Australien pratar om det! Varnar för Sweden & Honeypots!

Kärlekens nektar är så söt, så söt!

Fick ett mejl från ett par i Australien. Kanske har dom läst mitt inlägg om Queensland. Signaturen Olof M har skrivit en liten satir. Den som inte kan engelska så bra kan använda Google översätt. Finns i min blogroll. Jättebra. Översatte en grej till arabiska häromdagen. Det blev mycket fina tecken. Men rappakalja för mig som inte kan förstås. Det är bra att det börjar pratas om fadäserna och övergreppen i sänghalmen för det verkar som orden tar slut när det kommer till sex. Se bara på vad som hänt Assange. Våldtog han tjejerna eller inte?

Sarcasms on ”CIA in Sweden

Australia’s department of foreign affairs has just issued a travel warning for all australian men travelling to Sweden. When in this country do not use swedish laptops! Australian IT specialists reveal: Swedish soft ware (contaminated with honey) makes Assange’s Willileak”
The to Sweden from USA imported honey for this pupose – brand name ”See-i-a” carries the instruction; secretely integrate into software, central parts only.Further advice from the department: if you do, against advice, still go to Sweden, bring your own laptop or better still, refrain from using hardware at all, as sticky situations easily occur.

PS. The department decided not to cable this advice to the Australian Embassy in Scandinavia as the herein contained info, easily being leaked, may be misunderstood and most likely not going down too well with the swedes – without sweatener that is. DS

Olof M

DN DN SvD GP AB AB DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Australien pratar om det! Varnar för Sweden & Honeypots!

 1. Visst är det fantastiskt att AA och SW har fått tre vittnen på sin sida och att AA:s ex intygar att hon alltid ville att han skulle använda kondom. Hon vägrade samlag annars. Så hon misstänkte att han alltid var i hop med aids-smittade eller andra som hade könssjukdomar? Stackars AA hon har aldrig mött någon kärlek på riktigt uppenbarligen.

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2259075/tre-vittnen-kan-satta-dit-assange

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Vad jag tycker är konstigt är att Assange inte blev förhörd när han var i Sverige. Han har blivit behandlad som en som gjort något mycket brottsligt. Idag om man ser vad som står i #prataomdet händer ju små övergrepp hela tiden. Och kan man verkligen se det som ett brott att inte ha kondom?

  Om man har en pojkvän så kör man nog utan kondom mellan varven. Det är det normala. Och har man p-medel behöver man ju inte kondom alls om man är ett par. Ja, Anna har nog inte mött den riktiga kärleken. Min analys om glasberget och Assange stämmer nog. Hon ville ha en riktig höjdare. Men han ville uppenbarligen inte ha henne. Han ville bara köna av sig lite. Och vilken karl säger nej till tjejer som bjuder in och viker ut sig?

  Gilla

 3. Anna skriver:

  Jag har hört ryktas att Anna A funderar på att lämna sossarna och Broderskapsrörelsen efter att ha tagit del av KD:s ”framtidsgrupp” som ska rädda partiet inkl. Hägglund. Denna ”framtidsgrupp” förespråkar bl.a. att KD måste anamma HBTQ- kulturen – en kultur som tycks ligga Anna A varmt om hjärtat.

  Själv har jag aldrig röstat på detta parti men om jag hade gjort det hade jag omedelbart lämnat detsamma efter detta utspel (ett utspel som enl. min mening endast bevisar att den lilla politiska klick som styr inom olika partier lever i en verklighet som ligger ljusår från den vanliga medborgaren.

  Dvs samma verklighet som Anna A framlever i . . . . . . . . . . . . 🙂

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Anna: Ja, hon skulle nog kunna bli ett riktigt dragplåster åt stackars KD. Eller ett sänke. För kändis kommer hon att bli. Vi i bloggvärlden vet vem hon är men det gör inte folk som bara håller sig till mainstream. Men i utlandet skriver man ut hennes namn hej vilt i olika tidningar.

  Tror KD ska lansera Bengt Germundsson (vårdnadsbidraget) istället om dom vill behålla sin själ. Och det vill dom väl får man hoppas. Ardin stod som nummer 12 på sossarnas lista i Bromma såg jag. Men hon kom visst ingen vart.

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  Det här med att Australien varnar sina män för att åka på tripp till landet enfald = Sverige – det förefaller var väl underbyggt och genomtänkt, verkligen… 💡

  Gilla

 6. pigeon skriver:

  hi my first frind in wordpress

  please add my blog in your site

  http://kanooneiranian.wordpress.com/

  iranian pictures

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Josef: Vad har hänt med vårt lilla gulliga Sverige! Vad har hänt med den svenska synden? Har den drunknat i exalerande könssjukdomar?

  pigeon: Nej, jag kan inte ha dig i min blogroll. Du skriver på ett språk som vi inte förstår. Vi är på svenska wordpress nu. Skriv på svenska kära vän!

  Gilla

 8. Josef Boberg skriver:

  Tja… – HelEna – faen vet. 😈

  Julian Assangeen rotlös sanningssökare som är frisläppt = ”fri mot en borgen på över två miljoner kronor och ska enligt villkoren hålla till på ett gods några mil nordost om London. Han måste anmäla sig på en lokal polisstation en gång om dagen och bära elektronisk fotboja. …” – enligt SR Nyheter/Ekot.

  Är det jag eller världen som är ofattbart enfaldig

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Josef: Nä, det är inte vi som är enfaldiga. Det är världen. Absolut. Den är nämligen inte riktigt klok. Moder Jord gråter blod.

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Har Assange mördat så spermiebebisar eller vad är problemet? Inte ens en mördare får det behandling han får. Anmäla sig varje dag hus polisen, fotboja passindrag osv..osv. Det är inte resonabelt.
  Gud vad jag skäms och då är jag inte ens svensk bara medborgare.

  Gilla

 11. Antonia skriver:

  det skulle stå så här: har Assange mördat små spremiebebisar….
  Anmäla sig hos polisen….

  Borde ha läst igenom innan jag skickade i väg texten.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Antonia: Verkligen! Vilken behandling. Det är något som inte stämmer. Han har inte brukar våld. Tjejerna har lagt sig med honom frivilligt. Det sägs att han har haft sönder kondomen. Så bra – då kan ju bäbisarna slinka ut! Och det är väl det yttersta syftet med parningen = befruktning. Eller hur?

  Jag stör mig på att tjejerna är kristna! Vad är det för kristendom när man slänger sig i bingen vid första dejten? Va´?

  Gilla

 13. Antonia skriver:

  Förstår inte heller det här med att han har haft sönder kondomen. Såg nån av dem när han har gjort det? Har han berättat det själv? Kan inte kondomen ha gått sönder?

  Gilla

 14. Antonia skriver:

  Den kristendomen kallas för selektiv kristendom. Och lögner och hat får väl också förlåtelse i den kristendomen. Det är på den livnär sig deras kristna tro. Den passar de när det passar. Annars gör man undantag.

  Gilla

 15. Viktor skriver:

  Skulle kondomer kunna gå sönder!? Det har väl aldrig hänt någon!? Jag skäms för att vara svensk.

  Gilla

 16. Mats skriver:

  Ovan ställs frågan om vem som är enfaldig. Svaret är mycket enkelt, ni är mer än lovligt enfaldiga. Utan att veta fakta hänger ni ut och gör er roliga över de kvinnor som anmält Assange. Ert beteende är jämförbart med de människor som agerade på nätet i samband med våldtäktsfallen på Bäfstaskolan. Dvs rent förtal och spekulationer som framförs som sanningar. Om något, bör ni istället ifrågasätta det svenska rättsväsendet hantering av fallet. Det är en åklagarna och inte tjejerna som rubricerar det hela som våldtäkt. Det är åklagarna som underlät att förhöra Assagne och underlät att belägga honom med reseförbud innan han hördes. Visst kan man ha synpunkter på tjejernas agerande och motiv, men därför behöver man inte visa sådan brist på omdöme som ni gör.

  Gilla

 17. Josef Boberg skriver:

  Mats – det svenska rättsväsendet kallar jag för vad det är = orättsväsendet.

  Orättsväsendet i Sverige har ju drabbat ALLA inblandade i det här målet – som jag ser det – och dom handläggande ”orättsvårdande” personerna i domstolen fattar ju ”ingenting”, tyvärr tyvärr… 😥

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Antonia: Jag tycker det skriker skenhelighet. Skenheligt. Att ge ett sken av. Det här med kondomen är bara rykten. Men att en kondom är inblanda är klart. AA:s f d kille ska visst vittna om att AA alltid ville ha kondom. Se Ann Helenas kommentar.

  Viktor: Kondomer är starka. Har hänt att jag hällt vatten i dom och använt istället för ballonger. Mycket starka är dom.

  Mats: Says who? Om det är något som ifrågasätts här så är det svenskt rättsväsen. Kom inte här och dryga dig. Vi har all rätt i världen att fundera och spåna över vad som hänt.

  Gilla

 19. Mats skriver:

  @Josef: Visst kan och ska man ifrågasätta rättsväsendets hantering. Men läs gärna igenom inläggen här igen. De talar mycket om tjejernas vandel och motiv och väldigt litet om rättshanteringen.

  @Helena: Dina inlägg talar för sig själv. Om du anser att man är dryg om man ifrågasätter så hoppas jag att du växer upp innan någon sårar dig ordentligt. Beträffande rätten att uttrycka sig, ja visst, du får tala om vad du vill, men du har ingen rätt att trampa på och förnedra andra människor.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Mats: Tack för plättarna! Läs Expressen.

  Gilla

 21. Margareth Osju skriver:

  Kul att hitta dig, Helena Palena. Tack vare en länk på Facebook om detta inlägg så surfade jag hit och hittade dig..:)

  Ang Assange? Jag tror detta kommer att bli en rättskandal utan dess like. Jag har läst lite här och där och försöker uppdatera mig lite här och där och det är ord och inga visor som utlandet skriver om Sverige.

  Kram på dig och ha en fridfull jul.
  Margareth ..:)

  Gilla

 22. Penta skriver:

  Håller med om att det är mycket som förefaller skumt med fallet Assange.
  men därimot att kondomer går sönder är inte ovanligt..
  för mig personligen har det hänt åtskilliga gånger.

  Gilla

 23. Helena Palena skriver:

  Margareth: Men hallå! Kul att se dig igen. God Jul själv. Assangefallet har i alla fall satt fart på diskussionen. Nu pratas det om det hela tiden. Jag ser med förvåning på alla offer som nu skriver på #prataomdet. På femtio år har det inte hänt någonting. Vi är kvar på ruta noll fast vi levt under feminismens paroller och föregångare. Kvinnor ligger som madrasser. Det är bara på film som Lisbet Salander tar för sig, kör över och rider som en man! WOW = Way out West!

  Penta: Javisst kan dom gå sönder. I stridens hetta kan vad som helst hända!

  Gilla

 24. Josef Boberg skriver:

  …men det värsta är ju att gummi är ett väldigt bra elektriskt isolationsmaterial – och vad blir det då för reda med den livsbejakande ”elektriska sexakten” – så länge som knullgummit är helt ❓

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.