i cellen. Ingen bryr sig. Folket som inte begriper ett jota om spelet bakom gardinen kommer att hata honom för eviga tider. Under tiden smids det ränker och nya djävulstyg. Det kommer med andra ord mera. Det är förunderligt hur lätt det är att dupera oss. Polisen i Norge gjorde en undermålig insats dessutom. Hur kunde det komma sig?

  Gilla

 8. Markus Andersson skriver:

  Tack Helena, ja något ditåt tror jag också. Däremot är jag inte övertygad om Breiviks mord och terror-meriter, han kan mycket väl vara lurad att tro att han mördat mer, fler än han har. Det är ju inget ovanligt att psykiskt sjuka inbillar sig att en massa saker, eller överdriver och skarvar verklighet med tokfantasier.
  I början av rapporteringen kom det fram vittnen som talade om flera skyttar men de försvann fort från media bruset. Ett av dessa vittnen heter Alexander Stavdal. Likaså kom det fram att det varit antiterroristövningar både i Oslo och på Utöya mellan den 18:e och 22:a juli. Sedan 26:e augusti har det dock inte skrivits något om detta mycket intressanta spår någonstans i fulmedia. Bara detta indikerar ju att här finns många hundkennlar begravda.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4208952.ece
  Likaså var det bombövningar i Oslo
  http://www.infowars.com/oslo-police-conducted-bombing-exercise-days-before-terrorist-blast/

  Folk blir som galna av hat så de inte kan se och tänka klart, och så inbillar de sig att de är mer civiliserade än Iranier som hänger bögar i lyftkranar.
  Vår mediadomstol är ju så oerhört mycket mäktigare än det Iranska väktarrådet. I gamla Rom hemlighöll man den misstänkte. Hans identitet skulle skyddas enda fram tills rätten hade granskat fallet och domen hade fasställts. Detta för att inte pöbeln i affekt skulle döma hur som helst utifrån sitt egna kollektiva känsloläge.
  Men när man idag kräver rättssäkerhet och åberopar dessa ideal blir man anklagad för att ha UNKNA VÄRDERINGAR.
  Visst, det är säkert också unket att vara mot tortyr, för det behövas i kampen mot det vita Al-Qaida.
  En rumän som jag kände berättande att han tyckte svenskarna var precis som rumänerna dvs vi kastar oss gladeligen under vilken diktator som helst och anger grannen för hemliga polisen om vi tjänar på det.

  Gilla

 9. Magnus Johansson skriver:

  Ole Dammegård och Alfred Lambremont Webre i intressant intervju om terrorattentaten i Oslo och på Utöya: https://www.youtube.com/watch?v=5Xv75UhnaSI

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.