Pride: Jag har KOMMIT UT! Grattis Obama och Reinfeldt!

Amerikas president,50 år idag!

Sveriges statsminister – 46 år idag!

Fredrik Reinfeldt nobbar Pridefestivalen. Det gör jag med. Har absolut inget emot att folk får leva ut sin sexuella läggning. Är således ingen homofob. Tycker dock att det är äckligt när killar i kalsonger och bara machobröst står och juckar på varandra på lastbilsflak. Huva så osmakligt! Nej, mitt utkommande handlar mera om att jag tänker skriva rakt upp och ner vad jag tycker om finansparasiterna. Vad jag tycker om det skuldnät som Spindeln = Rotschild et al lägger över världen. Så gott som hela.

Det är lite känsligt eftersom ”the banksters” är judar. Men som jag skrev i mitt tidigare inlägg om Putin – som också kommit ut och talat klartext – måste man säga Rotschilds Zionists när man pratar om pengarna och utsugningen av mänskligheten. De som styr oss via banksystemet och pengarna använder alla för sina syften -även vanliga judar. Vi är alla offer för att några familjer ska bli rika och feta i det oändliga. Så ni som tänker kasta ord som ”rasist” och ”antisemit” efter mig behöver inte göra er besväret. Vi är post- den tiden. Jag älskar människor och dom älskar mig. Jag tänker försöka rädda världen på mitt sätt. Genom att säga vad jag vet och tror.

Idag – 4 augusti – fyller Fredrik Reinfeldt och Barack Obama år. Grattis pojkar! Obama fyller 50 och Reinfeldt 46 år. Mycket fyror här – fyra års diff! Ja, Obama är USAs 44:e president. Hur Reinfeldt firar vet jag inte för tidningarna lär väl inte ägna så mycket tid åt det. Reinfeldt är född i Österhaninge utanför Stockholm och Obama i Honolulu på Hawaii.  Obama däremot ska vara med sin fru Michelle och de två döttrarna Malia och Sasha på en privat tillställning i Chicago idag. Ha det så trevligt käre President!  Gårdagens kampanjtillställning i Chicago var något utöver det vanliga. Inte bara intog musiker som Jennifer Hudson och Herbie Hancock scenen, dessutom fanns flera celebriteter på plats  Undrar om Obama vänstrar. John Kenndy gjorde ju det – en masse. Marilyn Monroe – som han älskade med – sjöng för honom på en känd tillställning med anledning av JFK:s födelsedag.Tror brodern Bobby också la sig med Marilyn. Stackars Norma Jean! Både Obama och Reinfeldt har makt – har dom? Kanske inte! De kanske helt enkelt är dansande nickedockor och gör som husse = Guldförvaltaren säger. Skulle tro det!

SvD SvD SvD SvD DN DN AB  Ex

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Pride: Jag har KOMMIT UT! Grattis Obama och Reinfeldt!

 1. Antonia skriver:

  Makt är nog mer begränsad idag än förr. Man får jämka hela tiden, med andra partier och med EU, buga djupt för Kina och hålla med USA. I dagens politiker döljer sig en hel del diplomater också.
  Men som du skrev guldpengen som styr.
  Vad man än väljer så är nån alltid besviken. Undrar om ens någon är nöjd.
  En ny ideologi vore på sin plats. Men mina hjärnceller räcker inte för sånt och tydligen inte andras heller.

  Gilla

 2. Nicklas Eriksson skriver:

  Du är å andra sidan inte riktigt klok, så man förstår ju varför du skriver som du gör.

  Gilla

 3. Lisa skriver:

  Ang. att många i makteliten är Judar. Det har nog inget med folkslag eller religion att göra. Att några namn klingar åt det ena eller andra hållet är skär taktik. Makteliten står inte för NÅGOT annat än sin egen välfärd, och offrar VEM SOM HELT i sin omgivning, som det låter göra ”The Dirty Work”. Det är dags att genomskåda systemet, de som drar i trådarna, och SLUTA kriga deras krig, arbeta för deras rikedom, och offra våra barn, emedan vi rusar runt i ekorrhjulet, arbetar dygnet runt, för precis ingen nytta, när varenda land verkar bli skuldsatt, och ett nyfött barn är redan skuldsatt med astronomiska summor.. Istället ska vi bygga upp en helt fri och sund ekonomi där vi alla är vinnare. Det är dags för en blomstrande tiden för oss alla. 🙂

  Gilla

 4. Kalle skriver:

  Israel har högst IQ i snitt i hela världen… Kanske kan vara en ledtråd?

  Gilla

 5. mb skriver:

  bra artikel,,,,

  Gilla

 6. christalbum skriver:

  @Kalle
  Har du någon länk som bekräftar detta?

  Gilla

 7. Gunnar (deckare) skriver:

  Visst har dom makt båda två….det är jag säker på. Men det finns säkert många som styr i bakgrunden också.

  Gilla

 8. ecwho skriver:

  Bevara oss väl från penningdiktatorerna habegär, -mot det hjälper inga demokratiska nickedockor
  à la Obama eller Reinfeldt, -den förre har beviljat nya lån för att betala de gamla, -den senare har tillstyrkt antinedskräpningslagen, -en ny kosmetisk lag utan verkan;jättestor buckla i form av en
  -och förresten apropå lagar utan verkan, -antidopningslagarna fungerar som en ryckig gammal
  bilmotor med baktändning, ibland tänder det till ibland inte, -precis som på den uttjatade Pride-festivalen eller på VM i friidrott eller på OS där det delats ut 3 gratis kondomer per dag eller totalt 51 stycken under 17 dagar…
  -och då förstår jag varför de presterar så dåligt, -de hinner ju inte med att träna annat än för att bli den mest framstående sängatleten…
  -ett sådant pris borde väl också delas ut, -en jättestor buckla i form av en, -ja, -ni kanske kan räkna ut själva…
  -annat var det i min ungdom, -jag tränade likt under-Gunder i min ensamhet och inte delades det ut varken det ena eller andra, -jo, -ett omnämnande i Borås Tidning att jag vunnit klubbmästerskapen på 1500 meter liksom i höjdhopp…

  Gilla

 9. ecwho skriver:

  Beklagar att också texten ovan hoppade en aning olämpligt, -tillfälligheterrnas grymma spel…

  Gilla

 10. Torbjörn skriver:

  Japan och Sydkorea har högst snitt IQ i världen. Ca. 105. Israel har ca 100. Sverige 101. Invandringen från U-länder gör att vi kommer att sjunka.

  Gilla

 11. Tobbe skriver:

  Iq visar egentligen inte hur smart man är. Bara att man är bra på att lösa visa uppgifter, Och det går dessutom att träna upp. Sedan finns det ex på folk som har fått bra på iq test men som är helt blåsta. Vi har ju tex tjejen som var med i big brother för några år sedan och som var med i mensa. Hon var helt blåst.

  När det gäller hur olika länder ligger till i iq test beror det på hur många som testar sig och vilka som gör det. Skulle tro att i japan sydkorea och israel är det inte helt ovanligt att testa folk. I sverige är det ytterst få som testar sin iq.

  Gilla

 12. zew skriver:

  Rotschild har inget längre att skaffa med judar eller judaism. Alla dessa sk judar som poserar med kalott på huvudet på bl a AIPAC möten representerar inte judar eller Israels folkets intressen. De representerar endast all omfattande globalism och dess ingenjörer. Globalister tillhör ingen nation eller religion och de är beredda att ofra judar och icke judar.

  Gilla

 13. Erik Rodenborg skriver:

  Vill bara stillsamt påpeka att de flesta bankirer i världen inte är judar. I USA är Rockefellers minst lika mäktiga som Rotschilds, och Rockefellers är inte judar. Wallenbergs är inte heller judar. Etc.
  David Icke talar i sin senaste bok om hur ”Rotschild Zionists” styr världen. Men en person som driver tesen att utomjordiska reptiler styr världen är inte direkt en trovärdig källa.

  Gilla

 14. Erik Rodenborg skriver:

  Alltså: I Ickes senaste får vi på ett plan reda på att ”Rotschild Zionists” styr världen. Men ytterst, menar Icke, är de endast en del av globala ”bloodlines” av ödle-DNA. De ledande i världen är enligt Icke EGENTLIGEN utomjordiska reptiler, vilket ibland kan ses när exempelvis George Bush skiftar form. Det finns det ögonvittnen på, enligt Icke….

  Gilla

 15. christalbum skriver:

  @Rodenborg
  Vad fint du trollar med dina halmgubbar!

  Gilla

 16. Erik Rodenborg skriver:

  Trollar? Halmgubbar?

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  ecwho: Du skriver kul. Jag skrattar!

  När det gäller IQ borde man mäta hur man bäst klarar sig i naturen. Där allt började med kroppsarbete.. Är säker på att s k jätteintelligenta skulle gå under under naturliga betingelser. För där gäller det att vara streetwise på ett annat sätt.

  Rodenborg och zew: När det gäller vem som äger pengar och banker är de flesta judar. Rockefeller och Wallenberg vet vad som gäller. Man jobbar ihop för att kunna ha kvar systemet med att trycka pengar ur det blå och ta ränta på luften. Man kan också fråga sig varför det alltid måste sitta en jude som chef på Federal Reserve? Nä, kanske inte med tanke på att dom äger tillställningen över skallarna på amerikanska folket. Ni borde uppdatera er. Börja med att se filmen Money Masters och läs Ellen H Browns bok Bankerna och skuldnätet. Återkom sen. Under tiden kan ni studera denna lista:

  Well let’s have a look at who does own ”Riksbanken”

  The plan of the international Jewish banking cabal is to have only 3 central banks in the world: The Federal Reserve Bank, the European Central Bank,( which Sweden now part of the EU and the Riksbank are included) and the Central Bank of Japan. All of these banks are headed by the Rothschilds.

  The Federal Reserve Bank is a consortium of 9 Jewish-owned & associated banks with the Rothschilds at the head:

  $1. Rothschild Banks of London and Berlin.

  $2. Lazard Brothers Banks of Paris.

  $3. Israel Moses Seif Banks of Italy.

  $4. Warburg Bank of Hamburg and Amsterdam.

  $5. Lehman Brothers of NY.

  $6. Kuhn, Loeb Bank of NY (Now Shearson American Express).

  $7. Goldman, Sachs of NY.

  $8. National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust (J. P. Morgan Bank – Equitable Life – Levi P. Morton are principal shareholders).

  $9. Hanover Trust of NY (William and David Rockefeller & Chase National Bank NY are principal shareholders).
  THE BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE BANK

  Here are the Jews that control the government of America:

  1) Ben Shalom Bernanke: Chairman of the Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2020.

  2) Donald L. Kohn: Vice Chairman of the Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2016.

  3) Randall S. Kroszner: Member of Board of Governors of Federal Reserve.

  4) Frederic S. Mishkin: Member of Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2014.

  5) Alan Greenspan: Advisor to Board of Governors of Federal Reserve. Recent Chairman.

  That should answer the general question and I’m sure that if you investigate deeper, that the Wallenberg family have a serious interest along with others.

  Hälsningar från
  thebaldchemist.com

  ray.leigh@thebaldchemist.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.