Japan! Katastrof skapad av Haarp?

Skulle du ens komma på tanken att jordbävningen i Japan är utlöst av Haarp? Att människor skulle kunna göra något så ont. Det skulle inte jag för några år sedan. Men idag kan jag tänka tanken eftersom jag fått vetskap om hur vårt finansiella system fungerar. Det handlar om pengar. Man ska alltid Follow the money. Tokyobörsen rasade och stängde efter att ha fallit 6,18 procent i dag. Raset fick Japans centralbank att pumpa in 183 miljarder dollar på penningmarknaden första vardagen efter fredagens förödande skalv och tsunami. Har man läst Bankerna och skuldnätet av Ellen Brown vet man att bankerna är inne i ett spindelnät och huvdet är Federal Reserve.

Så här skriver Lincoln på Stans blogg: När ett land går åt helvete brukar dess valuta i stor utsträckning ersättas med dollar (El Salvador, t.ex har helt gett upp sin egen valuta och blivit helt dollariserat – läs koloniserat). Då dollarn står på randen till att kollapsa och Japan tagit steg mot att frigöra sig mot dollarn så kanske länder ska skrämmas till dollarunderkastelse. Som ekonomiprofessor Michael Hudson (en av få som faktisk förutsåg finanskrisen) sa: ”Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att se det som en krigsförklaring.”

Då kan vän av ordning komma med invändningen att dom tektoniska plattorna rört sig långsamt och under miljoner år och Tokyo har drabbats av stor jordbävning med 100-150 års mellanrum och långt innan någon HAARP var uppfunnen. Så en sån här ”konspirationsteori” är väl ändå lite väl galen för att ens diskuteras. Men om Haarp nu kan skjuta ner energi på rätt ställe så är väl såna platser idealiska för sabotage kan man då inflika. Det är läskigt det som sker. Att bara sitta här och misstänka att det hela är skapat är too much. Solen skiner på oss och om två veckor kommer avfallet hit i form av små partiklar. Ofarliga naturligvtis enligt experterna. Men man kan inte vara glad om resten av världen gråter. Om en fjäril rör sina vingar i Karibien påverkar det hela jorden.

HAARP = High Frequency Active Auroral Research Program – eller fortsättning på Stjärnornas krig.

Lincolns blogg.
Lincoln om dollarunderkastelsen.

Japan tsunami caused by Haarp?

Det bor 13 miljoner i Tokyo som nu hamstrar bröd.

Svd SvD DN DN DN DN

Börsras: Stockholm. Tokyo.

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Japan! Katastrof skapad av Haarp?

 1. S.Keptisk skriver:

  Segmentet i jordskorpan som rörde på sig är 70 mil långt. 30 mil rörde sig 10 meter och Japans huvudö har flyttat sig 4 meter. Flodvågen var 10 meter hög. Den som tror på mänsklig manipulation kanske även tror att det var Bush-administrationen som iscensatte attacken med flygplan mot World Trade center 11 september också?

  Gilla

 2. Torbjörn skriver:

  Tanken har slagit mig också. Men det förblir en tanke. Det läskiga är att USA:s styrande elit är kapabla till precis vad som helst för att se till sina maktintressen. Därav misstanken. Många tokliberaler till USA-vänner har inte fattat det. De tror att man är kommunist och hatar USA för att man säger en sådan sak. Dock är det inget större fel på medel-amerikanen, det är den styrande eliten. Hur som helst är det inte bra. Vore det sant och kommer fram så kan det leda till världskrig.

  Jag har inte sett några insamlingar till det japanska folket heller. Trots att de ransonerar mat där endast barn och åldringar får. Så… RK, Radiohjälpen m.fl. Är japaner mindre värda än haitier? Den politiskt korrekta eliten i väst är så berdrövlig! Så in-i-Norden fasansfullt patetiskt bedrövlig! Dock tycker jag inte synd om er. Jag föraktar er.

  Gilla

 3. I know that the phrase ” conspiracy theory” is oftentimes used to denigrate any explanations that do not conform to the mainstream and standard explanations.

  Do consider this:-

  1. In the 1970s the question was raised in the United Nations of establishing a treaty that would ban the use of human manipulation of the weather as a weapon. I do not think that the UN is comprised of a bunch of lunatics sitting as a representatives of their countries.

  2. If we think simply of the seeding of clouds to induce rainfall, then it does not take a science and meteorological specialist to deduce that indeed there can be manipulation of both climate and geological activity.

  3. As regards the 9/11 issues – there are indeed many unanswered questions. When specialists, structural engineers, professors of various subjects seriously question the official explanation of what caused 9/11 and the collapse of not one – but three towers, then do we simply say that all of them are ”conspiracy theorists” – or – do we look at the arguments they present and consider the questions that they ask – then come to a rational conclusion?

  Against this background – I am of the opinion that what Helena has posted should be considered in a balanced manner and not merely be summarily dismissed as discredited. Let’s be fair and balanced in our reasoning.

  Gilla

 4. Just consider that the US invaded Iraq on fabricated ”evidence” because Saddam had made clear that once the UN sanctions were ended he would be embracing the Euro and not be selling Iraqi oil in dollars. What do we have here?

  A. A criminal fabrication of evidence as a casus belli.

  B. A motivational oil related rationale for the invasion.

  C. A monetary component to the illegal invasion.

  So – if the US, as a military and political act – can unleash such devastation on a people – is it beyond the realms of political belief that there is more to the Japanese earthquake disaster than first meets the eye?

  Gilla

 5. Nils skriver:

  @S.Keptisk
  Jag antar att du tror på sagan att det var muslimer som gjorde 911 (fastän flera av dem hittades levande). Jag antar att du tror att de dancing Israelis som blev arresterade (kolla upp youtube) var muslimer (vilket de i och för sig hade klätt ut sig som) som körde omkring i New York med skåpbilar fullproppade med sprängmedel. Jag antar att all säkerhet på flygplatserna (ICTS) och på World Trade center (Kroll) sköttes av muslimska företag . Jag antar att över hälften av de som i PNAC ropade efter ett nytt ”catalyzing event––like a new Pearl Harbor” var muslimer. Jag antar att Odigio förvarnade muslimer om 911. Jag antar att Silverstein och Lowy som cashade in försäkringpengar var muslimer. Jag antar att alla domare och jurister samt skötte 911 utredningarna såsom Hellerstein, Cherftof, Mukasey, Birnbaum var muslimer. Jag antar att Philip Zelikow i 911 kommissionen var muslim och likaså Gross, chefingenjören i NIST.

  Kan fortsätta ett bra tag till och om du vill ha reda på sanningen är det bara att byta ut muslimer mot ”du vet vad”.

  1469 ingenjörer och arkitekter i Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth) köper inte ickebevisen på att ett gäng muslimska fundamentalister (som sysslade med muslimskt fundamentalistiska saker som att supa, knarka och utnyttja prostituerade) utförde 911 genom att kapa flygplanen med kartongöppnare och köra in dessa i i WTC när de bevisligen knappt kunde flyga en Cesna.

  Italiens fd president Francesco Cossiga har sagt att 911 var ett Mossadjobb, Tysklands fd försvarsminister Andreas von Bülow har sagt att det var ett Mossad jobb, Pakistans fd chef för säkerhetstjänsten har sagt att det var ett Mossad jobb. För att bara radda upp några.

  Ni får allt svårare att avleda, eller hur? Den gamla vanliga taktiken att ta en konspirationsteori (i detta fall HAARP – det skulle i och för sig inte förvåna om det stämde) och klistra på den på 911 funkar inte så bra längre va? Fakta talar emot er.

  Gilla

 6. Myskox skriver:

  Jag sitter som och väntar på att solen skola vakna,
  och storma upp, och ställa till här på planeten,
  så jag söker då tecken. Och så händer detta.
  Men när jag en såg ordet haarp, så förstod jag direkt,
  ( såklart fanns/finns potentialen/trycket där, därför de skulle kunna aktivera sådan kraft .. )
  särskilt med det andra stora epicentret direkt på kärnkraftsverket.
  ( och så får jag en nojja att alla 2012-profetior, just som alla dessa katastrof-filmer,
  och växthuseffekt-hypen, att allt detta är för att må folk att indirekt ”gå med på”
  populations-reduceringen ( genom ”naturkatastrofer” ).. nee 😉

  Nej, jag följer och väntar på solen, vår vän, att tvätta rent på el här strax..
  och drömmer vidare och ser..
  ..som jag såg för två veckor sedan, på något sätt, denna helgs händelser, i min film, här:

  Tack för upplysning.
  Arigato! ( original meaning was ”difficult to be”, ie ”rare” and thus ”special”, worthy of being thankful for. )

  Gilla

 7. Lincoln skriver:

  Något annat som kunnat ske fullständigt under radarn i och med denna händelse är att Ghadaffi kunnat rensa ut oppositionenutan större mediabevakning. Till vilket Israel betalat för 50 000 legosoldater till Ghadaffis förfogande – några dagar innan detta avslöjande krävde USA immunitet för legoknecktarna i Libyen.

  Att Libyen fortsätter sälja olja i dollar är livsviktigt för att den petrodllar Kissinger satte upp ska kunna överleva som världsvaluta (det första USA gjorde när de erövrat Irak var att återgå till att sälja olja i dollar. Jag skrev om petrodollar systemet här:

  http://parasitstopp.wordpress.com/2011/01/10/konsten-att-bli-en-ny-hitler/

  Visst kan det vara tillfällighet att våra blickar vändes åt ett ett annat håll, bort från Libyen men att nyttoförskjutningen i detta förlopp även har samma gynnare råder det dock inget tvivel om.

  ”Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.”
  – Henry Kissinger

  Gilla

 8. Linda skriver:

  Bra att du tar upp detta, har haft mina funderingar där med valutan, sen säger en del solstormar osv att vi närmar oss 2012, rent andligen är det samma vare sig det är skapat eller inte att det skall leda till ett uppvaknande.
  Hjärnan går i kors.
  Haarp definitivt och detta är nog bara början, en känsla av ;/
  För att inge lite hopp lägger in en länk till vad mayaindianerna säger
  http://www.ajkon.se/kiesha-crowther-pratar-infor-2012.html
  och än flummigare blev det nu.

  Gilla

 9. Hubert skriver:

  Solfläckar läsar man tydligen för att veta vilka frekvenser man kan sända och vilken max styrka, googla och läs om radioväder och solfläckar.
  Inget rör sig i universum om det inte fanns dessa stjärnor , jordbävningar skulle ju då inte ens vara möjliga .
  Bara för dessa som inbillar sig att solen inte ens har effekt på vårt klimat (var snäll och byt hjärna om det är möjligt).
  Det kommer hända mer även här i Sverige, finner ingen anledning att säga vad för än ¨¨ vid rätt tid så att varningarna inte blir av motsatt effekt.
  Det rapporterade döds talet i Japan enligt koreanska tidningar är så högt så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tro om det riktiga i det fallet, vet någon?

  Gilla

 10. Hubert skriver:

  HAARP tror jag är till för att skydda mot något. Ofta så går ju sånt att använda till annat.

  Gilla

 11. När de Olympiska gudarna vredgas, Kan deras vrede ibland straffa människorna.
  Varför? frågar sig människorna, endast gudarna vet.
  Zeus är väderguden som slungar iväg blixar.
  Apollon skjuter en silverpil med sin båge, ve de som drabbas!
  Poseidon, havets gud, även kallad jordskakaren, stöter sin treudd i marken ovan och ibland på havets botten.
  Athena, Zeus dotter fick även hon ett antal blixtar av sin far, en hjälm, ett svärd och en skjöld till försvar.
  Heifastos kan om han vill öppna Gaias jordskorpa, skapa ett sår där hennes inneboende eld och hetta med
  energi från Hades rike kastas upp på marken i form av eld och aska av vulkanerna.
  Människorna på jorden förstår ej vad som orsakar gudarnas vrede.
  Bäva du lilla människa.
  Under gudarnas kraft i universum och på jorden är du blott ett ynka litet sandkorn.
  Det är synd om människorna!

  Gilla

 12. Philippe Öhlund skriver:

  Intressant teori om HAARP, Helena! 🙂

  Själv tror jag att det är mycket starka kosmiska krafter pa gang och att det kommer att bli fler allvarliga jordbävningar och vulkanutbrott.

  Massdöd bland fiskar och faglar talar för detta.

  Manen har inte varit sa nära jorden som nu pa flera decennier.

  När da dessutom manens lutning och omloppsbana radikalt förändrats sa paverkas ju jorden av detta helt klart.

  Även Mars lär ha ett polskifte pa gang och en del säger att vi kommer fa det ocksa.

  Det är nagonting därute i rymden – Nemesis, Nibiru eller kanske rentav kometen Elenin – som paverkar bade var moder jord och vart psyke.

  Men det är svart att hitta information om detta.

  Saväl jordskorpan som människorna kommer bli instabilare de närmaste aren.

  Att vi blivit sa misstänksamma mot regeringar beror pa att det saknas en öppenhet och respekt för befolkningarna fran myndigheternas sida.

  När Julian Assange vill veta om amerikanerna dödat 400.000 människor eller 1.5 miljoner människor i Irak, da riskerar han att avrättas.

  Ytterst fa har en aning om hur manga som dog i Tjernobyl-katastrofen.

  I Japan valde man att in i det längsta tysta ner det som skedde i kärnkraftverken.

  Det var först när kärnkraftverken exploderade och taken störtade in som man medgav att läget var allvarligt.

  Fortfarande vill man inte tala om hela sanningen, men israeliska kärnkraftsexperter säger i Haaretz att Japan star inför en kärkraftskatastrof som blir betydligt allvarligare än vad Tjernobyl var.

  Det blir tufft när hela Tokyo sedan far utrymmas pa en gang.

  Dessutom vill ju Kina och Ryssland veta vad som händer eftersom de kommer att drabbas av radioaktivt nedfall, vilket i värsta fall tom skulle kunna drabba USA.

  Ja, bra information ges alltid bara till en ytterst liten och välunderrättad krets.

  Vi andra kan bara gissa.

  I mellanöstern stängde man ner internetet när oroligheterna började.

  Alla regeringar vill alltid halla all väsentlig information sa langt borta fran medborgarna som möjligt. Om det är 10.000 eller 50.000 som dött i oroligheterna i Libyen vet bara ett fatal.

  Khadaffi kommer lugnt kunna sitta kvar. Han förfogar över tillräckligt med pansarvagnar och artilleri – och vi diskuterar flygförbudzoner!

  Trots bloggar och WikiLeaks sa haller det fria informationssamhället pa att dö.

  Internet, TV, liksom valutor kommer bli strängt nationella och hart reglerade framöver.

  Om ett par ar räknar jag med att det blir omöjligt för gemene man att kommunicera över gränserna.

  Däremot tror jag att väderprognoserna blir bättre och att vi far fler musik- och sportkanaler pa TV.

  Egentligen är det konstigt att det inte är fler som säger att ”vi vill veta”.

  Vi far väl öva oss i telepati…

  Gilla

 13. Hubert skriver:

  Igår titta jag lite snabbt på månen och skenet var mycket kraftigt blått ljus och det innebär något ”så klart”

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Bra info om Haarp här:

  http://kristofferhell.org/2011/03/jordbavningarna-i-japan/

  En hotad Benjamin Fulford väljer sanningen.

  How to make an jordbävning:

  Gilla

 15. Lincoln skriver:

  Det här måste ut! Reaktor tre använde MOX med plutonium!
  http://parasitstopp.wordpress.com/2011/03/15/allt-ar-troligen-mycket-varre/

  Gilla

 16. Philippe Öhlund skriver:

  Tack för infon om Haarp, Helena! 🙂

  Bade Barack Obama och Joe Biden har irländska förfäder; Irland är visserligen ocksa en del av Israel.

  Men det är säkert nagot skumt pa gang!

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  S.Keptisk: Ja, tänk om det var Bush. Han såg i alla fall skyldig ut när en man böjde sig ner och talade om att det hela hade hänt. Bush satt vid svarta tavlan i en skola och verkade inte bli det minsta förvånad. Läste för ett tag sedan att planen var förarlösa. Drönare med andra ord.

  Torbjörn: Sant. Man törs knapp kritisera USA. Men det är ju inte folket man klandrar – det är ju den korrupta regimen. Varför får offren ingen hjälp? Man kan verkligen undra. Hjälpen kom inte fram till Haiti heller. Kanske var meningen att dom skulle dö. PK-eliten är verkligen värd förakt. Stackar människor.

  Courtenay: Thanks for interesting points. The thing is you should not put this on the table. I do anyvay. Yes – there is always a monetary component.

  Nils: Det är märkliga ting som sker. Och att det kan ske och att folk ändå ska sitta och undra vad som skedde. Att inte veta. Tänk om planen var förarlösa. Skrämmande. Och hur kunde den tredje byggnaden bara rasa av sig själv flera timmar senare. Märkligt.

  Myskox: Naturen kan. Och tänk om dom som har vapnen i sin hand vet hur man manipulerar det hela. Alla går och väntar på 2012. Mumma för trollkarlarna med spöna i sin hand. Vi får se.

  Lincoln: Vilken bra skärm att operara bakom – en katastrof i Japan. Ja, vad gör israelerna i Libyen? Du svarar ju själv. Dollarunderkastelsen. Var det inte 1 000 israeler och en massa israeliska vapen i Georgien också till stöd för Stackarsvilli. Jo, så var det. Men det stod inte i mainstream-media.

  Linda, Ja, hjärnan går i kors. Verkligen. Vi återkomma 2013 om vi lever då.

  Hubert: ”Bara för dessa som inbillar sig att solen inte ens har effekt på vårt klimat (var snäll och byt hjärna om det är möjligt).” Just så är det. Ställde en fråga på bloggen för ett tag sedan: Vad skulle du göra om Solen slocknade?

  Alexander: Javisst är det synd om människorna! Jorden inre väller ut ibland av sig själv. Människan tar olja ur jorden. Vem har gett henne lov till det? Bara roffar och tar.

  Philippe: ”Massdöd bland fiskar och faglar talar för detta.” Nej, det är gifter i luften som tagit kål på dessa. Stefan Jarl har gjort en dokumentär om det. Ska se om jag kan hitta länken. Solen har en syster. Titta gärna i min blogroll efter Tecken i skyn. Där har du nog en frände som kan det här. Vi får väl kanske börja med att vissla till varandra och köra med röksignaler. Gick bra det med.

  Javisst är det mycket skumt på gång. Men vi får inget veta. Man får gissa. Obama är visst släkt med Bush också.

  Gilla

 18. Michael skriver:

  Epicentrumet låg mitt i landet och ibland på samma plats där kärnkraftsverken ligger.
  Kontinentalplattorna ligger ute till havs i diket bland annat så varför ligger epicentret mitt i landet?
  Magnetosfären var högaktiv och Usa har hotat japan sedan innan pga ekonomin + att OSS gruppen haft planer att skapa en jordbävning i japan sedan 1945.

  Gilla

 19. Michael skriver:

  Plasma moln har synts till lite överallt på jorden sista tiden ,, verkar som haarp är en välanvänd manick som används flitigt..

  Gilla

 20. Maja Dacke skriver:

  Kort upplysning till Helena: De tredje byggnaden sprängdes på order av ägaren – lika bra, många bränder pågick lite varstans i den …

  Gilla

 21. Lincoln skriver:

  Jo, lika bra.. Bränderna var redan släckta och en bråkdel av vad tornet kunde ta emot. Att ENRON:s papper dessutom försvann var också lika bra. Allt var lika bra för Silverstein som kunde casha in försäkringspengar för husen som ändå skulle rivas men inte kunde rivas då de var fullpropppade med asbest Att det inte fanns en möjlighet att de riggade upp alltihop i WTC7 på de ynka timmar efter att de två WTC-tornen träffades ska vi givetvis glömma.

  PS
  Om WTC7 var sprängd måste även de andra vara det. T.o.m USA:s militär är sanningen på spåren:

  Alan Sabrosky (Ph.D, University of Michigan) is a ten-year US Marine Corps veteran and a graduate of the US Army War College.

  Gilla

 22. Hubert skriver:


  Har inga direkta kommentarer om detta annat en som han säger titta på övriga videor han gjort.

  Gilla

 23. Erik skriver:

  Vissa kommer aldrig att kunna förstå 11 september. Kanske för att sanningen är för brutal, eller för att man inte kan erkänna för sig själv att man blivit lurad. En annan anledning kan vara brister i det engelska språket. Men bevisningen för att byggnaderna har sprängts är stark och går inte att motargumentera längre. Det är därför de som fortfarande försöker försvara den officiella sagan aldrig använder sig av argument utan istället smutskastar den som stödjer sig på vetenskap och fysisk bevisning. 9/11 gjordes inte av ”USA”, utan av folk som hatar USA och dess konstitution. Men det finns inget som tyder pa att det skulle vara extrema islamister inblandande.

  Om man inte hänger med i vad som sägs i intervjuer och filmer om de inte är textade, så kan man ta del av en liten del av de mängder av information som finns. Följande länkar är alla med svensk text:

  Mark Basile – Kemiingenjör, Svenska undertexter – http://www.youtube.com/watch?v=7w5PvWN-uYw&playnext=1&list=PL67A17AC6C8423506

  Niels Harrit – Kemist, Svenska undertexter – http://www.youtube.com/watch?v=1WT4OLw4jO8&feature=channel_video_title

  Stephen Barasch – Arkitekt, Svenska undertexter – http://www.youtube.com/watch?v=PLj1aX3uNLk&feature=channel_video_title

  Alex Jones intervjuar Aaron Russo, svensk text – http://www.youtube.com/watch?v=h091kMDXvDA

  9/11 – North Tower Exploding – David Chandler, Svenska undertexter – http://www.youtube.com/watch?v=DX81GaDw4lM

  Manga fragor om 11 september, svensk text – http://www.youtube.com/watch?v=XVjOTr7HR1M&

  Myten om 11 september spreds inom en timme av massmedia – http://www.youtube.com/watch?v=12z1ch6fWbE

  David Ray Griffin om fabricerad bevisning och 11 september – http://www.youtube.com/watch?v=u-Xg2-KXB4c

  9/11 Mysteries (2006), dokumentär med svensk text – http://video.google.com/videoplay?docid=5731506715390484526

  9/11 Loose Change 2nd edition, svenska undertexter – http://video.google.com/videoplay?docid=5731506715390484526#docid=94448691996878155

  Gilla

 24. Erik skriver:

  Eva Goës och Ragnhild Pohanka skrev 1997 en motion till Sveriges riksdag angående farorna med HAARP och att det angår oss alla.

  Motion 1997/98:U416 Utredning om amerikansk rymdforskning

  Behandling av 1997/98:U416
  Inga bilagor.
  Motion till riksdagen
  1997/98:U416
  av Eva Goës och Ragnhild Pohanka (mp)

  HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program – eller fortsättning på Stjärnornas krig

  http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&dok_id=GL02U416

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  En som säger vad han tycker:

  Gilla

 26. Antonia skriver:

  Det är lite för mycket konspiration för mig. Det är tillräckligt illa utan mänsklig inblandning. Jordbävningen som sen utlöste en hel del andra hemskheter, så det hela blev en riktig dominobrick effekt som alla kommer känna av.

  Gilla

 27. Lincoln skriver:

  Tja, oftast är det vl de officiella konspirationsteorierna som inte håller. Kolla på andra Irak-kriget:
  Irak hade INTE några massförstörelsevapen, Irak hade INGENTING med 911 att göra, Irak hade INGET med Al Qaida (CIA:s toalett) att göra.

  Kolla på 911 där absolut ingenting håller.

  En klassisk uppbyggd officiell konspirationsteori var kuvösbebisarna om att Irakiska soldater skulle ha kastat på golvet som bidrog till att USA första Irak-krig.

  Gilla

 28. Alven skriver:

  Här kan ni ta del av bevis att HAARP var det som skapade jordbävningen den 11/3: http://vinesbranch.com/
  Den tydliga skillnaden på en naturlig jordbävning och en orsakad av HAARP är att ozon alltid läcker ut ur marken och att djur och endel människor känner av att en naturlig jordbävning är antågande ca: 48 timmar före. Plus flera andra tydliga skillnader.

  Gilla

 29. Alven skriver:

  Se även Bevis upplagt på Snilleblixtens blogg :http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2011/03/tsunamin-i-japan-orsakades-av-haarp-data-fran-tokyos-universitet-tyder-tyvarr-pa-det

  Haarp låg även bakom sunamin i Thailand och det som drabbade Afganistan. Värt att kolla upp för den som vill forska.

  Gilla

 30. Pingback: Hurricanes som utrotningsmedel! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.