Drevet gick inte igång! Tullverket porrsurfar utav bara fan!

Får det vara en handtralla till henne kanske?

Vad är det som hänt? För första gången gick inte drevet igång? På Rapport och Aktuellt sa man igårkväll att personal på Tullverket under flera års tid besökt porrsajter på arbetstid. Vilket är förbjudet. Sånt kan creeper avslöja. DN, SvD, Expr och AB skriver inte ett ord om det.

Creeper låter verkligen krypande. Men har man installerat det på sin blogg kan man se vilka som tittar in. Och Tullverket har varit inne hos mig flera gånger (plus andra myndigheter). Va´fan söker dom efter? Tror dom att jag är en porrsajt? Förväntar dom sig stora bröst och andra delikatesser eller vad?

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Drevet gick inte igång! Tullverket porrsurfar utav bara fan!

 1. Heja Helena! Utnyttja de porrsurfande. Ett av de inlägg som har haft mest besök på min blogg handlar om den nakna Lady McBeth. Ord som sex och naket i rubrikerna säljer. Kungen och TV säljer också åtminstone enligt en gammal undersökning, så kungen hade sex i TV är väl närmast oslagbart. Om det vore sant. 😉

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Eller drottningen gick på porrklubb! Det är rubrikerna som säljer. Det är väl därför löpen är så braskande. Herregud hur de e´!

  Gilla

 3. Torbjörn skriver:

  Jaså, sitter de och porrsurfar? Inte konstigt då, att det väller in allehanda smuggelgods, tunga droger och långtradare fyllda med tredje världens befolkning.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Nä, där har vi nog förklaringen! Man kan också undra vad dom gör på banken efter klockan tre!

  Gilla

 5. Hey Helena – I could doll up my writing about Julian Assange – use a photograph or two from your new ”porn site” and the traffic to the site would increase immensely. Thanks for great blogging and once I saw the ladywith the large breasts I closed my eyes.

  Gilla

 6. Utlandssvensk skriver:

  Goten lyckade få många läsare med lite soft porn:

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/10/08/karina-sarkissova-nude-photos/

  För övrigt finner jag det interessant att den svenska kvinnorörelsen, som tidigare verkade för ”sexuell frigörelse” numera verkar se burqa och niqab som höjden på kvinnlig frigörelse…

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Courtenay: Yes please do. The tits are not natural. Silicon. Silicon. If you can save Julian Assange with the help of a blond and juciy boobs – do!

  I would like to read your blog but I can´t come in. Server Error.

  The slave trade is a terrifying reading. The wordl should speak more about that but it is so occupied talking about the oter holocaust. The black people don´t own any papers – but they do.

  http://www.globaljusticeonline.com/injustice.htm

  Utland: Sex och porr säljer alltid. Visst är det intressant att man hittar på alla möjliga ursäkter så man slipper säga att slöja och lakan är kvinnoförtryck. För det är det. Rakt av. Kvinnor får inte vistas i samma rum som männen i mosken. Gissa varför? Jo, men om dom ligger där med baken i vädret kan dom locka mannen sexuellt. Och det får som sagt var inte ske. Så bort med kvinnorna.

  Gilla

 8. Utlandssvensk skriver:

  Helena,
  Jag har läst en del om Islam och gillar av flera skäl inte den religionen/ideologin. Men det förefaller åtminstånde vara möjligt att begripa hur en muslim resonerar och agerar utifrån sin valda tro.

  Hur svenska feminister resonerar och agerar är däremot en total gåta. Varför stöder de en rörelse som helt uppenbart har för avsikt att beröva dem samtliga rättigheter och i princip förvandla dem till ägodelar? Det samma kan för all del sägas om HBT rörelsen och många av sveriges judar, fast det är ännu värre eftersom de knappast ens kommer att undkomma med livet i behåll när islamiseringen av Sverige är fullbordad.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Utland: Visst kan man förstå det. De lever som i en ökenkultur ännu och många är analfabeter. Tror på vartenda ord. Det är ju bara sagor. Islam är ett samhällsskick med aspiration att styra totalt. Tänk om vi vände på det och det var så att kvinnan fick ha fyra män. Ha, ha… hur skulle det se ut?

  Varför stöder vi vår egen undergång. Vi i norden som kommit så långt? Som slängt religionen på tippen och låter den som vill få tro. Tänk, fram till 1855 var det kyrkoplikt. Då gick en avlönad stöt omkring och petade på folk som hade somnat. Gode Gud vilken tid. Gode gud vilken tur att man får leva nu och inte behöva dåna under påvar och prelater. Så jävla bra. Och då ska inte dom där muslimerna komma hit och införa samma elände igen. Samma förtryck. Enough is enough!

  Undrar vilka som kommer att undkomma när det blir krig? Ska skaffa mig en Glock i morgon.

  Gilla

 10. Utlandssvensk skriver:

  ” Ska skaffa mig en Glock i morgon.”

  Det är en mycket god ide. I Schweiz har alla en automatkarbin hemma och det bidrar sannolikt starkt till den obefintliga brottsligheten. Att folk i Sverige inte beväpnar sig trots den extrema graden av våldsbrott är enbart tragiskt.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Utland: Jasså har dom automatkarbiner till och med. Du ställer frågor om hur det kan komma sig. Jag kan skicka nyckeln till låset om du har en mejö. Du kan väl ta en hotmail hur lätt som helst. Behöver inte tala om vem du är. Vad sägs om utlandssvensk@hotmail.com?

  Gilla

 12. Utlandssvensk skriver:

  Ja, ja, jag ska försöka skaffa en mailadress men jag vill ta in någon som kan fixa hela min IT struktur. Ska beställa hit en IT tekniker.

  Visste du förresten att Lenin bodde i Schweiz fram till revolutionen i Ryssland? Han kom hit för att det var det enda landet där proletärerna var beväpnade. Men Schweizarna var inte direkt interesserade av revolution…

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Utland: Ja, ta in någon ung nörd som kan ratta dig vidare bland alla finesser. Skitkul! Ja, Lenin ja, det äcklet. Han var yrkesrevolutionär. Han och hans gelikar bara tog Ryssland. Innan var han bl a i Stockholm och fick lite pengar.

  Gilla

 14. Utlandssvensk skriver:

  Det här med vapeninnehav är en av många frågor där debatten är groteskt enkelspårig i Sverige. Om laglydiga och stabila personer i stor utsträckning beväpnade sig skulle vi kanske ha någon möjlighet att avskräcka dessa vålsamma gäng som misshandlar, rånar och våldtar försvarslösa personer. Men svenskarna kanske trivs i sin roll som menlösa godhetsoffer….

  Gilla

 15. gotiskaklubben skriver:

  @ Helena Vi måste prata om det här. Det där var fan inte några fina tuttar. Vet du vad en fin tutte är?

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Utland: Vi är för snälla och blåögda. Ett lättsamt byte. Kom och ta oss bara!

  Gotiska: Nä, förstår inte hur man kan operera sig för att få såna bröst. Att skära i såna känsliga delar. Det ryser bara jag tänker på det.

  Gilla

 17. Torbjörn skriver:

  Utlandssvensk:

  Tänkvärda saker du säger. Jag har också länge undrat varför utvalda grupper i samhället klagar över förtryck samtidigt som de försvarar och t.o.m. applåderar etablerandet av islam i Sverige. Bland ”vanliga” bögar finns det de som är negativa till islam och många invandrargruppers böghat. Företrädarna för riksorganisationerna verkar dock styrda av politisk korrekthet. Vad beträffar den judiska minoriteten är det dock svårt att få det att gå ihop med mindre än att obehagliga teorier tränger på. De är en välbärgad inflyteslerik grupp som kan skapa rubriker som att Malmös judar nu tvingas flytta, samtidigt som debattörer/redaktörer ur samma grupp stöder muslimsk etablering i Sverige. Det går inte ihop. Antingen är isalm ett hot eller så är det inte. Svenskar har ju rånats, våldtagits och tvingats flytta från Malmö under 20 års tid, utan några nämnvärda protester från det mediala etablissemanget. Allas lika värde kanske? Kan man köpa vapen enkelt i Schweiz? Är det bara schweiziska medborgare som har rätt att beväpna sig? Det låter som att Schweiz är landet att kosta på ett besök till. Den påträngande verkligheten i Sverige lämnar snart ingen skonad, vart man än försöker gömma sig. Och jag vill inte ens gömma mig. Tyvärr blir det snart akut nödvändigt att försvara sig själv och familjen men en automatkarbin. Ingen annan kommer att försvara oss svenskar, allra minst vår egen regering.

  Gilla

 18. Utlandssvensk skriver:

  @Torbjörn,
  Det var ju kul att du gillade mina inlägg. Tack. Jag har också skrivit lite mer utförligt om Julia Ceasars bok, världsmästarna, om du är interesserad:

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/11/varldsmastarna-av-julia-ceasar/

  Vad gäller vapen i Schweiz har de fortfarande värnplikt och väldigt få kommer undan. Efter lumpen MÅSTE man ha sitt vapen hemma, med tillhörande skarp ammunition.

  Vad gäller att köpa vapen är min uppfattning att det är lätt om man är medborgare men svårt annars, fast jag kan inga detaljer.

  Om du är trött på mångkultur är Schweiz ett utmärkt land. Åk ner och kolla själv!

  Gilla

 19. Kalleman skriver:

  Vi Svenskar har redan förlorat kampen, med eller utan vapen,
  vi har en statsminister som säger,det finns inga Svenskar, dessutom har vi en minoritetsregering som med hjälp av den rödgröna sörjan (samt hela PK-pressen)
  röstat ja till vår nya grundlag som talar om för oss att vi är och skall förbli ett mångkulturellt samhälle.

  Det finns många i detta land som inte vaknat, så vad gör vi nu? (Flytta kanske?)

  Gilla

 20. Utlandssvensk skriver:

  @Torbjörn,
  Här är en debatt om Schweiz som jag deltog i med en del fakta men också lite kul:

  http://mopsen.wordpress.com/2010/06/29/ett-hot-mot-demokratin/

  Gilla

 21. @ Helena,

  Naughty girl – you let the secret out about the lady’s false boobs. That may hurt her earning capacity capactity – naughty girl.

  If You are interested in the other Holoucast then I will send you a link or two to things I have written.

  Really have not bothered with my site for years – just what you see. For some reason it just jammed up on me and I have been too lazy to iron out the kinks to get it working like a regular blog again.

  Cheers.

  Courtenay

  Gilla

 22. @ Helena,

  Here as promised:-

  http:- tried to post the article ” Globalisation and reparations – Courtenay Barnett” but simply would not post – so you can do your own search.

  I find that people have set modes of thinking which more often then becomes fixed and ossified and as the saying goes – sometimes we need to think outside the box.

  Cheers.
  Courtenay

  Gilla

 23. gotiskaklubben skriver:

  # svenskcensur Gotiska Klubben ”horade” Jan Myrdals mamma, rasbiologen Alva Myrdal, och blev avstängda av Svenska Dagbladet. Vi beklagar det inträffade.

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/11/jan-myrdal-ar-den-svenska-kultureleiten/

  Gilla

 24. Leif skriver:

  Utanför ämnet kanske, men…
  Hur i hela friden kan någon man, och jag tillhör själv det släktet, tycka att en kvinna med två utlösta (ursäkta!) krockkuddar inopererade under huden är attraktiv? I mina ögon ser damen ifråga fullständigt grotesk ut.

  Gilla

 25. @ Leif – I agree.

  Gilla

 26. Bunny skriver:

  Visst är det konstigt att ingen reagerat…

  FK läste min blogg NITTON gånger den 4 Januari… Nu vet vi ju varför de inte gör sitt jobb… :O

  http://katidis.wordpress.com/2011/01/12/nitton-ganger-pa-en-dag-ni-ljuger-fk/

  Mvh Bunny^^

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Bunny: Ja, vad dom snokar!

  Gilla

 28. Bunny skriver:

  Idag igen såg jag 😉 Både hos dig och min och min bloggvän basfarmor *skratt*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.