Hägglund måste lätta! Fastare rumpa och begravd sanning

Kan inte Hägglund bara gå. Dra. Göra något annat. Hans dagar är räknade. Partiet åker snart ur riksdagen. Man måste kunna döda sina älsklingar. Alf Svenssons lilla kronprins har gjort sitt. Jag gillar Hägglund. Känner sympati för han blev moderlös när han var tre år. Fler och fler kommer att våga ljuda upp sin stämma om hans avgång. KD måste göra en centersväng och välja en karismatisk person som går genom rutan. För så är det – politiken är inte så noga längre – det är yta som gäller.

Man måste vara sanningsenlig även i reklamens värld. Reebok utlovade fastare rumpa medelst en sko blev bara för mycket. Det blev dyrt för företaget – 160 miljoner ska betalas tillbaka till missnöjda kunder. Var kommer alla lättlurade människor ifrån kan man också undra.

”Om man stänger in sanningen och begraver den under jorden, skall den bara växa och samla sig till en sådan explosiv kraft, att den dag den bryter sig fri, kommer den att förgöra allting i sin väg.”
Emile Zola

SvD SvD DN Exp

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Hägglund måste lätta! Fastare rumpa och begravd sanning

 1. gotiskaklubben skriver:

  Helena, just nu intervjuar vi dej på Gotiska Klubben. Annars?

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/09/29/vem-ar-du-vad-vill-du-vad-kan-du-helena-palena/

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Min oro växer från dag till dag och kan inte annat än att hålla med Zola. Det kommer att smälla och förgöra allt i sin väg.. Lögner är sanningar idag. Och stor företag har inte längre ansvar. Bara vinsten som räknas.
  Såg ”Gasland” häromdan.
  Jag har tappat en hel del tro under den där 2 timmar. När man inser att man bryr sig verkligen inte mänskligheten allmänhet och människan i synnerhet.
  Kan ses på play-tv undersamlingsnamnet Dox. Här är länken också: http://svtplay.se/v/2544866/dox/gasland?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2544866/sb,p129798,1,f,
  Se värd och skrämmande. Och och säger en hel del hur världen har blivit.

  Gilla

 3. Pingback: Vem är du, vad vill du, vad kan du, Helena Palena? « Gotiska Klubben

 4. Linda skriver:

  Yta så sant!!!
  ”Tjyvade” citatet till twitter, för en lunchtweet…..påminner mig själv om en länk,,,skall se,
  så : http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/975-undergroundbases långt, men läsvärt, Fullford är i farten igen, vad skall man tro?

  Gilla

 5. Paradigm skriver:

  Jo, men har Lööf mer att komma med? Hennes påklistrade leende och stela reptilblick kommer knappast att fungera. Som talare är hon en blandning av skolfröken och sektledare. Jag tror Centern ligger pyrt till. Det kan ju inte avsätta henne på stört när de inser sitt misstag.

  Gilla

 6. Stig Palm skriver:

  Som kommentar till Paradigm;
  Så träffande analys av Annie Lööf. Precis vad jag tänkte, kan se henne i någon frikyrka i Småland där de säger samma saker om och om igen. Bibelns budskap är evigt oförändligt.
  Annan annan sak; stylisten borde säga till henne att inte hårdsminka ögonfransarna. Ser inte klokt ut till det övriga stela.
  När vi lyssnare har hört hennes ”mantra” ett år blir det avstängningsknappen på TV eller Radio.
  Tänker?
  Är dessa våra kommentarer här på PI någon mening med? Annie Lööf läser säkert inte PI och då blir PI som Pingstkyrkan som håller på att frälsa medlemmarna om och om igen men skaffar inga nya annan än genom avling medlemmar emellan.
  Förhoppningsvis kommer Centerpatiet gå samma väg om de inte kan värva medlemmar från Afrika och Mellanöstern som avlar 4 gånger fler barn än genuina Smålänningar.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Tack för tips! Sanningen är verkligen skrämmande. Det är bara vinst som räknas.

  Linda: Ska kolla på din länk också. Jaså är Fulford i farten! Tänk om han har rätt.

  Paradigm.: Nej, Lööf har inget mer att komma med. Men hon har fernissa. Både KD och C är desperata. Det kan dom fortsätta med. De har haft chansen att göra det bra för folket men sumpat den. Vad ska vi ha dom till! Annie Lööf låter som mild hissmusik – sövande både upp och ner.

  Stig: Snart är svenska folket utbytt och borta och då ger det sig själv. Ja, det är lite frikyrka över Annie och retoriken är bara floskler. C landsbygdsparti! Glöm det.

  Gilla

 8. Gunnar skriver:

  Jag har aldrig röstat på KD men jag har aldrig hört en bättre talare än Alf Svensson. jag minns när han talade på torget i Karlstad för många år sen och jag fick en liten inblick i hur en skicklig talare kan trollbinda sin publik. Utan Alf så är KD bara ett tomt skal…..

  Gilla

 9. Stig Palm skriver:

  Till Gunnar;
  Vackra engagerande tal räcker inte. Måste till handling efter talen.
  Nu har vi fått KD till att bli ett ”floskelparti” och samma gäller Centern.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.