Hotellstäderskor Kahn få bättre villkor! Anne Sinclair: Är hon fortfarande kär?

Se så lyckliga vi är! Tyvärr ville inte Dominique lägga alla ägg i en korg!

Uppdatering: Strauss-Kahn släppt mot borgen. Möttes av Anne Sinclair och dottern Camille.

Hårt arbetande städerska. Kommer från Guinea under svåra förhållande. Har arbetat och skött sig på hotellet Sofitel i tre år. Varit sju år i USA. Har en dotter som är 15 år. Båda gömmer sig nu av rädsla för repressalier. Vad tänker 15-åringen? Ann Sinclair – är hon fortfarande kär? DSK:s tredje fru som tror att han är oskyldig. Sinclai har två söner från ett tidigare äktenskap med ungersk-franske journalisten Ivan Levai.. Hon är judinna och rik – född 1948 i Kräftans tecken och DSK 1949 i Oxens. Vatten och jord. Vem har vattnat vem? Och hur kommer det att gå? Hur stark kan en kärlek vara? Anne hette Anne-Élise Schwartz som flicka. Hennes pappa hette Schwartz men böt till Sinclair 1949. Mamman hette Rosenberg. Anne är barnbarn till Paul Rosenberg, en av Frankrikes största konsthandlare.

I ett citat från Strauss-Kahn vid en lunch nyligen med redaktörer på dagstidningen Libération sa han att det är tre saker som låg honom i fatet – ”kontanter, kvinnor och min judiskhet” – i den stundande kampen om presidentposten i hemlandet.
– Ja, jag älskar kvinnor… än sen då? fortsatte han.
Bra fråga! Att älska kvinnor ska väl en man göra. Men att tro att alla står till hans förfogande är väl lite övermaga.

Hörde i morgonekot
Hotell- och Restaurangfackets ordförande Ella Niia prata om hur otryggt en hotellstäderskas jobb kan vara. Långa korridorer och hur städerskan inte kan veta vad som väntar bakom nästa dörr. Ella Niia tyckte att städerskorna skulle gå två och två. Kanske det med tanke på vilka vilddjur som kan vänta i budoiren. Om det nu är sant. Men städerskan har hörts inför en jury och sägs vara seriös. Så då får vi tro på det. Strauss-Kahn föll på sitt tredje ben. Nu seglar han i samma dimension som storsvindlaren och The Ponci Himself = Bernie Madoff.

P.S. Strauss-Kahn skriver att han älskar sin fru väldigt mycket i ett brev till IMF. Läs på hemsidan.

Girig och våldsam?

SvD SvD DN DN DN SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Hotellstäderskor Kahn få bättre villkor! Anne Sinclair: Är hon fortfarande kär?

 1. Det enda som oxar begriper är det materiella och ägande. Detta finns mellan makarna. Jag har sett detta på hög nivå förut, att två blir förtjusta i de fördelar och materiella saker som den andre kan bidra med. Det är inte kärlek, men de tror det. Total missuppfattning av livet. Bra att det dras fram i ljuset! Mera sånt!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Det sägs att Oxar har halm i skorna. Jordnära typer som är mycket hemmakära. Men det är ju tydligen inte DSK. Fast man kanske kan älska sin fru och hålla på med andra. Nej, det kan man inte.

  Gilla

 3. En far till 3 döttrar skriver:

  Måste du skriva om att han är jude? I Tyskland har 100 kristna (troende?) präster och ungdomsledare tvingat barn till oral sex under senaste 20 åren.

  Gilla

 4. Philippe Ohlund skriver:

  Det är synd om Anne Sinclair, Helena! 🙂

  Däremot har judarna stora problem och far lida mycket för alla som pastar sig vara judar, men egentligen inte är det.

  Manga riktiga judar finns i Israel, men inte alla – tyvärr!

  Dock är det ett problem med en del som kallar sig judar i Israel ocksa.

  Särskilt fyra stycken är värda att nämnas: Shimon Peres, Benjamin Netanyahu, inrikesministern Avigdor Lieberman och Moshe Dayans son.

  Själv tror jag dock att nagon i denna kvartett kanske är riktig jude.

  Jag har diskutera dessa personer med Profeten Elijah och han menar att dessa personer ingalunda är judar.

  De ska vara tillsatta av Satan för att utplana de riktiga judarna.

  Men vad är verklighet och vad är science-fiction?

  Som jurist vet jag att man hellre ska fria än fälla.

  För en hederlig människa är det svart att första att det kan finnas människor som medvetet vill andra oskyldiga människor illa.

  Den majoritet av de franska sossarna som tydligen fortfarande tror att Strauss-Kahn är oskyldig utgar fran sig själva.

  De vägrar inse att ondskan finns och de tror att ens egna barn aldrig kan göra fel.

  Framtiden tillhör judarna, men de kommande aren maste de ga igenom en eklut för att skilja agnarna fran vetet.

  Mânsklighetens fortlevnad hänger ocksa pa detta.

  Därför maste vi som inte är judar finnas som ett broderligt stöd för de judar som vill ett Israel av bibliska proportioner.

  Utan judarna skulle vart klot relativt snabbt bli folktomt och ga under.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  En far: Jag skriver inte att han är jude. Det gör han själv. Läs om! Det tycks som om män oavsett var dom kommer från för samfund utnyttjar sin ställning när det gäller barn. Stackars, stackars alla små barnofferlamm! Fy fan!

  Philippe: Tror du verkligen att mänskligheten står och faller med judar? Det gör inte jag. De är också bara människor. När det gäller Bibeln och Israel är det inte mitt bord. Tror inte på upplägget.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Det stör mig enormt att religion ska alltid blandas i i allting.
  Men jag tror på städerskan.
  Hon har ju jobbat där i 3 år, varför skulle hon nu helt plötsligt försöka plocka nån rik karl- som någon tidigare antytt.

  Tyvärr får väldigt många män med makt hybris och tror att de kan göra vad som helst och ta för sig på alla sett och vis som han normalt sett skulle helt och hållet uttala sig negativt om.
  Skulle heller inte förvåna mig om det visar att politiken han har fört är inte heller helt ren. För när någonting börjar rämna då finns det mycket att hitta.

  Frun tror på honom. Jaaaa… sen hur ofta går framstående männens fruar och sågar mannen med fotknölarna. Självklart ska hon förneka och påstå att han är trogen henne. Vad ska hon säga. Om han ens spelade med öppna kort så skulle hon ställa upp för honom ialla fall inledningstvist.
  Otrohet är ju inte en ovanlig företeelse. Inte någonstans. Och speciellt inte i Frankrike.

  Gilla

 7. Philippe Ohlund skriver:

  Jag tror faktiskt mänskligheten inte kan klara sig utan judarna, Helena! 🙂

  Självfallet har jag Bibeln som stöd för detta där Matteusevangeliet 24:22 förklarar att inget levande skulle överleva utan judarna.

  Johannesevangeliet 4:22 säger ocksa att frälsningen kommer fran judarna.

  I mitt fall stämmer det ocksa.

  Hade jag inte träffat Profeten Elijah för över 20 ar sedan hade jag varit tämligen likgiltig inför religionen, för att inte säga hatisk.

  Paven är ju en fullkomligt onödig människa och kyrkan är bara till för pedofiler och homosexuella.

  I England vill den anglikanska kyrkan med Ärkebiskopen Rowan Williams i spetsen införa sharialag.

  Den grekisk-ortodoxa kyrkan har ocksa förvandlats till en terrorapparat som stöder palestiniernas orättmätiga krav i Israel.

  Religionen kommer alltid att bestämma över politiken.

  Prästerna kommer i slutändan alltid ha större makt än politiker och Kungar.

  Jesus korsfästes inte för att politiker eller Caesar ville det, utan för att Översteprästen ville det.

  Prästen har alltid sista ordet.

  Religion handlar uteslutande om makt och sa kommer det alltid att vara.

  Och sa ska det givetvis ocksa vara.

  Det är därför jag vill ha ett Tempel i Jerusalem och att det Levitiska prästerskapet far den makt det rätteligen skall ha.

  Da far den lille mannen och alla bade rättvisa och barmhärtighet.

  Dessutom far vi enighet och vetenskapen far fritt spelrum att avancera.

  Allt tillhör Gud och Leviterna är de som av Gud har valts till att förvalta jorden genom Guds prästämbete jag valt att försvara.

  Gilla

 8. Sigvurd skriver:

  Håller med ”En far till 3 döttrar”, lägg ned snacken om judar – du låter bara som en nazist; och kombinationen feministisk nazist kommer inte hjälpa dig verka speciellt trovärdig.

  @Antonia
  ”Hon har ju jobbat där i 3 år, varför skulle hon nu helt plötsligt försöka plocka nån rik karl- som någon tidigare antytt.”
  Om man bortser från detta specifika fall (han kanske är skyldig, han kanske är oskyldig – who knows) så sker det ofta i USA att man stämmer människor för att komma över pengar. Det kanske är verlighetsfrämmande för oss i Sverige, men det är inte helt verklighetsfrämmande att en fattig städerska anklagar vad hon tror vara en rik gubbe för våldtäkt i hopp om förlikning med massa stålar. Som jag sa jag menar inte att det är vad som hänt i det här fallet, men det är tyvärr en möjlighet. Det värsta som jag ser det med ogrundade våltäcktsanklagelser mot människor (känner personligen en som blev felaktigt anklagad) är att det skadar de riktiga offren något oerhört. Säg att Strauss-Kahn är skyldig. Jag har en naturlig misstro mot målsäganden i fallet just på grund av alla tidigare mål (Assange mfl) där anklageleserna kommer från tvivelaktig grund…

  Gilla

 9. Eva skriver:

  Kahn älskar inte kvinnor. Då skulle han för länge sedan rett ut sitt dåliga förhållande till dem.

  Gilla

 10. mrmhalland01 skriver:

  Denne herre har tydligen haft svårt att hålla gylfen stängd tidigare.
  Att vara två städtekniker (för att uttrycka sig korrekt) är naturligtvis omöjligt, men, varför inte ett lokalt trygghetslarm i fickan som kommunicerar med dörrlåset och där läser av rumsnummer som skickas till säkerhetspersonal ?

  Inte ens dyrt !

  Kan det bli så att något ont för en får gott med sig för många ?

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Philippe: Vad kan man svara på det mer än att låta var och en bli salig på sin egen tro. Står också i Bibeln om jag inte missminner mig.

  Sigvurd: Kom inte här och tala om för mig hur jag ska skriva. Anonym är du dessutom fega skit.

  Eva: Sant! Han vill bara utöva sin makt på kvinnorna. Tygla, Betvinga. Kränka. Undrar hur han känner sig sen han fått utlösning. Lika tom som innan skulle jag tro.

  mrhalland: Det kan mycket väl bli så att det för något gott med sig. Tror inte att vara hotellstäderska är något för den som är mörkrädd t ex. Säkert många fattiga som städar och är rädda. Men som måste jobba på för att försörja sig.

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Vad är fullkomlikt utan det ena eller andra? När sådana judar som dig utrycker dig (kanske ni alla är så som du inte vet jag bryr mig inte direkt heller) förstår jag varför folk retar sig på er…Du kan tycka precis vad du vill om mig God Bless

  Gilla

 13. Josef Boberg skriver:

  ”Det sägs att Oxar har halm i skorna. Jordnära typer som är mycket hemmakära.”

  Jo… – HelEna – det stämmer nog in en hel del – för jag är själv född i oxens tecken den 27 april 1941.

  Jag har hittills haft tre längre relationer. En tonårsrelation under ca 3 år, en GifterMåls-relation under på dagen 30 år – och en den 15 april i år avslutad särbo- och samborelation under ca 13 år.

  Hittills har jag i mina relationer levt efter mottot: ”Reta aptiten borta men äta hemma !” = jag har hittills aldrig hoppat över skaklarna = jag har exemplariskt levt så som jag felfostrades av mina föräldrar och övriga vuxna som barn och tonåring.

  Men det är måhända just därför som mina hittillsvarande relationer ej har hållit livsvarigt ❓ Vem vet

  PS. Queen Agnetha Of ABBA – ‘En Stilla Flirt’ (vido ca 2 min).

  Gilla

 14. The IMF and Khan are part of the problem – not the solution. The suggestion that he was somehow a person to implement refroms and transformations is not realistic. You simply don’t get that far in the IMF/Washington agenda structure by being an effective opponent to the policies you have defended all the way up the career ladder that he climbed. The point really is that world urgently needs solutions and Khan’s proclivitives take back seat to the real sufferings that the IMF continues to inflict on the entire planet earth.
  Now – here is a gift – from the Caribbean to the world:-

  Klicka för att komma åt campbell-bob-marley-and-emancipation-from-mental-slavery_wil.pdf

  Gilla

 15. Philippe Ohlund skriver:

  Jag haller helt med dig Helena! 🙂

  Det är din blogg och du skriver vad du vill.

  I kommentarsfältet pa detta inlägg är du beskylld av en kommentator för att vara jude medan ett par andra tycker att du inte ska nämna judar.

  Jag tycker du ska skriva det du har pa hjärtat.

  I Sverige finns det säkert färre judar och muslimer än vad som finns i Lyon exempelvis.

  Men det gar inte att undvika en diskussion om ras och religion i Europa.

  Religionen lag till grund för bl a det andra världskriget och är givetvis det allt kretsar kring.

  Idag gar 3 miljarder människor hungriga pa jorden.

  Varje ar fördubblas matpriserna i de fattiga länderna.

  Om ett par ar nar detta i-världen och vi far ytterligare 2 miljarder svältande människor.

  De flesta tror att massvält aldrig kommer drabba Europa eller USA, men vänta bara till 2014.

  Statistiken talar sitt tydliga sprak.

  Judarna är givetvis inte onda, tvärtom, men onda krafter framställer sig som judar och detta är ett enormt problem.

  Det talades allmänt i Belgien, när jag bodde där, om att Europa behöver en ny Hitler.

  Det är bra att du tar upp diskussionen Helena – för judarnas skull.

  Det fanns en tid när jag var tonaring och trodde att allt ont pa jorden hade sitt ursprung i judarna.

  Jag var inte ensam.

  Sedan länge vet jag dock att sa inte är fallet och det är bra att detta diskuteras, sa att judarna – som är Guds folk – behandlas och betraktas rättvist.

  Utan judarna hade jag aldrig hittat Gud.

  Jag tycker att varje millimeter av det som Bibeln betraktar som Israel tillhör judarna.

  Men detta innebär inte att man ska blunda för att araber i Israel nästan dagligen dödas för att den ”judiska” befolkningen behöver njurar, levrar, lungor och hjärtan, som det rader en stor brist pa.

  Människan är skapad till Guds avbild och judarna behöver hjälp med att städa upp i sin bakgard.

  Givetvis kommer falska judar klaga och betrakta goda och uppriktiga människor som tyskar eller nazister.

  De försökte tom avskaffa pressfriheten och yttrandefriheten i Sverige.

  Men vad kallar Gud sadana som Hitler och tyskarna – assyrierna – i det Gamla Testamentet?

  Jo, Gud kallar dem ”sina händers verk”, se Jesaja 19:25.

  Men ingen fragar sig varför.

  Den tragiska judeutrotningen under andra världskriget var emellertid bara ett litet förspel till det som väntar.

  Romarbrevet 10:12 säger att det inte rader nagon skillnad pa greker och judar, jämför ocksa med Romarbrevet 1:14.

  Jag har själv delvis en grekisk bakgrund och jag vet att allt inte är bra med grekerna.

  Dock, grekerna star i princip i motsats till barbariet och detta gör att jag kan identifiera mig med judarna, som ocksa star för barmhärtighet, civilisation och rättvisa.

  Problemet är inte att vi pratar för mycket om judar, utan snarare för litet.

  Riktiga judar har rent mjöl i pasen och vill att fragan diskuteras.

  Alla hatar tyvärr judar sedan tusentals ar och det är därför media vägrar diskutera denna heta potatis, utan sopar det hela under mattan – tills det är för sent.

  Men de gör ingalunda judarna en tjänst.

  Vi agerar nu som säkerhetsventiler.

  Kämpa pa Helena! 🙂

  Gilla

 16. Inger skriver:

  På alla större hotell jag besökt – och det gäller även i USA – går ingen städerska in på något rum så länge gästen är där. Och när hon går in så ställs dörren öppen med en gummikil under dörren. Och jag har aldrig sett en städerska ensam i en korridor på ett större hotell. Tänk efter, hur faen skulle EN städerska hinna med alla rum i en lång korridor på den korta tid som oftast gäller. Städerskorna har ett visst antal rum på tidsbeting vilket innebär en eller flera våningar.

  De är minst två på varje plan på stora hotell. Och Sofitel är alltid stora i de städer där jag bott på dem.

  F ö tycker jag det är bättre med senaste kommentaren överst och inte underst. Fundera på det, Ylva Helena.

  Gilla

 17. Helena,

  There is a bigger more important financial story behind the Khan sex scandal.

  Should you watch this video, it will become clear:-

  http://rt.com/usa/news/strauss-kahn-overshadows-imf-scandals/

  Gilla

 18. Philippe Ohlund skriver:

  Great video, Mr. Courtenay Barnett! 🙂

  I think Strauss-Kahn is guilty, because of his history of earlier similar behavior.

  However, it cannot be excluded that the hotel maid acted on the behalf of someone else, even if unlikely.

  But if Strauss-Kahn is innocent and was being set up, who framed him?

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Josef: Vi får hoppas att du snart träffar den rätta! Men å andra sidan är det förnöjsamt med ombyte. Oxar år också jävligt envisa. Jag ser dom in action. Riktiga alltså! Vilka nackar. I en lagård är tjurar inget att ha eftersom man använder fryst sperma efter dom bästa och vackraste. Tjurpojkarnas föds upp till slakt. Vilka bjässar. Men dom är snälla i sin starka envishet. Naturenliga helt enkelt.

  Courtenay: Thanks for all links. Of course there is more to it. I know that and it makes me both sad and angry watching the MSM and their false propaganda. People are starting to realise the hidden hand behind the left wing and the right wing curtains. So the future could not be better for us who is seeking the truth.

  Inger: Anar en känsla av att du tror att städerskan vill tjäna pengar. Maybe. Vi får se. Är det så kommer hon att grillas i rätten. Ganska svårt att ljuga om sånt, men som sagt, vad gör man inte för pengar. Alles tycks det som om du frågar mig. Precis allt beroende på hur hungrig du är.

  Nej, sista kommentaren ska vara längst ner för då läser kanske den nye besökaren vad dom andra har skrivit. It´s a courtesy to my visitors. Take it or leave it.

  Philippe: Du ställer en bra fråga där: Who framed him. I alla länder, i alla samhällen finns små grupper med olika religion och gudar. Lätt att fyra under gruff och göra bråken ännu större då. Vem tjänar på det? Jo, denna osynliga hand som sitter på pengarna. Som tjänar på krig och elände och har så gjort i hundratals år. Varför föll inte en enda bomb på Fords fabrik i Hamburg? Varför är inte Schweiz med i EU?

  Du tror att allt skulle bli bra bara templet byggdes i Jerusalem och vi alla skulle lyda under det. Nej, så enkelt är det inte. Tänk om det i själva verket är denna din tro som ligger bakom allt elände i världen. Att judar – dom som enligt dig är dom rätta judarna – ska leda oss alla. Tänk, om det är fel. Tänk om alla människor är födda på precis samma sätt och har precis samma uppsättning inälvor i sina kroppar. Så är det ju?

  Hade dina riktiga judar varit annorlunda funtade så hade jag trott på dig. Födda av en åsna eller vad som helst. Men dom är födda på precis samma sätt som dig och mig.

  Gilla

 20. Josef Boberg skriver:

  Taaack ❗ – Helena – för att Du bejakar oxar och mina framtida relationer.

  ”Inger: Anar en känsla av att du tror att städerskan vill tjäna pengar. Maybe. Vi får se. Är det så kommer hon att grillas i rätten. Ganska svårt att ljuga om sånt, men som sagt, vad gör man inte för pengar. Alles tycks det som om du frågar mig. Precis allt beroende på hur hungrig du är.”

  Målningen Grindslanten är ju om det här med pengar i ett nötskal – och ÄR ju en direkt effekt av hur Wi vuxna felfostrar barnen om det – trots att den lätta konsten att göra pengar EXISTERAR – och har gjort det sedan tusentals år tillbaka ❗

  Hur länge till månntro ❓

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Josef: Grindslanten är ju faktiskt väldigt bra. Buspojken som tittar på slagsmålet har säkert pengen i handen. Vårt system i ett nötskal. Tycker Cervenka gjorde det mycket bra som skrev om Ellen H Browns bok. Hedrande! Men Cervenka kunde ju inte säga B = Berätta om vilka som ägr systemet.

  Gilla

 22. Pingback: Kahn det vara sant? Är guldet i Fort Knox borta? Finland vinner! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.