Bankernas fusk i stesstest! Fremonti utmanar Wallenberg!

Det dimper ner mycket bra grejer på mejlen. Här ur ett nyhetsbrev från larouche.se.

”Nästa torsdag den 21 juli kl 19 svensk tid kommer Lyndon LaRouche att hålla sin nästa internetkonferens. Den kunde inte komma mer lägligt. Precis som LaRouche förutsåg skulle eurokrisen bli akut i mitten på juli. Vem är bättre lämplig att ta råd av, än en man som vet varför krisen kommit?
Den italienske finansministern har ställt sig i vägen för hela den europeiska bankoligarkin, där Marcus Wallenberg är en av ledarna. I denna dramatiska konflikt lyckades Tremonti åtminstone tillfälligt tvinga bankerna på reträtt. De har egentligen inte något att komma med, mer än hotelser. De är bankrutt, precis som hela finanssystemet. De är värre ute är någon socialbidragstagare, som åtminstone inte går in på socialbyrån med mångmiljardkrav för att överleva. Tremonti synade bluffen. Skulle folken samlas till demonstrationer och vara representerade av sådana rakryggade politiska ledare skulle de också kunna syna bankernas bluff. Bankirerna skulle backa, acceptera att finanssystemet skall vara till för att tjäna människor och inte pengar, och finanskrisen skulle vara löst.
Principen att överordna människornas behov före penningsystemets heter Glass-Steagall. Bankernas tvingas då tjäna den reala ekonomin, och det mesta de nu håller på med kommer att förbjudas. Då kan det äntligen bli slut avsked och neddragningar som krislösning. Moderaterna borde då vara nöjda, för då får verkligen arbetslinjen råda. Men inte med underbetalda meningslösa säljjobb eller osäkra slavjobb åt skatteparadisens riskkapitalbolag. Nej då kan alla börja lösa verkliga problem och bygga världen ur den nuvarande världsordningens finanskriser, svält och fattigdom.”

Läs mer här:

Fremonti umanar Wallenberg.

Bankernas fusk!

Läs hur vårt sjuka finanssystem funkar på Ett nytt penningssystem.

DN SvD SvD SvD Ex Ex

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bankernas fusk i stesstest! Fremonti utmanar Wallenberg!

 1. Stresstesten av bankerna visade bara 8 i risk. Men, testarna var förbjudna att ta med scenariet att Grekland + övriga länder i ungefär samma situation, skulle nå en (högst trolig) nivå där nedskrivning av upptagna lån var oundviklig. HÄPP!!! Ett riggat test alltså – helt utan värde! Undra på … Ytterligare ett bevis på att I-världen är ett dårhus, styrt av idioter!!!

  Gilla

 2. Helena,

  Someone stole my computer and I now have a new one.

  The stolen computer had a translation programme loaded on it – but now I am without the ability to translate from Swedish to English.

  If you want me to keep blogging on your site you can send me a good programme via email – courtenaybarnett@yahoo.com

  If you don’t want me to blog any more on your site – then here is your chance – don’t respond.
  CB

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  idag fifflas med allting och med det mesta. Så varför ska man tro på just den undersökningen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.