Cyberkrig! WC! Vargslakt!

Cyberhotet. Det är inte förbjudet att sprida datorvirus. Märkligt! Men å andra sidan kan man inte förbjuda riktiga virus heller. Men nördarna som kan det här med datorer har riktigt jävliga vapen i sina händer. Datorerna är dom nya missilerna och inplanterade virus vår tids biologiska stridsmedel. Kan sänka företag och länder hur lätt som helst. När allt är datoriserat blir det sårbart. Så snart blir det förbjudet att sprida virus. Undrar om ett förbud kommer att hjälpa när det kliar i fingrarna på hackarna.

William och Catherine = WC. Nej, det går inte för sig. Ingen dasshumor på monogrammen på det minnesporslin som tas fram till bröllopet i sommar. Kate heter nämligen Catherine. Känner för Dianas pojkar. Det var synd om Diana som måste gifta in sig i huset Windsor och Charles som hela hela tiden var kär i Camilla Parker Bowles. Så kär att han ville vara hennes tampong! Så hoppas William och Kate blir lyckliga tillsammans. Hoppas det blir något mellan Chris O´Neill och Madeleine också. Hon är lillasyster. Det är inte så lätt för såna. O´Neills mor Eva Marie har i sin tur flörtat med prins Charles.

Vad är det med Sverige och vargjakt? När vargjakten gick in på sin tredje dag på måndagen fanns fem vargar kvar att fälla, tre i Värmlands län och en vardera i Örebro och Västmanlands län. Alla går i spinn. Tjugo vargar och 20 000 jägare! Är vargen trofén nummer ett eller vad?

SvD DN AB AB DN SvD


…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Cyberkrig! WC! Vargslakt!

 1. Så bra att du anlände oskadd efter utflykten i stora världen. Ha det så gott! Och jag slapp bli mobbad i kommentarerna till min senaste artikel på Newsmill! Något har hänt! Världen har blivit ett bättre ställe!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Slapp ishalka och underkylt regn. Det gick bra att köra med andra ord. Jasså har du skrivit på millen igen. Ska kolla. Visst är världen bättre och bättre ska den bli. Det är framåt som gäller.

  Gilla

 3. Leif skriver:

  Märkligt att så mycket fokus läggs på vargars vara eller inte vara. Det påminner mig om flodhästungen Nelson om du minns denne? 1995 tror jag det var, när medierna fylldes av Nelson och dennes hjärnskada som sedemera ledde till hans död.

  Men kanske är det så att det är lättare att förhålla sig till vargar och flodhästar än att ta tag i det faktum att närmare en miljon människor inte har jobb i Sverige och att de trygghetssystem vi gemensamt byggt upp snabbt urholkas och monteras ner.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Leif: Visst är det så. Sant. En miljon i Sverige och tio procent over there. Hur många blir det? Skrämmande siffror. Men värst är ändå att ungdomen inte får jobb och bostad. Skandal. Men det är nog en mening med det hela. Visst är det det? Annars skulle väl allting se annorlunda ut. Eller hur?

  Gilla

 5. tannhauser3 skriver:

  Nä men varför oroa sig över terrorism i Sverige och vargar och så.

  Jag menar vår polis är ju SNÄLL och då kan den ju inte göra någe fel alls. Med vargen heller.

  Och man får inte ropa ”Varg”. Nej…

  http://tannhauser3.wordpress.com/2011/01/17/den-lojlige-sapo-chefen-herr-anders-danielsson-agerar-polis-paulus-u-bergstrom/

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  tann: Jo, man får ropa Varg om vargen verkligen kommer!

  Gilla

 7. antonia skriver:

  Ja. datorvirus. Används likväl av stora som små. För ett tag sen blev jag kontaktad av en säljare som ville sälja in deras förträffliga tjänster för hemsida till mig. Men innan har de lagt en virus i min nuvarande sida. Och ringde upp och berättade att hon har just kollat min sida och det är nåt konstigt med den. Men eftersom nu hon av en händelse jobbar just på ett sånt företag så vill hon erbjuda sina tjänster och då slipper jag virusproblem i fortsättningen.

  Tackade dock nej till hennes erbjudande, fixade den själv. Men ett jävligt sätt att lura folk som kanske inte har det minsta aning om datorer och hemsidor.

  Och vad man kan åstadkomma i stort vill jag inte ens tänka på och förvånad ändå att det inte händer mer och allvarligare saker. Men det kommer säkert. Bara en lyckas kommer fler följa efter.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Så fräckt! Du har väl ett bra virusprogram. Jag har Panda. Haft i flera år. Det är jag nöjd med. Inte kul att få virus i datorn. Fick det en gång för länge sedan och det var inte kul. Hackare kan slå ut hela stater om dom vill. Estland som är så datoriserat fick en attack för några år sedan. Allvarligt. Ryssland blev direkt misstänkt. Men det var unga hackare som gjort det bara för att dom kunde.

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Ja, jag har virusskydd är det hade jag även då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.