Odell ett sänke! Germundsson for president! Birro ett flöte!

KDs nye partiledare Bengt Germundsson?

Varför behöver KD en ny partiledare? Behöver inte KD en ny politik? Är det inte där skon klämmer? Eller, vara trogen sina idéer. Det här med vårdnadsbidraget som KD fört fram är en mycket bra grej för familjen. Den lilla cell som idag är så stressad och hudflängd så det finns inget kvar att ta av. Båda måste jobba för att make ends meet. Det går ut över barnen som måste vara instängda på dagis från sju på morgonen till fem på kvällen – instängda och stressade mer än aporna på djurparkerna. Där finns i alla fall regler för hur många apor som får vistas inom samma bur o s v. Ettåringarna har testats och dom har stresshormoner i saliven. Tror jag det. En ettåring ska vara med sin mamma eller pappa hela dagarna och ha full tillgång till deras blickar. En ettåring ska guppa som en apunge på mammans (helst) höft.

Jag tror mer på KDs populäraste kommunpolitiker, Bengt Germundsson, kommunalråd i Markaryd. som ny partiledare. Han vill ha vårdnasbidraget. Så sent som i fredags sa Germundsson att han inte stänger några dörrar i nuläget. Stå på dig Bengt! Jag håller på dig. Marcus Birro vill träda fram och bli ledare. Hellre han än Mats Odell. Men är det personerna som ska fånga väljarna. Är det inte idéerna återigen? Vilka idéer har Mats Odell. Han vill bara sälja ut statliga företag. Han fick sparken dessutom och är nu sugen på revansch i god babianer-på-berget stil. Men blir han vald kan KD hälsa hem. Det är mitt lilla stalltips!

Göran Hägglund är rökt!
Birro får sparken!
DN DN Exp

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Odell ett sänke! Germundsson for president! Birro ett flöte!

 1. gotiskaklubben skriver:

  Alltid en ny vinkel på denna sida!

  Gilla

 2. Pingback: När börjar hatkampanjen mot Marcus Birro? « Gotiska Klubben

 3. svensson skriver:

  Vadå ”måste” jobba dubbelt för att få det att gå ihop. Visst ja, du anser ju även en pensionär med 8000 i månaden är fattig. Gimme a break.

  Att pensioner sänks för att få råd med invandring är iofs fel. Men dagens upplevda fattigdom, hårda villkor för barnfamiljer (alltid detta thjat om barnfamiljer) etc får mig att somna. Jag har själv levt under existensminimum så länge jag kan minnas. Formellt sett borde jag alltså vara död nu. Eppur si muove…!

  Det handlar om prioriteringar. Och förmåga att uppfostra barn. Sluta vänja barnen med att få allt de pekar på. Sluta med lyx, sluta med dyra prylar, sluta muta barnen med läsk och godis. Sluta ät ute, laga (LAGA, inte värm) all mat. Då kan man leva på en lön.

  Nu får jag väl en replik av dig Palena med budget för vad man ”måste ” ha. Publicera det då. Men det handlar inte om det. Det handlar om ett andligare leverne. Man behöver inte svälta för det. Jag lever f-n så billigt men svälter inte. Men jag kan ju förstås laga mat. Det är det inte alla som kan.

  Re KD måste vända politiken åt höger. Men det går antagligen inte. Det bli kortslutning i deras kretsar då. Goodbye KD, ingen saknar dig.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Tack!

  Svensson: Fattigpensionärerna har runt fyra-fem tusen i pension – sen får dom bidrag för att klara sig. Vad barn behöver är tid. Inte saker. Och tid med sina föräldrar får dom för lite av med andra ord. Båda måste jobba eftersom vi betalar så mycket skatt – vi börjar skatta innan vi ens kommit upp i existensminimum. Sen får vi tillbaka pengarna i form av bidrag. Staten har fullständig koll på oss med andra ord. Att kunna laga mat är en stor fördel.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Jag vet ingenting om Odell och på vilket sätt skulle egentligen Birro vara bra som KD:s ledare. Det skulle förmodligen sänka KD ännu mer så många som retar sig över Birro. ( var det ett skämt från hans sida? Är han med partiet? är han aktiv där? eller lider han av hybris bara ? )
  men som jag har alltid sagt har man kommit upp i smöret vill man inte byta bort den positionen alls.
  Göran Hägglund vill absolut inte bli utbytt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.