Gosh! Posh väntar en flicka!

Gulliga familjen Posh och David med sina tre pojkar sommaren 2010.

Det är härligt med familjer och det är mycket blaha, blaha i media. Men det här en trevlig nyhet. Man blir glad och hoppas att allt ska gå bra. Posh och David Beckham har tre pojkar som heter Brooklyn, Romeo och Cruz. De är kända och har allt och nu väntar Posh en flicka.

Victoria och David har tidigare berättat om sin längtan efter att få en dotter, och nu verkar önskningen ha gått i uppfyllelse. Paret, som förra månaden avslöjade att de väntar tillskott, har enligt The Sun nu tagit reda på vilket kön den kommande bebisen har. Efter att ha gjort ett ultraljud i sextonde veckan på Rivers Hospital i Hertfordshire i England fick Posh och David reda på att barn nummer fyra är en flicka, som enligt The Sun ”är frisk och utvecklas perfekt”. David och Victoria är överlyckliga. Detta blir deras sista barn och att få veta att de väntar en tjej är pricken över i:et för Beckham-klanen, säger en vän till familjen.

Victoria är 36 år och David tänker på livet efter karriären. För dem är en syster till pojkarna det perfekta tillskottet till familjen. Alla deras drömmar har besannats. De kunde inte önska sig mer. Victoria beräknas föda i sommar. Vi får verkligen hoppas att ultraljudet stämmer så det inte poppar ut en fjäde pojke när nu hela världen vet om deras längtan efter en flicka. Blir det en pojke går det säkert lika bra. Man får ta det man får om man inte designar sina barn -gör som den danske veterinären som kunde det här med ägg och spermier: Han gjorde åtta barn: fyra flickor och fyra pojkar. Återkommer kanske till den metoden – som jag själv testat – om jag känner för det.

AB
…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Gosh! Posh väntar en flicka!

 1. Antonia skriver:

  Har hon inte beskyllts ganska mycket för att ha ätstörningar? Aneroxi?. Men vad kroppen kan ändå. Orka med 4 graviditeter och föda friska barn trots undernäring.
  Kroppen kan om hjärtat vill.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Tror du har rätt. Finns det hjärterum finns det stjärterum. Hoppas dom är lyckliga. Det ryktas att David tjusar runt. Skulle inte vilja vara gift med en sån kändis. En karl vill man ha för sig själv. Vi får se om det kommer några rykten om att han är otrogen i takt med att magen växer. Skulle vara tråkigt.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Kanske lappar dem redan ihop. Med ett fjärde barn. Vanligt företeelse.

  Gilla

 4. gotiskaklubben skriver:

  OT: Enligt uppgifter från Google har ni på denna blogg kallat Julian Assange för Vår tids Jesus. Är inte det att ta i?

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/02/10/german-tar-over-lackorna/

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Antonia: Vi får väl se vad som händer.

  Gotiska: Jo, kanske med tanke på alla nya rön som kommit fram. Nu kallar jag honom för knullapostel!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.