Min ko vill ha roligt! Inte sprida ehec! Sorry men inget kan rädda EU!

Visst är det människans fel att det finns bakterier som är resistenta. Kor drivs idag så hårt så dom slaktas medan dom växer. Så det man vinner på gungorna (förr levde kon i cirka 15 år) förlorar man på karusellen. Idag produceras en ko så mycket mjölk så hon håller bara några år. Sen slaktas hon och en ny tas in i fabriken. Är den för stor sprids mängder med smittat gödsel ut i omgivningen och förorenar diken och vattendrag vilket ger smittat vatten som grönsakodlare använder. En ko ska ha hö och ensilage för sina magars skull. Men för att producera så mycket som möjligt får dom kraftfoder en masse. Rune Lanestrand skriver fint om konsekvenserna av sprutande diarréer från dessa stora enheter. Nu skriver äntligen SvD om källan till försommarens utbrott av ehec i Tyskland. Forskare hävdar att giftet i bakterien kommer från nötkreatur. Bakterien är dessutom resistent mot antibiotika – som används på djur. Men Lanestrand var först. Heja Rune!

Nu ska 1 439 nmiljarder kronor rädda EU. Sanningen är den att ingenting kan rädda spektaklet. Läs vad jag skrivit om pengarna och på bloggen Ett nytt penningssystem. Ställ dig frågan: Vill du att privata familjer ska sätta pengar i omlopp och ta ränta på luften och tjäna multum på spektaklet? Eller vill du att staten ska sköta denna viktiga syssla? Så enkel är helt enkel problematiken.

P.S. Min ko vill ha roligt är en bok som Astrid Lindgren och veterinären Kristina Forslund skrev 1990 som ett inhopp i djurskyddsdebatten – hur och varför det blev som det blev. Jag har ett dedicerat ex – brevväxlade med Astrid under många år om djur. Mycket intressant. ”Kossan” på vinjettbilden är en kviga. Så heter ”kon” innan hon kalvat. D.S.

Ex SvD DN SvD DN Lincoln Ex

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Min ko vill ha roligt! Inte sprida ehec! Sorry men inget kan rädda EU!

 1. Det handlar inte bara om ”Spektaklet” EU, Helena! Vi lever just nu inom upplösningen av Dårhuset Luftslottets 3 grunder, hägringarna Industrialismen – Kapitalismen – Konsumismen! ÄNTLIGEN!!!

  Gilla

 2. Gunnar skriver:

  Skyll inte på mej jag röstade nej…både till EU och EMU trots att jag som villaägare skulle få gå från hus o grund om vi inte kom med i EMU (allt enligt den ”sakliga” ”oberoende” organisationen Näringslivsfakta)

  Gilla

 3. Michael skriver:

  Hej, Nä det kanske är så att inget kan rädda EU och är det då bra? Ta och res till norra Frankrike, kanske lite västerut mot Normandie och se dig omkring, vad kommer du se????
  HUNDRATUSENTALS KRIGSGRAVAR!!! Det om något är vansinnigt! EU och detta liberala initativ har faktiskt gjort att vi har den längsta period av fred i Europa någonsin. Det är DÄRFÖR EU finns. Jag vet att argumenten är skittråkiga men ack så relevanta. Allvarligt, semestra i norra Frankrike och ta bara för en dag och besök en plats där tiotusen brittiska ungdomar ligger begravda efter vansinnet vid Sedan 1915. Åk två km och besök en ny plats där ett kanadeniskt regemente intill sista man är begraven. Åk några km till och besök en tysk gravplats med 20 000 gravar från 1.a reps 2. världskriget. När du står där så kanke du inser att något sådant vansinne aldrig mer skall upprepas. Hur går vi då vidare? Genom att bygga en säkerhetepolitik byggd på realism? Njet! Funkar inte. Liberalism, handel istället för krig, ja det låter bra. Ok, Marxism ja det funkar säkert -NOT!

  Gilla

 4. Lincoln skriver:

  Det känns mer och mer som 30-talet då depressionen fick psykopatparasiterna till att starta ett till världskrig för att rensa bordet, dölja sina illgärningar och få igång ekonomin igen. Det som fattades under den stora depressionen var inte produktionskapacitet eller produkter, tvärtom den fanns kvar och skulle kunnat ha räckt gott och väl ( dagens produktivitet är ÄN bättre) – det som fattades var pengar (då penningmängden i USA minskade med 1/3). När det fattas pengar får man mer för de pengar som finns och priserna på varor sjönk. För att höja priset på varor förstördes enorma mängder av produkter. Kom att tänka på Steinbecks Vredens druvor där han beskrev det perversa i detta:

  ”There is a crime here that goes beyond denunciation. There is a sorrow here that weeping cannot symbolize. There is a failure here that topples all our success. The fertile earth, the straight tree rows, the sturdy trunks, and the ripe fruit. And children dying of pellagra must die because a profit cannot be taken from an orange. And coroners must fill in the certificates–died of malnutrition–because the food must rot, must be forced to rot.
  The people come with nets to fish for potatoes in the river, and the guards hold them back; they come in rattling cars to get the dumped oranges, but the kerosene is sprayed. And they stand still and watch the potatoes float by, listen to the screaming pigs being killed in a ditch and covered with quicklime, watch the mountains of oranges slop down to a putrefying ooze; and in the eyes of the people there is a failure; and in the eyes of the hungry there is a growing wrath. In the souls of the people the grapes of wrath are filling and growing heavy, growing heavy for the vintage.”

  När jag läste det sista avsnittet i yngre tonåren blev jag helt paff- hela boken var en enorm läsupplevelse och har ni inte läst ”Vredens druvor” ännu så gör det.

  Gilla

 5. Lincoln skriver:

  @Michael
  Finansiell parasitism har aldrig varit och kommer aldrig vara frihet. De finansparasitiska arkitekterna bakom den skendemokrati är samma finanspyskopater som startade andra världskriget.
  Finanspsykopaterna har inget emot kommunism, Faktum är att Schiff och grabbarna finansierade kommunsiterna i Ryska revolutionen. Banksystemets centralsyrning får centralplaneringen i forna Sovjet att blekna. Bankerna sitter ihop med länders centralbanker som tillsammans sitter ihop i centralbankernas centralbank BIS. Så centralplanering är grunden för finansparasitismen.

  Du vet att riktiga företag konkurrerar om BEFINTLIGA pengar inom system? Du vet att riktiga företag inte kan hitta på pseudopengar, krediter, genom att skuldsätta allt och alla? Finansparasitismen är varken höger eller vänster – finansparasitismen är inte en del av någon marknad eller ekonomi – mer än i avseendet att den suger ut den.

  Gilla

 6. Philippe Ohlund skriver:

  Norge är inte med i EU, men jag iäste i vg.no att de har problem där ocksa.

  Ett par explosioner i regeringsbyggnader och pa oljeministeriet ska ha tagit flera liv.

  När jag ater träffar Kuwaits general och interpols chef ska det bli intressant att höra lite detaljer.

  Innan han akte till London för nagra veckor sedan klämde han i sig sju Chivas, sa som whiskyälskare räknar jag med en trevlig afton.

  Ha en finfin helg! 🙂

  Gilla

 7. Berit Augustsson skriver:

  EHEC smittan och mutation HUS kommer från den hänsynslösa djuruppfödningen och det är människan som behandlar sina egna levande och kännande medvarelser på ett så fruktansvärt sätt.
  Då är det inte en enda dag för tidigt att människan får tillbaka för hur är man som människa när man gynnar detta livslånga lidande i djurfabriker.
  Jag skulle aldrig äta kött aldrig.

  Gilla

 8. Lincoln skriver:

  Philipe, lite mer om Oslo:

  Media (och vilka äger och kontrollerar den?) skriker i högan sky att ”muslimska fundamentalister” som utförde bombningen i Oslo men det finns en hel del som pekar på att det snarast var ett Mossad. Varför skulle muslimer spränga i Oslo när:

  * Norge håller på att dra tillbaka nästan alla stridsflyg från Libyen
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/norge-tar-hem-stridsflyg-fran-libyen
  * Norge stöder en en FN omröstning för en Palestinsk stat
  http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=229906
  * Norge skyr Israeliska aktier:
  http://www.jta.org/news/article/2010/08/23/2740582/norway-divests-from-two-israeli-companies

  Allt ovan gör ju det troligare att Mossad är de skyldiga än muslimer. Om man därtill lägger att Mossad har ertappats med byxorna nere förut när de försökte spränga Mexikanska Parlamentet så borde åtminstone någon i media börja undra.
  Och i Oslo är det så klart muslimska terrorister som sprängt. Vad som hände i Mexikanska Parlamentet ska vi glömma. Det mentala suddgummit går bärsärkagång som vanligt och vi vet ju alla vilka som håller i suddgummit:
  Two Israelis arrested with bombs in the Mexican Congress
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/mex.html

  Gilla

 9. Michael skriver:

  @Lincoln
  Först hade jag tänkt att argumentera med dig efter dina inlägg om bankpsykopater och finansparasiter men när jag läser ditt sista inlägg om bomberna i Oslo inser jag:
  DON’T FEED THE TROLL!!!

  Lev väl och keep the conspiracy going!

  Gilla

 10. Lincoln skriver:

  Du debetarea? Tillåt mig hånle!
  Det jag skriver ovan är FAKTA (jo, jag vet det är sådant du skyr – ni är bättre på att dikta upp saker).
  Eller blev inte de två Mossadmännen tagna i Mexikos Parlament med sprängmedel och vapen på sig? Du sprider konspirationsteorier genom att hävda att det som har hänt faktiskt inte har hänt! Ledsen men det funkar inte längre – ni måste komma på en ny taktik!

  Gilla

 11. Nisse skriver:

  Michael sprider nog konspirationsteorin att Israeliska medborgare INTE blev tagna i I New York i vita skåpbilar med sprängmedel den 911. men det blev det trots att Michael vill dikta upp en annan verklighet. Liksom i Mexiko blev dessa Israeler släppta.

  Gilla

 12. I TRUST THAT THERE WILL BE NO SIMILAR ATTACKS IN SWEDEN – WE, THE PEOPLE HAVE TO FIND WAYS TO TURN OFF THE ”HATE BUTTON” AND SEEK MORE PEACEFUL WAYS OF CO-EXISTENCE.

  I WAGER THAT THERE WILL BE A MOVE TO BLAME ISLAM AND MUSLIMS FOR THE ATTACKS IN NORWAY. THE SAD TRUTH IS THAT SOME INTERESTS, SO-CALLED ”GREAT POWERS” IN THE WORLD THRIVE ON STRIFE, HATRED AND WAR….READ ON….

  If you were in downtown Oslo and a bomb went off it would make you shit scared if it did not already do serious harm to you.
  At this stage I do not know who was behind the blast, but could I put some things in very human perspective?
  A. A religion is insulted by way of certain cartoons published ( qualifier – for my part I don’t see justification in killing a person because someone drew an insulting picture of my God). Decency, however, would suggest to me ( albeit I am not a religious person) that I don’t go around the world mocking those with Judeo-Christian or Muslim or Hindu or any other type of religious belief and belief in their God. Free speech in every country has it limits and boundaries. And human decency suggests that one need not insult, incite or provoke hostilities – when we full well know that provocation, by its very nature, can lead to violence.
  B. A lot of us in the West simply do not consider the dynamics of A above – but, just blame the Muslims and Islamists or the so-called Al Quiada.
  C. A person walking the streets of Tripoli has a right not to be fearful that a bomb will come hurling down on his or her head, home, family or public service facilities relied on and should be able to live in peace. Resolution 1973 permits a no-fly zone. I am not aware that since the passage of the UN resolution there has been any violation of the no-fly zone by the Libyan authorities. Thus, in point of law, one has to question the legality of the bombs being dropped on the Libyan people. Making war by way of what clearly is a war of aggression must be seen as a provocation.
  D. It is not improbable that for reason of the perceptions of some people of the Muslim faith there is a feeling that it is Muslims being attacked by the West in Libya. If this is so, at this stage, one is left to speculate whether or not the terrorist attack in Oslo and the shooting of the youngsters is not a soft target retaliatory strike in response to the terror bombings of the US/NATO in Libya.
  I do not condone the killing of innocent civilians . The Libyans on the streets of Tripoli are as much human as are the persons walking the streets of Oslo. Bombing either set of persons is in actuality – terrorism. There need to be no political gloss on the observation in the previous sentence. This kind of conduct must be condemned. A leader targeted by Western bombing at the leader’s family’s residence in Triopli. A leader in Oslo having his office targeted and destroyed b y a bomb. A family that loses its child or children in Tripoli – a family that loses a young loved one at a youth camp in Oslo. Can we just simply and honestly term all the attacks – terrorism?
  Can we just stop the fucking bombing and killing of innocent people?

  P.S. The following is noteworthy:-

  1. The bombing took place on a public holiday when the government offices were mostly empty. If someone wanted to do mass murder – the attack would have been on a regular working day.

  2. The person who shot down the youngsters was a Norweigan ( i.e. until I see his picture – I am assuming indigenous white person)

  3. There was close timing of the two attacks. This suggests a single source of the co-ordinated attacks. Who? – black ops?

  4. The thrust will be to promote this so called ”war on terror”. One attacks a country that does not attack you then expects – what? war or peace? War of course – that is how they make the money – by having reasons to make and drop the bombs.

  ( http://WWW.GLOBALJSUTICEONLINE.COM)

  Gilla

 13. Lincoln skriver:

  Ja, de som inte tror att CIA/Mossad är kapabla till att terrorbomba ska kanske läsa upp sig om operation Gladio.
  Men den fiktiva historien är ju den som media föredrar.

  Gilla

 14. Miram skriver:

  @Lincoln
  O jösses! Tycker mig kunna skönja en rejäl vänstersktivist med förkärlek till det konspiratoriska. Dock med en märkligt lik retorik med den klassiska nationalisten vad avser synen på judar. Få se:
  USA har aldrig varit på månen – check
  CIA ligger bakom mordet på JFK – check
  Israel och republikanerna ligger bakom WTC – check
  Ett gigantiskt nätverk med judiska bankirer styr världshandeln – check
  Aids är ett experiment från den amerikanska staten – check
  Tyska koncentrationslägren är en bluff – check

  hela ditt bristfälliga resonemang bygger på en vi (som har sett ljuset och kämpar för det goda) och dem (de onda som är hjärntvättade och kapitalisterna) tänk utan någon som helst kritisk granskning av de egna argumenten. Att du dessutom refererar till grapes of wrath, som är en NOVEL stärker inte dina argument. Det är ungefär som om jag skulle referera till Gullivers resor… Släpp ostbågarna och apelsinsaften och ge dig ut i livet på riktigt!
  Cheers!

  Gilla

 15. Lincoln skriver:

  @Miram
  Vad bra att diktar upp vad jag tycker med fullständiga påhitt. Det gör att du raserar din egen trovärdighet från grunden alldeles på egen hand, Tackar!
  Var har jag uttryckt att jag är en vänsteraktivist mer än i din fantasi?
  Var har du fått för dig att jag äter ostbågar och läsk mer än i din fanatsi?
  Var har jag skrivit att USA inte har varit på månen mer än i din fantasi?
  O.s.v

  Det kan inte vara sunt att tro att man känner människor man inte känner; men det är väl en av de där omnipotenta resultaten av att tro sig vara utvald? Eller? (observera att jag frågor om din själsliga tillstånd – jag utgår inte från min fantasi nödvändigtvis måste vara sann, såsom du gör)

  Om jag litar med på vad Nobelpristageran John Steinbeck skrev om i sin novell än din fantasi? Jovisst, jag kan radda upp siffror som är officiella på att produkter som förstördes under den 30-tals depressionen som stöder just det som Steinbeck beskrev. – men fakta är väl något som bekymrar dig föga – du är ju mer van vid att dikta upp verkligheter åt andra som inte existerar. Men ni är onekligen duktiga på det! Att praktisera livslångt Kol Nidrej måste ju onekligen främja fantasin och rätten till att forma verkligheten till den man vill ha i sitt omnipotenta universum.

  Gilla

 16. Miram skriver:

  @Lincoln
  O ack du missförtådda! Det är inte svårt att se dina tidigare inlägg vilket (imo) vittnar om en radikal vänsterpolitik. Detta kan självklart vara en brist från min sida då jag kanske ser politik allt för endimensionellt. Se nu vad jag gjorde. Jag uppgav en reflektion och kritik över mina egna tankar och den text jag publicerat. Var hittar vi något sådant hos dig? Nä det gör vi inte för du anser dig sitta inne med svaret. Du anser dig själv vara den vidsynte som etablissemanget inte lyckas lura. En klassisk egenskap hos konspirationsanhängare. Att du sedan tilltalar mig med NI har säkert inte med mitt adliga ursprung att göra utan du debatterar inte mot mig personen utan hela den grupp av hjärntvättade människor som fogar sig i maktelitens agenda. Återigen en symptom på en konspirationsanhängare. Ett tips kan vara att minska ner på den kraftiga retoriken om psykopater och parasiter och uttrycka dig mer nyanserat. Genom detta kanske du tilltalar den breda massan mer än de redan frälsta. Att du sedan inte inser att du ur ett historiskt perspektiv utgör etablissemanget genom din fientliga inställning till judarna gör det nästan lite underhållande.
  Kram!

  Gilla

 17. Lincoln skriver:

  Var är kritiken mot din egen påhittade åsikter om mig (som du har förtvivlat svårt att skilja från din omnipotenta utvalda fantasi)?

  Ledsen men jag går inte på den gamla vanliga taktiken som ni brukar köra med – att dikta ihop åsikter som ni attackerar med och att den attackerade ska försvara sig mot. Jag har ingen som helst avsikt att försvara mig mot din fantasi – jag har inte ens för avsikt att försöka förklara för dig att dina utvalda fantasier är en ofrånkomlig konsekvens av för långvarigt bruk av Kol Nidrej (här skulle jag kunna gå in i en psykologisk förklaringsmodell och påvisa att se lögnen som grund för uppfostran måste skapa en grundotrygghet, misstro, paranoia och andra sociopatdrag – men jag avhåller mig då självreflektion eller självrannsakan bygger på att man är sann mot sig själv och det är ju som sagt svårt när man har Kol Nidrej som huvudsats i sitt liv – jag kommer således inte ge mig in på det ”mission impossible” 🙂 ).

  Så fortsätt du att förväxla din fantasi om mig med vad du vill! Det är mest roande! 🙂

  Gilla

 18. Miram skriver:

  @Lincoln
  Där fick jag verkligen så jag teg! Synd dock att jag inte fick ta del av din psykologiska förklaringsmodell på grundnivå… Återigen kategoriserar du mig som ni (plural) och återigen ger du dig på den judiska religionen (kol nidre). Tänk vad intressant världen måste vara när den är så svart eller vit. Lite ”either you are with us or you are with the terrorists”… Fast tvärtom, eller? Kan du inte vara snäll och klargöra följande: är judarna roten till allt det onda?
  Ang. Släpp apelsinsaften och ostbågarna så ser är det min bedömning att du är en liten glåmig smalsvag individ som sitter hemma hela dagen eftersom du alltid är missförstådd alltid måste strida för att sprida ditt evangelium. Antagligen lite över medelintelligent men misslyckats med att komma med i mensa. Misslyckade studier med många påbörjade men ack då få avslutade kurser, återigen för att du hela tiden missförstås. Vänd all din energi till något positivt vetja! Du kan förverkliga dig själv och vinna respekt hos framtida arbetskamrater, ta några kliv på maslows behovstrappa nu!
  Mvh
  miram

  Gilla

 19. Lincoln skriver:

  Wow! Ändå mer fantasier om en mig – en person du inte har en aning om vem jag är. Vad brukar det kallas när man inte kan skilja sin egen egen fantasi och tror att den är sann – kommer inte riktigt ihåg vad det heter men det finns nog många beteckningar på det. Men jag är överseende med att du har svårt att skilja verkligheten från din fantasi – det måste ju bli en ganska ofrånkomlig konsekvens av att ha lögnen (Kol Nidrej) som rättesnöre i livet. Om man sedan inbillats att man är utvald och att ens ”Kol Nidrej” verklighetsuppfattning står högre så är det inte konstigt om verklighetsuppfattningen är minst sagt sladdrig.

  Men börjar de inte skönjas en viss desperation i ditt slående i luften? Du sluggar rätt rejält nu för att försöka hitta någon öm punkt där jag träffas och börjar försvara mig mig mot dina fantasier. Men jag är ledsen du får gärna fortsätta dikta upp historier om människor om du inte känner – som jag skrev i första kommentaren till dig – du slår bara unda nbenen på din egen trovärdighet.

  Med tanke på att du avlägger lika mycket tid på att attackera mig som jag ger på att svara dig så måste ju din beskrivning även hälla dig? Jag väntar mig inget svar – för försvar ingår inte i er repertoar – bara attack – självreflektion och självrannsakan ingår ju som sagt inte som en naturlig del i att vara utvald och ha Kol Nidrej som huvudsats i livet – förresten är inte tron på utvaldhet och självupphöjande ett narcissist drag?

  Bättre kan du! Du blir mer och mer rolig! 🙂

  Gilla

 20. Antonia skriver:

  Jag vill nog inte bli en ko… heller.

  Gilla

 21. Miram skriver:

  @Michael
  jag tror du har rätt han är ett troll!
  @Lincoln
  framsteg, framsteg. Jag omnämns inte längre som NI. Ser man på, en döv hund kan alltså lära sig sitta. Gjorde en koll på en oberoende hemsida där folk får rösta om vem som vann debatten. 68% för mig, 20% oavgjort och 12% till dig. Du får nog slipa mer på din argumentation!
  Kramis

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Att du ids svara en sån som Miram. En sån präktigt lurad människa som lever kvar i vänster- och högertänket. Ett idelaliskt korn i massan. Det vimlar av dom. Undrar på att världen aldrig kan bli bättre.

  Miram. Ta och lär dig lite om hur våra pengar fungerar. Läs igenom Lincolns blogg. Återkom sen! Har du någon intelligenskvot att tala om så inser du hur lurade vi är. Väl mött i blåbärsskogen! På ett party skulle jag nog ha dötråkigt med en sån som dig vid min sida. Men med Lincoln blev det nog livat och glatt. Ja, rentav kul och lärorikt. Halleluja!

  Gilla

 23. Lincoln skriver:

  Helena Palena
  Jo, men hon är rätt skoj! Har inga som helst argument eller saklig argumentering mer än korkade fantasier. Nu har har hon t.o.m fantiserat ihop en egen oberoende hemsida som säger att hon vann något på (jag har inte riktigt hajat vad vi tävlade om – men tydligen var det något! :).

  De utvalda väljer sin egen verklighet då de står över oss boskap. Att den sedan är byggd på Kol Nidrej och att det kanske borde göra dem lite betänksamma och kanske ifrågasätta om sanningen verkligen kan kan komma från Kol Nidrej-fantasier bekommer inte dem – det är attack med lögnen som bas från första början – ingen back, betänksamhet eller självrannsakan.

  Om man inte inte tar åt sig av alla Kol Nidrej påhopp och fantasier så kan man ha riktigt roligt. När man bara följer med dårskapen i hybrisen av att vara utvald och påpekar det absurda kan man ha mycket skoj åt dem. Det gäller att inte hamna i försvarsställning för då är man körd.

  Som sagt, Helena! Skratta och vara glad är mottot och tack Miram för att du drev med dig själv (vilket du givetvis inte alls märkte själv 😉 ) Ni ÄR roliga på distans med er totala brist på självreflektion!

  Gilla

 24. Miram skriver:

  @Helena palena
  efter ditt senaste inlägg om sensmoralen bakom attentaten i Norge ser jag detta som en komplimang. Å andra sidan, vilket jag förgäves försökt förklara för lincoln så finns det alltid fler perspektiv på en fråga (något lincoln kommer få lära sig på forskarnivå om han någonsin orkar ta sig dit…) vilket hade kunnat göra ett möte med någon oliktänkande intressant och givande. Känn dig själv och din motståndare… Sun Tzu ”The art of war” ca 500 f kr. Men jag gissar att både du och lincoln har ett begränsat intresse att ta del av den hjärntvättade massans åsikter. The answer is out there och där går vinjetten till The X-files igång, eller är det kanske The Matrix?
  Hur som haver, sköt om dig och förklara för lincoln att det där med den oberoende siten som rankar debatter var ett skämt.
  Kramis

  Gilla

 25. Lincoln skriver:

  Tack Miram för ytterligare ett totalt innehållslöst inlägg.Du ÄR skoj i din totala brist på självinsikt 🙂 !

  Jag blir nästan frästad att också hitta på en oberoende hemsida som säger att jag vann något 🙂 Den var bra, Miram! – Desperat och utan någon som helst trovärdighet men det är det som är humorn!

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Miram: Som sagt – återkom när du förstår hur pengarna fungerar och vilka det är som styr! Jag bjuder på ditt mästrande. Ingen idé att prata med såna som dig! Puss i ljumsken som vår kände konstnär Bror-Eric brukar säga här i Hälsingland!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.