Sperma Kahn fläcka kläderna! Först en cocktail på Testosteron & Storhetsvansinne!

Strauss-Kahn har nog storhetsvansinne. Megalomania. Han stötte på två receptionister och en flygvärdinna innan attacken på städerskan på söndagmorgonen. Strauss-Kahn gav redan på fredagskvällen inviter till den vip-receptionist på Sofitel som eskorterade honom till hans svit. När han kom till sitt rum frågade 62-åringen kvinnan om hon ville ta ett glas champagne med honom när hennes skift var över.

Spela online 3d slots på nätet med bra priser att vinna.

Dagen därpå stötte han på den receptionist som hade checkat in honom kvällen innan. Strauss-Khan bad henne att komma till hans svit och sa att han hade en flaska Dom Perignon på kylning. Undrar vad Anne Sinclair tänker nu när teknikerna hittat sperma från Strauss Kahn på städerskans kläder? Kvinnan från Afrika som han naken sägs ha hoppat på och våldfört sig på på olika sätt? Att vara 62 år och kanske få tillbringa 20 i kurran, kan det vara något. Kanske. Strauss-Kahn kanske är så tom i själen att inget längre spelar någon roll.

Uppdatering: Anne Sinclair stänger sin blogg. Den franska bloggen ”Two or Three Things Seen in America” är mycket populär. Hon startade den 2008. Hon tackar alla läsare för det stöd hon fått. Borde hon inte blogga om hur det känns att vara med en man som är övervakad hela dygnet och med fotboja. Tänk om Strauss Kahn har gått i en gillrad fälla och han är oskyldig. Då har dom hur mycket som helst att dryfta. Lincoln – som har bloggen Ett nytt penningsystem – tipsar om att Kahn
tydligen höll på att bla göra Geithner arg då han höll på att erbjuda Grekerna en nedskrivning av ”skulden” med 2/3. Och att Kahn bara väntat på att någon skulle sätta dit honom för våldtäkt. Berätta om sånt och hur penningsystemet fungerar Anne Sinclair! Världen behöver få veta vilket ränkspel som är igång för att suga ut oss alla.

AB DN SvD SvD SvD SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

36 kommentarer till Sperma Kahn fläcka kläderna! Först en cocktail på Testosteron & Storhetsvansinne!

 1. Antonia skriver:

  Tror inte att han kommer få 20 år. Hans advokater kommer vända varenda sten för att hitta omständigheter som passar till målet.
  Money talks…

  Gilla

 2. Leif skriver:

  Lite som Kungen då…åtalseftergift eller immunitet.
  Dags för såväl Kahn som Kung att abdikera tycker jag….

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Kanske kvinnan var med på det hela fram till en viss gräns. Men det sket sig på något sätt. Eller så flög han på henne och gjorde allt med våld. Sperman finna ju hennes kläder. Va´’äckligt. Det fanns sperma på Miss Lewinskys klänning också. Inte Kahns men väl Clintons. I did not have sex with that woman. With that Lewinsky ljög Clinton rakt ut i TV-rutan. So what! Allt rullar på.

  Leif: Tycker du att Victoria ska ta över? Inte än. Hon måste få ha barn lite i lugn och ro först tycker jag. Tycker nog att Carl Philip ska bli kung. Det tycker kungen också.

  Gilla

 4. Lincoln skriver:

  Kanske har de gjort en Lewinsky? Sparat klänningen? Kan man årstesta sperma? Kanske finns årsringar?
  De vill bli av med honom – annars hade städerskan ”försvunnit” illa snabbt.

  Kahn höll tydligen på att bl.a göra Geithner arg då han höll på att erbjuda Grekerna en nedskrivning av ”skulden” med 2/3. Lite intressant att läsa:
  http://www.nyhetsbanken.se/news/view.asp?ID=732

  Tydligen hade Kahn också förutspått att de skulle försöka få honom åyalad för våldtäkt.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1387625/IMF-chief-Dominique-Strauss-Kahn-feared-political-enemy-pay-woman-allege-rape.html

  Geithner och Kahn tillhöt ju samma grupp så de verkar som om sakerna tillstånd är ganska dystra med världsekonomin när de slåss så mycket inbördes.

  Han är säkert en skit för det!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Hörde Calmfors säga i radion att man kanske kunde skuldavskriva ett land. Men bara ett. Jaha – ja, ville Kahn lätta på Greklands börda. Aj, aj. Man kan ju verkligen ana ugglor i mossen. De krigar på toppen. Rätt åt dom! Ska kolla på länkarna.

  Nu har jag läst! Herregud! Strauss-Kahn verkar ju vara bra för mänskligheten. Talar om Adam Smith och sönderfallande samhällen. Han är nog utsatt för en fälla. Men hur fick dom dit hans sperma? Om Clinton också blev utsatt hur fick dom dit hans sperma på klänningen? Tror man kan spara sperma hur länge som helst. Det torkar väl. Vilken röra.

  Klar man kan ljuga för en miljon dollar. Men poliserna som undersöker saker och ting. Kan man verkligen få med alla på komplotten?

  Gilla

 6. Lincoln skriver:

  Helena:
  Kanske har de gjort en Lewinsky? Hon sparade sin klänning med Clintons sperma och drog fram den så Clinton blev tvungen att erkänna.

  Jag tror det är så med alla höjdare – de i toppen har hållhakar på alla marionetterna. Vet inte om du hört talas om Eliot Spitzer som skulle börja åtala Wall Street men också ”nedtagen” (han utnyttjade prostituerade) när han började skälla för högt.

  Vem vet när och vid vilket tillfälle sperman hamnade på vilken klänning? Den kan vara planterad och den behöver inte ens komma från kvinnan utan från någon helt annan kvinna vid ett helt annat tillfälle (fan vet, Lewinsky kanske har en hel garderob spermaklänningar som hon kan plocka fram 🙂 ).

  Gilla

 7. Eva skriver:

  Fällan som är ställd är ställd av Kahn personligen. I slutet av maj skulle Kahn bland andra utses till socialisternas presidentkanditat. Då skulle han säga upp sig på banken. Det hade varit mycket troligt att han vunnit eftersom hans fru, Anne Sinclair, är otroligt populär bland fransmännen. Det fanns alltså ingen anledning att försöka få bort honom i förtid.

  Gilla

 8. Lincoln skriver:

  @Eva
  Sarkozy som gör det Geithner, Beranke och grabbarna vill? Tror inte USA (eller rättare sagt – de som styr USA) vill ha en ny De Gaulle.

  Gilla

 9. Eva skriver:

  Menar du att Kahn skulle blivit en ny de Gaulle? Och det var därför de gillrade ”fällan”? Kahn har gjort en mängd misstag i livet som han kommit undan med med blotta hyckleriet, men till slut föll han. Som du vet var detta inte första gången han valde att se en kvinna som enbart kön.
  Följer händelseutvecklingen i frank media och de vänder på varenda sten.

  Gilla

 10. Lincoln skriver:

  Nä, jag tror inte Kahn skulle bli någon ny de Gaulle – men det finns en gemensam nämnare i att de går emot dollarns världsvälde (de Gaulle punkterade ju guldstandarden) och att Kahn i viss mån gått emot husse också. Att både Sarkozy har Kahn har samma stamtavla råder det dock ingen tvivel om. Men troligen är det riktigt rörigt när de börjar hugga efter varandra – finaskrisen 2.0 blir hästlängder värre än ettan.

  Men sånt här hålls det tyst om tills det det tjänar ett syfte. Kolla in Per Albin Hansson – det är fortfarande få som vet om hans bravader. Om de inte ville nita Kahn hade de städat undan det här med – även om han har gjort det.

  Media är inget annat än medvetandemanipulation, oavsett land. Den lilla antydan sanning de sysslar med är framlagd för att få avsedd effekt.

  Gilla

 11. Lincoln skriver:

  Finanskrisen skulle det ju stå istället för finaskrisen – men när jag tänker på det är det nog en fin-as-kris också 🙂

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Intressant det här med sperma. Tror man kan spara sperman hur länge som helst. DNA:t finns säkert kvar. Om det är ett set-up måste dom ha skrämt lab-personal och poliser i denna härva. Men dom har ju klarat av värre saker. Säger bara Kennedy.

  Eva: Kahn är stor liten man som tror att kvinnorna är till för honom. För den sakens skull har han gjort bort sig om han ville skriva ned Greklandsskulden. De flesta vet inte hur vårt finanssystem fungerar. Du verkar inte veta det. Då blir det obegripligt det vi skriver om. Men läs gärna på Lincolns blogg och lär dig. Och sprid kunskapen. Var med och rädda världen. Den är väldigt sjuk och det är pengarnas fel. Läs gärna Bankerna och skuldnätet av Ellen Hodgson Brown så ramlar sillögonen ner ett efter ett.

  Du följer fransk media. Herregud! Det är ingen skillnda. Reutertratten et al är så vid så all media får samma budskap att prångla ut till menigheten. Titta bakom gardinen i stället. Det är mycket roligare. Mer spännande. Man vill ju inte dö ovetande.

  Lincoln: Fingrarna slinter i stridens hetta. Har twittrat och fejsbookat om Kahn versus Geithner. Fin-As-Kris! Tre solar på det: 😛 😛 😛

  Gilla

 13. Marta Stenson skriver:

  Sperma ger lite vita fläckar. Livets saft som inte är att leka med. En spermie innehåller 23 kromosomer och ett ägg lika många vilket ger talet 46. En extra så blir det mongolism. – 47. Rörliga spermier kan påträffas i kvinnan tre–fyra dygn efter samlag eller insemination. Hur många spermier som ingår i en ejakulation varierar väldigt, mycket ofta är det någonstans mellan 40 miljoner och 250 miljoner. Ofattbart med tanke på att ett ejakulat inte är så stort. Naturen är verkligen märklig.

  Gilla

 14. Philippe Ohlund skriver:

  Kanske skulle IMF och Varldsbanken granskas av neutrala lander:

  IMF av Grekland och Iran, och Varldsbanken av Ryssland och Kina?

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Marta: Verkligen. Ju mer man sätter sig in saker och ting desto märkligare blir det. Naturen är egentligen bara matematik. Siffran 23 är inte så tokig. Ska satsa på den när jag ska spela på lotto nästa gång: 23, 13, 3, 9, 6 och ett par till ska jag dra till med. Tror jag.

  Philippe: Men vilket bra förslag. Det skulle aldrig gå dock. Banksterbankirerna = Makten själv skulle få spader och dra i alla bromsar som dom någonsin kunde. Tvärstopp. 😛

  Gilla

 16. Lincoln skriver:

  Kina och Ryssland är medlemmar i Shanghai Cooperation Organisation (SCO) och Iran är på gång att bli medlem. De försöker bryta sig loss från västs ekonomiskt och samarbetet har fördjupas och bl.a Ryssland och Kina har kommit överens att de ska använda varandras valutor vid handel istället för dollar. SCO är stoooort:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation

  Liknande är på gång med BRIC som också är stooooort:

  http://en.wikipedia.org/wiki/BRIC

  Båda grupperna träffades i Yekaterinburg och kom överens om en avdollarisering. Michael Hudson skrev om det:
  http://www.prosper.org.au/2009/06/15/de-dollarization-and-the-ending-of-america%E2%80%99s-financial-military-hegemony/

  Så det finns en utbrytning på gång från den rådande penningmakten som ligger på dödsbädden. Men det är då som parasiten är som farligast.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Tack för liten ihopknytning av Joakim von Ankas sinande guldsäck! Det finns hopp. Javisst är det farligt! Mycket! En inskrämd råtta i ett hörn hugger gärna. För att inte tala om en liten terrier när det ringer på dörren. Heja SCO och BRIC! 😛

  Va`men hatar du USA! Nej. Nej. Nej. Jag har inget emot det amerikanska folket inklusive the natives – jag hatar Wall Streetbluffen, derivat och hedgefonder. That´s all. Att dom gjort pengar till en vara som smör, limpor och morötter. Att dom som trollkarlar trycker pengar ur det blå och sen tar ränta på luften! That´s all!

  Gilla

 18. Philippe Ohlund skriver:

  Ja, vilken soppa, Helena! 🙂

  Ibland har man ju undrat över hur det kommer sig att alla länder ligger pa minus och har sa stora skulder.

  Nu vet vi ju i alla fall vilka som har alla pengar som alla världens länder sägs vara skyldiga – IMF och Världsbanken!

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Philippe: Vilken förtjusande undran! 😛 Hur kan alla vara så skyldiga? Därför att några sitter och skor sig och skrattar hela vägen till banken! Snuskigt!

  Alla länder skulle kunna kliva ur eländet nu och börja om. Man kan nämligen ha en ekonomi utan pengar. Men man kan inte ha pengar utan en ekonomi. Alla länder skulle klara sig med andra ord bara vi slapp dom eländiga bankparasiterna.

  Gilla

 20. Philippe Ohlund skriver:

  Vi ska ordna till det, Helena! 🙂

  Det blir en tuff men snabb overgang bort fran pengaekonomin.

  Nar pengarna blivit vardelosa, da har vi lyckats.

  Da ar Antikrist isolerad, uppenbar och hatad av sina egna. 🙂

  Det ar darfor jag ar intresserad av ett Tempel i Jerusalem.

  Nar de tva vittnena dyker upp ar bankerna slut! 🙂

  Gilla

 21. Pingback: ”Dominique Strauss-Kahn är jude. Och?” « Gotiska Klubben

 22. gotiskaklubben skriver:

  Kan inte Frankrike utväxla Strauss-Kahn mot Roman Polanski. Vad anser von Trier om det mån tro?

  Gilla

 23. Philippe Ohlund skriver:

  Intressant förslag, gotiskaklubben! 🙂

  Fast da kanske amerikanerna kräver att fa byta Obambi mot Sarkozy som President?

  Och filmvärlden kanske kräver ökat inflytande, under Polanskis bortovaro, med von Trier som IMF-chef?

  Kirsten Dunst skulle i alla fall slippa plagsamma presskonferenser! 🙂

  Gilla

 24. Lincoln skriver:

  Nä! Det är fan inte lätt att hålla reda på allt! Själv har jag problem med farbrorn som hittat ett nytt datum för domedagen. Är det något jag missat?
  Hoppade Jorden över att gå under? Eller var det tvärtom? Att Jorden går under är inte över?
  Konfunderad!

  Gilla

 25. gotiskaklubben skriver:

  @ Philippe Ohlund

  Om Polanski återvänder till USA är det katastrof. Hans sista film Ghostwriter handlar om hur amerikanska intressen manipulerade Tony Blair. Så vill vi inte ha det, som Kalle Sändare brukar säga.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Philippe: Tror jag ska delta i din kamp för Templet i Jerusalem. Blir allting bra sen kan man undra? Behövs det bara två vittnen? Vilka är dom?

  Lincoln: Jorden går under hela tiden. Men en kollaps som Camping talar om är bara bullshit. Varför skulle just vi som lever nu få vara med om domedagen? Inget att fundera på.

  gotiska: Polanski! Vilken liten mus! Ska kolla på videon och se om jag ändrat åsikt.

  Gilla

 27. Philippe Ohlund skriver:

  Intressant video, gotiskaklubben! 🙂

  Jag borde se hela filmen.

  Undrar vad Tony Blair gör i den katolska kyrkan?

  Det är dock nog mer än hans frus religion som spelar in.

  Lincoln, var inte orolig, jorden gar inte under än.

  Jesus kommer ju härska under 1.000 ar pa jorden.

  Helena, det är bra att du vill ha Templet i Jerusalem, tyvärr blir resultatet av det mest skit ocksa.

  Profeten Elijah har redan bestämt sig för att det blir djävulens ultimata konstruktion pa jorden.

  Du fragar om allt blir bra sedan. Det blir det inte. Det blir det aldrig.

  Vi kommer leva i ett konstant krigstillstand under 8.000 ar och det civila samhället kommer försvinna.

  Säg att Templet far mänskligheten att vinna lite tid – men det är ocksa allt.

  Det är tillräckligt om tva dör, det är väl mest det det är fragan om beträffande de tva vittnena.

  Vilka de är? Bra fraga.

  Det finns ett 20-tal personer som gör ansprak pa att vara de tva vittnena.

  Jag vet vad jag sag i Grekland för över 20 ar sedan och det jag sett sedan dess befäster bara min uppfattning om att den före detta amerikanska marinkarssoldaten och snickaren Ernest Mauck är en reinkarnation av Profeten Elias.

  Eftersom han är född samma ar som Gorbatjov sa förstar man hur nära Jesu aterkomst är.

  Dock finns det mycket missuppfattningar kring allt detta, liksom kring det mesta.

  Men jag tror pa den bibliska profetian att Jesus aterkommer en generation efter att judarna fatt Jerusalem.

  En generation är 52 ar enligt Bibeln och Jerusalem erövrades 1967=2019.

  Liv pa andra planeter och utomjordingar som aktivt deltar i och paverkar beslutsfattandet pa jorden är en realitet.

  Det andra vittnet da?

  Elijah vill säkert att jag fixar in honom i Israel.

  Enok byggde pyramiderna och Moses gav lagtavlorna.

  Är jag en reinkarnation av dessa och borde bygga Templet i Jerusalem? Kanske.

  Men varför skulle jag?

  Vad har Abraham gjort för mig? Och judarna?

  Titta pa judarna, de dödade Jesus, förnekar Elijah inresetillstand i Israel och satte honom pa mentalsjukhus senast han blev insläppt.

  De vill tysta den svenska pressen när den papekar att organhandeln är fel. De snodde tom min rakapparat i Israel.

  Judarna vägrar sta upp för sitt land och allt det som star i Bibeln.

  Varför skulle jag försvara dem mot Satan?

  Det är väl bara bra om Antikrist dödar dem allihop!

  Och Esau, latinarna. Vad är italienarna annat än blodtörstiga kriminella för att inte tala om spanjorerna som saknar all heder och bara stjäl och ljuger.

  Hur manga tusentals judar dränkte inte spanjorerna 1492? Vad är det för människor?

  Men det finns en och annan italienare som är bra.

  Jag har sett sa manga degos runtom i världen, Helena, att jag tycker det bara vore bra om Satan döder dem allihop.

  Och araberna, ja, behöver jag säga nagot mer. De är inte som jag i alla fall!

  Jag förstar om djävulen kommer förinta var planet, men varför skulle det vara nagot daligt, när allt i jordelivet ända till syvende och sidst bara är skit.

  Det kanske bara skulle bli spindlar och skalbaggar och getingar kvar pa jorden, sa varför skulle jag stoppa den ultimata förödelsen, eftersom jag hatar insekter?

  Naturligtvis skulle jag inte vara glad om var planet ödelades.

  Samtidigt har jag förstatt att det inte finns nagonting som är värt att bevara pa var planet, sa varför skulle jag egentligen stoppa det hela?

  Jag slass gärna mot Satan – men för vem och för vad? Det är meningslöst.

  Se bara pa Strauss-Kahn – en värdig representant av den mänskliga eliten, som givetvis kommer erkänna, betala – och bli släppt.

  Allt pa jorden är ända i slutänden bara ett lidande och ett helvete.

  Jag har sett manga vandas och dö i plagor.

  Later jag som en sur och negativ människa, Helena?

  Du tycker nog det och det skulle jag ocksa tycka.

  Jag är emellertid alltid leende och glad – helvetes lycklig helt enkelt!

  Varför?

  Jo, för jag vet att allt detta en dag kommer vara borta – för alltid. 🙂 🙂

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  Philippe: Ord och inga visor. Nej, jag tycker inte du låter sur och negativ. Du tänker. Det är bra. Det gör jag med. Och köper inte vilke skit som helst. Det är kul att se igenom allt. Klart man blir cynisk med tanke på hur bra det skulle kunna vara. Ett paradis på jorden med andra ord. Men icke! Tror också att allt kommer att försvinna. Lämnar dörren öppen för utomjordningarna. Undrar varför inte MSM skriver om det? 😛 😛 😛

  Gilla

 29. Philippe Ohlund skriver:

  Tack, Helena! 🙂

  Det är förmodligen sa att när man har fatt en viss erfarenhet och studerat omgivningen och historien sa har man inga illusioner kvar.

  Du nämner utomjordingar och där tror jag vi har nyckeln till mänsklighetens överlevnad.

  A ena sidan utgör de ett hot, men a andra sidan behöver vi deras kunskap och ocksa kunskap om dem.

  Jag bodde i New Mexico 1989 och det var väl där mitt intresse för utomjordingarna egentligen väcktes.

  Blodgrupper är ocksa intressant.

  Jag har för mig att du berättade att du är RH-negativ, som min exfru.

  Det är en vanlig blodgrupp i Belgien.

  Hjärtat slutade sla i en timme pa min exfrus mamma, som ocksa är RH-negativ.

  Men hon lever och mar bra och fick inga hjärnskador av det.

  Det är förmodligen bara nagot människor med RH-negativ blodgrupp klarar av.

  Min dotter har dock min blodgrupp. 🙂

  Min belgiska exfrus mammas man dog i en hjärtattack när han var 46.

  Man ska aldrig reta upp en RH-negativ person, för blir de tillräckligt förbannade kan de fa motpartens blod att koagulera och pa sa sätt framkalla en hjärtattack.

  Det finns naturligtvis olika typer av människor med RH-negativ blodgrupp – en blodgrupp som ocksa är relativt vanlig bland greker och judar.

  En del RH-negativa har en extra uppsättning revben som är oförklarlig.

  När min exfru blev förbannad, noterade jag ett litet klickande ljud i ögonen och hon fick odelade pupiller som gick genom ögat uppifran och ned, samt att märkliga hudförändringar inträffade.

  5 minuter senare syntes det inte ett spar av detta. Märkligt!

  Det finns ett par intressanta YouTube-filmer om ”shapeshifting reptilians”, bl a av den gamle Presidenten George H. W. Bush, där man tydligt ser hur de avlanga pupillerna gör att han ser ut att ha kattögon.

  Jag tror att manga icke-RH-negativa med RH-negativa anlag kan ha en förstärkt förmaga till synskhet och varseblivning.

  Vart samhälle kommer förändras väldigt mycket, men framförallt tror jag framtidens människa kommer se väldigt annorlunda ut.

  Människan är en ytterligt komplicerad och mangfacetterad varelse.

  Människan är kapabel till mycket, det är helt klart. 🙂

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Philippe: Klart jag är negativ. Noll eller O rhesus negativ. Inte B utan O. Det är bara 15 procent som har det i Sverige. Mitt blod går till alla – varma som kalla – men själv måste jag ha samma blodgrupp om jag vill överleva. Jag kommer från vallonsläkt på pappas sida. Kanske därför.

  ”Man ska aldrig reta upp en RH-negativ person, för blir de tillräckligt förbannade kan de fa motpartens blod att koagulera och pa sa sätt framkalla en hjärtattack.” Märkligt! Jag tror jag har den förmågan. Folk som varit dumma mot mig blir sjuka. Om det är mitt fel eller inte kan jag inte säga. Men jag noterar. Saker och ting kan straffa sig.

  Kanske jag är lite grek också eftersom jag har medelhavsfoten – stortår som är lite kortare än tån bredvid. Piedo merrideteano. Det är snyggt. Det hade visst Kain också. Han som slog ihjäl sin bror. Livet är verkligen märkligt. Underligt att det ska behöva vara så. Men det är nog meningen.

  Gilla

 31. Philippe Ohlund skriver:

  Helena: Har de varit dumma mot dig, kan de gott fa vara lite sjuka. 🙂

  Detta är givetvis en teknik som gar att finslipa – men straffet bör sta i rimlig proportion till hur dumma de varit – och du har säkert andra dolda förmagor ocksa.

  Ofta tycker RH-negativa människor om blodiga biffar, ratt kött och liknande att äta.

  Mina stortar är ocksa lite kortare än pektarna, vilket är normalt med tanke pa mina rötter.

  Vallonien hade ett rikt utbyte med Konstantinopel pa medeltiden och i Mons där jag bodde firades minnet av diverse belgiska personer som sades ha varit kungligheter i Konstantinopel.

  Gör inte Belgien fortfarande vissa ansprak pa Konstantinopel?

  Du har säkert lite gener fran det östra medelhavsomradet. 🙂

  Grekerna sag ursprungligen tämligen nordiska ut – som min morfar – innan de blev med tiden uppblandade av folk fran centralasien och nordafrika.

  Dessutom är Belgien historiskt Benjamins stam.

  Asher, Naphtali och Dan är Norge, Sverige och Danmark.

  Ja, Kain, ja. Hans avkommor hittar vi i dagens världsfinanselit – säkert Strauss-Kahn!

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  Philippe: Nej, tag tycker inte om blodiga biffar. Jag väljer well done. Dessutom ska jag helst inte äta gris eftersom min blodgrupp påminner om grisens. Så man kanske inta ska vara så kannibalistisk! 😛

  Spännande det här med den vita människan. Så uppblandade en del är. Har tänkt skriva lite om vad de vita kommer ifrån. Så småningom. Antar att du har bruna ögon. Jag har gröna. Det är härligt med alla människor. Synd att det ska krigas så in i helvete hela tiden. Vad slåss dom om egentligen? Är det oljan? Nej, det är vattnet.

  Gilla

 33. Philippe Ohlund skriver:

  Well done är min favorit ocksa. 🙂

  Det bekräftar mina farhågor att något mer är i spelet än att man är RH-negativ.

  Belgiska RH-negativa känner det verkliga suget efter rått kött och blod.

  En vanlig och allvarligt menad kommentar vid middagsbordet är: ”Tänk vad gott det vore att få smaka på en människa nu!.

  Det är tydligen ett sug som ditt svenska blod suddat ut. Bra!

  Det är inte svårt att förstå varifrån regissören tii ”V” fått uppslaget.

  Ögonfärg är ett annat spännade ämne.

  När jag skulle välja ögonfärg till mitt pass föreslog jag ”blodsprängda”.

  Men det fanns inte med på listan, så det blev bruna, fast de är en blandning av många färger.

  De är mest bruna, jag var blåögd tills jag var fyra och har en blåögd bror, fast en del säger att jag har ”stjärnögon”. 🙂

  Jag tror de olika människoraserna har ett kosmiskt förflutet.

  Gilla

 34. Marta Stenson skriver:

  Hur många nivåer finns det på stekt kött? En del säger rare, medium rare och well done. Föredrar lite blod kvar i steken, men bara lite. Att belgarna är så ”råa”, hur kan det komma sig? Vad då kosmiskt förflutet, vad menas med det? Så kan det väl inte vara.

  Gilla

 35. Philippe Ohlund skriver:

  Det fanns dinosaurieliknande djur i det som idag är Belgien, norra Frankrike och England för en halv miljon ar sedan.

  Parallellt med dessa levde en sorts reptilmänniskor som at dessa djur.

  När romarna byggde den gamla vägen till Bryssel – som används än – gjorde de vad de kunde för att undvika lokalbefolkningen.

  En del historier har bevarats fran dessa tider.

  De RH-negativa är givetvis i minoritet i Belgien idag – det finns uppenbarligen ocksa olika typer av RH-negativa – och jag tillbringade redan somrarna pa 70-talet i Belgien och la da aldrig märke till nagra sadana här tendenser, men jag var väl för ung da.

  Det har funnits utomjordingar pa jorden sedan urminnes tider och det pagar ständigt ett utbyte än idag.

  När det gäller reptilmänniskorna sa var de europas urinnevanare.

  De flesta dödades och utrotades av vara förfäder, men en del blandades upp i vissa befolkningar och det är därför somliga fortfarande kan förvandlas till nagot som paminner om skräcködlor i ”V”.

  Det kanske är därför Bibelns äktenskapslagar nämner en del folk israeler skulle undvika, t ex moabiter.

  Det sägs att UFOn ibland landar pa jorden och rövar bort människor, som utomjordingarna experimenterar med.

  De flesta offer brukar ha minnesluckor efterat.

  En gemensam nämnare för offren är dock att de huvudsakligen har RH-negativ blodgrupp; andra anses tydligen vara ointressanta… 🙂

  Gilla

 36. Helena Palena skriver:

  Philippe: Menar du V som i Vendetta? Vad är belgare för slags människor kan man undra? Rått men hjärtligt. Jag tror att vi alla är stjärnor fast vi inte förstår det. En del bara gnäller. Om du visste vad jag får höra där jag bor. Det verkar som alla äter piller och går regelbundet till doktorn. En slags hobby verkar det som. Jag tycker man har det bättre som övercynisk. Som kan slå ut med armarna ibland och skratta rakt ut i rymden åt allt. Tror aliens gillar det. De kanske hämtar mig för en tur snart. Jag verkar ju vara utvald. 😛

  Där har vi det. Reptilmänniskor. Är det dom som David Icke – den ickenämnda människan i MSM – kallar för ormar. Nä, så är det nog inte.

  Marta: Tur att smaken är som baken.. Det finns dom som äter råbiff och njuter. Huvaligen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.