Man tidelagade med tik som hade valpar!

En granne såg hur en man parade sig med en jakthund mitt i natten den gångna helgen. Grannen skrek. Han drog bara upp byxorna och gick! Det gjorde Henok Werie Fre också efter uträttat värv. Efter avköning meddelst en kvinna som inte ville. Och han i den förste meningen efter några stötar i en jakthunds vulva. Så kan det gå när inte haspen är på. Båda skyller på spriten. Vår lokaltidning skriver om storyn med killen som på natten gick in och våldförde sig på en hund i en hundgård. Offret är en gråhund som har fem valpar på runt fem veckor. Hundarna skällde och en grannkvinna vaknade. Denna granne blev åsyna vittne till hur mannen, 60 år, hade sex med tiken. Det blev en makaber upplevelse för henne för hon brukar gå ut med hunden. Hon gormade, skrek och skällde på karln som hade trängt upp tiken i ett hörn i hundgården. Ska nu kolla om Stormuftin = TT & Co skriver något om detta intrikata fall.

Nej, dom skriver inget. Märkligt att dom kan hålla sig. Om man kollar deras arkiv var det en man som hade sex med en tacka för ett tag sedan som blev omskrivet. Tidelag var förbjudet fram till 1944. Idag är det fritt fram. Man kan bara åka dit om man skadar djuret. Då blir det djurplågeri. En lagändring är på gång. Man tror att mörkertalet är stort vad gäller sånt här. Det tror jag med. Frustrationen ökar i samhället.

Rubriksättningen i HT var: Man våldförde sig på jakthund. Intressant. Han våldtog med andra ord inte hunden. Det är nog så att djur inte kan våldtas (klart dom kan). Det kan tydligen bara människor. Mannen i dramat minns inget. Han var som sag var full. Men om grannarna säger att han gjort det så är det väl så uttrycker han sig. Det är hätsk stämning i byn. Grannarna vill att han ska flytta. Alla vet vem han är även fast HT inte skriver ut namnet. Skvallret är snabbare än vinden. Ja, jag vet också vem han är. Han bor i min socken några kilometer bort. Jag har dansat med honom och vi har haft lite affärer ihop. Han är mycket dansant och har inga problem att få kvinnor. Man kan undra vem det är mest synd om: Mannen eller hunden? Hunden ska enligt uppgift ha fått inre skador. DNA-prover är tagna på man och hund.

Byborna satte upp en skylt vid gärningsmannens hus: ”Här bor hundknullarn!” med röda bokstäver. Den satt uppe i två dygn. Vem som tagit ner skylten vet ingen. Mannens föräldrar, syskon och släkt bor i trakten. Huvaligen hur det ska kännas.
Gävleborgspolisen kan bara berätta att en förundersökning om ett fall av djurplågeri pågår. Det rör sig om ett ovanligt och grovt brott och förundersökningen har belagts med sekretess enligt polisen i Gävle.

HT Hela Hälsingland Expr DN

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Man tidelagade med tik som hade valpar!

 1. Cavatus skriver:

  Sekretess? För att hunden inte ska hamna i dålig dager? Nä, här avslöjar sig myndigheterna – man gör det för att skydda brottsligen. Ridå!

  Gilla

 2. Djurvän skriver:

  En sjuk människa som måste omhändertas! FÖR DJURENS SKULL!

  Gilla

 3. Ma skriver:

  Karln måste vara sjuk som kan göra något sådant. Så det är nog lika bra att han buras in. Fast ingen vet ju egentligen om kanske är vanligt, eftersom de tog bort lagen om tidelag, så tror jag att det är vanligare än man tror….

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Cavatus: Ja, inte behöver man skydda hunden! Vet vad hunden heter men skriver inte ut namnet. Skriver inte ut namnet på mannen heller. Man måste ha lite stil.

  Djurvän och Ma. Varför man tog bort lagen kan man fundera över. Man trodde kanske att det inte var ”inne” att ha sex med djur längre. Men det förekommer. Säger bara stackars hästar som får slidorna förstörda p g a av dårar som går omkring med sjuka böjelser. Även kor blir utsatta. Vad gäller mannen i detta fall var det en som sa att han kanske tänder på hundar. Ja, vad ska man tro. Men det är ju skönt att man kan skylla på fyllan. Men skammen och nesan får han leva med så länge han lever. Det är nog straff nog.

  Gilla

 5. S skriver:

  Anledningen till att lagen togs bort var att den var ihopskriven med lagen mot homosexualitet. Så när det blev avkriminaliserat följde helt enkelt tidelag också med. Hur man tidigare kunde koppla ihop dessa är en helt annan fråga.
  Tidelag borde absolut förbjudas men det går trögt i riksdagen där många menar att lagen om djurplågeri räcker. Men många gånger är det svårt att bevisa skada, speciellt om den inte är tydligt fysisk. Och det finns de som på allvar hävdar att djuren uppskattar deras övergrepp. Så lagen behövs för att skydda de som inte kan skydda sig själva.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  S: Fram till 1864 var det dödsstraff om man hade sex med djur. Pedofilerna tror ju att barnen vill också. Det vill dom inte. Djuren bör absolut skyddas med en lag. Att lagen tidigare var ihopskriven med homosexualitet säger något om gamla tiders syn på den läggningen.

  Gilla

 7. pluppa skriver:

  Det är jordbruksministerns fel att det inte blev brottsligt igen.
  Trots att djurrättsfolk kunde visa på att djuren utsätt för både fysisk och psykisk smärta.
  Debatten gick hög i riksdagen när det togs upp i riksdagen och ministerns falang vann till slut.
  Det är ju inte så många år sen nu 😦
  Mannen är sjuk helt klart,men kommer nog dömas för djurplågeri eftersom det finns bevis.
  Både teknisk och vittne.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Pluppa: Gustav Fridolin tog upp det i riksdagen i 2003 tror jag. Han blev nedröstad. Man tyckte att det räckte med djurskyddslagen. Nej, det gör det inte. Det ska bli en lag som förbjuder det hela tycker jag.

  Gilla

 9. For legal reasons make sure that you don’t publish the dog’s name.
  Obvoiusly the man is heterosexual – he chose a bitch.

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Det finns tydligen en man till allt.
  Och mannen skäms inte. Blir så förbannad när man alltid gömmer sig bakom spriten. Men det är en självhandling. Ingen tvingade spriten i honom heller.

  Gilla

 11. Linda skriver:

  Säger då det, finner inga ord. Han får leva med det resten av sitt liv, det är en sak som är säker iallafall.

  Gilla

 12. Linda skriver:

  Ps. Skall du spara blogg på AB, sista dagen idag, påminner!

  Gilla

 13. nejtillpirater skriver:

  Med reservation för hundens åsikt i frågan så är detta ändå en härligt snaskig historia!

  Gilla

 14. gurra skriver:

  Kan anledningen till att du inte skriver ut namnet vara för att han är svensk ?

  Gilla

 15. Elise Koelsch skriver:

  I hope he goes to prison for a long time. What a piece of shit he is. Poor dog!
  Of course he has to live with this for the rest of his life.
  He should be castrated immediately.

  Gilla

 16. mona-lisa skriver:

  Va Fan e problemet!! Kastrering o kanske en tatto i stil me va som kan ses i flickan som lekte me elden!

  Gilla

 17. Mattias skriver:

  Ett tydligt fall av djurplågeri och jag anser att en lag om tidelag bara är nymoralism.
  I så fall tänker jag börja lobba för en lag mot djurdråp samt mot human avlivning.

  Ifall djur kan lida psykisk skada av våldtäkt så kan de lida psykisk skada av att bli instängd i små burar eller se andra djur bli avlivade.
  Att ta ut hunden på baksidan av ladan och skjuta den i huvudet borde anses vara rent mord.

  Självklart är detta fallet sjukt men det går under djurplågeri, Hur avgör man om det är tidelag?
  Är det tidelag ifall grannen går fram till hundgården varje natt och runkar?

  Gilla

 18. Znogge skriver:

  Fy fan säger jag bara. Straffet för detta brott måste höjas och det rejält! Uopp med skylten igen.

  Gilla

 19. blazearena skriver:

  Stackars djur.Tycker mera synd om snubben ha ha.Men som sagt tidelag/barn sex har alltid funnits även inom religionen.(Profeter o annat)Hörde en lirare som hade sex med höns går det??

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Courtenay: No, I will not tell her name. But its begins with the letter S….

  Antonia: Klart killen inte kunde ha varit så full. Är man så full kan man nog inte ens stå. Än mindre stå på knä och …

  Linda: Killen är stämplad en gång för alla. Helt klart. Jag har flyttat min blogg. Gick hur bra som helst.

  nejtill: Ja, det är en mycket bra story.

  gurra: Anledningen till att jag inte skriver ut namnet beror på att killen inte är dömd i domstol. Det är Henok Werie Fre. Polisen har dessutom lagt ut hans bild och namn. Så det har inget att göra med färg och nationalitet.

  Elise: No. In Sweden we do not castrate human beings. I don´t think he even goes to prison for this because it´s legal to have sex with animals in Sweden as long as you don´t injure them!!!

  monalisa: På film kan vad som helst hända. Rispa, skära och hugga…

  Mattias: Nej, det är inte tidelag. Det innebär att en människa har sex med ett djur. Klart vi ska ha en lag mot det eftersom det kanske inte går att bevisa djurplågeri alla gånger. Djuret kanske inte har några synliga skador och så rinner allt ut i sanden.

  Znogge: Nu var du lite hård. Men du är ju hundägare så jag förstår dig.

  Blazarena: Visst är det synd om mannen på många sätt. Nej, man kan inte ha sez med en höna. Man kan möjligtvis sitta och pilla med en drilla om man nu skulle få ut något av det. Men det kanske även finns människor med såna böjelser i herrens hage. Det finns ju nämligen människor till allt! 😛

  Gilla

 21. Josef Boberg skriver:

  Znogge – har straffpåföljder någonsin helt eliminerat att brott begås

  Gilla

 22. Monica skriver:

  Inför dösstraffet igen halssugning hängning kvittar villket, han är inte värd något annat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.