Heja Putin! USA ÄR en PARASIT! Värdkropp = Resten av världen!

Vladimir Putin, Rysslans premiärminister, med passande höbalar bakom ryggen. Jordnära man!

Putin säger att USA existerar endast tack vare skulder (lär er hur det går till på Ett nytt penningsystem). – De lever över sina tillgångar, och anstränger den globala ekonomin med sina problem, och lever som en parasit på den globala ekonomin och monopolet på dollarn, säger Putin enligt nyhetsbyrån Ria Novosti. Samtidigt sa Vladimir Putin att USA – som situationen ser ut – ändå tog ett ”balanserat” beslut. – Tack gode gud för det. Att de hade tillräckligt sunt förnuft och ansvarstagande för att göra det, säger Putin.
Det är märkligt att man sitter och hyllar en ryss. Men ni som läst det jag skriver vet att jag sett igenom vänster och höger. Det spelar ingen roll vilket block som har makten alldenstund det finns en osynlig aktör som styr alla länder via finanssystemet. Skrämmande!

Har ni inte läst mina inlägg Vem äger Fedral Reserve och Bo Lundgren och den fiansiella avgrunden på Newsmill så gör det. Sätt er in i hur privata finansfamiljer startar krig och elände och förmerar sig själva medan resten av oss sugs ut. Skrämmande! Heja Putin en gång till! Putin har slängt ut oligarker som styckade upp och tog över Rysslands tillgångar efter Sovjets fall. Flera vill tillbaka och sko sig igen men Putin sätter stopp.

DN DN SvD DN AB DN Fria Tider

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Heja Putin! USA ÄR en PARASIT! Värdkropp = Resten av världen!

 1. Stig Palm skriver:

  Undrar om Putins Ryssland har massinvandring av Somalier och Muslimer?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stig: Ska mejla vår gode ryss och fråga. Nej, det tror jag inte dom har råd med. Sovjet blev ju dränerat på kraft – det rostade inifrån – och dom onda händer som styr i bakgrunden släppte det hela och bygger nu upp EU istället.

  Gilla

 3. zew skriver:

  Pressen uttalar sig om Putin med lätt förakt; förre detta KGB-ist. Är man ärlig och slutar med rädslan för björnen så framstår Putin som mest balanserad och klok politiker i jämförelse med Bush, Obama, Sarkozy, Blair och Cameron. Den sk fria världen är nu involverad i 6 krig så man kan lugnt säga att västs business is war, Rysslands business is business.

  Gilla

 4. Putin seems to hav appreciated that Russia post Soviet collapse had a choice. on one side the oligarchs and a vast accumulation of wealth with the West cheering them on. Or, some nationalist attention to credible business intrests to built Russia.

  P.S. Ptiom chaosse the latter.

  Gilla

 5. superzeke skriver:

  Här talar Michael Hudson mycket utrycksfullt om denna parasit……!

  Gilla

 6. Gunnar (deckare) skriver:

  Ja det var för väl att dom besinnade sig till slut. Alla kejsardömen komer till ett slut. Det har historien utvisat. så kommer det även att gå med USA det är jag säker på. Men jag tror inte att nästa kejsare kommer att heta Putin. Den som lever får se…

  Gilla

 7. A.N. skriver:

  Bra av Putin. Ryssland till skillnad från USA , tjänar massor med pengar på sin olja och gas.
  Ryssarna för inte krig …sånt kostar.

  Gilla

 8. A.N. skriver:

  Ryska folket kan lita på Putin, han säljer inte Ryssland som Jeltsin försökte…

  Gilla

 9. Torbjörn skriver:

  Det finansiella stormaktskriget har nu börjat när det kinesiska kreditvärderingsinstitutet Dagong sänker USA:s kreditbetyg med prognosen negativa framtidsutsikter, vilket svallrar om ytterligare sänkningar. Putins uttalande visar attt han öppet nu deklararear att det måste bli ett slut på dollarhegemonin. Mycket bra! Putin slängde som sagt ut ogliarkerna som plundrade Ryssland efter kommunismens fall. Visste ni att de är judar allihopa? Precis som alla amerikanska storbankers ägare som kontrollerar Federal Reserve, IMF, BIS. Det är alltså judar som pludrat och plundrar västvärlden på tillgångar genom att skapa pengar ur ingenting, låna ut dem, och sedan konfiskera de reella tillgångarna, när den uppblåsta ekonomi de skapat går in i recession. Denna internationella judiska bankmaffia har skapat alla storkrigen och profiterat på dem. Allt handlar om pengar. Där är svaret till varför europas befolkningar har tvingats ut i krig mot varandra.

  Massinvandring av u-landsmänniskor till europa skapar motsättningar, krig och gör europa till u-länder. Det vet eliten. Härska genom att söndra.

  Gilla

 10. A.N. skriver:

  Helt rätt Torbjörn…håller med dig till 100 %

  Gilla

 11. Stig Palm skriver:

  Tänk om Adolf Hitler hade återuppstått idag, då hans Mein Kampf (Min kamp) hade legat ute på nätet, precis som norrmannen Breiviks manifest. JUDARNA åter i fokus.

  Gilla

 12. Mike skriver:

  Dom är inte Judar dom är Zionister och Nazister , Teknokrater och Plutokrater..

  Och såhär mördar Nazisterna i ryssland idag alla som står utanför.

  http://www.exet.nu/v3/node/2016

  Låt dom inte lura er och lägga skulden på judarna igen.

  Döm dom efter deras frukt.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  För att förstå det här spelet måste man inse att även mainstreet-judarna är lurade. Lika lurade som alla andra. De blir också använda av finansparasiterna. Så för att det ska bli ordning i skåpet måste man säga Rotschilds Zionists – á la David Icke – när man pratar om bankparasiterna. Man bör även ha sett Bill Stills Money Masters för att hänga med. De härskar verkligen genom att söndra Torbjörn! Smart! De har lärt sig hur man gör och folk i gemen fattar ingenting.

  Gilla

 14. Antonia skriver:

  Putin…det är ju förstås alltid lätt att vara klok på andras fel. Putin har dock slängt ut bara de oligarker som inte ville dela med sig. De andra får ju hållas.
  I rysk parlament kan även brottslingar få poster vilket självklart kommer gynna de ljusskygga. Så jag vill nog inte hurra för Putin. Men han såg väl ett bra tillfälle att lägga in en kommentar.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Antonia: Bättre att en ryss styr Ryssland än en massa utländska roffare som ingeta har i landet att göra. Klart Putin måste ta fram verktyg för att behålla makten. Det måste alla ledare. Det är många som vill komma upp och åt makten.

  Hittade en bra länk hos zuperzeke med förklaringar vad som sker med det riggade pengaspelet i USA:
  http://ybel.pen.io/

  Titta gära in hos zeke! Hans blogg är lika bra som Lincolns:
  http://superzeke.wordpress.com/

  Gilla

 16. A.N. skriver:

  Svenskars ryss skräck lyser igenom…Försök nu fatta att Ryssland kommer att bli ett stenrikt land(olja, gas, metaller osv.), i Sverige finns inget av värde(som inte ryssarna har mera av), inte i Finland eller Danmark heller(Norges olja kommer att ta slut ).. Sverige kommer att få se…Bra av Putin att stoppa utförsäljningen av Ryssland…I svenska parlamentet finns lika många förbrytare som i ryska…
  Ryska folket vill ha en stark ledare…som Putin, det är helt rätt…Vilket land vill ha en svag ledare ????????

  Gilla

 17. Pingback: Pride: Jag har KOMMIT UT! Grattis Obama och Reinfeldt! | Helena Palena

 18. Helena Palena skriver:

  A.N: Ja, om man vet hur den så kallade ryska revolutionen gick till kan man bara förfasa sif. Bolsjevikerna bara tog landet och förstörde det. Tror Putin tycker nog är nog. Vilket land vill ha en svag ledare? Bra fråga. Vi har svaga ledare. Tänker bl a på Maud Olofsson! Vill bara stöna och säga: Maud! Maud! Vad har du gjort? Vad har du sagt? Hur tänker dina dina fränder i sina gravar i småbrurkarlandskapet Västerbottet när dom får höra att ”invandrarna bär upp välfärdens kärna” och att Sverige ska ”bli ett nybyggarland”! Wow! Finns det ord?

  Gilla

 19. Antonia skriver:

  Självklart är det bra om det en ryss som styr Ryssland. Ingen annan ska styra andras länder, inte Ryssland heller ska nosa hos andra.
  Ska kolla hos Zeke, jag antar att det blir en heldagsläsning, för att ta till sig det som står. 🙂

  A.N : att man har naturtillgångar är bara tur. Det är inget ett land väljer i nuläget, och inget man gjorde förr heller, så Putin kan inte gärna ta äran för det. Det är mer hur man formar sitt land som helhet är det viktiga, hur man styr upp ekonomin, hur man samsas med andra. För rätt som det är tar naturtillgångar slut. Och vad har man då? Inget. Men klart man kan ju vara ociviliserade också och anfalla resten av världen för att få det man vill.

  Gilla

 20. A.N. skriver:

  Antonia : Det här med ”tur” är reellt…det existerar…det är ingen saga.I och med oljan och gasen och allt annat , så kan tex. Putin höja ryska folkets standard…pensioner osv.
  Länder som inte har olja, gas mm. , kommer att bli fattigare…folkens levnadsstandard kommer att minska, även om dom inte vill …Inget land har väl blivit mer utsatt för anfall än Ryssland…Karl den XII, Napoleon, Hitler…alla ville åt Rysslands naturtillgångar mm. Ingen har lyckats…Numera vågar ingen anfalla Ryssland…för ryssarna har massor med kärnvapen till alla nya kandidater som vill smaka på dom….

  Gilla

 21. A.N. skriver:

  Antonia : det är väl bättre att ha naturtillgångar , än att inte ha något…även om naturtillgångarna någon gång tar slut…men då lever inte vi längre…

  Gilla

 22. A.N. skriver:

  Helena Palena : det är ju självklart att varje folk vill ha en stark ledare…vet inget folk som vill ha en svag sådan

  Gilla

 23. Antonia skriver:

  A. N. Jag säger inte att naturtillgångarna inte skulle finnas i Ryssland. Men när man ”valde” en gång länge sen var man ska slå ner sina bopålar, hade man nog inte så stor aning om vad som fanns i jorden. Så på det sättet har visst haft tur. Likaså hade det araberna tur att de har oljan, och tur att någon har visat hur de ska komma åt den.

  Men tänker man kortsiktigt då blir det tufft när rikedomen tar slut. Man behöver bra teknik, och kunskap. Och det kanske inte alla gånger sitter i just det landet där rikedomarna finns. Hjärnkapacitet kan vara lika värdefull ovanför jorden än oljan under.

  Gilla

 24. A.N. skriver:

  Antonia : är säker på att ryssarna förvaltar det hela bra och utvecklar annat med hjälp av olje, gas mm. pengarna…ryssarna har redan nu högstående utbildning. Rysk kultur är mycket högstående…så är inte orolig för det. Faktum är att Ryssland kommer att bli stenrikt, speciellt nu när tyskarna och japanerna lägger ner sin kärnkraft.
  Betvivlar inte alls ryssarnas hjärnkapacitet…dom kan lika bra som någon annan

  Gilla

 25. Antonia skriver:

  A. N. : Jag säger inte att ryssarna inte har hjärnkapacitet…det har de alltid haft men men det gick åt skogen många gånger förr. Med ledare som fått hybris gick ju mycket snett…
  Vad jag försöker säga här är att länder som inte har obegränsad tillgång till naturens gömmor behöver inte nödvändigtvist betyda fattigdom.

  Men diskussionen är ju lönnlöst, då vi båda är övertygade om vår egen syn på politik, och ingen av oss vill/kan förstå den andras sett att se. Eller?…
  Ja, jag har fördomar, och jag antar att du har det med. Har levt i ett land där Ryssland tog allt de kunde komma åt och än idag är skyldig dessa länder väldigt mycket. Det kommer ta tid innan tilliten kommer tillbaka. Och kanske då vill man också se att Ryssland tar ansvar för det de har gjort och hur de har utnyttjat mängder av länder och stoppat upp utvecklingen effektivt under en lång period. Så hylla du Ryssland…. jag gör inte det.

  Gilla

 26. Pingback: Putin undrar: Vem gav NATO rätten att döda Gaddafi? | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.