Skattesubjekten i euroländerna får betala bankernas kalas!

Bankerna tjänar på den stora europaniken på börsen. Allt är med andra ord iscensatt. De ledande Europabörserna väntas fortsätta nedåt under dagens inledande handel, efter måndagens kraftiga kursfall. Grundtipset är att skattebetalarna i euroländerna får betala. Så skriver Gunnar Örn i sin krönika i DI. Avgrunden närmar sig och det är meningen. Vi lever i ett system med svarta hål. Se vad jag tidigare skrivit om Pengar. Vi lever i ett system där vinsterna privatiseras och skulderna nationaliseras. Ett sånt system kan fortgå i det oändliga eftersom fåren kan klippas om och om igen. Ullen växer alltid ut. Fåren flås inte för sen är det ju finito! Det är rakt av för jävligt! Tyskland orsakar ny oro på börsen. Tyskland bestämmer. I morgon avgör en tysk förvaltningsdomstol om tyska nödlån till andra euroländer är förenligt med tysk grundlag, och på fredag löper fristen ut för banker och försäkringsbolag som vill delta i nästa stödpaket till Grekland. Vilken soppa! Vilken fenomenal röra! Hur i all friden kan världen vara fylld med så mycket skuld! Hur kan alla vara så skyldiga? Vi behöver verkligen sanera i stacken och skaffa oss ett sunt penningsystem istället för det korrupta vi lever under.

Bra info om bluffmakarna på Wall Street!
”Finally, after trillions in fraudulent activity, trillions in bailouts, trillions in printed money, billions in political bribing and billions in bonuses, the criminal cartel members on Wall Street are beginning to get what they deserve. As the Eurozone is coming apart at the seams and as the US economy grinds to a halt, the financial elite are starting to turn on each other. The lawsuits are piling up fast. Here’s an extensive roundup:” Läs mer!

Ett nytt penningsystem
Banken = Parasitmellanhand

SvD SvD DN Ex E24

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Skattesubjekten i euroländerna får betala bankernas kalas!

 1. Marta S skriver:

  Intressant! Börjar de slåss med varandra på Wall Street. Rätt åt dem!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Marta: På börsen styrs allt av förväntningar! Man vill ha vinst. Vill inte förlora. Det är mycket giftiga lån i omlopp som ingen vill sitta med. Så aktörerna är som hästarna som börjar bitas när krubban är tom.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Banker gör bara sig själva rika på folkets bekostnad. Då pengarna för folket används dagligen utan att folket får något pytteränta alls.
  Så om något så just bankerna borde inte ha ekonomiska bekymmer, om de inte själva tog överdimensionerade super lån. Det är ett djävla gambling som pågår och när gamblingen lyckas får vi inte mycket men när den misslyckas ska allting lastas över folket. Snyggt fördelning. En pyramidspel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.