Pompö(S)en Juholt! Var i herrans namn vill du STÅ? Skäm inte ut Sverige o SD! 11 11 11

Juholt! Sluta fjanta dig! Vi kommer att straffa dig! Vi gillar inte krösustag. Von-oben-attityder. Allra minst från ett folkrörelseparti. Vid nästa val är du borta. Kanske hela sosseriet. Skulle vara synd. Vill gärna ha skifte 2014. Det är bra för demokratin och för oss medborgare som ska tvingas leva med alla idiotiska beslut som riksdagen stundtals tar. Och du vill ha dom rödgröna med dig på bojkotten! My God! Väx upp! Vilket fjanteri som sagt. Skäm inte ut Sverige. Undrar vad det är för signal Juholt försöker sända? Och vem är mottagaren? Vem/vilka smörjer han?

Räcker det inte med att Nobelstiftelsen bojkottar SD? Förresten – deras motivering är ju bara too much: Man ska inte ta hänsyn till nationalitet enligt stadgarna. Ja, men det har ju att göra med att Alfred Nobel ville försäkra sig om att dom bästa genierna skulle få utmärkelserna. Och då spelade det ingen roll varifrån dom kom. Så hur kan man använda den stipulationen mot SD? Om man som SD vill stoppa den stora och dyra invandringen är väl en helt annan sak. I alla fall i min värld.

Idag är den elfte november – 11 11 11 och snart 11:11. Jag har en väninna som alltid fyller år idag. Ska uppvakta henne. De som föds idag får ett häftigt personnummer. Nästa år kan någon födas 12 12 12. Sen är det stopp. Då får vi vänta hundra år igen. Men det behöver inte betyda lycka med såna sifferkombinationer. 07 07 07 var det olycka efter vår väg. Ungdomar som festade nere vid Dellen och sen körde moppe av och till. Två mopeder krockade mitt i natten. Två killar dog. Den tredje som åkte med en klarade sig. Än lyser lyktor vid vägkanten. Jag åkte förbi platsen den förmiddagen och såg en stund senare en krock mellan två bilar. Nä, man ska inte dra för stora växlar på tal. Dock är 13 ett lyckotal. Alltid! Det är nämligen en naturlag.

Kent Persson(M): Hela Sveriges starke man

SvD DN Exp SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Pompö(S)en Juholt! Var i herrans namn vill du STÅ? Skäm inte ut Sverige o SD! 11 11 11

 1. Antonia skriver:

  Varje gång jag hör honom prata om återhållsamhet och hederlighet vill jag kräkas och kommer upp i min synfält hans mygel med hyran och annat. Har man 140 000 kr lön i månaden borde han betala egen hyra oavsett vad regelverket säger. Det rimmar illa när han tar till ord.
  Och himla trött på att så fort felaktigheter kommer upp tar man fram regelverket skrivet för 1000 år sen. Alltid finns det nåt jävla kryphåll för ledande.
  Jag är ingen siffermänniska så jag kan inte förstå att den har så stor betydelse. Och folk gör ju knut på sig själv för att verka speciella, gifta sig i Kaknästornet och flygledartornet. Önskar de totaldimma, för dem skiljer sig ändå.
  hmmm….jag verkar visst lite bitsk idag. Vad lite ryggont kan orsaka 😉

  Gilla

 2. Fairymary skriver:

  Jag delar din åsikt om Nobelstiftelsen. Att diskriminera någon som diskriminerar är inte nån riktig framgångsfaktor tror jag … om man vill att vi alla ska respektera varandra här på Guds gröna jord.

  11 11 11 står för ny början hörde jag nyss i P1 morgon…..

  Sorgligt med ungdomarna som dog…..

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ibland är det skönt att få vräka ur sig. Verkligheten är VERKligen underlig. Folk kan bära sig åt hur som helst idag och komma undan med det. ”I did not have sex with that miss Lewinsky” ljög Clinton rakt ut i rymden. Javisst, har man 140 000 i månaden och är sosse borde man väl fatta att man ska betala hyran själv – i alla fall för sambon!

  Mary: 11 11 11 är introt till 2012. Det kommer att hända saker. Den som lever får se. Worst case scenario är ett tredje världskrig. USA och Israel mullrar mot Iran. Bådar inte gott. England ljuger ihop något om kärnkraft. Samma intro som i Irakkriget när Blair ljög. Fruktansvärt hur det får gå till.

  Gilla

 4. elina skriver:

  Juholt vill inte stå. Ge honom en stol, helst i en garderob. Stäng dörren.
  Om Nobelfesten: tycker detsamma. Vi har demokratiska val och då skall striden föras i talarstolen inte med mobbning.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Elina: Det har du rätt i. Det är ju mobbning. Vuxenmobbning. Hur ska man kunna lära barn att vara snälla mot varandra när vuxna inte kan. Apropå garderob: Om man tycker det är tråkigt kan man stänga in sig i en garderob i ett par dagar. Sen kan man släppa ut sig själv.

  Gilla

 6. Roggan skriver:

  Hellre en Juholt än en regering som säljer ut hela Sverige. Först apoteket, sedan vården. Det kommer mer, bara för att några giriga arbetare som ville ha några hundralappar mer i plånboken. Sedan detta hackandet på Juholt om fusk. Erik Eriksson M, Eskil Erlandsson C, Carl Bildt M, listan kan göras hur lång som helst. Men det klart det är ju bättre och slår dövöra till och lägga allt på Juholt. Låt det bli fler Carema bolag istället.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Roggan: Fy fan! Sverige blir bara en tom påse! Ett skal! Nej, vi ska ha växling vid makten 2014 så får sossarna bekänna färg. Så får vi se hur deras samhällsansvar ser ut idag. Jag menar, dom hade ju bara 90 år på sig att göra det bra för oss alla. Vad händer? Vem är det som styr egentligen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.