Assange versus den svenska synden? Ville Borgström ge igen på Finné? Thorwall svek sina barn

Julian Assange fyller 40 år den 3 juli. Han tittar sig med sorg i stjärnorna efter den svenska synden.

För två tusen år sedan var Rom den stora makten. Det var den makten som dödade Jesus. Idag är det USA som innehar den positionen. Kommer Assange som vår tids frälsare gå samma öde till mötes? Skulle tro det om inte vår regering och riksdag – som dessvärre är ett transportkompani för USA – sätter käppar i hjulet. Nu tvingas Assange skriva sin självbiografi för att kunna betala sina advokater och få Wikileaks på rätt köl igen.

Vill man fånga en karl ska man antingen hoppa i säng på första dejten eller hålla på sig. Gör man det förstnämnda ska man veta vad man ger sig in på och njuta och ta för sig. Och sen gå därifrån med no hard feelings. Då brukar karln i regel bli som en igel. Och då kan det hända att man själv inte vill ha honom. Man vet med andra ord vad man vill. Men det visste inte AA och SW. Det kanske är så horrifying till och med att tjejer i gemen idag inte vet hur man ska göra. Det verkar så. Flickorna ligger som madrasser och låter karln ta för sig. Det har med andra ord inte hänt något på femtio år trots all genusvetenskap. Trots alla feminister och deras kamp.

Jag hörde Gunnar Falk
– Kerstin Thorwalls son – berätta hur han hade det som barn med en mamma som bara ville förverkliga sig själv. Hon svek ungarna för att få göra sitt. Jag lyssnade med sorg i hjärtat. Gunnar Falk sa att han berättar för sin dotters skull. Han skulle aldrig svika henne som Thorwall svek honom och hans tre bröder. När boken Det mest förbjudna kom ut ville Thorwall att Gunnar – runt 20 år då – skulle läsa. Men det ville han inte. Men att bara tro att ens unge ska vilja läsa om hur ens mamma fläker ut sig och har sig i sängen är ju bara för mycket. Eller hur? Thorwall kunde dessutom inte knulla. Det gick aldrig för henne med en man. Hon ljög när dom frågade: Gick det för dig? Gunnar Falk sa att hans mamma inte var någon bra mamma men att hon gjorde mycket bra för kvinnorna! Va`! Ursäkta! Men hallå Gunnar och alla feminister: Vad gjorde hon som var så bra för kvinnorna? Mejla, skriv eller ring och berätta!

AA och SW lade sig frivlligt med Assange. Det var möten i vanlig ordning med kvinnor som inte kan ta för sig. Komma efteråt och skapa gatlopp är en sak. Men hur skulle det vara om ni tog och stämde i bäcken. Om ni tog och satte er in i vad ett samlag och ett kärleksmöte egentligen är. Har man legat med en karl på kvällen och sen sover med honom ska man nog se det som en hedersbetygelse att han vill bestiga en igen och det utan gummi. Han vill komma nära. Riktigt känna. Komma in i det heligaste. Han var dessutom inte rädd att bli smittad av tjejerna som mycket väl kunde haft både aids, herpes och klamydia. You name it.

Vi har en helig dogm i Sverige och det är att ingen ska visas med namn och bild i pressen innan dom fallit. Med tanke på att Assange hängdes ut direkt i vårt land efter att ha blivit friad av Eva Finné – och blev ökänd i hela världen – är det inte mer än rätt att tjejerna syns i bloggvärlden. Människor har dolda agendor. Vad är Borgströms? Här en intressant kommentar av Margareta på Fjellströms blogg:

”Det är två vanliga svenska tjejer”, säger Borgström i en intervju i Aftonbladet om sina två klienter. Att den ena av dessa har en framträdande roll i Broderskapsrörelsen, där även hans kompanjon Thomas Bodström är medlem, redovisar han inte. Bara detta faktum borde göra att man kan misstänka jäv. Att samma klient dessutom i efterhand har suddat ut inlägg på Twitter, som talar emot att det skulle röra sig om ett sexuellt övergrepp, och dessutom skriver på sin blogg att hon tidigare har laddat hem en sida med en hämndinstruktion i sju punkter (”en sjustegsmodell för laglig hämnd”), gör att Borgströms tvärsäkra agerande blir ännu mer märkligt.

Men att Borgström sedan tidigare har ett horn i sidan på Eva Finné, som friade Assange finns det all anledning att misstänka. Det var ju hon som lade ner åtalet mot Thomas Quick i fallet Yenon Levi eftersom bevisningen inte räckte. Samtidigt ifrågasattes Claes Borgström för att hans psykiskt sjuke och neddrogade klient, som han var satt att försvara, utan bevis hade dömts för flera mord. Han anklagades i pressen för att ha svikit Thomas Quick. Kan detta vara ett sätt att få upprättelse från det pinsamma nederlaget då han fick löpa gatlopp i pressen? Samtidigt hoppas han kanske på att ge en känga åt Eva Finné?

Assange säger i en DN-intervju att somliga personer har tappat ansiktet, och somliga har karriärer som tjänar på att driva högprofilerade fall. Här menar han med all sannolikhet bl a Borgström. Vi får inte glömma att Borgström varit aktiv som JÄMO och vill säkerligen pröva den nya sexualbrottslagen som han har varit så engagerad i. Kanske Borgström är en linslus rentav. En som vill synas till varje pris. Vi får se vad Assange skriver om honom i sin självbiografi. Och om flickorna. Skynda dig att skriva Julian! Jag vill läsa vad ni gjorde i sängen. Och om det var skönt. Om det var värt besväret att pröva på den svenska synden som när det kommer ner till nitty gritty bara är en chimär. Inget är nytt under solen: Det är mannen, kvinnan och predikamentet Föröken Eder som gäller! Alltid. Under tiden Julian please och for Christs sake – spar på säden tills den rätta comes along! Och läs gärna lite hos Tanja – hon är en ypperlig motvikt till dom kristna feministerna AA och SW. Tanja kan allt om genusvansinnet i dagens Sverige.

Slut upp bakom Wikileaks!

DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till Assange versus den svenska synden? Ville Borgström ge igen på Finné? Thorwall svek sina barn

 1. Bra inlägg Helena! Jo stackars Kerstin Thorvalls barn. Hon var knäpp den damen, så inihelsike egocentrerad. Och när jag skrev om henne (på Newsmill) så gick Carina Rydberg i taket.

  Tänk att det finns så många författare (kvinnliga sådana) som har lagt sig på feminismens altare. Drougge och Lundgren heter några. Traditionen härrör väl från bla Moa Martinsson (som hade två söner som drunknade och en förste man, som sprängde sig på vedbacken) och kvinnor kämpar och kämpar och tror att det är männen, som är deras motståndare.

  Och Claes Borgström är syskon med Annette Kullenberg (journalist Aftonbladet tidigare) och Kerstin Vinterhed (journalist DN tidigare). Det kan inte ha varit lätt att vara lillebror till dem. Och han är gift med en kvinna Märit som är chef för en JämO-enhet. Vilket öde!

  Lustigt att vi skrev om samma sak i dag, men på helt olika sätt.

  Gilla

 2. gotiskaklubben skriver:

  Allt fler utländska tidningar har hängt ut Anna Ardin med namn och bild.

  Att svensk media inte gjort det, har bland annat fått till följd att svensk lagstifting och tillämpning ifrågasatts i hela världen, samt ett stort antal spekulationer om den egentliga avsändaren till våldtäktsanmälan mot Julian Assange.

  Nej, Anna Ardin är ingen vanlig svensk tjej och hon är knappast den typen av offer som förtjänar anonymitet.

  Häng ut henne. Konfrontera henne. Skandalisera henne. Ge henne samma behandling som det egentliga offret har fått tack vare henne. (oavsett vad som skett i sänghalmen)

  Det ligger i allmänhetens intresse att detta sker innan rättegången kommer till stånd, eller innan Julian hinner utvisas från England, till leksakslandet Sverige, där den gamla juristflickor leker med män som småflickor kastar runt med dockor.

  Gilla

 3. antonia skriver:

  Har inte den helt ”vanliga flickan” redan anmält våldtäkt tidigare också? Eller är jag felinformerad?

  Kerstin Thorwall känns mer som en incestuös pedofila, än en framstående feminist. Men klart hon har nog inte berättat hur hon behandlade sina barn för hela världen medan den pågick. Eller gjorde hon det?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Nä, Moa beskrev bara hur kvinnor kunde ha det. Tror inte hon var feminist. Hon är bara använd som sån av efterföljarna som måste ha något att lägga an från. Inget ont om Moa alltså. Lustigt att Borgström är kompanjon med Bodström som nu är i USA. Vad gör karln där? Och att Bodström är med i Broderkskapsrörelsen är också lustigt tycker jag. Vilken soppa! Vilken smet som alla är med i!

  Gotiska: Ja, flickorna borde tala ut i media i detta spektakulära skådespel. Får vi en ny sexlagstiftning som är till mäns nackdel borde det absolut ske. Tidigare lagstiftning har varit till men för kvinnor – men det får inte väga över åt det andra hållet. Det ska väga jämt. Fråga Fru Justitia.

  Antonia: AA har skrivit en hämdlista – det kanske är den du far efter. Hur man hämnas på en man i sju steg som varit dum mot en. Det kan nog sägas vara en ouvertyr till SCUM-Manifestet. AA ville väl också bidra lite på till det feministiska altaret.

  Nej, hon berättade inte medan det pågick och barnen hade ingen talan. Nu är Thorwall död och barnet kan tala.

  Gilla

 5. Jo hon var feminist Moa. ”1927 började hon skriva artiklar om situationen för arbetarkvinnorna i de frisinnade feministernas tidning Tidevarvet, där Elin Wägner var redaktör. Det var här hon började använda signaturen Moa. Följande år, i januari 1928, tog hennes man livet av sig med dynamit.”

  Som det står så lustigt på Wikipedia, som om det ena var beroende av det andra. Eller det kanske det var? Ha det gott! Så skönt med jul och nyår! Härligt! Och sonen i Japan var imponerad av snömängden vi visade upp på bild till honom med julkort per mejl på julaftonen. Där är det närmast höst fortfarande. I Tokyo alltså. Blir aldrig vinter.

  Gilla

 6. BillyBob skriver:

  Ajaj, vad skönt att kopplingen Claes Borgström – Thomas Bodström – USA (vistelse) äntligen har börjat cirkulera. En före detta Justitieminister i USA. Undrar vem han blir bjuden till och bjuden på. I det här fallet skall man komma ihåg att det började koka över på andra sidan antlanten långt innan den s.k. ”cable-gate” så och Bodströms resa.

  Gilla

 7. Tanja Bergkvist skriver:

  Bra inlägg helena! Utländsk media borde för övrigt verkligen uppmärksamma genusvansinnet här, varför inte detta: http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/05/11/ett-skrackexempel-pa-genusvaldet/

  Bara att klista in i google translate och skicka till utländsk press, så har de förstasidesstoff! 🙂

  Och missa inte att det är Genus-Hitlers födelsedag idag, något som även wordpress uååmärksammat på sin startsida 😉 http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/12/26/genus-hitler-fyller-ett-ar-idag/

  God fortsättning!

  Gilla

 8. Tanja Bergkvist skriver:

  Ursäkta, skrev för fort, jag menar Helena med stor bokstav! Kram!

  Gilla

 9. Tanja Bergkvist skriver:

  Jag menar kommentar.

  Gilla

 10. lucas skriver:

  Och när födds första wikibaby—eller blev det abort ?????????

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Moa skrev bra. Har du läst Rågvakt. Människorna hade det inte lätt förr. Var man statare eller torpare fick man slita ont. Min moster i Nynäshamn som dog 1998 umgicks med Moa son i Sorunda.

  Billy Bob: Ja, vad gör Bodström i USA. Nu ska vi ta och snoka reda på det. Var inte Mona över och hälsade på efter valet. Vad gjorde hon där?

  Tanja: Jag ska tipsa dom. Tänk när polletterna ramlar ner i utlandet. När det gäller genus ligger dom långt, långt efter. Ska mejla till Hurtig också. Vill ha tag i Assanges mejl. Ska snoka. Har läst Engströms grej. Fick mejl om det igårkväll av en kvinna som skrev Fy fan! Det säger jag med och Good Lord därtill. Tänk att Sverige sitter i knä på USA. Det har man ju fattat länge men nu ligger det ju i öppen dager. Förstår vad du menar. Man vill skriva rätt. Annars känns det inte bra.

  lucas: Det blev inget för Assanges släppte satsen eller satserna på berget som Onan i Bibeln gjorde.

  Gilla

 12. Nåntingtalist skriver:

  ”Har man legat med en karl på kvällen och sen sover med honom ska man nog se det som en hedersbetygelse att han vill bestiga en igen och det utan gummi. Han vill komma nära. Riktigt känna. Komma in i det heligaste. Han var dessutom inte rädd att bli smittad av tjejerna som mycket väl kunde haft både aids, herpes och klamydia. You name it.”

  Ja just det, SÅ måste det förstås vara! Hedersbetygelse! Visst, självklart! Så tråkigt att de berörda inte uppfattade det på rätt sätt… det hade ju kunnat bespara många människor mycket obehag.

  Gilla

 13. gotiskaklubben skriver:

  @ lukas

  Tror det är bäst att tala litet lågt om detta..allt kan hända.

  Gilla

 14. Leif skriver:

  Ajsan…jag som inte frågat innan om det varit ok…som tur är är jag numer en gift och ärbar man, så förhoppningsvis ska det vara ok om man vänslats lite innan.
  Men tänk tanken för ett ögonblick, vi ligger där och pulsen rusar, kyssarna gör oss så heta -så kommer frågan ”….är det ok om jag…trä….öh…kommer in?”
  Eller om hon frågar precis innan hon sjunker ner…” det är väl ok?”

  Vilka vyer som målas upp på min näthinna….

  Gilla

 15. Joakim Andersson skriver:

  Tack, Helena.

  Än en gång har du fått mig att skratta – och det riktigt gott.

  Att följa dig är som att i hemlighet avlyssna ett lunchrum – mycket innuendo men ingen eftertanke.

  God jul, din alldeles underbara satiriker (för det är du väl?).

  🙂 🙂 🙂

  Gilla

 16. Pingback: ”Sweden is the Saudi Arabia of feminism” « Gotiska Klubben

 17. Helena Palena skriver:

  Nånting: Tänk så fel det kan bli!

  Gotiska: Bra filmer du bjuder på. Vi tackar och förfasar oss.

  Leif: Ja, vilka vyer. För att inte tala om skyer.

  Joakim: Jasså skrattar du! Sätt inte skrattet i halsen bara. Om jag ska analysera dina rader och vara lite kvinnligt jävlig så känner jag att du en är sån där manschauvinist som är avundsjuk på kvinnor som kan ta för sig. Eller hur? Var sanningsenlig nu.

  God fortsättning!

  Gilla

 18. Linda skriver:

  Är inte och läser skall sedan drajva och har inget att tillägga tror jag,
  skall kolla de där genuslänkarna från Tanja.
  ‘Om somliga får som de vill i #attprataomdet får vi snart en tjusig manual i broschyrform som talar om för om HUR man gör och VAD man skall säga Märklig tråd de där och vem lobbar för vad?
  För twitter är fullt av folk som lobbar för olika saker och det skyltar inte alltid om det.
  (har en twittervän som berättat som har koll.)

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Linda: Tänk när Socialstyrelsen kommer med sin broschyr om eländet. Bra att du har kollt på twitter. Det enda folk vill där är att sälja sig själva eller en produkt. Det är en mycket bra pr-kanal måste jag säga. Jag kan twittra med Obama om jag vill. Det har jag gjort. Allt är så ytligt och flyktigt. Nu är jag på jakt efter Assanges mejl. Tror jag ska twittra om det får vi se om det ger något.

  Gilla

 20. ylva skriver:

  Jag är så tacksam för att läsa din artikel här Helena Palena, äntligen någon som förstår vad det hela handlar om. Nu skall jag följa din blogg, för här var ”real stuff” om vad som hänt mellan Julan och AA och SW.

  Vill gärna bli vän med en bloggare som dej, en äkta djup och sant insiktsfull människa.
  Tänk att Visa, Mastercard, PayPal låter organisationer som Ku klux klan fritt sätta in pengar hos dessa företag, men stoppar Wikileaks. Att Tomas Boström och Anna Ardin är i samma Broderskapsrörelse (Sosse-politisk), Tomas Boström och Clas Borström har advokatfirma ihop, Borgström har ett horn i sidan på åklagar Finne som friar Assange….vilken sylta, plus att Borgström och överåklagare Marianne Ny är gamla vänner och jobbat ihop…

  Gilla

 21. Realisten. skriver:

  Sverige får dålig pr ut i världen.Det är förskräckligt att staten kommer in i våra sängkammare.Varför tycker dessa kvinnor om, bla Koljonen att skylta med intima detaljer från sitt sexliv.Man får väl tillsätta en knull myndighet som man kontaktar före samlaget, givetvis mot avgift.Ett nytt sätt för staten att dra in pengar.

  Gilla

 22. valens skriver:

  Här är det vitt och vackert, fast inte lika kallt som i Sverige. inleder Thomas Bodström sitt ”jultal”.

  Sen fortsätter TB: I lördags hade vi en glöggfest med lite svensk julmat för våra nya amerikanska vänner. Ingen kunde uttala ordet glögg, med de gillade den och tog om flera gånger. De försäkrade också att de älskade den svenska julmaten fast där tog ingen om.

  Någon vecka tidigare (16/12) skrev TB:
  I USA diskuteras nu Wikileaks en del. De flesta här tror att gripandet av Assenge beror på att han har läckt uppgifter, och inte att han har begått övergrepp mot två svenska kvinnor.
  En del tycker att det är upprörande, men jag har också träffat några som tycker att det är en smart taktik. Som ”Al Capone-taktiken” ungefär, förklarade en man förtjust som jag träffade.

  På grund av att Claes Borgström är ombud för de bägge kvinnorna så har några angripit vår advokatbyrås hemsida. Jag är ganska säker på att de var några av dem som vill försvara Assenge till varje pris och som tycker att hans arbete med Wikileaks är en mänsklig rättighet och nu anser att de försvarar demokratin.

  WIKILEAKS – Vem vågar sätta pricken över i?

  Gilla

 23. jeffincost skriver:

  Take the 100mg tablet and the results are have. Keep the medication near a sink or in the bathroom. Sexual dysfunction in as many as 78% of males suffering from ms tadalafil or maintain. Your pc muscle as tightly as you can and hold it for for. [url=http://loganclark.net ]domain herbal viagra[/url]

  Gilla

 24. Linda skriver:

  ”Man får väl tillsätta en knull myndighet som man kontaktar före samlaget, givetvis mot avgift.Ett nytt sätt för staten att dra in pengar.”

  HAHAHA klistrar in för att betona från realistens kommentar ovan, skrattar ihjäl mig, dagens bästa!!

  Gilla

 25. Nåntingtalist skriver:

  En ”knull myndighet”… Särskrivningssjukan härjar fortfarande.

  Gilla

 26. Nåntingtalist skriver:

  Ann Helena Rudberg: Jag tror inte att Maja Lundgren skulle hålla med om att hon ”lagt sig på feminismens altare” (vad innebär det förresten?).

  Gilla

 27. Nåntingtalist skriver:

  Jo nu förstår jag – det måste ju innebära att hon OFFRAT sig för feminismen, för det är väl det man gör på ett altare – nu fick jag gnugga de små grå igen…
  Och som sagt var, jag tror knappast att hon håller med om detta…

  Gilla

 28. Nåntingtalist skriver:

  ”Det ligger i allmänhetens intresse att detta sker innan rättegången kommer till stånd, eller innan Julian hinner utvisas från England, till leksakslandet Sverige, där den gamla juristflickor leker med män som småflickor kastar runt med dockor.”

  Jag antar att ovanstående är avsett att betyda något, men vad? Nej, förresten, jag är inte säker på att jag vill veta det.

  Gilla

 29. Helena Palena skriver:

  Kommentar från ett annat inlägg som passar här:

  Courtenay Barnett

  28 december 2010 1:06
  “ Captain cocksman in blonde land”.
  Katha Pollitt woffles in the Guardian (http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/dec/27/rape-left-julian-assange-swedish-law-wikileaks)
  She states:-

  “Maybe it’s true that an ordinary guy, faced with similar accusations, would have been allowed to slip away quietly once he left Sweden rather than become the subject of an Interpol red notice. (Maybe not, though. The 11 Swedes on Interpol’s public red list include people wanted for fraud and other non-spectacular crimes. Much has been made of the fact that only one of these, an alleged child molester, is charged with a sex crime. But the vast majority of wanted people are privately listed, so actually there’s no way of knowing if Assange’s case is exceptional.)”

  And:-

  “In fact, Swedish law does distinguish among degrees of rape, with Assange being accused on one count of the least grave kind.”

  So I might ask Pollitt – was it mere molestation or did Assange rape the two women?

  The fellow did not call the woman the next day after he had consensual sex with her; his condom broke or he had unprotected sex with her – which was it?; and – a harassment charge – not a direct unequivocal rape charge – well was she raped or wasn’t she? – not even the woman is sure; then four days later when the second lover calls the first, then Ardin cries – rape ( guess it took her a while to figure out if the sex was desired consensual sex or not). And to make matters worse he participated in two brief affairs – absolutely criminal assault with a friendly weapon.

  But, more seriously Pollitt fails to touch any of the big issues – such as when Assange sought to rely on the benefits of the Swedish media laws – the CIA threatened to stop sharing secrets with SEPO ( i.e. the Swedish Secret Service). Ab initio the CIA did have a direct interest. But, the issues don’t simply end there, for there are still bigger issues at stake.

  Ever thought that Afghanistan’s pipeline, the revelations of Wikileaks, and the US cosseting of President Islam Karimov might simply all be intertwined. Is the US setting out to reach Assange via Swedish proceedings, while being fully aware of military documents accessed by Wikileaks that expose the consistent blind eye turned by the US in its dealings ( non-dealings or intervention) with the torture, forced labour, organised crime and one man and family rule by Karimov in Uzbekistan? What would be the implications for the US if it acted in a principled way about the extensive abuses in Uzbekistan? Well, seems to me it would immediately place in danger a key supply route into Afghanistan. Incidentally Sweden had sent troops to Afghanistan. Silence please.

  The sad truth is that it is we the people who are the voters and those in high office are – or ought to be our honest representatives. The leaks so far have been no more than the impressions of the employed diplomats who are hired to give such honest opinions as they form them about the country and individuals in the countries they have been assigned to. How horrendously dangerous for the US Empire when the people start reading the truth. The more we know about any dirty dealings in the name of the people, the more the people are empowered to stop the elected tails from wagging the electoral dog – so press on Wikileaks.

  Who takes Anna Ardin seriously? Did she conspire with her friend /lover ( ?) Sofia Wilen to set Assange balls a rolling – that is the question. Ardin is the Political Secretary of the Swedish Social Democrats. Ardin was connected to the “ladies in white” who protest the Castro regime and has ties to anti-Castro groups ( supported by the CIA) and she was deported from Cuba for reason of subversive activities. Lieutenant Colonel Mattias Ardin, Deputy Head of Operations, Swedish Joint Forces Land Component Command, cousin and close friend. He works with Nato Operations in Afghanistan. Is there any remote probability of a CIA link or operation? Would the CIA be smart enough to get a feminist leftist to smear Assange …duh…huh? Her blog is called “ 7 steps to legal revenge” and step one was to screw Assange. For goodness sake she brought the man to Sweden for a conference and a fuck. Then he bestows blessings on her friend Sophia as well and she too sets out to fuck him. Isn’t the whole affair a load of “poppycock” – sorry – double “poppycock” intended to smear Assange upon the flimsiest of so-called evidence? At least he has so far not been charged with impotence.

  Top secret – I just figured it out – Assange has a weakness for women. So, my legal advice to him is that the next feminist Swedish woman he has sex with he proceeds as follows:-

  A. Ask her in a calm voice if she desires to have sex with him, and ensure that the hidden recording machine is running.
  B. Next, ask her to write down the words of consent that she just verbally agreed to and include in the consent document, the following:-
  i) Names of the persons about to have sex.
  ii) Protected or unprotected sex has to be agreed.
  iii) The various positions in which the sex is permitted.
  iv) The duration of the sex – with a pre-ejaculation clause included.
  v) Whether the Kama Sutra can at any stage of the intercourse be consulted if the sex is not proving exciting enough.
  vi) Finally – what are the expressions of sexual satisfaction to be when the two climax – be it a simple ohhhhh – or an – ahhhh – or some other pre-approved expression of appreciation.
  C. Never forget to have the consenting Swedish woman sign with the words added “ I have signed this document of my own volition, without inducement, excitement, anticipation, or any other form of seductive invitation from the man with whom I am about to have sexual intercourse – and – I have signed because indeed I freely want to have sex with this man (insert the man’s name).” Then you can have sex and he can then insert his penis into the vagina ( but only for the duration that she has pre-signed to).

  I plan to write a play about the whole affair – and it will be called “ Captain cocksman in blonde land”.

  http://www.globaljusticeonline.com

  Gilla

 30. milas skriver:

  Hej Helena, ville bara dela med mig av en länk jag fick idag. Dock inget ”nytt” vi inte kände till eller anat, men intressant läsning ändå.

  http://rickfalkvinge.se/2010/12/25/det-kom-en-julklapp/

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Courtenay: Thank you for your excellent comment on this Assange affair. Yes, please write a play about the whole thing. The world needs it. Specially Sweden!

  milas: Tack för länken. Jag har redan blivit tipsad via mejl av Linda som håller koll. Men kanske andra kan skutta dit och läsa. Det enda man kan säga om det hela är ju: Fy fyn!

  Gilla

 32. Josef Boberg skriver:

  Apropå Wikileaks – så läste jag det följande 31/12-10 HÄR:

  ”En reflektion vid årets slut

  I det här skedet känns det inte alls långsökt att utpeka Wikileaks såsom en av elitens många plattformar för desinformation. Det är ett antal faktorer som sammantaget ger klara signaler om att så är fallet. Dessa är följande:

  – Wikileaks lägger allt fokus på en central person, Julian Assange, som i stort sett själv avgör vad, hur och när någonting skall publiceras. Huvudpersonen utmålas som en stilig hjälte i mänsklighetens tjänst. Hemlös, orakad och med tonat hår sägs han fly undan hotbrev och odefinierade ”hit squads” (journalister tycks dock inte ha några problem att kontakta honom).

  – Stora mediajättar har gemensamt publicerat material från Wikileaks. Media censurerar till vardags ALLT och ALLA verkliga nyheter som skulle kunna öppna allmänhetens ögon om saker och ting. Varför sker censuren inte i detta fallet? Organisationen Wikileaks får stort utrymme i media, olika reportage visas på bästa sändningstid. Varför får just den organisationen publicitet?

  – Amerikansk militär kommenterar Wikileaks avslöjanden och kräver att handlingarna lämnas tillbaka. Hur kommer det sig att militären plötsligt är intresserade av att kommentera militära och konfidentiella handlingar när det vanliga svaret från dessa myndigheter brukar vara: ”Vi kan varken bekräfta eller förneka påstådda uppgifter”.

  – En smutskastningsskandal rullas upp stort i media. Detta kastar ytterligare ljus över Wikileaks i allmänhet och Julian Assange i synnerhet. Julian Assange anklagas för våldtäkt av bl.a. en kvinna som sägs ha en koppling till CIA. Är orsaken till att han känner en kvinna inom CIA helt enkelt den att han själv står i förbindelse med organisationen?

  Slutsats: Hemska uppgifter om tortyr och övervåld i Irakkriget avslöjas men endast för att dölja ett mycket större brott. En stor lögn avslöjas för att dölja en ännu större lögn. Klassiskt desinformation i praktisk handling. Allt fokus kastas på kriget i Irak och dess vidrigheter. En gigantisk såpopera rullas igång kring Wikileaks. MEN, inga uppgifter (av substans) publiceras i Wikileaks som visar på den verkliga ORSAKEN till ”kriget mot terrorn”; den av makteliten arrangerade sprängningen av World Trade Center och den påhittade historien om muslimska fundamentalister och den likaså påhittade terrororganisationen Al Qaida. Människor VILL tro att Wikileaks är en organisation som kämpar för sanningen, organisationen kan en gång ha haft uppriktiga och ärliga avsikter. Idag är de endast ett redskap som spelar helt i maktelitens händer.

  RING, VARNINGSKLOCKA, RING!
  Joakim | 2010-12-30 ”
  – slut citat.

  Så vem faen vet vad som är ”fågel eller fisk” i dags dato ❓

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Josef: Klockorna ringer! Var så säker! Det är några som rycker i trådarna. Var så säker!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.