Drönaren Behring Breivik: Muslimfritt Europa 2083! Target: Marxismen!

Uppdatering: Här ligger en ko till begraven! Anabola steroider och flera burkar med energidryck drog ABB i sig tiden innan och inför utförandet av sina attentat. Dessutom styrketränade han inför operatioerna. För att orka med fysiskt och mentalt. Ändå säger advokaten att ABB är lugn och sansad inför det hela. Har han dragit i sig det han påstår måste han få ett helvete i häktescellen. Snacka abstinens för i häktet lär han väl inte få något! Och den hade satt in redan igår. Men icke! Killen ljuger med andra ord. Det hela är ett skådespel av guds nåd eftersom han kunde bli rasande.

Klockan är 9.50 och tornseglarna dyker i vida bågar mot mina fönster. Det är dagens första fodersök kanske. Förmodligen andra. De är vackra fåglar i små svartvita munderingar. Som robotstyrda drönare seglar dom på för att understundom störtdyka in under tegelpannorna. Deras syfte är fredligt dock. De gör det dom ska. Äter för att överleva och gör oss lyckliga med sin blotta uppenbarelse varje sommar.

Anders BB är också en datastyrd drönare. Men han är laddad med ondska. Han blev en robotkiller. Han tog som 25-åring ledigt ett helt år för att spela dataspel. Han spelade under signaturen Morg. Vem har råd med sånt? Hur mycket orkade hans ensamma mamma med att sponsra honom. Diplomatpappan försvann när Anders var ett år. Senast dom sågs var han runt 15 år. Anders har fyra halvsyskon. Han hade sannerligen behövt en fader runt sin levnad. Det är synd om pojkar utan pappor. Helt klart mot naturens ordning med en flockledare topp i varje liten flock.

Gården vi ser på bilderna som Anders hyrde i april ser märkligt orörd ut. Som om ingen bott där. En kuliss! Var det i ladugården han tillverkade bomberna av konstgödsel? Ensam. Kunde han verkligen under nio långa år planera allt ensam. Är det inte mer troligt att andra skrivit ihop alltihop och gjort ett manifest över hur Europa ska se ut år 2083. Jag menar Hollywood mäktar ju med vad som helst och det gör säkert dom som styrt och fyllt denna robot med ondskans gift. Dessutom verkar allt märkligt kopierat. Anders BB är i stort behov av avprogrammering. Det är på sätt och vis för sent. Den skada han åsamkat kommer aldrig att bli ogjord. Den är inte mätbar.

Jag läser tidningarna och tänker: Nej, det här stämmer inte. Men andra i min omgivning tror på varje ord. Anders har lagt ner 300 000 på sitt projekt! Var kom dom pengarna ifrån? Från tiden som säljare på ett callcenter? Han är frimurare, israelvän och antirasist och ändå framställs och omskrivs han hela tiden som högerextremist. Det går inte ihop. Det ska inte gå ihop. Vi ska vara förbryllade, oroliga, undrande och arga. Tror det finns en masterhand över hela upplägget. David Icke kallar dom Rotschilds Zionists. Då kommer han närmast sanningen. Då behöver han inte använda ordet jude. Då får han fram att majoriteten av judarna också är oskyldiga. Vi är små offerlamm hela högen som The Spider och hans anhängare använder som det lyster. Om ett land eller människa inte uppför sig enligt planen blir det katastrof och mord. Allt för att säkerställa petrodollarsystemet och guldets uppbackning.

Anders BB var tempelriddaren Sigurd i spelet. Han har använt signaturen Andrew Berwick i sina utfästelser mot islam och annat. Målet för honom är att hunt down and kill The Marxism! Vi är så lurade. Anders är också lurad. Som frimurare vill han döda kommunismen men fattar inte att den osynliga handen som styr oss via sin makt genom pengarna, fattar inte att det är dom som är upphovet till marxismen. Karl Marx sponsrades av dåtidens frimurarbankirer att skriva ihop ett manifest som man kunde lura massan med. Yes, det gick hem. Det gick hem så in i helvete galant så varje första maj tågar arbetarna under röda fanor = rot schild! Vilket spel! Wow! Betyder inte här World of warcraft utan Way out West!

Anders BB vill synas. Han har två önskemål. Det första är att förhandlingarna ska vara öppna och det andra är att han ska få bära uniform under häktningsförhandlingarna.

Uppdatering: Nu får ABB svettas i solitary confinement, ban on newspapers, visitors, letters. Häktad i åtta veckor. Ensam i en liten skuff. Rätt åt honom!

SvD SvD SvD DN DN DN DN DN Röda Berget M Wager Lincoln SvD DN Ex SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

51 kommentarer till Drönaren Behring Breivik: Muslimfritt Europa 2083! Target: Marxismen!

 1. Stig Palm skriver:

  Spännande analys jag läser här. Fortsättning följer förstår jag.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stig: Skulle tro det! Har man sagt A får man säga B! Stay tuned kära Palm!

  Gilla

 3. Coachen skriver:

  Är mannen ledaren i din värld? I min delar vi.

  Det går alldeles utmärkt att vara frimurare, nationalist och israelvän. Det är Anders ett bevis för.

  Gilla

 4. Ann-Sofie R skriver:

  Media ger en bild av honom men återspeglar det verkligen vem han är i verkliga livet? Har ägnat en stund till att läsa hans kommentarer på ”Document”. Jag får intrycket av en vältalig men mycket rädd figur. En rädsla som helt sätts ur spel, omvandlas till hat och är oförlåtligt.
  Vi ha ju sett liknande händelser i Europa förut … tyvärr var det ju ännu större vidd på de händelserna …
  Det går ihop, hans åsikter stämmer mycket väl överens med de som vi klassar in i det högra blocket men han har själv valt att INTE använda ”de stigmatiserande orden”. Han respekterar marxisterna i Norge för det arbete de har lagt ner och vilken genomslagskraft det har fått även om han inte sympatiserade med dem.

  Gilla

 5. Nisse skriver:

  Breivik var sionist. Från hans manifest:
  ””So let us fight together with Israel, with our Zionist brothers against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists””

  Taget från bloggen nedan
  Bröderna Ekeroth och Breiviks sionism
  http://solidaritetstanken.wordpress.com/2011/07/24/broderna-ekeroth-och-breviks-sionism/

  Gilla

 6. Robin Shadowes skriver:

  Jag tror ABB är en Manchurian. Förutom att vara frimurare så har han tydligen blivit militärt utbildad inom NATO. Två saker som får klockorna att ringa. För att kunna mörda så iskallt så har han sannolikt blivit ett offer för MK-Ultra och Project Monarch. Hela upplägget luktar false flag.

  Gilla

 7. Radament skriver:

  Att han är antirasist och israelvän går alldeles utmärkt ihop med att han är också är högerextremist. Högerextremist visar bara vart på den politiska skalan han står samt att han är extremist. Att vara emot muslimer är inte rasism utan snarare främlingsfientlighet så det går att kombinera antirasism och främlingsfientlighet, hur konstigt det än är.

  Gilla

 8. Nisse skriver:

  Dessutom var det på 65 årsdagen av sprängningen av King Davids hotell där terroristen Begin (senare premiärminister och hyllad för terrordådet) sprängde ihjäl 91 stycken oskyldiga människor.
  http://salem-news.com/articles/july232011/oslo-israel-tk.php

  Mossad gillar att spränga saker. Ibland blir de ertappade med brallorna nere, som när de skulle bomba Mexikanska Parlamentet .
  Two Israelis arrested with bombs in the Mexican Congress
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/mex.html

  Sedan har vi så klart de vita skåpvagnarna i New york som fulla av sprängmedel och Israeliska agenter körde men blev fångade av polisen.

  Men, visst ja, allt som smäller måste ju ryggmärgsmässigt vara kommet från muslimer. så vi låter bli att tänka själva och överlåter åt media att sköta våra ryggmärgsreflexer istället.

  Gilla

 9. Erika M. skriver:

  Höger vänster och extremister kors och tvärs, hur fan ska vanligt folk kunna förstå vad han egentligen stod för, Nazist och vän av Israel samtidigt……!?

  Det som media i Sverige är ute efter är väl bara att hitta vissa kopplingar med muslimkritiska politiska partier i Norden!?

  Ska bli intressant att få ett svar på vilken sorts extremist han benämns till slut, antagligen ett väldigt långt ord!

  Gilla

 10. Purrfect skriver:

  ”Nazist och vän av Israel samtidigt……!?”

  Inte så konstigt. Den sionistiska regimen är en ultra-nationalistisk regim som begår ohyggliga brott mot mänskligheten. Visserligen har dom ännu inte gasat ihjäl folk, men man kan vara en nazist utan att just behöva gaza ihjäl folk.

  Gilla

 11. Goyim skriver:

  Det heter World of Warcraft, inte War of Warcraft.

  Gilla

 12. gotiskaklubben skriver:

  Jag tror att en normalbegåvad skrivkunnig skulle få ihop det där ”manifestet” på noll-tid. Det mesta ideologiska tänket är ju plankat. Klipp och klistra.

  Men handlingskraftig, organiserad och tillräckligt egofixerad har han varit för att genomföra detta.

  Kanske har han haft medhjälpare…men Lasermanen var ju – över tiden – ännu mer iskall än Breivik, och han hade, som vi vet, inga medhjälpare.

  Om Breivik haft medhjälpare, eller några som styrde honom, så är han nog den perfekta typen att få med i en sånt här attentat, bara man kan lura i honom att det är han själv som bestämmer.

  Gilla

 13. Pingback: I kampen för demokratin, öppenheten, toleransen använder vi kärleken som vapen mot det onda | Kent Persson (m) blogg

 14. Helena Palena skriver:

  Goj: Det är till att ha ögonen på skaft! Tack!

  Gotiska: Hur lätt som helst! De sa till och med på aktuellt ikväll i sin rapport från Oslo att han förmodligen hade hjälp. Ausonius sköt folk. Han kånkade inte runt på bomber och tunga väskor med artilleri som ABB hade med sig till ön. Lite skillnad. ABB är som en självmordsbombare som tror att belöningen väntar i himlen. ABB njuter när han tänker på att hans uppdragsgivare (surrogat för pappan) nu är nöjda med honom När han setat häktad ensam i några veckor blir det säkert annat ljud i hans skalle. Han får tinnitus av olust och ensamhet. Vem vet – kanske psykundersökningen visar att han är störd. Det tror inte jag. Han är styrd.

  Gilla

 15. Suck.. skriver:

  Tröttsamt med dessa mediaslavar som fortsätter upprepa att han är nazist som ett gäng zombier, likadana som de som fortfarande tror att han måste vara muslim på nåt sätt ändå.
  Han är ingetdera.

  ”Our primary objective is to develop PCCTS, Knights Templar into becoming the foremost conservative revolutionary movement in Western Europe the next few decades. This in relation to developing a new type of European nationalism referred to as Crusader Nationalism. This new political denomination of nationalism will become the foremost counterweight to National Socialism and other cultural conservative political denominations, on the cultural right wing.”

  ”The European Jewish, Buddhist and Hindu community has a right but also a duty to join in the fight against the Islamisation of Europe. I welcome and encourage all non-Muslim minorities to join us in this fight.”

  ”The PCCTS, Knights Templar, obviously, does not have any pre-defined specific policies or principles concerning race-mixing.”

  ”DO NOT make this war about race or ethnicity”

  ”Q: Some people will claim that you are just another Nazi fascist disguised with anti-Muslim rhetoric. Is that true?

  A: That is ridiculous Marxist propaganda. If that was true, then why am I working on a weekly basis with fellow Indian, Jewish, Chilean intellectuals to preserve true, long term democracy, to ensure that the will of the people is respected? Why do we champion Israel’s cause when no one else is? Why do we propagate a military campaign, a military Crusade to assist our eastern Christians brothers – the Semitic Copts, Maronites, Assyrians? Why would we do this when they are not even considered “white”? The old definitions do not apply anymore. The current internationalist elites (cultural Marxists, suicidal humanists, globalists) are the Nazis of our age and deliberately collaborating with the Muslims. They are the Quislings who are trying to transfer political powers from our sovereign nations to a foreign political entity – the EUSSR/UN.”

  ”The NS are generally pro Muslim and anti Jewish. They should know that we will defend our right wing Jewish and other non-Muslim minority groups, who have fought by our side with our lives as they will do the same for us. It is still too early to tell how the situation will develop. A relationship is always reciprocal so we, the pro-multiethnicity and pro-Israel/Jewish factions, do in fact expect future support from all non-Muslim right wing minority groups and indirect support from the Israeli right wing. We will rely on their support in order to be able to dominate the European right wing for the future – because if we fail, they will lose their only interest groups and allies. At the moment, I’m worried that ethnocentric ideologies will become more dominant in
  Western Europe the coming decades. The main reason is that the non-ethnocentric factions on the right wing are not getting enough support from their own base and from right wing minority groups (as these minority groups fail to distinguish non-racist right wingers from actual Nazis/racists due to the media propaganda campaigns and their own paranoia. If the cultural Marxist/ suicidal humanist elites had any decency whatsoever they would at least stop the “all nationalists=Nazis, racists campaigns” and perhaps even arrange a gradual controlled re-distribution of power to moderate right wing groups/political parties. Their total and complete reluctance to deal with any traditionalist/nationalist is radicalising an increasing number of people. Due to their propaganda campaigns the obvious result is that people become apathetic and/or are drawn to actual Nazi and racist groups.”

  Gilla

 16. zew skriver:

  Den norska regeringen har beslutat att avsluta äventyret i Libyen. De 6 norska F-16 planen utgör 10% av alla plan. Holland , uppmuntrad av Norges beslut, har också aviserat ett uttag från äventyret. Det hotar NATOs planer i kriget mot Gadaffi. Jag tror att motivet för det brutala massmordet skall man söka någon annanstans. Det är förstås fokus på förövaren och som sprids av massmedia men det är också mycket som inte stämmer i hela historia.

  Gilla

 17. gotiskaklubben skriver:

  @ Helena

  Du skriver så bra att jag blir svarslös. Sov gott, Maistro!

  Gilla

 18. Pingback: Kortklippt Anders Breivik på väg till domstolen « Gotiska Klubben

 19. Helena Palena skriver:

  Sov Gott men först lite underlig nattlektyr: Norway Police Knew Shooters Name Before Capture

  Gilla

 20. robban skriver:

  hmm, tja snuten kände till hans namn? kanske så enkelt att han körde sin egen bil till ön och de slog på regnummret på alla bilar som stod på parkeringen där tex.

  Gilla

 21. Gunnar skriver:

  Jag har också tänkt på detta med den frånvarande pappan.

  visst ska han få ha uniform i rätten….en sån där med ränder sing-sing typ

  Gilla

 22. Josef Boberg skriver:

  HelEna – tankestimulerande vinklingar i Ditt inlägg, verkligen… 💡 – och för jag sen till att Anders Behring Breivik kan vara GRAVT mobiltelefoniskadad också – så blir det ”rätt så rätt” – som jag ser det.

  Gilla

 23. Illwill skriver:

  Efter att ha läst ditt svammel så är jag lite osäker på om du skämtar eller om du verkligen ”tänker” på det sättet?

  Om det senare så verkar du har mer gemensamt med Anders Breivik än vi andra, även om du inte delar hans åsikter. Få andra har så begränsat/stört sätt att tänka.

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Illwill! Du har verkligen ett passande namn! Tror du är avundsjuk. Rakt upp och ner.

  Gilla

 25. zew skriver:

  Helena, argumentera istället.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  zew: Jag har ingen rapporteringsplikt. Behöver inte kommentera. Kan stänga av fältet som andra gör och bara sända. Mitt inlägg talar för sig själv.

  Din kommentar ovan är mycket bra dock. Det är mycket som ska fram i denna soppa. Man kan inte ta allt i ett inlägg.

  Gilla

 27. zew skriver:

  Klart att du inte har någon plikt. Det är du som äger bloggen men om du ger möjlighet för andra att komma och tycka till så finns det två alternativ; ignorera eller argumentera.

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  zew: Rätt! Tänkte inte svara illwill men tyckte namnet var så fult.

  Gilla

 29. zew skriver:

  Snarare ett roligt namn.
  BTW Det är en mycket intressant och möjlig förklaring till den ohyggliga incidenten; http://tarpley.net/2011/07/24/norway-terror-attacks-a-false-flag/
  Jag har läst flera av Tarpleys böcker, bl a två böcker om Obama skrivna innan valet 2008(!). Läser man dessa böcker så läser man om nutidshistoria, tre år senare. Min första bok var ”9/11, The synthetic terror, Made in USA”. Bättre än bästa thriller story; verkligheten överträffar fabeln.

  Gilla

 30. Lincoln skriver:

  @Illwill

  Undrar vad de skulle ha haft för reaktion om någon annan riksdagsman t.ex gått ut på twitter och skrivit:
  ”- Någon som vågar sig på en gissning vem som ligger bakom bomberna i Norge? skrev han.
  Och en stund senare:
  – Nej, jag kommer inte kalla er antisemit.” (vilket hade varit mer rätt då Breivik är sionist)

  Istället för det som Ekeroth skrev :
  ”- Någon som vågar sig på en gissning vem som ligger bakom bomberna i Norge? skrev han.
  Och en stund senare:
  – Nej, jag kommer inte kalla er islamofober. ”

  För mig blir Ekeroth en sionistisk hatspridare men och uppfödare av kristna-sionisters hat och terro, såsom, Breivik.
  Vad tycker du? Vaför är Ekeroth kvar i partiet när en Riksdagsman som skrivit samma sak på twitter fast bytt ut uttrycket ”islamofober” med antisemit” skulle ha rykt för länge sedan. Tror du det finns en mening med enkelriktningen i tillåtenhet? Tror du den speglar något ägar och/eller makt förhållande som råder i samhället?

  Nisse?
  Jo, de tycker om att bomba prylar men du glömde Lavon-terristbombningen som misslyckades.Sedan har vi så klart CIA/Mossads terrorsprängningar i Operation Gladio.

  De vill få oss att bli arga och rädda så att vi springer till de ”starka ledarnas” famnar och tyr oss till deras tvångströja när systemet faller.

  Gilla

 31. zew skriver:

  @Lincoln
  Gladio och Stay behind var och är CIA-NATO projektet. Klart att Mossad har fingrar i allting, precis som KGB hade och FSB har. Spionnätverk är som en fläta.

  Gilla

 32. Lincoln skriver:

  Jovisst sitter Mossad och CVI ihop och fixade Gladio. Italiens ex-president, som var den som avslöjade Gladio, har ju även sagt att 911 var ett CIA/Mossad jobb (bara googla).

  Sen kan man ju kolla upp vilka som styr USA, som Reagans fd Assistant Secretary of the Treasury Paul Craig Roberts säger här:

  Så kanske man förstår vilka som styr CIA.
  PNAC (Project for the New American Century) hade t.ex hälften dubbla medborgarskap USA/Israel och resten var tokiga neocons, dvs kristna-sionister, såsom galningen Breivik. Så egentligen borde den hetat PNIC (Project for the New Israely Century).

  Vad tror du skulle ha hänt med en ridksdagsman som twittrat det jag skrev ovan?

  Gilla

 33. zew skriver:

  Finns inte sådana. Sverige har förlorat självständighet för lände sen. Forska i Wallenberfamiljen. Det är ett gäng mycket intressanta gossar. Det är de som sätter agendan och har gjort det i årtionden.

  Gilla

 34. Lincoln skriver:

  Jo, jag vet! Kruger-affären, Tysklandslånen (Wallenberg var ordförande för Tyskland-kommittén som skulle se till att Tyskarna betalade skadestånden efter 1:a världskriget) är ju inte snygg och där kom ju Stenbeck snyggt med också! Sossarnas del av det var inte så liten heller i sitt oändliga gosande med Wallenberg efter rövandet av Krugers tillgångar.

  För att återknyta till CIA kan man ju påpeka att JF Dulles, CIA:.s grundare, var företräde familjen Wallenberg efter krigsslutet, när Amerikanska myndigheter verkade för frysning av tillgångar i enlighet med fientligt samröre.

  Så världen på toppen är liten och luktar illa som fan vid närmare granskning.
  Så jag håller med: det finns inga riksdagsmän bara ett gäng nyttiga idioter som får spela teater och trycka på knappar som de tror betyder något.

  Likadant är det med vår ”yttrandefrihet” också – så länge vi snackar skit är allt ok.

  Gilla

 35. zew skriver:

  Ja, vi hålls ordentligt på mattan! Jag är less på den stänfiga hjärntvätten om att vi skall värna om Demokrati. Jag vill ha Frihet. Utan frihet finns ingen sann demokrati.

  Gilla

 36. Lincoln skriver:

  Jo, vi lever i en skendemokrati. Man kanske ska kalla den dem-o-kreti. Vilka som är Dem och viilka som är kreti och pleti är ju ganska uppenbart när man sett igenom hyckleriet.

  Gilla

 37. zew skriver:

  Kleptokraci.

  Gilla

 38. Tarzan skriver:

  Jag säger bara tack för att du tar upp detta.
  På PI tycker dom att det är endast foliehattar som ens tänker så här.

  Gilla

 39. zew skriver:

  PI är en skandalös åsiktsförtryckare. Jag har kommenterat en gång med en icke politisk korrekt åsikt och nu kan jag inte längre lämna kommentarer. Andras inlägg tas bort också. PI har en klar agenda vilket jag trodde i min naivitet var förbehållet de kontrollerade och av oss sponsrade media.

  Gilla

 40. Helena Palena skriver:

  Tarzan och zew: Men tack för upplysnignen. Det förklarar varför PI tagit bort två kommentarer som länkar till mitt inlägg. Tycker dom ska byta namn till Politiskt Korrekt. Om dom inte går på tvärs hela vägen är det väl ingen idé. De blir precis som etablerade medier. Det är kanske det dom vill innerst inne. Kanske dags att starta en ny site för rätt upplysning. En site som kan rädda oss. Det kan inte PI om dom inte törs skriva sanningen.

  Gilla

 41. zew skriver:

  PI borde heta Politisk Censurerat. De lägger ut info bara om multikulti och invandringspolitik vilket är tjatigt i längden.

  Gilla

 42. zew skriver:

  Det finns ett uppsjö av sajter med ocensurerat innehåll och forum för debatter. Ett exempel är http://www.radda-sverige.nu/

  Gilla

 43. Goodwill skriver:

  Samma blir tjatitgt i längden. Håller med. Det är rumsrent att hacka på islam och muslimer men inte på judar. PI vill gå hem i salongerna. Slipar nu ner sina kanter. Fria Tider har en mer intelligent framtoning. Hoppas de orkar vara kvar. Tror jag ska sponsra lite.

  Gilla

 44. zew skriver:

  Det är ju nonsens att dryfta i all oändlighet om islam, sionism, rasism mm. Skall man prata om något för vuxna så ta upp den framväxande statsfascismen som mer än gärna vill splittra oss och dela oss i olika kategorier så som vänster-höger, invandrarfientlig-multikulti och andra former av hjärntvätt som den servila hunden PK media underblåser jämt med infantila artiklar. Läser man floskler och nonsens i PK så får jag en känsla; vad-har-katten-släpat-in-nu-igen.

  Gilla

 45. zew skriver:

  Goodwill; en bra länk ; http://mansklighet.se/

  Gilla

 46. 32rasmus skriver:

  Hyfsat bra skrivet ,
  Min enkla teori:

  Jag tror att hans största mål var att få uppmärksamhet inom ämnet .
  vilket har skett…..
  fortsättning kommer nog att följa…………..

  Gilla

 47. Goodwill skriver:

  zew: Tack för tips! Vilken bra blogg. Måste jag tipsa vidare om.

  Gilla

 48. zew skriver:

  Det är viktigt att i dessa farliga tider upplysa folket om verkligheten. PK media är patetiska medlöpare och borde bojkottas. Lär aldrig att ske men uppvaknandet måste ske annars är vi körda. AB Sverige ägs av Wallenbergs familjen sen länge och är de facto en faciststat. Den svenska regeringen har förrått oss och nu är vår konstitution spolad i toaletterna i Bryssel.

  Gilla

 49. Markus Andersson skriver:

  Tror att Breivik endast är en stor godispåse till propagandaministeriet. Där finns många karameller att suga på och slåss om, främlingsfientliga chokladpraliner, sötsurt sionistgodis, frimurarlaktris, vapenlicenskarameller, och häxvrål med extra konstgödsel. Till allt detta internetgodis, tempelriddarnougat, manifestklubbor,rosa pridekarameller och en arisk pralinlåda med bara vit choklad för att inte tala om blåögda gelehallon.

  Den artikel som jag läst som jag personligen tror kommer närmast är ” Norway down to the new world order ”.

  http://www.progressivepress.com/blog-entry/oslo-down-new-world-order

  Gilla

 50. Helena Palena skriver:

  Markus: Ha, ha,,, här kan vi snacka Candy Box! Vilken ska man suga på. Ingen! Det är läskigt det som sker. Och det kommer mera. Har man makten över pengarna och alla andra är styrda robotar är det fanimej fritt fram. Du glömde ett godis – AFA-Bomben! Ett svart karamell som först är så salt och sen blir så söt. Man får ju inte vara höger. Dock får man vara hur mycket vänster som helst och ställa till med all världens elände. Vem ler där bakom dom röda draperierna månntro?

  Gilla

 51. Markus Andersson skriver:

  Just det den glömde jag och det finns säkert någon annan karamell längre ner i godispåsen som vi ännu inte sett. Ja vem som ler bakom draperierna är frågan? Fritt fram verkar somliga ha som sagt, alltför få ifrågasätter från grunden de axiom media förmedlar. Det är ett kusligt skådespel att se när vanliga hyggliga människor blir som förhäxade av den elakartade mediadramaturgin.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.