Assange: Anna fick två orgasmer! Anna: Julian är världens sämsta ligg! Direkt ur protokollet

Borde inte en sån här tupp ha en lapp runt halsen!

På nätet kan man hitta allt. Jag har just läst förhörsprotokollet i Assangegate. Spännande!

En kille som Assange borde ha en varudeklaration runt halsen: Jag kommer från Queensland och där kör vi än så länge över kvinnan. Det betyder att det är mannens utösning som gäller! Och utan rubber on top! Vill gärna så min säd jorden runt om det går för sig. Basta! Så slipper tjejer som AA och SW springa till polisen med sin gruvliga besvikelse. Jag har skrivit flera inlägg om det här och måste korrigera mina assumtioner sen jag har läst polisanmälan och förhörsprotokoll. AA tyckte det var häftigt att ha världens mest kända man i sin lägenhet. Hon låg med Assange och tyckte att han var världens sämsta ligg berättar hon för en väninna. Hon hade tänkt låta udda vara jämnt om inte SW hade hört av sig och berättat sin historia. AA vill stödja SW som Borgström i anmälan anser ha blivit utsatt för en våldtäkt. AA kallar SW för cashmirtjejen och randomgirl i polisanmälan. Assange i sin tur säger att han givit AA två orgasmer vid ett tillfälle. Hur ska det ses i ljuset av att AA tycker att Assange var världens dåligaste ligg? Det framkommer också att Assange är gravt beroende av nätet och kollar ideligen vad som skrivs om honom på twitter. Narcissist? Troligen.

Jag har skrivit att AA och SW kände varandra. Men icke. Att AA är vänster, bisexuell och kristen gäller inte för SW. De kände inte varandra innan Assange kom till Sverige. SW, 26 år, satt hemma i Enköping och läste om Assange. Tyckte han var häftig och när hon såg att han skulle hålla föredrag som Broderskapsrörelsen ordnat på LO-borgen ringde hon upp AA och erbjöd sina tjänster. Hon åkte dit och satte sig längst ut till höger framför podiet. Jag har sett videon. Den ligger på nätet. Där sitter SW med sin rosa tröja och sin hästsvans. Det sägs att hon är fotograf men det tror jag inte för hon lyfter kameran som en skolflicka så försiktigt och riktar den mot Assange. Så gör man inte om man är fotograf. Då måste man gå fram och kräla i stoftet för den som ska avbildas om det ska bli bra bilder.

SW får till slut en uppgift innan föredraget. Assange måste ha en kabel till sin dator och SW tar taxi och åker först till en affär. Stängt. Sen till nästa. Hon köper två kablar för säkerhets skull. Så angelägen att ligga bra till är hon. Undrar vem som betalade kablarna och taxin? Efter föredraget ska sällskapet äta lunch och SW lyckas nästla sig in. Sen umgås hon med Assange hela eftermiddagen. De hånglar ordentligt på Naturhistoriska Museet där SW är timanställd under en filmvisning på Cosmonova. SW är så angelägen att hon knappt bryr sig att hennes arbetskamrater kanske kunde se. På kvällen blir det kräftskiva för Assange i AA:s lägenhet där Assange bor. SW är inte inbjuden. De träffas någon dag senare. De hånglar ute i det fria vid Munkbroleden – folk ser – och åker sen tåg till Enköping på kvällen. SW betalar biljetterna. När dom kommer till lägenheten är magin borta. Det känns otrevligt. De har samlag eller försök till samlag med kondom på. Håller på länge, länge men Assange får inte erektion. Han säger att han vill sova och somnar. SW ligger och undrar vad det var för fel. Hon somnar och vaknar av att han är inne i henne och har samlag utan kondom. Hon låter honom hållas och undrar ”are you wearing anything” och han svarar: ”You!”. Deras vägar skiljs. Hon tror att han ska höra av sig. Det gör han inte. SW är ensam med känslan av att kanske ha blivit gravid och att ha fått könssjukdomar. Assange antydde att det inte skulle göra något om hon blir med barn. Blir jag det får du betala mitt studielån säger hon.

AA kom i kontakt med Donald Boström inför Assanges ankomst till Sverige. Hon ville ha hjälp av någon medievan. Boström blir förhörd och där framkommer det att Assange förmodligen har fyra barn. När man läser hela protokollet får man en känsla av att berömmelsen stigit Assange åt huvudet. Han vill ta för sig men inte ge det flickor vill ha: säkert sex. Det verkar som han vill så sin säd och om det blir barn desto bättre. Säger till SW att Sverige är ett bra land att ha barn i. Utan pappa då kan man undra. Så är han själv präglad uppvuxen ensam med sin mamma. Inget märkligt med andra ord.

Det ska bli intressant att se om Assange blir utlämnad till Sverige och åtalad. Kan man bli åtalad för att ha spelet en roll i livets drama: Man möter kvinna! Och det sket sig? Här mötte en man två svenska tjejer – AA en tuffing och SW en mer våpliknande groupie – som till varje pris måste ha samlag med kondom. Det klassiska infann sig direkt: Det är kvinnan som måste ta ansvar och skydda sig. Skräcken för sjukdomar och graviditet. En kille som kör över och tar för sig. Som dessutom är respektlös i sängen. Eller är han det? Ja, i lagens mening. Men i naturens? Nej. Där är det befruktning som gäller. Drömläge för en kille som Assange med andra ord för det framkommer i protokollet att Assange är en tjejmagnet.

Båda tjejerna hade kunnat resa sig upp och sagt ifrån: Stopp! Ut ur min säng! Stick åt helvete! Men det gjorde dom inte. Låg där och kråmade sig för tuppen. Ville inte att han skulle tappa ansiktet. Förståeligt med tanke på att dom är på sin resa och på sin jakt efter den rätte i livets drama: Sin tvilling. Sin andra själshalva. Sens moral: Ligg aldrig med en man direkt som du inte känner om du inte vet vad det är du ger dig in på!

Är du nyfiken kan du ta del av hela protokollet här.

Mitt mest lästa inlägg handlar om AA och Assange: Årets bröllopspar! Vill du läsa fler inlägg jag skrivit sök på Assange.

Uppdatering: Nej, CIA ligger inte bakom.

DN SvD AB DN
…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

77 kommentarer till Assange: Anna fick två orgasmer! Anna: Julian är världens sämsta ligg! Direkt ur protokollet

 1. gotiskaklubben skriver:

  Borde översättas till engelska. Du är bäst, Helena!

  Min favoritrad: ”Det sägs att hon är fotograf men det tror jag inte för hon lyfter kameran som en skolflicka så försiktigt och riktar den mot Assange.”

  Skulle inte vilja ha dig emot mig i en rättssal. 🙂

  Gilla

 2. Pingback: Dagens blogg – Helena Palena « Gotiska Klubben

 3. Leif skriver:

  Ångervecka är väl ett medmänskligt fenomen. Vilken tur förresten att inte Julian kom till Sverige nu i år…numer måste jag fråga min fru innan om det är ok att jag kommer till…måste påminna henne om mina rättigheter att få besvara samma fråga?!

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Visst är jag bra! Håller med. Jag borde egentligen ha blivit advokat. Är bra på att plocka rätt russin ur kakan.

  Leif: Nä, det tror jag inte. Ni kan nog göka på som vanligt. Ovan inlägg handlar bara om one-night-stands och hur taffligt det kan bli. Sex är inget att leka med.

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  ”Sens moral: Ligg aldrig med en man direkt som du inte känner om du inte vet vad det är du ger dig in på !”

  Nja… – som man skulle jag vilja vända på det – och säga: Ligg aldrig med en kvinna som ENBART är ute efter vad jag har i påsen !”

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Josef: Bra! Om jag vore man skulle jag sannerligen vara rädd om innehållet i pungen!

  Gilla

 7. @ Helena,

  You said ”Of course I am good! Agree. I should really have become a lawyer. Am good at picking the right raisins from the cake.”

  Agreed – you should have been? What is your job/profession?

  Gilla

 8. Pingback: Dagens fråga – Är kritiken befogad ? | Vakare

 9. Carl skriver:

  ”Det framkommer också att Assange är gravt beroende av nätet och kollar ideligen vad som skrivs om honom på twitter. Narcissist? Troligen.”

  Som halva Sverige då med andra ord.

  Gilla

 10. Carl skriver:

  Tack för denna artikel, skriven med stor värme och medmänsklighet. Man känner verkligen att du är en människa man kan tycka om och respektera. Du verkar ödmjuk och öppen inför att andra människor kan ha andra idéer och perspektiv på livet än vad du själv har. Speciellt tack för att du använde uttrycket ”groupie”. Man känner att du har mycket empati. Det känns också helt logiskt att du röstar på Alliansen.

  P.S.
  Tack också för att du länkar till förhörsprotokollet så att så många som möjligt kan läsa alla detaljerna om de två kvinnorna.

  Gilla

 11. Josef Boberg skriver:

  Narcissistisk personlighetsstörning: ”…är en personlighetsstörning som kännetecknas av narcissistens extrema känsla av självhävdelse, bristande verklighetsuppfattning, sitt stora behov av att befinna sig i centrum och brist på empati. Denna patologiska narcissism skiljer sig från den naturliga narcissismen vi alla bär på, känslan av att vilja vara omtyckt.

  Personer med denna störning utmärker sig genom krocken mellan två motsatta självbilder – den idealistiska bilden av sig själv som storslagen och grandios, gentemot känslor av skam och självhatande. I relationen med en partner kan narcissisten inledningsvis vara utomordentligt charmerande och karismatisk, för att plötsligt växla till ett obehärskat och kränkande beteende.

  Narcissisten har ett behov av att ha kontroll och kan i relationen te sig maktfullkomlig och/eller paranoid. Kontrollbehovet kan ta sig uttryck i ett tvångsmässigt beteende som han själv ser som fullt naturligt och där han kräver efterlevnad av omgivningen. …”


  En riktigt riktigt bra beskrivning av – hur jag själv har levt hela mitt vuxna liv (ifrån ca 25 års ungdom 1966 – till min folkpensionering 2006). Men särskilt i den ”svenska modellen” är ju sådant verkligen föredömligt, tyvärr tyvärr… 😥 – så jag har ju varit en exemplarisk medborgare, verkligen… 💡

  Gilla

 12. Pingback: Tweets that mention Assange: Anna fick två orgasmer! Anna: Julian är världens sämsta ligg! Direkt ur protokollet | Helena Palena -- Topsy.com

 13. @ Helena,
  These are extracts from John Pilger’s article entitled “Protect Assange, don’t abuse him
  16 December 2010”

  “The revival of militarism in the west and the search for a new ”threat” following the end of the cold war depended on the political disorientation of those who, 20 years earlier, would have formed a vehement opposition. On 11 September 2001, they were silenced finally, and many were co-opted into the ”war on terror”. The invasion of Afghanistan in October 2001 was supported by leading feminists, especially in the US, where Hillary Clinton and other false tribunes of feminism made the Taliban’s treatment of Afghan women the rationale for attacking a stricken country and causing the deaths of at least 20,000 people while giving the Taliban new life. That the warlords backed by America were as medievalist as the Taliban was not allowed to interrupt such a right-on cause. The zeitgeist, the years of ”personal” depoliticising and distracting true radicalism, had worked. Nine years later, the disaster that is Afghanistan is the consequence.”
  Is he on or off target Helena?
  The politics of the moment is what I am making an inquiry about ( i.e. behind the professed “ goodness” of the cause there is a lot of globally manipulated information for the channeling of global public opinion …in this sense:-
  “It seems the lesson must be learned all over again as a group of media feminists joins the assault on Julian Assange and WikiLeaks, or the ”Wikiblokesphere”, as Libby Brooks abuses it in the Guardian. From the Times to the New Statesman, apparent feminist credence is given to the chaotic, incompetent and contradictory accusations against Assange in Sweden”
  And in this context Helena:-
  “Naomi Klein, who wrote: ”Rape is being used in the Assange prosecution in the same way that women’s freedom was used to invade Afghanistan. Wake up!”
  Over to you Helena.

  Gilla

 14. Anonym skriver:

  Någonting är förbannat mysko i hela det här förloppet, och då tänker jag inte i första hand på den här AA som föralldel kvalificerar sig mer än väl för epitetet.

  Det som förbryllar i första hand är hur ytterst lägligt anklagelserna behagade dyka upp, just som wikileaks var i full färd med att dra brallorna av jänkarna. Man får ju säga att somliga har en timing som är rent anmärkningsvärd. 🙂

  Gilla

 15. Pingback: Gotiska Klubben ber om ursäkt « Gotiska Klubben

 16. gotiskaklubben skriver:

  Tror AA och SW talar sanning. Och i så fall är allt annat oviktigt. Tog bort de flesta poster om dem i morse efter en sömnlös natt. Finns nog anledning för många bloggare att se över sina bloggposter. Av både moraliska och juridiska skäl.

  Det finns naturligtvis många aspekter på detta, men den viktigaste om man tror på tjejerna och har skrivit skit om dem är naturligtvis att be dem om ursäkt.

  Och det har vi gjort.
  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/02/08/gotiska-klubben-ber-om-ursakt/

  Gilla

 17. Linda skriver:

  haha, just nu ligger du på knuff till höger med detta inlägg!

  🙂

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Carl: Vi är nog alla beroende av nätet på vårt eget lilla vis. Men Assange satt mitt i natten på toan med sin lap-top i knä. Vilkaa härliga ord du ger mig. Men vad är det som får dig att tor att jag röstar på Alliansen?

  Josef: Tack för uppdatering. Läskigt med människor som älskar sin egen spegelbild. ”I relationen med en partner kan narcissisten inledningsvis vara utomordentligt charmerande och karismatisk, för att plötsligt växla till ett obehärskat och kränkande beteende.”

  Courtenay: I read both Pilger and Klein. Assange is on the target. And Klein has not read the protocol. Spreading ones semen against a womens will in her vagina is not nice. It´s a abuse. It could be similar to rape but without violence. If there is going to be a trial in Sweden its very interesting how the outcome will be. I think Assange will be punished in some way.

  Anonym: CIA har inget med detta att göra. Det hela är en slump – en lämplig tillfällighet med tanke på vad Assange sysslar med.

  Gotiska: Klart dom talar sanning. Assange är förmodlgen en tölp i sängen. Klart man ska be om ursäkt om man känner för det. Men jag har inte varit elak. Mer skrivit i rapportform och kört stilen Publish and be damned i god gammelmediastil.

  Assange åker nog på en dom om det blir rättegång. Kanske Sverige kan lära hela världen hur man knullar på ett jämställt vis rent av. Som alltid när det gäller sex går Sverige i bräschen! 😛 😛 😛

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Linda: Ligger etta på wordpress också. Just nu. Det rullar på hela tiden. Vilken kommers!

  Gilla

 20. Antonia skriver:

  En bra sammanfattning. Bra jobbat Helena.

  Det är nåt jag inte förstår. Om Assange nu kan bli utlämnad om han kommer till Sverige, varför kan han inte utlämnas till USA när han är i England? Varför kan han känna sig säker i England men inte i Sverige.
  Och om han nu inte kan utlämnas till USA från England kan han tvingas att komma till Sverige?

  Gilla

 21. The Swedish system and the US, it really does appear, are working in conjunction on this whole extradition matter. Would be very surprised if they were not.

  Gilla

 22. @ Helena,
  What do you think of this analysis?
  “Julian Assange’s Accuser Supposedly Tied to the CIA
  By DJ Pangburn Monday, December 06, 2010
  Assange’s accuser is nearly as complex an individual as Assange himself and just might be what is called a ‘honeypot’ in the world of espionage.” (http://www.deathandtaxesmag.com/39394/julian-assanges-accuser-supposedly-tied-to-the-cia/)

  Gilla

 23. Veronika skriver:

  Intressant och smått roande sammanställning. Vet dock inte om jag tror på något av det, jag menar, när har någon någonsin blivit efterlyst av Interpol för en våldtäkt?
  Bara det är överdrivet och jäkligt mysko.
  Säkerligen något fuffens kring det hela.

  Gilla

 24. @ Veronika,

  I seems to me that extradition relates to very serious matters – murder – rape and offences known both to the country making the extradition request and the country being asked to extradite.

  In this situation Sewden has not yet charged Assange for an offence based on the evidence that it actually has. One is then left with the situation where he could be extradited, interviewed by the police, then it is reported that there was not sufficient evidence to charge him and he is released. In actuality in the London proceedings it is being argued by his lawyer that because he has not been charged he is not to be extradited.

  It all seems very odd and strage how this whole affair is proceeding and gives me more then impression of a smear campaign than a serious legal case.

  A blogger has posed these questions:-

  ”Urgelt wrote:
  Q: Why did Sweden put Assange on Interpol’s “Most Wanted List” without first charging him with any crime?

  Q: Why is Sweden attempting to extradite Assange without first charging him with any crime?

  Q: Did the women refuse consent during any sexual activity with Assange? Did they say “no, stop?”

  Q: Under Swedish law, if the women consented to everything Assange did with them at the time they did it, is there any basis for a criminal charge of rape?

  Q: Why does Reuters ignore these questions?”

  Gilla

 25. Erik skriver:

  Helena Palena:

  Nej nu har du gjort faktafel så det sjunger om det. Och inte bara i ditt blogginlägg, utan även i rubriken på blogginlägget.

  Anna säger aldrig i något av förhören att Assange är världens sämsta ligg
  KAJSA (kompis till Anna) hävdar att Anna sagt det på kräftskivan den 14 Aug

  Övergreppet mot Anna skall ha skett 13 Aug, alltså innan både LO-borgen föredraget och Kräftskivan. Det är rubricerat som ”ofredande” i Fup

  Donald Boström hävdar å sin sida både i förhör och i intervju med AOL News att Anna sagt att hon var stolt för sin erövring och att Assange är världens hetaste. Detta den 16 Aug dvs 2 dagar efter kräftskivan

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Antonia: Assange kan inte känna sig säker i England. Det är större chans att bli utlämnad därifrån än från Sverige. England och USA har mycket tajta band. Men vi tror att han ska bli utlämnad per automatik bara för att egyptierna blev det styrda som vi är av USA. Jag tror inte en kille som Assange är säker någonstans.

  Courtenay: No, I don´t think it´s a honeypot-thing any longer. Since I read the investigation protocol = Fup it´s only a good coincidence for conspiracyseekers. I think the story only is about girls falling för a nicelooking and famous guy.

  Veronika: Det här med efterlysningen kan ses som ett olycksfall i arbetet. Svenskt rättsväsende kanske inte är så bra som vi tror. Det är inte mycket i Sverige som funkar om man börjar analysera det hela. Och denna tafflighet med efterlysningen kanske gör att Assange inte utlämnas till Sverige rentav.

  Courtenay: We will see what happens. Good questions by Urgelt. This thing with Interpol can be seen as an accident in proceedure. Swedens police authorities is maybe not so professional. when it comes down to nitty gritty. Maybe they are making a fool of themselves. What I do know now is that Assange seems to be a horrible fuck. A selfish narcissist.

  Erik: Tror du inte på kompisen? Det gör jag. Ja, övergreppet skedde på fredagen och kräftskivan var på lördagen. Som jag skriver hade Anna tänkt låta udda vara jämnt men hon ville stötta SW. Det kallas systerhood! Man kan säkert skryta över en sån kändis fast ligget var under all kritik. Tror ändå att Assange kommer att åka dit. Man kan inte ostraffat släppa sperma i en kvinnas vagina mot hennes vilja. Våld eller inte. I alla fall inte i Sverige får vi hoppas.

  Det kanske ändar upp med att Sverige som vanligt går före med den ljuva synden läs; lär hela världen hur man ska knulla. Lägger in en kommentar som jag skrev på Gotiska Klubben:

  ”Det som kommer fram om Julian Assange är inte smickrande. Tänker nu på honom med lite lätt avsmak. Hans kvinnosyn lyser igenom raderna. I dessa tider är det faktiskt hemskt att ens tro att man blivit smittad av en sjukdom eller blivit gravid.
  Ja, Assange förtjänar en dom. Det kan han behöva. Han ska ha en dom över att han är en dålig älskare i dessa tider när flickor tror att feminismen gjort att män blivit annorlunda. I själva verket är allt som vanligt. Kvinnorna ville ha jämlikhet och mötte det gamla vanliga: en häradsbetäckare. Det är dags för UR att lära ut hur man ska göra när man ska älska utan att ända upp med en känsla att ha blivit våldtagen, överkörd och använd. Klarar dom av det? Nä, skulle inte tro det när inte ens Simone de Beavouir klarade det i sina ligg med Sartre.
  Kanske Assange kan bli den skyltade apostel som kan lära världen hur man utför ett jämställt knull! Jag ska i alla fall göra vad jag kan på den fronten och använda Julian Assange som galjonsfigur.”

  Gilla

 27. Erik skriver:

  Helena Palena:

  ”Erik: Tror du inte på kompisen? Det gör jag.”

  Varför skulle jag göra det? Ingenting hon säger stöds av någon annan person. Varken den andra kompisen eller journalisterna bekräftar vad hon påstår om någonting. Tvärtom ena journalisten märkte Ardin har manshatiska kompisar från HBT-vänstern och Kajsas kommentarer ligger bra till att placera henne i den gruppen.

  ”Ja, övergreppet skedde på fredagen och kräftskivan var på lördagen. Som jag skriver hade Anna tänkt låta udda vara jämnt men hon ville stötta SW. Det kallas systerhood!”

  Som jag skriver så var det först på morgonen den 16:e som DB fick veta att AA ligger med klienten. Hon kallade honom ”världens hetaste och babblade om hur stolt hon var. Tills dess hade hon ljugit och hävdat det inte var nåt mellan henne och Assange.

  ”Man kan säkert skryta över en sån kändis fast ligget var under all kritik.”

  För femtiofjärde gången. Våldtäkt och dåligt ligg är INTE samma sak. Våldtäkt är oundvikligt ligg, inte oönskat ligg. Kan hon slippa om hon vill är det inte våldtäkt.

  ”Tror ändå att Assange kommer att åka dit.”

  På basis av vilket brott? Kondomvägran? Gissa om de amerikanska journalisterna skulle skratta åt den brottsrubriceringen?

  ”Man kan inte ostraffat släppa sperma i en kvinnas vagina mot hennes vilja.”

  Dels så är ”spermasläppande” en risk man tar när man har samlag (vilket mestadels killar blir varse/drabbas av när de blir pappor mot sin vilja) så om kvinnan har samtyckt till sex så är det inte mot hennes vilja heller.

  Sedan har vi den där lilla lilla pyttelilla detaljen med bevisfrågan. Eller skall killar åtalas för att kondomer inte är 100% tillförlitliga?

  ”Våld eller inte. I alla fall inte i Sverige får vi hoppas.”

  Det handlar inte om våld, det handlar om tvång. På genusspråk är det för övrigt Assange som blivit utsatt för övergrepp. Tjejerna drar nytta av att han saknar bostad.

  ”Det kanske ändar upp med att Sverige som vanligt går före med den ljuva synden läs; lär hela världen hur man ska knulla.”

  Att Sverige skulle lära ”hela världen” nåt som har med sexuella relationer att göra är det larvigaste jag hört. Italienska män är enligt svenska tjejer bäst i sängen medan Sverige är sämst i Europa på relationer. Slutsatsen blir att det är Sverige som skall ta lektioner av Italien isåfall.

  ”Det som kommer fram om Julian Assange är inte smickrande.”

  Det är heller inte bevisat sant.

  ”Tänker nu på honom med lite lätt avsmak. Hans kvinnosyn lyser igenom raderna.”

  Där har vi det magiska ordet ”kvinnosyn” igen som man tar till när man vill smutskasta folk utan den minsta bevis för vad man säger. Då kvinnosyn konkret helt saknar betydelse kan i praktiken vem som helst beskyllas för den.

  ”I dessa tider är det faktiskt hemskt att ens tro att man blivit smittad av en sjukdom eller blivit gravid.”

  Det är det säkert men det är inte Assanges fel att du tror du råkat ut för två helt osannolika saker heller. Det är mer massmedia och dina kompisar som jagar upp dig för ingenting till den grad att du närmast är fobisk. Vidare vadå I dessa tider? Annars var det nog värre på den tid då smittad av sjukdom/gravid innebar större fara/skada.

  ”Ja, Assange förtjänar en dom.”

  Intressant, hur lyder brottsrubriceringen?

  ”Det kan han behöva. Han ska ha en dom över att han är en dålig älskare i dessa tider när flickor tror att feminismen gjort att män blivit annorlunda.”

  Dålig älskare? Ok Är den på samma sida i lagboken som ”kondomvägran” kanske? Och män HAR i allmänhet blivit annorlunda – det är därför så många kvinnor flockas till de få män som ännu inte blivit det.

  ”I själva verket är allt som vanligt.”

  Nej

  ”Kvinnorna ville ha jämlikhet”

  Struntsnack! Hade kvinnorna velat ha jämlikhet hade de inte slagits med varandra om de få män som är superkändisar jämfört med vilka dessa tjejer är nobodys. Hade Assange varit kvinna hade han inte ens tittat åt killar som Ardin och Wilen.

  ”och mötte det gamla vanliga: en häradsbetäckare.”

  Och femhundra andra killar – men de valde häradsbetäckaren!

  ”Det är dags för UR att lära ut hur man ska göra när man ska älska utan att ända upp med en känsla att ha blivit våldtagen, överkörd och använd.”

  Det är enkelt. Det är bara att sluta söka sig till Julian Assange, Tiger Woods och liknande män som 100+ andra kvinnor regelbundet gör vad som helst för att hamna i säng med. De SÖKTE relation med en superstjärna – sedan gnällde de över att superstjärnan inte gav dem uppmärksamhet SOM OM det var tjejerna som var superstjärnor och han som var en nobody som världen endast känner till pga vem du hade sex med.

  Om Tiger Woods varit kvinna och Elin man, skulle hon ha gift sig med han då? Inte en chans!

  ”Klarar dom av det? Nä, skulle inte tro det när inte ens Simone de Beavouir klarade det i sina ligg med Sartre.”

  Nej, just det för Sartre var också en superstjärna med 100+ andra kvinnor att välja mellan. Väljer man den sortens man FÅR man den sortens man också.

  ”Kanske Assange kan bli den skyltade apostel som kan lära världen hur man utför ett jämställt knull!”

  Han kanske kan lära kvinnor att knulla jämställda män istället för att välja män som är tre kilometer över dem själva och klaga över att knullet är lika jämställt som resten av relationen?

  ”Jag ska i alla fall göra vad jag kan på den fronten och använda Julian Assange som galjonsfigur.”

  Bra val!, själv skall jag använda Jessica Alba som exempel på hur man absolut INTE som tjej skall se ut. Undrar hur trovärdig jag framstår när jag tar en av de snyggaste personerna i världen och försöker hävda det är dåligt att se ut som henne.

  Vad trovärdigt det blir.

  Gilla

 28. gotiskaklubben skriver:

  Kung Julian, den vita rasens profet gästar Norden – ut och skvätta här…ut och släppa där…bend ner…riv loss…håll i… ja, gör vad som helst….men se till att avkomman kommer på plats! Tänk om vi har med en ny profet att göra?

  Någon som kan stämma av med Nostradamus?

  Gilla

 29. @ All – as I intimated before – this is a very odd and curious case whether you consider it through legal eyes, or simply apply logic and common sense:-

  Taken from Al Jazeera:-

  ”Legal expert slams Assange case

  Former Swedish prosecutor says there were serious irregularities in case built against the WikiLeaks founder.
  Last Modified: 08 Feb 2011 11:44 GMT
  Email ArticlePrint ArticleShare ArticleSend Feedback

  Lawyers for WikiLeaks boss Julian Assange have said he will not be given a fair trial if extradited to Sweden [Reuters]

  A former chief prosecutor in Sweden has criticised his country’s handling of the case against Julian Assange, founder of whistleblowing website WikiLeaks.

  Sven-Erik Alhem, appearing at the second day of a hearing in London to decide whether Assange should be extradited to Sweden, said it was ”quite peculiar” that investigators in his country did not obtain Assange’s version of events before issuing an arrest warrant.

  The 39-year-old Australian was arrested in London last December, for questioning over allegations of sexual misconduct against two women.

  But Alhelm, a witness for the defence, said that Marianne Ny, the Swedish prosecutor who issued the warrant, ”should have made sure Assange was able to give his version of events in detail”.

  Clare Montgomery, the British lawyer representing Sweden, said that Ny spent a week trying to arrange an interview with Assange.

  In a document read by Montgomery, Ny said that ”it must have been crystal clear to Julian Assange … that we were extremely anxious to interview him”.

  She said an interview could not be set up and at one point Assange’s Swedish lawyer was unable to contact him for several days, and given this he was considered ”an obvious flight risk”.

  However Alhem said investigators should have examined other options, including an interview by video link once Assange had left the country in late September, before issuing a European Arrest Warrant.

  But when asked what he would have done if faced with similar allegations, Alhem said: ”If I was in his shoes then I would have gone to Sweden to give my version of events”.

  Laurence Lee, Al Jazeera’s correspondent at the court, said rather than bolster a case for the defence, Alhelm’s testimony almost appeared to have the ”opposite effect”.

  ”Some of the evidence presented today has amply demonstrated the enormous steps [Ny] took to get Assange back to Sweden to answer these allegations,” he said.

  ‘Weak’ case

  Earli a Swedish lawyer representing Assange claimed the two alleged victims may have a ”hidden agenda”.

  ”I can see from the text messages, in which the complainants speak of ‘revenge’, obtaining money and speaking about Assange in the press, that they may have a hidden agenda, which casts serious doubt on their accusations,” Bjorn Hurtig said in a statement before Tuesday’s hearing.

  Hurtig, who is due to give evidence at the high security Belmarsh Magistrate’s court , added that the case against Assange was one of the ”weakest” he had ever seen.

  On Monday, Geoffrey Roberston, Assange’s defence lawyer, told the court that his client would not get a fair trial in Sweden because of his notoriety and because Swedish rape cases are often held in secret.

  But Clare Montgomery, the lawyer representing Sweden, said Swedish trials are based on the principle that everyone deserves a fair and public hearing.

  Three of his most high-profile supporters also said they feared Assange would be extradited to the United States once in Sweden, and said he could face incarceration ”or worse”.

  ”If he goes back to Sweden then of course the American will get him to the USA and like Bradley Manning, who began this work, he could easily be put in solitary confinement and receive an unfair trial,” Tony Benn, a former Labour minister, told a rally in the British capital on Monday.

  But the prosecution sought to allay fears about a possible extradition to the US, saying that would not happen.

  Supporters for the WikiLeaks founder have said the allegations against him in Sweden are politically motivated, a charge Stockholm has denied.

  Assange infuriated the US government last year when his website began to release thousands of secret US diplomatic cables.

  WikiLeaks had already sparked controversy by releasing thousands of ”war logs” on Afghanistan and a video showing US military firing on civilians and journalists in Iraq.

  Although proceedings at the Belmarsh Magistrates Court in London will wrap up on Tuesday, the judge is expected to defer a ruling until later this month, under a term known as ”reserving judgement”. ”

  Gilla

 30. @Helena,

  They are not as pure as the driven snow. I understand your feminist stance, and without a doubt women should have equal rights, but these ladies are not pure:-

  ”I can see from the text messages, in which the complainants speak of ‘revenge’, obtaining money and speaking about Assange in the press, that they may have a hidden agenda, which casts serious doubt on their accusations,” Bjorn Hurtig said in a statement before Tuesday’s hearing. ” ( extracted from the article from Al Jazeera and posted here for emphasis)

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Courtenay: Did you see my reply up there – 17:56?

  ”I can see from the text messages, in which the complainants speak of ‘revenge’, obtaining money and speaking about Assange in the press, that they may have a hidden agenda, which casts serious doubt on their accusations,” Bjorn Hurtig said in a statement before Tuesday’s hearing. ”

  I guess the complainants are the two girls and I have not seen any statement from them in the press. They are not allowed to speak to media.

  Gilla

 32. O.K. Helena – I read the post.

  You had also stated:-

  ”Courtenay: We will see what happens. Good questions by Urgelt. This thing with Interpol can be seen as an accident in procedure. Swedens police authorities is maybe not so professional. when it comes down to nitty gritty. Maybe they are making a fool of themselves. What I do know now is that Assange seems to be a horrible fuck. A selfish narcissist.”

  If he is a good or a bad fuck – I don’t know and that is on the periphery of the bed so to speak. At centre is the legality of the issue.
  Motive – revenge
  Criminal procedure : – complaint – investigation – interview of suspect – arrest of suspect – charge of suspect – preliminary pre-trial matters ( bail application etc) – trial. If he is said not to have been available for an interview then once he is in London make inquiry if he will agree upon his lawyer’s advice to have a video linked interview. I assume that Sweden also has the right to remain silent. After this then charge him – for what I ask myself upon the evidence so far known. Does a rape victim associate with the “rapist” after the “rape” – or – is it more probable that they had consensual sex – without a condom – or did the condom break? Assault with a friendly weapon – I guess.
  Then there are Urgelt’s questions and number 1 is very important. Number 2 does to the rationality and credibility of the Swedish authorities. Number – well did they say “no – don’t fuck me – please stop” ? Number 4 weird movements for alleged rape victims. And of course number 5 – the odd reporting practices of the main stream press.:–
  “”Urgelt wrote:
  1. Q: Why did Sweden put Assange on Interpol’s “Most Wanted List” without first charging him with any crime?
  2. Q: Why is Sweden attempting to extradite Assange without first charging him with any crime?
  3.Q: Did the women refuse consent during any sexual activity with Assange? Did they say “no, stop?”
  4. Q: Under Swedish law, if the women consented to everything Assange did with them at the time they did it, is there any basis for a criminal charge of rape?
  5. Q: Why does Reuters ignore these questions?”
  And – is it an extraditable issue after all – or – feminism being duped into a political stance that has a wider agenda?

  Gilla

 33. THINK….

  If a person is not charged – can a warrant be issued and extradition sought for something that is not yet legally grounded by way of a charge upon an extraditable offence?

  Gilla

 34. Helena Palena skriver:

  Courtenay: Legally everything really is a mess. I agree. Maybe the whole world is falling apart.

  What time do you have now? How many hours are you before or after us? Here the hour is 23:34. I took a stroll in your garden. If I come to Jamaica sometime I will visit the park. Who is Sofia?

  Gilla

 35. The hour here is 6:00 pm. I have finished work and am having a glass of red wine.

  To answer your question – Sophia is my sister. Danielle is my daughter. The park is presently being refurbished with a new restaurant and bar area. I get over to Jamaica about once every 3 or 4 months. My wife is there doing some work on another project and I am here in my law practice. When you are ready to visit the Caribbean we would be happy to meet you. You are welcome to visit anytime.

  The world is changing indeed.

  Gilla

 36. John skriver:

  Föreställ er det omvända, att en man anmäler en kvinna för våldtäkt därför att kondomen gått sönder. Något säger mig att det inte ens är genomförbart – personen ifråga skulle bli utskrattad på polisstationen.

  Gilla

 37. @ John – Q. Why did the condom fly across the room?
  A. Because it got pissed off.

  Gilla

 38. @ Julian Assange – a message from England during national ”condom week”

  And the message is – Don’t be silly, protect your willy.

  Gilla

 39. AV skriver:

  ”Det klassiska infann sig direkt: Det är kvinnan som måste ta ansvar och skydda sig. Skräcken för sjukdomar och graviditet.”

  Nja, när det gäller graviditet så är ju konsekvenserna för kvinnan lite större. Det är hon som blir gravid och tar riskerna. Då är det väl naturligt att hon också tar ansvar för de konsekvenserna, liksom han får ta ansvar för konsekvenserna för honom. Att vara pappa eller betala sig från det.
  När det gäller könssjukdomar är väl ansvaret ömsesidigt. Hon har ansvaret för att hon inte smittas och han för att han inte smittas. Hon kan ju lika väl smitta honom. Om nu JA anser att det är risker han är beredd att ta får det stå för honom. Att han tydligen inte gillar kolapapper mer än han är rädd för sjukdomar är hans ansvar. Att hon inte blir smittad är endast hennes ansvar. Om hon begär kondom och han motsäger sig är det just hennes ansvar att säga nej direkt och inte sen.

  Så till sex by surprise. Vi vet ännu inte vad som hände denna morgon. Vi har endast hennes version. Vi vet inte hur han uppfattade situationen. De flesta har haft godmorgonsex mer eller mindre halvsovande. Och får man ett gensvar på beröring är det ju en signal att fortsätta. Tryckte han bara in den eller var det smek och gensvar? Våldtäkt eller frivillig sex? Endast de två vet vad som hände. Sen verkar han vara en drummel som inte tar hänsyn till hennes vilja att köra med kondom. Fast hennes reaktion sen är inte ok. Det går inte att spela med och sedan komma och ångra sig. Mig veterligen är det inga ångerveckor på one-night-stand. Om hon tyckte att det var fel är det hennes ansvar att klargöra det genom att dra sig undan och direkt tala om att det inte är ok. Man kan inte begära att andra skall vara tankeläsare.

  Sedan undrar jag om deras krav att han skall testa sig. Man testar väl sig själv först. Det relevanta är om man själv är smittad. Om man är det, Då och först då kan man begära att ens sexpartners testar sig (i vissa fall enligt lag).

  Gilla

 40. Pingback: Assange leaks secrets & sperm most willingly! Is he the lousiest lay? | Helena Palena

 41. Helena Palena skriver:

  Courtenay: Nice! You are six hours behind sort of. Thank you for your invitation. I used the willy in my posting today! Thank´s for that line too.

  John: Nej, den situationen är otänkbar! Verkligen! Nej, kanske inte om hon gärna vill få mannens säd i sig. Vill bli befruktad. Sliter sönder och lurar honom.

  AV: Allt som rör sex borde vara ömsesidigt. Men det är det inte. Nej, det finns ingen ångervecka och absolut inte på one-nights. Vi får se om det blir rättegång vad som kommer fram och hur domen blir. Klart tjejen får skylla sig själv. Sex är inte att leka med. Man ska nog inte hoppa i säng på första dejten. Jo, om man vet vad man gör och tar för sig så man får ut något av det hela.

  Gilla

 42. @ All – remember – President Bill Clinton forgot to use the condom.

  So – please tell me – what will Swedish law now charge Bill with?

  The best answer will win a prize that Helena can designate.

  Gilla

 43. Dan skriver:

  Han var inget bra ligg? Var det därför han fick bo kvar och dela säng med henne natt efter natt? Var det därför hon skrev i sin blogg om att hon träffat världens coolaste man?

  @ Courtenay Barnett
  ”If a person is not charged – can a warrant be issued and extradition sought for something that is not yet legally grounded by way of a charge upon an extraditable offence?”

  You don’t know the Swedish mentality, do you?

  @ AV
  Sedan undrar jag om deras krav att han skall testa sig. Man testar väl sig själv först. Det relevanta är om man själv är smittad. Om man är det, Då och först då kan man begära att ens sexpartners testar sig (i vissa fall enligt lag).

  Tänk om folk fick börja jaga alla de lägat med och tvinga de till tester. Hur dumt är det inte. Om jag misstänker att min partner är smittad och där med smittat mig så testar jag mig direkt. Sen kan jag, om testet är positivt, meddela sjukvården och då kan de kalla in personen för test.

  Gilla

 44. Helena Palena skriver:

  Dan: Enligt Fup:en testade sig Assange tre månader innan träffen men flickorna. Men kan man litat på att någon är testad bara för att han säger det när det väl beger sig. När man är upptänd och vill ligga med någon då brukar naturen ta över. Men gruelserna kommer ju efteråt. Blev jag med barn? Fick jag en smitta? Det verkar som det är kvinnor som mest grubblar över sånt. Män kör bara på. I Assanges fall verkar det som han tog för givet att A och S var hur smittfria som helst. Hur kunde han veta det? Varför brydde han sig inte. Han ville till och med köra utan gummi.

  Gilla

 45. Dan skriver:

  @ Helena Palena
  Det är inte för intet som Sverige är singlarnas huvudstad i världen. Män och kvinnor är så långt i från varandra mentalt att de inte kan leva med varan längre tack vare en massa missförstånd om vad den andra tycker, tror, vill och borde göra.

  Jag vet inte hur gammal du är (erfaren) men tro mig att en stor del män också oroar sig för köndsjukdommar och oönskade graviditet som vi för överigt har NOLL bestämmanderätt över (önskade graviditet är ju lycka). Där en kvinna kan göra abort får en man vackert infinna sig i att bli pappa, vare sig han vill eller inte.

  Vi testar oss också och tvekar när vi inte är säkra på den andra. Vi ”ställer upp” också när vi känner att det krävs av oss trots att vi skulle vilja säga nej och slippa. En del kvinnor tycks tro att en man existerar enkom för att hamna mellan benen på en kvinna. Assange är tydligen en som går runt, precis som en del kvinnor. De här kvinnorna och då speciellt AA förväntade sig tydligen nåt helt annat och då började hämnden.

  Jag jobbar för en kvinnoorganisation och ser skillnaden mellan kvinnor som vill hjälpa och de som missförståt det hela och som genom egna eller andras dåliga erfarenheter till slut börjar hata män. Du behöver inte hata män. Det finns några av oss som är goda.

  Gilla

 46. Helena Palena skriver:

  Dan: Jag älskar män. Läs inte in för mycket feminism i mina sista inlägg. Och har du hängt med här ett tag så ska du säkert märka att jag inte alls tar ställning för det ena eller det andra. Skönt att höra att män också är rädda om sig och sina kroppar. Jag har varit med om tillfälligt sex och i min ungdom var det vanligt att man lät killen ta för sig. Låg där som en madrass och hann inte med. Och när man då märker att inget har hänt fast vi haft så mycket feminism – i det ljuset ska mina sista inlägg ses.

  Under resans gång och med mer erfarenhet tog jag för mig. Åkte mental rutschkana mot mannen. Låg med en kille första kvällen och njöt av det. Han höll jag inte på att bli av med. Så kan det också gå om inte haspen är på. Kvinnor är mer självfixerade och kan inte släppa loss. Tror inte det gäller lika mycker för män faktiskt.

  Och att ensamhushållen i Stockholm ökar ska nog tillskrivas kommunismen/socialismen som slagit sönder familjen. Det är ren skär politik för att staten ska kunna kontollera individerna. Och det har dom röda företrädarna lyckats över hövan med.

  Gilla

 47. @ Dan who said: ” You don’t know the Swedish mentality, do you? ”

  I agree – I don’t.

  Gilla

 48. Fredrik Ek skriver:

  ”Ja, Assange förtjänar en dom. Det kan han behöva. Han ska ha en dom över att han är en dålig älskare i dessa tider när flickor tror att feminismen gjort att män blivit annorlunda.”

  Ska Assange ha en dom för att han är en dålig älskare???

  Om alla tjejer som har gett mig dåligt sex skulle få en fängelsedom skulle jag fylla Kumla-anstalten.

  Antalet tjejer som har gett mig bra sex är dessbättre större.

  Gilla

 49. Fredrik Ek skriver:

  Fredrik Reinfeldt! Pröva att skriva ”Sweden is ” i Googles sökruta, när du har tråkigt på Rosenbad någon gång.

  Vilket förslag är överst?

  Sweden is the Saudi Arabia of feminism

  Tack för det, Assange, Ardin och Wilén!

  Tillsammans har ni visat världen vilket feministiskt dårhus Sverige har blivit, tydligare än någon kunde drömma om.

  Gilla

 50. Josef Boberg skriver:

  Fredrik Ek – när jag skrev in ”Sweden is” i Googles sökruta – så fick jag bland annat upp att Sverige skulle kunna vara världens tråkigaste land. Det är ju ej så roligt, precis… 😥

  Efter att under NU ca 5 år på mer än heltid (sedan jag blev folkpensionär i april 2006) = ca 10 000 timmar på nätet – så har jag forskat på hur det står till i Sverige och i världen. Mitt konsensus av det är att den ”svenska modellen” är den – där de mer eller mindre folkkära PyramidMaktHavarna har lyckats bäst i hela världen – med att ”förtrolla” oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna.

  Så tala om att Sverige är ett föregångsland i världen.

  Lite mera kött på de benen kommer i min nästa kommentar + vad Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – IDAG – eller i vart fall IMORGON – kan göra åt det ❗

  Gilla

 51. Josef Boberg skriver:

  ”Det är primitivt att välja ledare (video ca 2 min) ! Enbart djur behöver ledare ! Idag kan Wi göra det möjligt att Wi medborgare skall styra oss själva. Det är inte farbror Staten (läs den varje gång styrande partitoppen) som skall visa oss vägen…!!!” – slut citat härifrån.


  NÄR skall Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – ta saker och ting i egna händer – och börja med att välja/tillsätta Samordnare/Administratörer – som ENBART ägnar sig åt att administrera det folket kontinuerligt BESTÄMMER = folkets kontinuerliga vilja ? Idag, imorgon eller om ytterligare ca 6 000 år från nu ❓

  vilka är de enda som kan bringa ordning i kaos ? Wåra mer eller mindre folkkära PyramidMaktHavare – eller Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna ❓


  Den ”svenska modellen” har ju sina uppenbara brister, tyvärr tyvärr… 😥

  Men ”simma lugnt” (video 44 min) – för det ordnar sig (video ca 8 min) förr eller senare – är Josef rätt säker på.

  Gilla

 52. Helena Palena skriver:

  Fredrik Ek: Tänk om Sverige är ett föregångsland. Allt allt händer för att vi ska förstå saker och ting. Assange kan älska på ett egoistiskt vis. Han borde få som straff att gå på knullkurs. Svensk sådan. Jag kan vara med och skriva ihop materialet som sen kan användas i hela världen.

  Josef: Tror Sverige är ett socialistiskt experiment. Kanada också. Läste det någonstans.

  Gilla

 53. Josef Boberg skriver:

  ”Tror Sverige är ett socialistiskt experiment.”

  Jo… – HelEna – det vore ju dumt att förneka det – och dumhet är ju ej alls Ditt kardinaltecken – ifall jag ”känner Dig rätt”.

  Lyckas den globala BankingLigan med Sverige som föregångsland – så blir det sen så att alla länder i världen får av den ”medicinen” = det fulländade storebrorssamhället förverkligas globalt.

  Kommer Reinfeldt & Co att stoppa det projektet ?

  Nja, knappast… – för dom tillhör ju dom aktiva för att förverkliga det projektet (video 8 min) – som jag ser det i vart fall.

  Kommer Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i Sverige att ”sätta oss på tvären” ❓

  Tja… – vem vet… ❓

  Gilla

 54. David skriver:

  Är det av hänsyn till kvinnorna som deras namn i de flesta sammanhang inte skrivs ut? Det hela är lite mystiskt eftersom namnen finns på massor av ställen på nätet, på både svenskspråkiga och engelskspråkiga ställen, t.ex. här:
  http://sports.rightpundits.com/?p=5578v

  Jag menar, antingen är väl namnen hemliga eller så är de inte det. Som det är nu så verkar det ungefär som att alla vet vad kvinnorna heter, men de flesta låtsas som om de inte vet det. Är det kanske juridiska orsaker till det (men det verkar konstigt eftersom namnen finns tillgängliga)?

  Gilla

 55. Banjo Monkey skriver:

  Sweden is a racist shit nation with double standards. These swines allowed the nazis free entry to occupy Norway.

  Assange is not Billy Butt or Tito Beltran. This country is now an international laughing stock!! On the interpol list for fucking two Swedish tarts without a condom????

  Gilla

 56. Helena Palena skriver:

  Josef: Det ser illa ut. Med såna vänner behöver vi inga fiender what so ever.

  David: Det handlar nog om lite god ton. Känns bättre för mig att inte skriva ut namnen när jag fått insyn i hur Assange uppfört sig i bingen. No hit in my perspective!

  Banjo: Sweden might be at laughing stock but it could also be that Sweden is a frontier country when it comes to fucking. We will wait and se. Assange might not even be extradicted to Sweden in the first place.

  Gilla

 57. Pingback: global conspiracy, war on terror, arch villain, thorny tree, nationalism, guest login, shahid ali, TerrorThe, Villain, opium, Real | nuclearwar2012.com

 58. Pingback: Får Julian Assange blöja och bindel? Är Bradley Manning skyldig? | Helena Palena

 59. Pingback: Omskrivna knull föremål för rättegång! « skvitts

 60. Martin Magnusson skriver:

  Om Assange blir åtalad för våldtäkt så får vi alla sluta pippa….Har läst förhörsprotokollet och blir han dömd på dessa grunder, så har alla rättsliga processer satts ur spel! Två försmådda, kändiskåta brudar som tillsammans med förhörsledaren gaddar ihop sej, och från en anmälan om att få till stånd en HIV-test, slutar med en anmälan om våldtäkt! Det borde vara åtalbart att handskas så slapphänt med anmälan via polisen och senare åklagare. Såååå pinsamt. Åtala polisens förhörsledare istället och åklagarna som velar hit och dit angående arresteringsordern. Oproffsigt.

  Gilla

 61. Magnus Johansson skriver:

  ”Uppdatering: Nej, CIA ligger inte bakom.”

  Jo, CIA ligger troligen bakom. Skulle Assange och Wikileaks vara ute efter att avslöja korruption och maktmissbruk i USA skulle de ha något vettigt att säga om Long-legged mack daddy eller 11-september-konspiratörerna (de verkliga, alltså), men det har de inte. Tvärtom har Assange sagt att sanningsrörelsen om 11-september-dåden irriterar honom!

  Sveriges Radios Studio Etts nätforum har en artikel om Assanges utlämning till Sverige. Kommentera gärna där; det behöver bli mer fart och fler sanningssägare hos public service, om än bara i kommentarsspalterna. Rekommenderar alla med egen blogg att skriva under med sin bloggadress.

  Gilla

 62. Pingback: Julian Assange´s a swedish fucker! Hands over to USA | Helena Palena

 63. Hans Hansson skriver:

  ”Assange: Anna had two orgasms! Anna: Julian is the world’s worst-laid!”

  The fact that Swedish girls embarrass themselves is not uncommon. More unusual is that they help to embarrass the Swedish judiciary, prosecutors and lawyers. The whole world is laughing at the naive Swedish authorities.

  I do not believe at all that U.S. isn´t behind this for Sweden degrading story. I fear if Assange comes to Sweden there is a significant risk that Sweden after a request from the U.S. will extradite him for alleged treason. Bradley Manning who is the source of the disclosure of information about U.S.´s many war crimes in Afhanistan is still imprisoned for treason in the U.S..

  To give a woman two wonderful orgasms is not too bad, isn´t it? Then at least I would be happy and proud. What does a ”bad lover”? That man has a poor sexual technique or that he does not show tenderness to the woman and has not learned what a woman wishes before, during and after a sexual intercourse?

  If I would go with such women as AA or SW, I certainly would be worried that I might have been infected by a venereal disease. Probably I would not have been attracted by the two girls.

  Gilla

 64. Pingback: Yla med vargarna! Julian Assange och stordrevet | Helena Palena

 65. Pingback: Yla med vargarna! Julian Assange och stordrevet | Helena Palena

 66. Pingback: Julian Assange vill ha garantier som inte finns! | Helena Palena

 67. Pingback: Nu rämnar fasaden « skvitts

 68. Pingback: Julian Assange som världens frälsare | Helena Palena

 69. mmmm skriver:

  fucking svenska brudar som springer till snuten för samma behandling de själva utsätter andra på löpande band … å ett helt löjligt rättsystem som sitter där å fyller i knullrapport.. patetiskt så man vill spy

  Gilla

 70. bezor skriver:

  Går Sverige verkligen alltid i bräschen när det gäller sex? Eller är det samma känsla som folk i allmänhet har att Sverige är alltid bäst på det mesta? Jag vet inte om sverige har så mycket och lära andra när det gäller sex eller lära hela världen hur man knullar på ett jämställt vis.

  Sverige är singlarnas huvudstad i världen. Det säger att nånting fungerar inte mellan könen. Kanske det är känslan som de flesta män har av att jämt vara skurken oavsätt. Eller att kvinnor vill ha alla rättigheter som män har men samtidigt behålla alla fördelar som kvinnlighet medför. Eller att jämlikhet är bra så länge du som man har ett bra jobb och inkomst så att du är attraktivt för kvinnor och förlorar du jobbet är risken stor att din jämlika fru lämna dig. Att du som man snart är skyldig tills du kan bevisa din oskuld.

  Visst har kvinnor en hel del problem på sin sida. Ingen vettig människa kan förneka det. Men nånting gick fel när man skulle skapa jämlikhet. Det blev och har blivit mera en könskrig. Och nu har männen dragit sig undan, säker kvinnorna också och det slutatde med singlarnas huvudstad.

  Jag har bott i många länder och kan ärligen säga att vi ligger ganska långt efter många av de när det gäller respektfulla och toleranta förhållande. Vi däremot är så osäkra på varandra att vi snart ska skriva kontrakt för att vara säkra på vad vi vill så att vi inte stäms. Vi måste hitta vad som har gått fel.

  Gilla

 71. Patrik Hamrin skriver:

  Hej! Jag tycker att det verkar sjukt & korkat av henne att ha sex med en världs kändis! Hon borde ju ha kunnat tänka lite grann själv innan hon gjorde! Sen med det där uttalandet så gör hon sej bara till åtlöje & hon verkar ju själv se till att få dåligt rykte,så hennes trovärdighet minskar radikalt! Först börja gapa om att hon blivit våldtagen & fått halva världen att tro på det & nu börjar hon på att skriva & skryta över hur kåt hon blivit under samlaget! Hon visar sej verkligen från sin sämsta,mest korkade & slynaktiga sida! Oavsett hur hela historien slutar så får man hoppas att han blir tvingad att betala underhållet för de eventuella barn som hon fick & betala de livet ut! Hälsningar! Patrik Hamrin Vindeln

  Gilla

 72. anders skriver:

  bezor: lyssna på Mark Passio podcast 184 och 185 på hans hemsida WOEIH.

  Gilla

 73. Pingback: Julian Assange sänder en signal som bara påvar gör! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.