Ola har snortat enligt domstolsmedia! Pissa i trapp förargelseväckande beteende

Om jag vore Ola Lindholms advokat skulle jag spetsa in mig på det olagliga i att pissa i en trapp. För det första är det förargelseväckande beteende. För det andra finns det regler för hur ett urinprov ska tas från en misstänkt. Det upplyste mig Niklas om igår. Läs här om de rigorösa bestämmelserna. Man ska ha rena händer och inga ytterkläder.

Förr levde man i media efter den heliga regeln att man inte skulle skriva ut namn och bild innan dom fallit. Det är borta. Lika bra eftersom media tagit över rollen som den dömande makten. Ola Lindholm skriver att man inte kan tvätta sig i trycksvärta. Nej, det kan man inte. Sån svärta sitter kvar hur frikänd man än blir i en domstol.

Aftonbladet tar in hela Lindholms blogginlägg. Ola skriver att han såldes ut:

Någon polis som har kunnat ge ”detaljerade uppgifter” har helt enkelt ringt Expressen och sålt ut mig. Undrar just vem det kan ha varit? Och för hur mycket pengar? Detta är inte en spekulation. I det polisförhör som hölls i fredags ­erkände nämligen förhörande p­olis att det låg till på detta sätt. Jag önskar den polis som gjort ­detta en trevlig Thailands-semester med familjen i sommar. Eller sålde du ut mig för en sketen ­Finlands-kryssning?

Ola Lindholm seglar nu i samma båt som Julian Assange. Där läcktes det också sekretss till Expressen. Britta Svensson skriver:

Nu är det många som måste prata om knark med sina barn. Men Kamratpostens chefredaktör gör det väldigt svårt att veta vad man ska säga. Vad har Ola Lindholm egentligen för budskap till dem som stått för hans levebröd de senaste åren?

Kanske såna frågor ska ställa efter domen kära Svensson! Om inte erkänner du här rakt upp och ner att det är du som är en del av den numera självklart dömande makten. Vem ger dig rätt att ställa dessa frågor annars? Enligt dig har Ola snortat och måste svara barnen! Fråga blir vad vi egentligen ska ha våra domstolar till?

AB DN SvD Resumé Nattens bibliotek Sveriges navel

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Ola har snortat enligt domstolsmedia! Pissa i trapp förargelseväckande beteende

 1. Magnus C skriver:

  Reglerna handlar ju om att medvetet dölja/förstöra positiva tester. Men bra tänkt ändå, nästa projekt – månlandningen ägde aldrig rum.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Magnus: Jag vet inte vad du menar? De osynliga reglerna, eller vad?

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Det hela har blivit till en rejält såpa. För om Ola befinner sig oskyldig då kommer ju svärtan ändå sitta kvar. Det är verkligen att förstöra någons karriär.

  Gilla

 4. Marta Stenson skriver:

  Vad skulle man göra om polisen tog en på gatan så där utan vidare. Vad skulle man säga? Man skulle säkert gå med på vad som helst eftersom det är poliser. Förresten kan polisen ta vem som helst kan man undra …?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Antonia: Svärtan sitter kvar om du blir aldrig så frikänd i en domstol. Tror killen har snortat men det är inte medias sak att avgöra. Det ska domstolen klargöra. Sen kan media skriva och berätta.

  Marta: Jag tror jag skulle pissa på mig av bara farten. Har stor respekt för poliser och polisbilar. Läskigt.

  Gilla

 6. Viktoria skriver:

  Är det förbjudet att snorta eller knarka? Jag trodde det bara var förbjudet att inneha dessa preparat? Är inte så hemma i det här området.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Jag hade polisen knackande hemma engång. Det var inte roligt kan jag säga. Och med tanke på att jag överhuvudtaget inte tänkte öppna dörren för någon som knackar 22.30 på dörren. Jag gick inte ens och kollade vem som ringde på dörrklockan. Jag väntade ju ingen besök.
  Men ringandet slutade inte, sen övergick det i bankande så då gick jag till dörren och frågade: Vem är det och vad vill du?
  Sen kom svaret: Polisen!
  Första tanken- gud vad har jag gjort?
  Öppnar dörren och där står polis, brandman, ambulanskillar och låssmed. Och polisen kollar demonstrativt på sin klocka. – typ varför tog det så långt tid att öppna?

  Hur som var det någon som ringde att det luktade bränt i i huset. Själv har jag känt att det luktade pepparkaka i 3 dagar, men inte tyckte att det var något att oroa sig för. Polisen tyckte det samma. Sen kom frågan får jag komma in? Vad säger man till en sån fråga? Jag sa … vadå tro du att jag har en lägereld i mitt vardagsrum? Varsågod och kolla då… Och han titta runt i min lägenhet.
  Han undrade säkert varför tog det så långt tid innan jag öppnade. Men tur var det att jag gjorde det, för annars hade låssmeden hade monterat ner mitt lås och det hade varit en onödig kostnad.
  Tillägas kan …det hittades ingen brand i vårt hus. Det var pepparkaka…peppar peppar.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Viktoria: Är inte så hemm jag heller. Får kolla upp det. Men någon ville med all tydlighet branda Ola Lindholm. Varför skulle snuten just haffa honom? Märkligt är det. Men det kanske inte är så bra att vara en kändis alla gånger heller. Snutarna kände ju igen honom. Gav positiva omdömen om hans program. Det hann dom med.

  Antonia: Huvaligen! Ha poliserna i sitt hem. Knackar dom på måste man ju öppna. De har all rätt. Här var det tydligen rök utan eld. Tänk att pepparkakor kan utlösa sån hysteri. Stod det något i er lokaltidning om detta. Antar att ni har en gratistidning – Vasastan – eller nå´t.

  Gilla

 9. Hmm skriver:

  ”Knackar dom på måste man ju öppna. De har all rätt. ”

  Va!? Jag trodde att de måste ha domstolsbeslut eller min tillåtelse för att få gå in i mitt hem eller för att jag måste öppna dörren.

  Gilla

 10. Marta Stenson skriver:

  Hmm: Så är det nog bara i Amerika. Här är det nog bara att stövla på skulle jag tro.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.