Nu ska vi snacka skit! Ephram Yohannes dömd till utvisning

Själv ville Yohannes frias helt! Nej, jag har inte gjort något. Vilken tur att det finns övervakningskameror som visar honom i sin kepa och baseballjacka. Vem tror han att han är? Hade han gjort samma i 50-talets USA hade han blivit lynchad. Yohannes vände sig mot Elins framilj och drog en vals att det var två andra män som våldtog Elin Krantz och att han inte kunde hjälpa henne. Nu är han dömd till 16 år och utvisning. Får med all sannolikhete sitta på sluten avdelning som Anders Eklund och Hagamannen. Tur för dom för annar blir dom misshandlade i finkan. Våldtäktsmän står inte högt i kurs i den världen. Bra att det finns kameror för annars hade kanske Englas mördare aldrig heller hittats. Jävla svin!

Toaring uppe eller nere. Ändring behövs. Det bästa är tydligen utedass eller att göra sina behov i naturen. Vi tror att våra spoltoaletter är så hygienska och bra men kanske inte. Enligt Mehmet Oz, populär läkare i USA, ska man inte spola med ändringen uppfälld. Gör man det riskerar man bajspartiklar slungas upp i luften, så långt som fem meter. Partiklarna riskerar med andra ord att hamna på handdukar, linser, tandborstar, tandtråd och andra ­hygienartiklar som du förvarar i närheten. Eftersom badrums­miljön är fuktig och varm är den idealisk för många bakterier att växa i. Men toalettringen är inte det enda badrumsslarvet som kan orsaka ohälsa. Att låna andras handdukar, rakmaskiner och tandborstar är grogrund för alla möjliga infektioner. Sannerligen säger jag eder: Det är farligt att vara människa!

Notering i kanten: DN och SvD namnger inte och visar inte bild på Ephram Yohannes. Omnämns bara som mannen och Elin Krantz blir bara en anonym kvinna!

Tidigare inlägg om den gode Ephram!

GT AB AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Nu ska vi snacka skit! Ephram Yohannes dömd till utvisning

 1. ecwho skriver:

  Världens längsta rad med sk-thus låg inte den i Bollnäs eller var det i Edsbyn, -130 någonting i rad där det säkert hördes både ett och annat, -någonting f ö att ta efter av senfärdiga politiker i Stockholm där bristen på s k ba—-jor är skriande nu i turistandets högsäsong, -oh människa hur nödig är inte din stråt!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ecwho: Ha, ha! Skitkul! Sug på den här! Strindberg kunde:

  ”Jag har i egenskap av smutsförfattare särskilt studerat klosetterna på hotellen. Den mest glänsande uppfinningen träffade jag i Hamburg. Där träckade man i något som liknade en soppskål och när man tittade sig om så var där ingenting att se, oaktat att man kunnat svära på att man nedlagt ett par meter; skålen var så fin efter förrättningen att man kunnat äta äkta sköldpaddssoppa ur den; dock hördes intet vattenskvalp såsom i Stralsund där fjölen gav efter när man satt sig och ett strömmande vatten började gå. Det var ett fullständigt trolleri”.

  Så skrev August Strindberg på tåget mellan Bremen och Osnabrück 18 september 1883 till Pehr Staaf.

  Gilla

 3. svensson skriver:

  Fascinerande inlägg om hygien. I restaurangbranschen idag talas det för sin del bara om hygien. Restaurangskolorna har fostrat en generation hygienfanatiker. De vet allt om desinfektion, skyddshandskar, hårnät och förbud mot disktrasor medan det där med matlagning inte är så viktigt. Köp färdigt och värm upp är melodin.

  Nåja. Nu ska vi inte vara sådana. Men för mig, som dessa dagar gör ett återbesök i en bransch jag grundutbildades i för 20 år sedan, är det beklämmande hur många hygienregler som tillkommit. Jag menar, 1990 fanns det hygienregler också. Det funkade bra när de efterlevdes. För att komma åt sunkkrogar (ofta = invandrarkrogar) behövs bara hårdare koll, inte 100 regler utöver de som redan finns.

  Gilla

 4. anna skriver:

  DETTA FASANSFULLA MONSTER FRÅN ETIOPIEN ÄR DÖMD, MEN FÖR LÅGT STRAFF
  MAN TAR IN KRIMINELLA ASYLINVANDRARE I SVERIGE OCH GER DEM PUT

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Svensson: Klart det borde vara hårdare koll istället. Men det kostar pengar att ha folk som kutar runt. Bättre med tusentals regler. Sysselsätter den svällande cancerbyråkratin. De måste ju ha något att göra. Min assistens behöver en assisten som i sin tur behöver en assistent (Parkins lag). Till slut vänds det bara papper och trycks upp nya blanketter = en ofantlig offentlig sektor! Kallas synergieffekter på byråkratspråk. Skattefåren får stå för fiolerna.

  Hur många kan långkoka idag månntro? Det är som så lätt som unga tror är så svårt. Behövs bara ett köttstycke med ben och stor kastrull.Pizza och kebab i all ära men inget går hem mot kokt kött som man kan göra köttsoppa eller dillkött på.

  Anna: Tror du fick in en poäng där.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Jag hatar när toalocket är uppe, vilket helt plötsligt lär vara inne. För tidigare har jag inte haft problem med det här på jobbet, men nu är den ständigt uppfälld. Vad har hänt? Och varför? Jag har bara estetiska problem med den uppfällda locket, ser ut som en otrevlig gapande odjur som vill mig illa. Och tydligen så vill den illa då den skvätter upp…..hmmmm hur mänskligheten har överlevt i alla dessa årtusendet helt plötsligt blev en gåta för mig.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Man ska hålla skiten ifrån sig. Har Mehmet Oz rätt så bör man nog stänga locket på toan. Tror däremot att lite skit i hörnen är bra. Vi har för sterila hem. En orsak till att många är så allergiska i Sverige. Det är dom t ex inte i Estland. Det ska vara ett sunt tvättande. Tror på att tvätta händerna ofta. Handsprit använde inte jag i alla fall under influensaskrämselhysterinpropagandan. Den tog ju slut ändå.

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Handsprit använde jag inte heller, den bara torkar ut händerna och sprickorna blir verkligen en grogrund för baciller.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.