Assange leaks secrets & sperm most willingly! Is he the lousiest lay?

A message from England during national ”condom week”:
Don’t be silly, protect your willy!
!

Assange är rädd att det ska läcka till Expressen när han bli förhörd. Sannerligen får han inte smaka på sin egen inkontinens läs; alla läckor från Wikileaks. Vad händer med hans image om/när det blir rättegång? Även om det blir inför stängda dörrar kommer saker och ting att läcka. Det har det ju redan gjort med tanken på att Fup:en ligger på nätet. Hur kom den ut? Så här skriver Cornucopia:

Vad som är riktigt, riktigt intressant är att hela dokumentet på 100 sidor baserar sig på ett fax från Assanges svenska försvarsadvokater till hans brittiska, baserat på försättsbladet. Kort sagt så har hans eget brittiska försvar läckt ut informationen. Snacka om poetisk rättvisa, med tanke på att han läckt saker om det brittiska försvaret (de väpnade styrkorna alltså). Assange kanske inte skall lita så mycket på sina brittiska välgörare.

Igår gick rätten i London hårt åt vårt svenska rättsväsende. Kanske inte mer än rätt med tanke på hur det hela har skötts. Sven-Erik Alhem fick på moppe av åklagarsidans jurist Claire Montgomery som har för vana att med verbal skalpell dissekera motståndarsidans vittnen. Det slutade med att Alhem flera gånger fick medge att visst hade Marianne Ny rätt att utfärda en europeisk arresteringsorder över Assange, ja, det råder ingen tvekan om det. ”Jag är här i min roll som samhällsdebattör,” sa Alhem. ”Din roll är att svara på frågor och inte att föreläsa,” sa Montgomery. Ha, ha… Tio noll till henne!

Montgomery grillade Björn Hurtig också. En av tvistefrågorna är om överåklagare Ny sökte Assange för förhör medan han fortfarande befann sig i Sverige. I går medgav Björn Hurtig att han haft tidigare kontakt med Marianne Ny om förhör än han förut sagt. Claire Montgomery var bister. Hurtig som är en av Sveriges skarpaste advokater, kroknade allt mer i vittnesbåset. Av Montgomerys skarpa frågor framgår att Hurtig varit slö i sina ansatser att få tag i Assange. På fredag pläderar parterna för sina ståndpunkter – utlämning eller inte.

Tror inte Assange kan lita
på någon när det gäller. Det kan nog ingen. Man har sig själv och sina gärningar att hänga upp sitt liv på. Som jag skrivit tidigare är det ingen smickrande bild av Assange som stiger fram ur protokollet. Det är natten och morgonens samlag med SW som utgör våldtäktsanklagelsen. Som förföljer Assange. En flicka som tjatar hela natten på att killen ska ha kondom och ändå har flera samlag utan – kan det kallas våldtäkt. Kanske? Det beror på vår nya svenska lagstiftning. När Assange tog henne bakifrån och hon vände sig om och log undrade han vad hon log för. Hon hade väl inget att le åt. SW tyckte inte om undertonen. Nä, herregud vem skulle göra det i en sån situation? Man vill ha kärlek och blir behandlad som en hora. SW blir beordrad att fixa frukost. Hon tycker inte om att bli beordrad i sitt eget hem men ställer i ordning. Går till och med ut och handlar extra för hans skull medan han låg naken i sängen och höll på med sina telefoner. Hon sa när hon gick: Be good! Han svarade: Don´t worry! I´m always bad!.

Efter frukosten somnade dom. Hon vaknade av att han var inne i henne och frågar: Do you wear anything? Han svarar: You! Hon lät honom hållas. Orkade inte säga till honom en gång till om kondom. Han sa att han ville komma inuti henne. Att han föredrog henne utan latex. Det rann mycket sperma ur henne efteråt. Någon dag senare när allt var över tvättade hon lakan. Tyckte det var äckligt med spermafläckarna. Vissa hävdar att tjejerna nu är ute efter att hämnas. Det spelar nog ingen roll vid en rättegång. Det enda som kommer att vara av betydelse är sperman i slidorna utan att kvinnorna egentligen ville ha det så. Sperma som i vissa stunder kan vara som den ljuvaste musik – och i andra förvandlas till en fasansfull vånda.

SvD Expr DN AB GenusNytt

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Assange leaks secrets & sperm most willingly! Is he the lousiest lay?

 1. nejtillpirater skriver:

  Vill vi verkligen ha det så att förundersökningsmaterial om så känsliga ämnen läcker ut på nätet? Knappast…

  Samtidigt är det på sätt och vis rättvist att det drabbar Julian Assange personligen. Det är en sak att läcka om andra personer men en helt annan sak när det drabbar dig själv.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  nejtillpirater: Visst är det så. Bra fråga. Nej, så vill vi nog inte ha det. Men så har vi det. Ja, det kanske är så att det man sänder ut kommer tillbaka. Assange gillar nog inte det vi nu kan läsa. Men kanske lär han sig något på vägen. Inget ont som inte har något gott med sig kanske gäller i detta fall. Vad vet jag.

  Gilla

 3. MrsS skriver:

  Det här målet väcker verkligen känslor av att bjärt ta ställning för eller emot. Petar lite här för att det slarvas och skarvas lite i beskrivningarna ovan: Assange och hans polare Johannes W försäkrar sig om(kan man också anta) läckor delvis med anledning av att åklagaren ju bara timmar efter anhållan läckt till Expressen att JA är anhållen i sin frånvaro för ett fall av misstänkt våldtäkt och ett fall av misstänkt sexuellt ofredande.
  JW vill försäkra sig om att hans källskydd i sin roll som journalist är överordnat kravet att tala i förhöret. JA undersöker delvis vad han får lov att utelämna av sina göranden som inte är relevant för brottsutredningen.

  Var det verkligen SW som vände sig om när hon togs bakifrån?

  Kanske ville Assange att FUP skulle ut … för att mytbildningen skulle få ett slut, troligast eftersom det lutar åt att det läckts från försvarshåll.

  Sen får vi se … vilken bevisning man har att luta åtalet mot.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  FruS: Du behöver inte peta. Det skarvas inget. Jag ville ha en snygg ingång på detta inlägg och har inte skrivit ett skit om Wahlström. Det får andra göra. Dock skulle det vara intressant att få reda på vem som läckte till Expressen i första vändan.

  Assange är bra på att läcka. Det är hans grej. Men om han har sett till att Fup:en kommit ut på nätet så drog han en nitlott i alla fall mina ögon. Ingen vidare fin bild av killen som kommer fram. Den som vill veta alla detaljer kan ju läsa Fup:en. Du själv t ex?

  Gilla

 5. @ Helena,
  I sense you to be a sensitive, caring and humanist person. All the three I state to be positive traits. You also have a sense of social justice and want equality for women. I actually give full credit to you and endorse all that you stand for.
  My sense however is that with your feminist stance gets in the way of sound political thought ( of course I could be wrong).
  I have argued rape cases and I am aware in the English jurisprudential tradition what is meant by “rape”. It is, if I need to say so – wrong to “rape” a woman. The punishment in most jurisdictions is harsh for such an act – and rightly so. In the instance of the original allegations and the procedural steps from Sweden as I have followed them – I regret to say that it makes the Swedish justice system look asinine.
  Now, back to my point about your “feminist” feelings. There are perfectly valid points to be made for feminism and equality for women. However for a serious allegation of “rape” to be made it really is asinine for the Swedish justice system to raise the known facts to the level of “rape”. The Swedish justice system seems to be acting from an asinine criminal definition of the offence to an asinine set of criminal procedures made up as they bumble along – to an equally asinine extradition request which is making Swedish justice a laughing stock. You as a clearly intelligent, perceptive, socially and politically astute person should guard against letting yourself fall into the trap of anti-Assange expressions when the really broad political issues is not Julian Assange’s indiscretions or his personal sex life, but the right of the citizens of the world to be informed about the deceitfulness and deceptions of their governments. That is the real global and quite important political point.
  Hence my sense of humour in saying: “ Don’t be silly – protect your willy”. Ultimately I give little concern about who consensually Assange wants to fuck or who wants to fuck him. This is, as I posted before – is on the periphery of the bed – so to speak. And do consider – the Pope who condones sex without condoms, will now be very happy that Julian took his advice.

  Gilla

 6. MrsS skriver:

  Palena — jag har läst, och jag har förvånats över hur ordningarna i utredningen fungerat … med det inget sagt om innehållet. Smutsiga mål är det här vanligtvis…
  Men, förhören med målsägarna i fupen i alla fall är ju konceptförhör där det är mycket svårt att reda ut vad som sades, egentligen. Det ligger utsagorna till nackdel. I sanning har inte heller hur ofta någon duschar, eller om denne sitter naken på toaletten med laptop i knät något med brottet att göra. Okej, man solkar ner personen, men ruckar någon trovärdighet, vars kapitalstorlek förmodligen avgör målet, tror jag inte att man gör på det viset. Men vi får se. JA har förvånansvärt lite sagt om kvinnornas epitet. Kanske har han glömt dem, de verkar ju ha varit rätt många.

  Gilla

 7. Dan skriver:

  Assange har ju bara avslöjat brott som begåtts av regeringar, de regeringar som vi valt för att arbeta för oss och inte ljuga och vilseföra oss. Han har väl inte avslöjat hemligheter om privatpersoner? Där med faller din och andras resonemang om att ”han får nu smaka på sin medicin”. Varför blandar ni ihop det han gjort (avslöjat mer än vår samlade fria media gjort på 50 år) och våldtäktsanklagelserna? Han är ju inte ens anklagad för det. Men den hat som ni verkar känna mot honom (eller varje man som inte är dömt ännu) är så hjupt att det måste ha helt andra orsaker. Jag kan inte komma på annat än urspårat extremfeminism. Den sort som skadar kvinnors sak mer än hjälper de.

  Gilla

 8. @ All – beyond the questions of:-
  A. The length of Assange’s penis
  B. The width of it; and – of course
  C. How effectively he used it on the two young Swedish ladies
  …..there is the important question of the usefulness of the information he has assisted in revealing for the edification and education of the global public:-
  “WikiLeaks: Suleiman told Israel he would ‘cleanse’ Sinai of arms runners to Gaza
  By Christopher Hope
  February 9, 2011 – The news is more evidence of the close ties between Israel, the United States and Mr Suleiman, who is tipped to replace Hosni Mubarak as Egypt’s president. The close relationship has emerged from American diplomatic cables leaked to the WikiLeaks website and passed to The Daily Telegraph. Mr Suleiman is Israel’s preferred candidate to replace 82-year-old Mr Mubarak. A secret hotline between Mr Suleiman and the Israelis was said to be ”in daily use”, according to US diplomatic cables…”

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Courtenay: I think Assange and Wikileaks have done a great deed by their works. And I have been writing several posts in favour of this. But now when reading what the case is all about I feel I will write a little in favour of the girls. A coin has two sides. But this has nothing to with Assanges leaking about what´s happening behind the curtains in the world.

  It seems like USA not can charge him for anything I just heard on the radio. The investigators has failed to connect Assange to Bradley Manning for example. They can´t charge him for spying or treason becaus he´s from Australia. So if this rapething ends up with a charge it will be a trial I assume and then it will be very interesting what comes out. It seems like Claes Borgström will test Swedens new laws in matters like this. So we must wait and see.

  The Pope might be joyful over Assanges rubberdenial. But I think it´s time for big papa to drags something old over himself.

  MrsS: Det finns redan en MrsS. Kan inte ha två såna nick på en postning.

  Dan: Du har fel. Om du läst vad jag skrivit tidigare skulle du få en annan förståelse. Jag har inget emot Assange. Tycker det är bra att det läcks hemligheter. Mycket bra. Assange kanske inte har så många kvinnor när allt kommer omkring. Det kanske bara är en image. Att han kom till Sverige och tjusade lite. Vad skulle han göra när två kvinnor var beredvilliga för herren? Jo, ramla i farstun och ta för sig.

  Courtenay: What happens if people in Egypt elect someone not approved by Israel?

  Gilla

 10. nejtillpirater skriver:

  Hur många kvinnor kommer fortsättningsvis att anmäla en kändis för våldtäkt när hotet finns om att alla snaskiga detaljer från förundersökningen kan hamna på nätet? Ja det är ju ett ”bra” sätt att få ner statistiken på våldtäktsfall…

  Assange och hans försvarsadvokat lägger krutet på att förlöjliga den svenska lagstiftningen och verkar anse att alla som ogillar att man beter sig som ett svin mot kvinnor är extremfeminister. Det enda man egentligen visar är vilken unken kvinnosyn man har och även om det inte direkt är ett brott så talar det inte till Assange fördel.

  Gilla

 11. Pingback: Valentins Dag, Lupercalia, Brustna Hjärtan och Spruckna Kondomer… | Hedniska Tankar

 12. Pingback: Valentine’s, Lupercalia, Broken Hearts and Busted Condoms… | Pagan Thoughts – A Swedish Pagan Blog

 13. Helena Palena skriver:

  nejtillpirater: Tack för bra kommentar. Det jag läst om Assange är inte till hans fördel. Om jag måste välja mellan Daniel Domscheit Berg och Assange tar jag Daniel. Vem vill ha en slufs som torkar av händerna på finsoffan t ex?

  Gilla

 14. harry skriver:

  Oj vad mycket att läsa!
  Jag undrar stilla hur många länder som just anser att Sveriges sexlagstiftning är idiotisk, som det står i ett av de längre inläggen på Engelska här?

  Sveriges nya definition av våldtäkt, kommer om den testas med säkerhet att bli föremål för åtlöje i större delen av världen om den inte redan är det vill säga.
  Och själva hanteringen (återkommer återigen till inlägget jag tidigare refererade till) sättet att hitta på anledningar allt eftersom man är på väg, som ska användas till bevisning av Assanges skuld till våldtäkt. Den är fullständigt rättsvidrig och ridiculous!

  Till sist: Alla kvinnor som vill hjälpa och inte stjälpa kvinnokampen. Borde se upp med att lägga feministiska åsikter på ett fall som ska ha en strikt juridisk behandling.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  harry: Det är inte lätt. Verkligen inte. Det här med sex: Kvinnan vill inte men gör det ändå för hon vill inte att mannen ska tappa ansiktet t ex. Och slarvar han i det läget med kondomen blir det nog inge roliga minnen efter det mötet. Ja, vad är våldtäkt egentligen. Inte vet jag. Vi får väl se vad som döms i detta fall. Om Assange kommer hit vill säga.

  Gilla

 16. humble skriver:

  Wow, aѡesome blog layout! How long have you ƅeen bloɡging for?

  you make blogɡing look easy. Ƭhe overаll look ᧐f your web site iѕ
  excellent, let al᧐ne the contеnt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.