Fyllgaddning hos Tattoo Jack! Minus i kanten

Det måste vara något fel på mig. Skulle aldrig göra en tatuering. Som är så inne idag. Okey , olika stammar och kulturer smyckar sig på olika sätt. Men att bränna in något som inte går att ta bort utan operation. Nä, inget för mig. Vill inte gärna ha smycken heller. Målar bara läpparna. Har slutat med smink. Som man höll på i tonåren med mascara, eye-liner i svart lack och bruncremer.

Känner en tatuerare. Han tjänar bra. Det är tydligen dyrt att smycka kroppen med allsköns djur och figurer. Man får tydligen ett mervärde med en tatuering. För min del blir det minus i kanten. Förstår inte vitsen. Tycker att det är fult. Att folk går hem till varandra och partar och tatuerar – gör en fyllgaddning – sig beror på ökad tillgång till utrustning och att det är dyrt att gå på salong. Klart professionella tatuerare varnar för riskerna med smitta och infektion i hemmamiljö. När jag var runt elva år gjorde vi hål i öronen på varandra. Man hade en kork, isbit och en stoppnål. Gick hur bra som helst. Och vi visste att man måste tvätta och hålla rent annars blev det gula varproppar. Inte kul.

Expr AB DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fyllgaddning hos Tattoo Jack! Minus i kanten

 1. På 50-talet var en tatuering beviset på att karlar hade varit till sjöss och supit till i nån hamn och hamnat på nåt konstigt ställe. Eller varit med om något annat märkligt. Varför skulle någon vilja identifiera sig med det? Och särskilt tjejer? Om dom inte vill vara som utslagna karlar?

  Gilla

 2. Ja inte blir det nån tatuering här heller, tycker inte att det är speciellt snyggt, för att inte tala om piercing som är helt avskyvärt…

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – Ann Helena Rudberg – jag var till sjöss under ca sex år under början av 1960-talet – och jag är ej tatuerad. Så jag har ju inget bevis för att jag har varit till sjöss – och det är jag glaaad för ❗

  Det här med dagens tatuerings- och Piercing-mode – och då framförallt på kvinnor – har jag lite svårt för att förstå vitsen med – ärligt tänkt. Men å andra sidan så är det ju ej mitt bord vad andra gör med sina kroppar – så jag bryr mig ej alls om det.


  HelEna
  – apropå: ”Vill inte gärna ha smycken heller.”.

  Myyycket klokt – skulle jag vilja säga – därför att;

  1. Hur både dyrt och vackert ett smycke än är – så är det ändå en en ”piss i Mississippi” relativt vad en osmyckad kropp är

  2. ALLA smycken stryper, bokstavligt talat, kroppens såväl fysiska som icke fysiska elektromagnetiska flöden = det som wåra kroppar till mer än 99,99 % består av enligt kvantfysiken (i volym sett). Jag har t ex gett tipset till sådana som har hösnuva att ta av sig halsband, armband, benkättingar och armbandsklocka, ringar osv – och flera gånger fått backfeeden – inom någon halvtimme eller så – att hösnuvan lindrats PÅTAGLIGT ❗

  Skäl nog för att ej ständigt och jämt bära smycken osv ❓

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Kanske ska jag överväga att köpa en maskin som tar bort tatuering. Med hemtatuering på fyllan, många vill nog bli av den också.
  Men klart….säkert kan man köpa en billig borttagare också. Idag ska ju allt göras hemma av egen kraft. Hantverkare blir mer och mer överflödiga och själva hantverket förvandlas till hemmahastverk. Gör det själv. I längden kommer den förstås inte att hålla, men ingen tänker långsiktigt. Allt folk tänker på idag är nu och billigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.