Pomperipossa: Höj skatten och förlora valet 2014!

Det dröjde längre i Sverige innan den röda makten krackelerade. Gick fortare i Sovjet och Europa. Kriskommissionens slutsats: Självgoda och stöddiga. Ja, verkligen. Trodde att det bara vara att köra på som vanligt. Sahlins ”Vi kan inte vänta” och så hade dom inget att komma med! Snacka falsk marknadsföring. Vi människor är smartare än så tack och lov.

Socialdemokraternas krisgrupp
riktar i sin rapport hård kritik mot partiets politik och arbete. Väljarnas bristande förtroende för socialdemokratins förmåga att skapa full sysselsättning pekas ut som ett av de viktigaste skälen till partiets dåliga valresultat. Det största skälet är att partiet haft makten för länge. Det behövs växling vid rodret annars blir det för upptrampade stigar där folk springer omkring och skor sig. Det finns enligt kommissionen mycket litet utrymme för skattesänkningar. Däremot skattehöjning. Sträng sa 1971 att nu kan vi inte höja skatten mer. Då var den 40 procent. Idag är den 70 procent!!! Ja, sossar: Höj skatten och förlora valet 2014!

SvD SvD DN GP GP AB AB Storstad

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Pomperipossa: Höj skatten och förlora valet 2014!

 1. Jo det blev väl bara anpasslingar kvar i Sverige sedan de andra hade emigrerat, men nu äntligen har vi vaknat. Vi som blev kvar här i det förra århundradet. Aldrig mera sossar!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Nej, vi behöver dom inte. Vi har ett nytt borgerligt arbetarparti nu. Känns på något vis skönare även om dom också kommer att suga ut oss till max. Måste ju få in pengar till Sida och alla som kommer hit. Inte undra på att Reinfeldt tycker kvinnorna ska jobba heltid.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Nu kan vi se det totala sönderfallet. resningen kommer bli mödosamt och lång är min gissning.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är härligt när maktsfärer rasar ihop som korthus. Tror vi ska sjunga: Höj armen i vinkel! Här vankas det finkel!

  Gilla

 5. Ola skriver:

  För att klara välfärden måste vi öka sysselsättningen säger de.Samtidigt måste de höja skatten för att öka sysselsättningen.Hur går det ihop?
  Jo när vänstern skapar sysselsättning så är det AMS-jobb som betalas av ett ökat skatteuttag. Döskallar!

  Jag blev så glad när hörde Kriskommisionens slutsatser.Det betyder att sossarna kommer att fortsätta att dala mot det 18-procentsparti som jag förutspådde för ett år sedan.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Ola: Tack! Då är vi två som sett igenom ridåerna.

  Gilla

 7. S&M&C&FP&KD&VP&SD= Betonghäckar, Cementskallar & Stålstrumpor utan någon som helst verklighetsförankring!!!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Forslin: Men god morgon! Det var ett tag sedan. Var har du varit? Tror jag instämmer i din upprapning. Men dom är faktisktt folkvalda. Märkligt hur en demokrati kan sitta i knä på en annan makt. Men det är pengarna och vapen som är den verkligan makten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.