Assange! Kom inte hit! Sverige sitter i knä på USA!

Nu har brittisk polis lagt vantarna på vår tids Jesus. Wikileaks grundare Julian Paul Assange har gripits, uppger Londons Metropolitan Police för Reuters. Assange misstänks för våldtäkt i Sverige, anklagelser som han förnekar. Assanges advokater sade tidigare i dag att han kommer kämpa emot att utlämnas till Sverige. Väl i Sverige oroas de över att Assange kan komma att skickas vidare till USA. Kämpa för fan! Kom inte till Sverige! Om det är några som sitter i knä på Obama & Co så är det Sverige. Säger bara WOW = Way out West!

Från Guardians blogg:
Mr Assange begins by saying: ”In 1958, a young Rupert Murdoch, then owner and editor of Adelaide’s the News, wrote: ‘In the race between secrecy and truth, it seems inevitable that truth will always win.'”

P.S. När jag tänker på Anna Ardin och Sofia Wilén blir jag bara förbannad. Gå och lägga sig frivilligt och göka och sen komma dragande med anklagelser om våldtäkt. Vad ska vi kalla sånt? D.S.

AB sänder direkt. Julian som skulle bli deras krönikör!

SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Assange! Kom inte hit! Sverige sitter i knä på USA!

 1. Jag hoppas verkligen att dom forslar honom hit till Stockholm. Vilket skådespel! Ser fram emot det. Blir besviken om vi inte får detta gladiatorspel i modern tappning. Folket behöver sånt. Det visste redan de gamla romarna. Och Anna Ardin är väl Assange musa? Lika väl som Anna-Karin Lindgren var Norbert Kröchers galna toka. Dum-dummare-dummast från 70-talet. Skrev om det i morse.

  Gilla

 2. micke skriver:

  se anna ardins tvivelaktigheter !

  http://corruptio.se/page1.html

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Det är bröd och skådespel som gäller. Men lägger dom vantarna på Assange kan han hälsa hem. Kvinnor är bra att ha när man vill snärja en man eftersom dom oftast tänker med kuken.

  micke: Inte klokt att Sveriges företrädare har sålt ut oss. Ja, Ardin twittrade om sitt kap men det har hon lyckats ta bort från nätet. Hur kan man lyckas med det som vanlig svensk kan man undra? Om jag vill få bort något om mig så går det ju inte. Vet inte ens hur man bär sig åt.
  Från Corruptios blogg:

  “In the case of Ardin it is clear that she has thrown a party in Assange’s honour at her flat after the ‘crime’ and tweeted to her followers that she is with the ‘the world’s coolest smartest people, it’s amazing!’” he wrote.

  “The exact content of Wilén’s mobile phone texts is not yet known but their bragging and exculpatory character has been confirmed by Swedish prosecutors. Niether Wilén’s nor Ardin’s texts complain of rape,” Catlin said.

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Försökte läsa lite Wikileak. Fattar inte hur man gör det. Jag kommer ingenvart.

  Gilla

 5. mrmhalland01 skriver:

  Åklagaren påstår att Assange måste förhöras för att man ska kunna veta om åtal ska väckas.
  Han är misstänkt på ganska lösa grunder.
  Hans ”offer” är naturligtvis inte trovärdiga.

  Nu sitter han i Engelskt häkte.
  Varför åker inte åklagaren dit och håller förhör med honom ?

  Kanske det finns juridiska hinder ?

  Om inte, så är det ju uppenbart att det ligger andra intressen bakom att han till varje pris ska till Sverige !

  Gilla

 6. Milas skriver:

  En tanke som slog mig när jag skulle hämta en kopp kaffe på jobbet är om Assange verkligen är vår tids Jesus eller en ny soldat som skall offras så att stater skall frågas ännu en gång om vilken sidan de står på? Och där efter skall de nya lagarna mot yttrandefriheten på nätet regleras enligt de önskade stormaktens agenda!
  Jag har sedan FRA-lagens diskussion väntat på när och INTE om, utan när kommer vi att få någon slags ”attack” som kommer att starta häxjakten på informationsflödet på internet. Av den anledningen har hela det här skådspelet gjort mig mycket misstänksam.
  Jag tror att Jesus var den enda mannen som offrade sitt liv för att kämpa mot dåvarande prästskapet och ledare som förslavade folket, och föraktade de svaga, och som hade pengarna som den enda guden. Och jag tror inte på att vi någonsin kommer se en man som Jesus, och om det skulle ske då kommer jag att tro på mirakel.
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att mina tankar är fel, och att vi verkligen kan se a new world order, fast åt andra hållet om du förstår vad jag menar.
  Må väl!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: I Sverige är det Assanges kompis Johannes Wahlström som har researchat och givit AB och SvD info om vad som står. Mysko bara det. Han jobbar som frilans.

  mrhalland: Varför höll dom inte förhör med honom när han var i Sverige? Det är något som inte stämmer. Verkligen. Jag tycker det stinker. Om du läst tidningarna i dagarna så du ser du att våra politiker är lojala underhuggare till USA.

  Milas: Jag förstår vad du menar. Tyvärr tror jag att dom onda har för stor makt och driver på i kraft av dom vapen och pengar dom har. Och deras syften är inte goda.

  Gilla

 8. skön blogg….skänk pengar till mig för jag älskar pengar, skicka till detta kontot 8169-5,914 844 158-8
  sen kan du besöka min blogg efter det http://www.metrobloggen.se/classeslillablogg

  Gilla

 9. prototokos skriver:

  Detta är ett spel för gallerierna. Assange och Wikileaks tjänar USA:s och Israels syften.

  Gilla

 10. Torbjörn skriver:

  prototokos:

  Kan du utveckla lite?

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  claes-göran: Jag kommer på visit snart. Hur mycket vill du ha?

  protokos: Javisst är det det? Snillrikt upplagt måste jag säga. Om man tänker efter har Wikileaks inte läckt ett skit om hur Israel bär sig åt. Det är ju konstigt. Istället håller man på med våra små politiker och deras ränkspel. Men vackert så. Nu har man ju fått svart på vitt att dom sätter i knä på makten.

  Torbjörn: Hoppas proto klarar av utvecklingen. Det är nämligen en grannlaga uppgift. Så att det kommer ut rätt.

  Gilla

 12. Olle Munter skriver:

  Ludret Anna Ardin lämnar Sverige, men den andra finns ju kvar. Hon som jobbar i Bryssel. Hur fasen kunde Julian gå på denna nit, blev han fartblind av uppståndelsen på sig själv. Bara fan vet. Föresten han den där Borgström, har han inget annat, att sysselsätta sig med?

  Gilla

 13. Philippe Öhlund skriver:

  Javisst sitter Sverige i knät paa USA.

  Det är ju därför vi behöver euron!

  Som motvikt till USAs världsdominans genom dollarn.

  När saudiaraberna jämnade tvillingtornen i New York med marken och krossade västs ekonomi

  Vad svarade USA med daa?

  Jo, man invaderade Afghanistan och Irak, istället för att jämna Mekka med marken.

  När 10-centaren trillar ner, kommer vi tyvärr vara naagon miljard färre.

  Europa är idag väldigt splittrat och svagare än naagonsin tidigare i historien.

  Skall Europa överhuvudtaget överleva krävs det en stark centralmakt med en gemensam valuta och ett gemensamt spraak.

  Antingen kan vi försöka hitta en diplomatisk lösning idag, eller ocksaa kan vi överlämna saken aat framtida generationer att lösa genom krig tills det starkaste enstaka landet vunnit makten.

  Gilla

 14. Hej skriver:

  Jag vill se Anna Ardin och Sofie Wilén bakom lås och bom.
  Vem bjuder på kräftskiva och vem gör frukost till en våldtäktsman.
  Julian Assange riskerar 4 års fängelse. Staffet för falsk angivelse på vara detsamma. kanske ännu mer. Förutom att de har lyckats att ställa till det för Julian Assange har de dessutom:
  1. Förstört sina egna karriärsmöjligheter. Anna Ardin borde uteslutas ur sitt egna parti och ur Broderskapsrörelsen
  2. Förstör för den feministiska rörelsen i Sverige, efter detta kommer det bli svårt att få trovärdighet i fall där det kanske skulle behövts.
  3. Sätter rättssystemets trovärdighet på spel, nog för att duktiga advokater under många år sett till att vi har en otrolig rättsröta i det här landet, men detta tar priset i år.
  4. Advokat Borgström framstår som en pajas som odlar rättsröta i vårt land, från erkänt duktig advokat till feministisk mediahora
  5. Åklagarämbetet med Marianne Ny framstår också som rättsröte-odlare.

  Använd vårt rättsapparat till det är till för, att sätta dit bovar, mördare och våldtäktsmän.
  De enda som begått brott i detta ärende är Anna Ardin och Sofie Wilén. Kanske även den kvinnliga polisen.

  Gilla

 15. prototokos skriver:

  Som svar till Torbjörn :

  http://prototokos.wordpress.com/2010/11/30/har-rormokaren-sjalv-skapat-lackan/

  http://prototokos.wordpress.com/2010/12/01/wikileaks-clinton-och-allehanda-konstigheter/

  Helena Palena får ursäkta, om du tycker att jag gör reklam för min blogg så får du gärna stryka länkarna. Där har du i alla fall en utveckling.

  Och Philippe Öhlund. Puh.. Människor som tror på att det var saudier som utgörde en terroristattack. När skall mänskligheten vakna?

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Olle: Jasså är hon i Bryssel. Den andra är i Israel. Borgström kallar dom vanliga tjejer. Vet inte det ja´!

  Philippe: Spelar ingen roll vad vi har för valuta så länge själva systemet är sjukt. Du vet väl om att Federal Reserve är en privat inrättning. Hoppas jag.

  Hej: Tack för bra sammanfattning. Ska bli kul att få veta vad Julian har gjort med tjejerna. Inte kul men intressant. Vad är egetnligen våldtäkt idag?

  proto: Här tar vi emot allt som kan bidraga till sanningen om vad som sker i världen. Håller med när det gäller Twin Towers. Den som gjorde det måste ha mycket makt och mycket pengar. Byggnad sju som rasade av sig själv efter flera timmar besvarar nog det hela. I botten fanns det massor med guldtackor. Såg jag i direktrapporteringen. Tror det är borttaget från nätet nu.

  Gilla

 17. Lars skriver:

  Hola från potatisens och tomatens hemland Peru!
  Ingen vet något om The Ass Man här. Ingen bryr sig. Jag struntar helt i The Ass Man.
  Bueno, Muchos saludos, Lars i Lima

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.