SD är inga hycklare! Könskvotering i Tyskland

Sverige kommer att skicka Gripenplan till Libyen. Alla partier är för endast SD säger nej. Sverige är inte med i Nato officiellt men under cover har vi varit med hela tiden. USA får som dom vill. När Bodil Ceballos (MP) talade i riksdagenbörjade två personer på åhörarläktaren ropa ”Hycklare!, Hycklare!, Hycklare!” och ”Ni talar om att skydda civila samtidigt som ni säljer vapen till USA!” innan de fördes ut från läktaren av riksdagens vakter. Instämmer! Vilket hycklande! Heja SD!

Före årets slut kommer de 30 största börsnoterade företagen i Tyskland att ha infört kvotering för kvinnor på olika nivåer, även koncernledningarna. Åtgärden är frivillig och kommer efter växande hot om lagstiftning. Men lagstiftningshotet är inte borta. Familjeminister Kristina Schröder står fast vid att hon fortfarande vill se en lag om kvotering 2013, om företagen inte innan dess har tredubblat antalet kvinnliga chefer.

Kvinnor idag har likvärdiga eller större meriter än män. Trots det är de fortfarande mycket få i både företagsledningar och bolagsstyrelser säger Schröder. Det är klart kvinnor är lika bra som män. Kanske till och med bättre många gånger. Men dom har inte det ryska klockspelet mellan benen. Män väljer alltid män. Då är dom säkra och trygga i gruppen. Kommer kvinnor in går könsspelet igång och revistrider kan börja. Men det är sånt man får ta i vår moderna tids skrikande efter jämlikhet. Undrar när Sverige hänger på och gör en tysk manöver?

SD SvD DN Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till SD är inga hycklare! Könskvotering i Tyskland

 1. Cavatus skriver:

  Ja, hyckleriet når oanade höjder i Sverige – hyckleriets högborg, där lögnen är upphöjd till sanning. Gå till http://www.korta.nu/jc och läs om Låtsaslandet. Du kommer att le igenkännande.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Vapenindustri är det största hycklande som finns. Det är bara lögner hela tiden. Men eftersom den inbringar extrem mycket pengar så vill man slå in allt i rosa fluff.
  Håller med SD. Men vad hjälper det?

  Gilla

 3. Linda skriver:

  tänka sig hade ingen aning om att SD sagt nej, vi har inget där att göra. (det får man inte läsa på twitter.)
  Fasligt fort det går/snurrar och fortare hela tiden, eller är det bara jag som upplever det så?
  Styrelser kan vara ”fluff”vi har en på jobbet, (fast vi är små) kallar den för ”Stureplansstyrelsen” >och de har ingen aning om vad de gör. Hade de följ mina råd hade kistan varit full men nej då>> fartblinda och pengakåta, expandera till varje pris.’ Innan man bygger ett hus grundar man annars rasar skiten. Pronto!

  Gilla

 4. MetalHeadViking skriver:

  Hej Helena!

  Finns det video på det som hände i riksdagen?

  Gilla

 5. Philippe Ohlund skriver:

  Det ar synd att Sverige inte kunde visa en enad front gentemot Kaddafi.

  SD ar helt klart inte att lita pa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.