Sverige importerar grova brottslingar! Drar samtidigt ner på kriminalvården! Sverige ska förstöras!

Stoppa importen!

Skuttar runt på olika bloggar och ser ett samband. På Gotiska Klubben diskuterar man svenskheten. På Fria Tider den förljugna rapporteringen om finanskrisen. Rune Lanestrand beskriver hur Berlusconi och frimuarna har förstört i Italien. Svensson skriver om vårt nedrustade försvar. På Avpixlat skriver man om stora neddragningar inom kriminalvården. Och den som inte sett hur det gick till när Sverige avreglerade sin finans- och valutapolitik kan ta en titt på Novemberrevolutionen. Spännande. Otroligt avslöjande. Nästan som en fars! Nej, det är för sorgligt för Sverige ska tydligen också förstöras.

Alla samhällsfunktioner ska tas över av företag och karteller. Ni har väl hör Alliansens mantra genom Maud Olofssons och Mats Odells munnar: Staten ska inte äga företag! Staten ska inte äga företag! Och varför inte det om man får fråga? Ha, ha, Reinfeldt backar med utförsäljningarna p g a oro på börsen. Borde han inte stoppa import av brottslingar också?

Kriminalvården i Sverige går med stora underskott. Man har nu en plan för att få budgeten i balans till 2015 men då behöver kostnaderna kapas rejält, med en halv miljard kronor redan 2012. Det betyder i klartext att flera anstalter och häkten måste avvecklas. Vi ska ha ökad invandring men skära ner på kriminalvården! Hur går det ihop med tanke på att det är dom grova brottslingarna på de högt säkerhetsklassade anstalterna som kostar mycket pengar. I denna grupp är enligt uppgifter från Brå idag mer än hälften utlänningar och andelen fortsätter att öka. Det är alltså i allt större utsträckning andra länders kriminalvård som Sverige bekostar. Att svensk kriminalvård går på knäna är med andra ord inte konstigt. Läs mer på Avpixlat.

Skvitt skriver om Stormaktsspelet: Dags att ta itu med Iran?

Unga förtidspensionärer ökar!

SvD DN SvD SvD DN


…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Sverige importerar grova brottslingar! Drar samtidigt ner på kriminalvården! Sverige ska förstöras!

 1. Pingback: Sweden Today « Nya Gotiska Klubben

 2. Antonia skriver:

  Du skriver så bra. Det är samma oro som jag känner men jag kan inte sy ihop det.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, så är det. Man kan inte sätta fingret på oron. Men jag vill inte leva i ett land där folk blir brutalt ihjälslagna. Och det är ett stor MEN: Där gick Inger och Torgny i godan ro och skötte sina kor på sin gård i Alingsås. Så blir dom brutalt ihjälslagna där dom arbetade i sitt anletes svett. Jag borde kanske inte skriva om sånt här. Borde skriva om hur man kokar sylt och föder upp kycklingar o s v. Men nej! Det är nog nu.

  Gilla

 4. livsglimtar skriver:

  Ja det är verkligen nog sedan länge men staten verkar aldrig vakna upp och ta tag i saker. Antar att det är för svårt för dem att kanske tappa sympatier och röster till nästa val. Deras kortsiktiga tänkande kommer att förgöra vårt land.
  Ibland vill jag bara dra täcket över skallen när jag läser och hör hur dåligt allt har blivit och alla myndigheter som aldrig gör det de har betalt för. Gud vad kan man göra?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Livsglimtar: Tappa sympatier och röster. Jag tycktde det var bra när borgarna tog över 2006. Men nu ska jag verka för att sossarna kommer tillbaka. Det spelar nämligen inte någon roll längre vem som sitter vid rodret. Dock är det bra med maktväxling för demokratin och för oss medborgare. Det ska inte hinnas trampas upp en massa stigar med osunda bindningar. Ja, gud vad kan man göra? Svaret är dessvärre ingenting. Eller, försöka få fram sanningen och dom köpta politikerna att vakna upp.

  Reinfeldt skrev en bok ”Det sovande folket” när han var MUF- ordförande. Vilken läsning med tanke på vilken lakej han blivit till USA och pengarna. Dags att recensera den boken. Det kommer. Håll utkik!

  Gilla

 6. ole skriver:

  Multi kulti till vilket pris som helst,bara det ar multi kulti sa ar det bra!

  Gilla

 7. Josef Boberg skriver:

  Det finns bara ett bekymmer med invandringen – och om det har jag tänkt och skrivit HÄR.

  Det kan uppfattas som att den svenska BlockPolitiken ÄR BlockeringsPolitik = PartiKratistyre = vanstyre (video 8 min) (folkrättsligt sett) – som jag ser det.

  Så det gäller nog att hit på nåt helt annat ❗

  Gilla

 8. Oskar skriver:

  Utländska brottslingar bör automatiskt få maxstraff. Det är något extra skamligt och fientligt med att resa till ett annat land för att begå brott mot det landets invånare. Handlingen är fullt jämförbar med krigsbrott. Skicka räkningen för samtliga kostnader relaterade till brottet till gärningsmännens hemländer. Det finns ingen anledning till att vissa länder ska bekosta andra länders brottslingar.

  Dessa fångar bör för övrigt sitta i egna fängelser, gärna utomlands där kostnaden och standarden är lägre. Då kanske frestelsen att resa till Sverige för att begå brott försvinner.

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Inte ska du sluta att skriva om sånt. Det är viktigt. Mer en viktigt.
  Men syltrecept lättar skönt upp och ger känsla att det finns vardag också. Inte bara politik. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.