Svinblufferiet i vaccinbranschen: Akta så du inte somnar!

Förra året var mantrat: Vaccinera er till varje pris! Alla höll ihop: Myndigheter och media gjorde gemensam sak. Medias löpsedlar skrämde. Folk stod i timmar med sina barn i kö i regnet för att få sprutan. Sverige var bäst i klassen som lyckades lura i vaccinet i 60 procent av människorna. Polen vaccinerade inte. Folk lever på som vanligt.

Läs mina tidigare skriverier under sidan Influensan. Annika Linde var stolt över kampanjen i sitt Sommarprogram. Fast hon kallade det hela för ett västgötaklimax när vargen inte kom! Och så sa hon att Sverige lyckades med något som dom andra länderna försökte. Alltså vaccinera hela folket. Bra för dom! Men varför är vi svenskar så auktorietsbundna? Staten! Staten!

För ett par veckor sedan toppade Aftonbladet med barn som fått sviter efter sprutan. Mörkertalet är stort. Nu visar det sig att folk får sömnsjuka. Undrar vad det är mer för sviter som florerar och som inte kommer fram. Mänskligheten har klarat sig utan vaccin i miljoner år. Sen hundra år tillbaka finns det bolag som tjänar multum på att vi ska vaccinera oss. Nästa gång det blir kampanjer och skrämselproganda för att göra som WHO och dithörande lobbyister vill – säg nej! Lita på ditt immunförsvar istället! Peppa dig själv och ta en liten sjuka för det stärker ditt immunförsvar på sikt. Naturen kan!

P.S. Ett gammalt inlägg blir som nytt! D.S.

SvD DN SvD SvD Expr DN DN

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Svinblufferiet i vaccinbranschen: Akta så du inte somnar!

 1. Ja så nu får dom proppa i ungarna amfetamin så att de ska kunna hålla sig vakna! Det ingår i läkemedlet Modafinil, som används mot sömnsjuka, som tydligen är en obotlig sjukdom. Så barnen måste använda detta livslångt. Och läkemedel har alltid biverkningar så det blir en ond cirkel. Suck! Tur att jag, du och andra inte lurades in i denna kommers.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Jag har haft två starka influensor – en 1973 och en 1993. Man blir dålig i flera dagar – kan knappt lyfta huvudet från kudden – men sen är man frisk igen. Nej, inga shots för mej. Men, dom jävlarna kan tvinga fram tvångsvaccinering på varenda en. Det är på G i USA. Tror det införts redan i ett par stater.

  Gilla

 3. Jerry skriver:

  Åhh så bra skrivet av dig! Håller med i varenda liten stavelse! En fröjd för intellektet!

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Jerry: Tack! Roligt med lite beröm ibland.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Det är skrämmande att folk är så lydiga. Har staten har sagt att det är så då är det så… i vissa läge.
  Märkligt är att det bara fungerar bara ibland. För trots att staten har sagt också att alkohol är inte bra, så super man som aldrig förr för det måste ändå gynna sytembolaget..

  Bäst vore om folk skaffar sig lite egen omdöme och inte gick dit alla andra går. Självtänkande vore mer önskvärt.

  Och ändå försöker de nu få ut vaccinet som är redan beställt…hur tänker makten egentligen?

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Fast nu kommer det hända samma sak med sömnsjukan som det var med svininfluensan.
  Media är igång. Hade det inte varit tragiskt så hade det varit nog roligt.

  Gilla

 7. Neurotica skriver:

  Jag tycker det är tragiskt på sätt och vis.Förra året var man minst landsförrädare om man inte vaccinerade sig och sina ungar.Gud,vad skit man kunde få.
  Dagen efter att ungarna på skolan vaccinerats var halva skolan sjuk,inklusive mina ungar som inte vaccinerats.Och jag vidhåller som jag gjorde då,jag är SÅ glad att jag inte lät vaccinera varken mig själv eller min familj.Min man blev sjuk.Jag blev det inte.Hade vi varit en i flocken som vaccinerat oss hade jag varit rätt orolig nu,och då har vi bara sett toppen på isberget än-vilka biverkningar dyker upp om ett år,två,tre?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är mycket skrämmande. Javisst vore det roligt om det inte vore blodigt allvar. Klart dom tänker använda vaccinet i lager. Hoppas inte bäst-före-datum hinner gå ut! Sjukt!

  Neurotica: Ja, man framställdes som en idiot och förrädare. Virus hoppar runt och söker fodervärdar. En i familjen kan räcka. Men ska vi vaccineras allihop då ska fanimej digerdöden stå för dörren.

  Just det – biverkningar. Nu ligger vaccinet i kroppen och triggar igång saker. Kanske ALS och MS dyker upp som brev på posten. Kanske folk går omkring med nano-chips så makten kan kolla vad vi gör. Man kan inte lita på någon längre. Jo, på sig själv och sitt sunda förnuft. Leve det!

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Jag tror att jag har hört att bäst före redan har gått ut.. eller snart gör det, och har sagts att de kommer använda det i alla fall.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det går ut i dagarna skulle jag tro. Köpt och betalat för våra skattepengar. Dyrt som attan. Klart det måste användas.

  Tänk när det injicerades som värst togs resurser från den vanliga sjukvården. En dikstriktssköterska på varje central höll bara på med att sticka sprutor i folk. Hon kunde säkert gjort bättre nytta på annat håll. Men vansinne är alltid vansinne.

  Gilla

 11. Olle Munter skriver:

  Fan, jag tror jag somnar! 😆

  Men sikken, tur att man aldrig tog sprutan.

  Sover gott ändå, närsomhelst om det behövs. 😆

  Gilla

 12. eric hagman skriver:

  Jag tog aldrig sprutan, nu har det kommit uppgifter om att det kan finnas ett nano chip i vaccinet………Lita aldrig på myndigheterna! Instämmer helt i vad Du skrev kl 14:51.

  .” These guys will put the chips IN the vaccine! They can make RFID’s the size of bacteria, these days. If they put a couple thousand in every vaccine, then the signal should be strong enough to track from space.

  Signalen triggar chipet och bäraren blir sjuk eller dör.

  Hög bioteknologi i händerna på fel människor utan moral är……som vargar utklädda till lamm!! USA är världsherre, vem vågar sluta köpa deras ”värdelösa” Bonds!

  Mycket svineri görs i US militär labs….!! bland annat Bio-vapen:

  The fact that Baxter mixed the deadly H5N1 virus with a mix of H3N2 seasonal flu viruses is the smoking gun,” writes Paul Joseph Watson. “The H5N1 Avian virus on its own has killed hundreds of people, but it is less airborne and more restricted in the ease with which it can spread. However, when combined with seasonal flu viruses, which as everyone knows are super-airborne and easily spread, the effect is a potent, super-airborne, super deadly militarized biological weapon”

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Olle: Vi får passa på och vara vakna så länge vi kan. Snart står kanske Storebror där med sprutor av alla slag i högsta hugg. Dessutom får vi sova i träfracken för gott.

  eric: Hemska tanke! Tänk om 60 procent av svenskarna nu har ett chip i kroppen som kan styras från luften. Sagor mitt på ljusa dagen? Kanske inte. Luftburet influensavirus är bärare av ett jättefarligt virus. Ser du rubriken? Nej, så kommer det aldrig att stå.

  Gilla

 14. Philippe Öhlund skriver:

  Bra artikel, Helena! 🙂

  Det är synd att det blev som det blev med svinvaccinet.

  Massvaccineringar kan behövas i yttersta nödfall, men i det här fallet sköttes det klantigt.

  Nu var ju vaccineringen inte bara onödig, men dessutom farlig för hälsan, eftersom vaccinet har en mängd biverkningar man inte studerat.

  Bibeln varnar för överdrivet bruk av farmaceutiska preparat och Jesus sa att det är sjuka och inte friska som behöver läkare.

  Vi lever i en märklig värld.

  Den ena flyktingbaten efter den andra tycks kapkejsa i medelhavet med hundratals somalier, sudaneser mm som drunknar praktiskt taget varje dag.

  Det är verkligen tragiskt!

  Alla tycks vilja till Frankrike – hur de nu ska kunna hitta bostad och arbete här – via den italienska ön Lampedusa där lokalbefolkningen fatt nog av allt stahej.

  Och de ortodoxa judarna stärker sitt stöd för Ahmadinejad, som lovar göra slut pa sionismen och staten Israel.

  Det handlar verkligen om déjà-vu.

  Samma mörka krafter som var en del av faraos prästerskap mot Moses och som bar fram Hitler till makten i Tyskland, stöder nu öppet Ahmadinejad.

  Det är därför prästämbetet enligt Bibeln tidigt togs ifran judarna och gavs i evighet till leviterna.

  Moses själv, liksom de övriga leviterna, vägrade att upprätta sina bopalar inom den judiska stammen och han gifte sig tom med en etiopisk kvinna till judarnas fasa.

  Men redan pa Jesu tid fanns det motsättningar mellan exempelvis fariseer och sadduceer.

  Vi lever i en intressant tid.

  Man kommer säkert skylla pa svinpesten med, när antikrists nanochips kommer implanteras i högra handen pa folk.

  När templet är byggt i Jerusalem, kanske det blir Ahmadinejad som kommer sätta sig pa Guds tron, när han erôvrat Jerusalem och dödat miljontals stackars sionister, enligt 2 Tessalonikerbrevet 2:4.

  Kvar i Jerusalem kommer de ortodoxa judarna vara, som kommer hylla Ahmadinejad som Gud och glädjas at alla judar som dödats och att Israel försvunnit fran världskartan, sa de kan fortsätta plundra världen via bl a vad Josef kallar ”bankingligan”.

  Eventuellt blir det värre, för de tva vittnena dyker upp och maste visa vilken mördartyp de ortodoxa judarna tillber.

  Alla är ju inte judar som säger sig vara judar enligt Uppenbarelseboken 2:9 och profeten Elijah har fullt sja pa Cypern med att förmedla detta budskap.

  Det finns dock självklart ocksa bra människor bland de ortodoxa judarna.

  Tur i alla fall att Haarp finns tillgängligt för de tva vittnena, se Uppenbarelseboken 11:6.

  Hoppas att jordbävningen Elijah ställer till med i San Andreas-förkastningen i Kalifornien inte blir för kraftig pga kärnkraftverken där.

  Fast Elijah är minst lika galen som antikrist sa man vet ju aldrig…

  De sionistiska judarna far i alla fall till slut sin stat enligt Bibelns profetior och det levitiska prästerskapet blir hela världens präster.

  Pa sa sätt blir hela världen ett med Israel och med rätt Gud – Jesus Kristus!

  Det blir en hälsosam och frisk värld i enlighet med Jesus domslut.

  Slutet gott, allting gott! 🙂

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Philippe: Att vaccinera hela befolkningar mot influensa är överdrivet. Penningstyrt. Bättre att spara såna kampanjer tills digerdöden och sånt dyker upp tycker jag.

  ”Och de ortodoxa judarna stärker sitt stöd för Ahmadinejad, som lovar göra slut pa sionismen och staten Israel.

  Det handlar verkligen om déjà-vu.

  Samma mörka krafter som var en del av faraos prästerskap mot Moses och som bar fram Hitler till makten i Tyskland, stöder nu öppet Ahmadinejad.”

  Vad är det du skriver egentligen? Vilken nyhet! Ja, vad är det som pågår. Jag som trodde Ahmadinejad var stora satan. Jag vill inte ha ett chip i min högra hand. Ska jag tvångschippas får det bli i den vänstra handen. 😛 Så vill jag ha 666 synligt i pannan!

  Vem är egentligen antikrist?

  Gilla

 16. Artur N skriver:

  Alla sprang runt o var så smarta. ”Du får i dig minst lika mycket kvicksilver om du äter en portion östersjöfisk”. Jaha?
  Men, men, var är alla kopplingar mellan fisk och sömnsjuka då?

  Gilla

 17. mirotanien skriver:

  @Helena: man säger att Obama är Antikrist… det säger inte jag men det finns Youtubefilmer på temat, som denna magistrala fyraminuters:

  Gilla

 18. Jenny skriver:

  Såg just filmen Underkastelsen av Stefan Jarl. Han frågar sig själv och alla oss andra: Varför underkastar vi oss? Vi tycker att det känns farligt men vi gör ändå som ”DE”(staten, kemikalieindustrin etc etc) säger. Har du sett filmen? Fettlösliga gifter som lagras i kroppen och som utsöndras med modersmjölken. För varje barn en kvinna får minskar halterna av gifter i kroppen. Vart tar dessa gifter vägen? Jo vi ger dem till våra barn. Elsa (dotter) tittade skräckslaget på filmen med mig när Maja(också dotter) kommer och frågar vad det är med Elsa (som ser chockad ut) -Mamma har gett oss gift, svarar Elsa. Och hon har ju rätt. Schysst gåva. Nej tack och lov för att vi lade in skurgolv och inte plastmattor.
  Kram, vi ses väl på Konsum igen, bland alla gifter. /J

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Jenny: Bra kommentar! Stackars barn. En unge föds med 27 gifter i navelsträngsblodet. Usch! Nej, vi ska inte underkasta oss. Vi ska käfta emot. Det är klart vi syns på Konsum. Så länge den nu finns kvar. Sen får vi träffas i någon gård i någon by. Det löser sig. Det finns ju alltid röksignaler. Eller varför inte Facebook. Modernare! Hälsa dina gulliga ungar.

  Gilla

 20. Kalle B skriver:

  tankebrott.wordpress.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.