Snart har vi bilderna på bordet! Heja Kungen! Heja Sverige Fosterland!

Svenska flaggan gul och blå! Det är den vi håller på!

Kungen var obekväm i intervjun med TT. Han skulle inte ha ställt upp. Nu stod han mer eller mindre som en liten skolpojke inför en upprörd lärare och fick svara för sig. Inte bra att tvingas ut på banan av media och sossar som inte vill ha kungahuset kvar. Men som aldrig kan komma till skott att plocka bort första paragrafen i sitt partiprogram utan hellre mumlar i skägget.
Sven-Erik Österberg ska nu undersöka hur kungahuset lättare ska kunna sättas under lupp. Skönt för Österberg som inte fick bli partiledare att ha fått något att jobba med (som syns ordentligt i media that is).

Det är tur att kungen har lugnat
ner sig. Kameror i all ära. Men förr måste man lämna in för framkallning vilket tog tid. Idag är det bara att smälla upp en mobilbild på nätet kompromotterande eller inte. Det är många som tjänar pengar och poänger på kungen nu. Republikaner och bokförlag. Vi ska inte låta media montera ned vår monarki. Läs Anne Rambergs fina inlägg om vår 1000-åriga monarki och hur marxister tillåts smäda den med alla medel. Heja Anne!

I en undersökning vill folk ha kungen kvar. Men DN ställer frågan lite annorlunda: Tror du att kungen har berättat hela sanningen? 77 procent svarar nej och 23 ja. Ganska kul. Vi skiter i om kungen talar sanning eller inte. Snart har vi nog bilderna på bordet och det hela ger sig självt. Klart kungen har rumlat. Jag har hört både det ena och det andra. Men som sagt: Kungen har ingen rapporteringsplikt. Och det vet vi väl att alla kungar håller på. Men det är nog slut med det nu. Undrar hur Anders Lettström känner sig. Solglansen slocknar och en långårig vänskap är puts veck. Kungen är redan straffad. Tredje statsmakten = den dömande makten, har gjort sitt. Och enligt den är monarkin föråldrad. Inte alls med tanke på att kungafamiljen är ytterst vanlig och folklig. Big diff mot förr. Ingen politiker ska med ett pennstreck (Olof Palme i Torekovskompromissen) kunna ta bort kungahuset. I så fall ska svenska folket få vara med och rösta. Sveriges ska ha sin kung och sin flagga! Heja Sverige Fosterland!

P.S. Oisin Cantwell är så sossig. Han passar verkligen att jobba på AB. Han kallade Carl Philip och Madeleine för latmaskar. Så elakt. Så lågt. Så avundsjukt. I papperstidningen stod det. Nu borttaget på nätet. D.S.

SvD DN DN Expr DN SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Snart har vi bilderna på bordet! Heja Kungen! Heja Sverige Fosterland!

 1. Vilken fråga! Hela sanningen… i enkäten i DN. Vem berättar någonsin hela sanningen? Om någonting? Jag tyckte att han svarade helt okej med tanke på omständigheterna. Fortfarande tycker jag det är för eländigt att gangstermaffian från ex-Jugoslavien ska ha ett sånt stort inflytande i vårt land. Bedrövligt.

  Och jag skäms över att det finns journalister i samma skrå som mitt, som inte drar sig för att göra skvallerböcker för att profitera på rykten och annat skräp. Och som dessutom påstår i dag att kungen ljuger. Dom och maffian har samma syfte: tjäna så mycket pengar som möjligt på skandaler. Gräsligt!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: När boken kom fick dom PR. Och så nu en vända till. Jag har inte läst boken. Känner mig inte sugen på det. Lind – förläggaren är republikan. Kommer sen Milletönten med sin bok och bilder på nätet blir det ju bara too much.

  Gilla

 3. Inte visste jag att jag förärats levnad i ett Paradis. Ett rent himmelskt Paradis, med många bländande vita änglar, främst förekommande inom media, sosseriet och V.
  Här vimlar det ju av änglar som aldrig ljugit det minsta, aldrig någonsin gjort något att skämmas för. Aldrig någonsin har dessa himlavarelser haft någon som helst orsak att dölja någonting. DE är oskyldigare än Jesus. DE anser sig i sin oskulds heliga namn ha all rätt i världen att inte bara ”kasta första stenen” mot vår älskade Kung. ALLA DESSA kastar inte bara sin första sten, utan även i Heliga oskuldens namn alla stenar de i sin gudomliga inbillningsvärld kan finna. Så snövita oskulder är DESSA bländande fullkomlighetens Varelser att DE kastar sten på sten på sten t.om på en Gud, Kungen; så som de rimligen måste betrakta Honom som. Ty som Människa kan de väl omöjligen se vår Kung??? (Inte så konstigt, då de i sin Himmelska Upphöjdhet, bländade av sin snövita Helighet, inte ens kan ana sig till vad/hur en Människa är – då de aldrig funnit sig själva pga ljuset omkring sig!)

  Men alla DESSAS stenar är inget annat än stank ur DERAS förkrympta själars Förstoppning!

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Att ljuga och tro att hela sveriges befolkning är idioter är inte klädsamt. Inte ens för en kung.

  Gilla

 5. Micke Klingvall skriver:

  Han blir ju väldigt komisk, kungen, när han försöker slingra sej och i stället bara trasslar in sej.

  Gilla

 6. gotiskaklubben skriver:

  @ Antonia

  Vem är du att döma honom för det! Berätta.

  Huvudfrågan är inte om Kungen ljugit eller inte, utan att media hetsat, stressat och förtalat Kungafamiljen under en lång tid med hjälp av utpressare och rykten.

  Om Kungen ljuger om de obetydligheter han anklagas för så gör han det för att rädda sin familj och kanske även Sverige undan en tragedi. Vem hade inte gjort likadant, oavsett om det är ett misstag eller inte. Kungen är inte mer än människa.

  Gilla

 7. Philippe Ohlund skriver:

  Klart att Sverige ska ha kungafamiljen kvar.

  Man kan folkomrosta om mycket: atomkraft, euron, invandring, minareter och moms.

  Folkomrostningar ar dock inget bra politiskt instrument och att folkomrosta om republik ar helt forkastligt.

  Gilla

 8. Notte skriver:

  Är de inte så att Carl 16 går under epitetet ”Porrkungen”?

  Gilla

 9. Rykten från grövsta yrkeskriminella, om Kungen. Mediadrev i ämnet på Tv4. Svt, Sr, Timme efter timme, dag efter dag. Krigsrubriker i Expressen, Aftonbladet, Dn, Svd, GöteborgsPosten, Sydsvenskan m. fl tidningar + tidskrifter, alla med ägare ur SEKTEN! Dräggen tror alltså mer på yrkeskriminella än på Statschefen! Lika barn leka bäst! Återigen bevisat!!!

  Stinkande Storm ur gödselstacken!!!

  Gilla

 10. Lasse skriver:

  Helena Palena, du verkar inte ha snappat hur enormt och monumentalt Anne Ramberg har gjort bort sig. Förslagsvis avstår du från bloggande framöver.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Lasse: Och vem är du att komma här och tala om när jag ska sluta blogga? En anonym liten Lasse-Man från en kransby till Stockholm. Kom igen när du står för vem du är och säger. Så kan vi ta en diskussion.

  P.S. Du kunde väl åtminsoten heta något mer än Lasse. Vara lite orginell för det vimlar säkert av nicket Lasse på nätet. D.S.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.