Wikileaks dödar troll! Julian sätter hjärtan i brand! Det snöar på bloggen!

Vem har makten i världen? Kring vad snurrar allt? Amerika. Självklart. Varför? Ja, men dom har ju hela MIK = Militärindustriella Komplexet i ryggen.

Julian Assange är jagad. Interpol satte i natt upp Julian Assange på en most wanted-lista på nätet. Han sätter kvinnors hjärtan i brand. Undrar när han kommer till Sverige. Undrar hur AA och SW tänker. Hans mamma är bekymrad och tänker på sin son. Hon vill inte att ha ska bli inlåst och vara jagad. Det kan man ju förstå.

Aktiekursen i Bank of America, USA:s största bank, föll över tre procent på tisdagen efter spekulationer om att banken kommer att bli Wikileaks nästa mål. Bank of America, oj där hämtade jag min lön. Tänk om jag vetat då för flera decennier sedan det jag vet nu om hur det funkar med pengarna i världen.

Julian Assange tycker Hillary Clinton ska avgå. Hon mår nog inte heller så bra. Hon ”bör avgå om det visar sig att hon var ansvarig för att beordra amerikanska diplomatiska figurer att ägna sig åt spioneri i FN i strid med internationella överenskommelser som USA har skrivit under”, sade Assange i en intervju med tidskriften Time, från okänd plats.

Mona Sahlin har redan avgått. Det är nog tur för henne. Kan inte vara kul för sossarna som genom tiderna framtonat som negativa till kapitalistmakten USA nu få ståta med att ha bett nämnda regim om hjälp att klara av valet i Sverige. Undrar hur Sahlin mår.

Vad vill Wikileaks! Frågar man dem själva svarar dom att transparens gör världen mer demokratisk. Det finns ett mått av idealism och ung hackerentusiasm i Wikileaks retorik. Ja, verkligen! En genomlyst värld är vad vi behöver. Trollen slocknar som bekant i ljuset!

AB DN SvD SvD SvD

…….

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Wikileaks dödar troll! Julian sätter hjärtan i brand! Det snöar på bloggen!

 1. gotiskaklubben skriver:

  Det börjar onekligen bli rafflande.

  Men i Wikipedia år 2076 blir det nog bara en notis:

  Julian Assange. Även kallad ”The ashy Jesus”. Avslöjade den amerikansk bankvärldens hänsynslösa metoder 2010, och dömdes strax därefter till sluten psykiatrisk vård för att ha haft oskyddat sex i den dåvarande nationen Sverige.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Nej. Nej. Inget Gökbo tack. Men tänk om det blir så. Skulle tro det. Killen lever verkligen farligt. Han vet inte vilka makter han utmanar. Vi får hoppas han går ett bättre öde till mötes. Vi får hoppas att han i alla fall får Nobels fredpris. Om det nu är något värt. Men det finns väl inget annat.

  Gilla

 3. Klart att mamma i Australien bekymrar sig över sin son. Var det Christine hon hette? Mamman gifte sig med en teaterdirektör och de flyttade land och rike runt.

  Mamman var en fri, radikal själ som misstrodde myndigheter och auktoriteter. Skola var därför inget för Julian. Han undervisades hemma och läste stora mängder böcker på egen hand.
  När Julian var 14 år så hade han bott på 37 olika ställen. Mamman lämnade sin man och började leva med en musiker när Julian var åtta. De fick en son tillsammans men separerade snart och mamman fruktade att hennes ex var medlem i en sekt som ville röva bort barn.

  – Nu måste vi försvinna, sa hon en dag när Julian var elva år och så började fem år på flykt.
  Det var under de här åren som Julian fick sin första kontakt med datorer. På ett ställe hade de en elektronikbutik tvärs över gatan. Där började unge Julian lära sig programmera en Commodore 64.

  Denna mamma har fostrat denne son exakt till det han har blivit. Han är det monstruösa egot personiferat och han tror att han kan avsätta Hillary Clinton tydligen.

  Gilla

 4. gotiskaklubben skriver:

  Att inte använda kondom är inget att skämta om. Julian Assange toppar efterlysta på Interpol idag. Just idag och inte för två veckor sedan. Det är just idag hans ohyggliga brott mot Anna Ardin känns mest för jävligt för svenska åklagare. Just idag.

  http://www.interpol.int/Public/ICPO/PressReleases/PR2010/PR101.asp

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Jag tror inte att Mona Sahlin mår dåligt. I alla fall inte av det orsaken. Hon kommer få en välbetald jobb säkerligen ganska snart. Kanske blir hon ambassadör i USA?

  Gilla

 6. Josef Boberg skriver:

  Hemlighetsmakeri har väl alltid varit PyramidMaktHavarnas ”vapen” – gentemot oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder = uppskattningsvis betydande flera än 6,3 miljarder.

  Men med internet i sin nuvarande form – så blir det ju svårare och svårare med det. Därför är det ju logiskt att ALLA PyramidMaktHavare numera arbetar hårt för att begränsa utbudet på nätet (video 8 min).

  Hur kommer det att bli 😕

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Märkligt att killen kan vara så styv i korken med en sån uppväxt. Men jag tror han är jävligt smart.

  Gotiska: Ja, kondom ja! Undrar om det skyddar när kroppssafterna dansar hambo. Skulle inte tro det. Det verkar skumt med intensifieringen. Dom hade kunnat sy in Julian för länge sedan.

  Antonia: Nej, det kommer inte att gå någon nöd på Sahlin. Men hur blir hennes eftermäle? Som är nog så viktigt.

  Josef: Det har du rätt i. Svårare att mörka när allt kan genomlysas. Ja, hur kommer det att bli? Bättre tror jag.

  Gilla

 8. Kornelius skriver:

  Det är ogenontänkta blogginlägg med intelligensnivå från midjetrakten som detta, ovan, som borde genomlysas. Tänk, analysera, presentera något mer originellt än ett gammalt uttjatat USA-hat.

  Lilla, lilla, stackars människa där.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Kornelius: Jag hatar inte Amerika. Vad har du fått det ifrån? Ogillar bara dom krafter som styr i landet och som du inte tycks ha en aning om. Det är synd om det amerikanska folket. Och det är synd om oss för vi lever under samma ok. Lilla, lilla kan du vara själv. Och anonym dessutom.

  Gilla

 10. AJ skriver:

  wikileaks.org domännamet funkar inte längre, ni kan nog gissa varför,
  (man kommer istället till amazon)
  men knappa in IP istället så kommer ni till wikileaks.org.

  Där kan ni se denna video:

  http://www.youtube.com/v/5rXPrfnU3G0

  Den är politisk dynamit.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  AJ: Tack för info! Kollade på länken. Kan inte titta om det handlar om myrstacken irak. Vet hur det är ändå fast jag inte varit där. Kan känna hur kvinnor och barn har det. Och män. Vilken förnedring i kulturens vagga. Finns inte ord.

  Gilla

 12. Linda skriver:

  Wikileaks läckor giftig syra åt alla håll, utom i Israelhttp://alethonews.wordpress.com/2010/12/01/wikileaks-leaks-toxic-acid-in-every-direction-except-to-israel/
  Assange talar om för dig vem du ska lita på, säger inte att det är så men ett visst förebehållande synsätt är det nog bra att ha i detta fall, oavsett hur det ligger till.
  Hojt!

  Gilla

 13. Josef Boberg skriver:

  AJWikileaks fumkar ju. Tillfälligt avbrott, måhända…

  Collateral Murder – Wikileaks – Iraq (video ca 18 min), ca ca 7,8 miljoner besökare 1/12-10 – som Du länkade ovan – såg jag på YouTube – och där fanns även en annan länk till Wikileaks.

  Rubriker Wikileaks på Google och söklista Wikileaks på YouTube är ju tillsammans digra, minst sagt… – så jag tror att det blir svårt att ”helt radera” Wikileaks för gott.

  För dom som vill ha en god inblick i hur världen vanstyrs – så är mitt tips boken Bankerna & skuldnätet av Ellen Hodgson Brown – samt videon The Money Masters-How International Bankers Gained Control of America… (3 tim 35 min).

  Sen är det ju upp till var och en att;
  Bekämpa det pågående eländet – och på den listigt gillrade fällan förlora all sin egen energi

  eller

  ge blanka faen i det – och få massor med energi över för ”något hållbart”.

  Själv kommer jag att göra det senare de ca 10-15 år jag har kvar att andas – statistiskt sett. För min egen skull i första hand – men ej minst också för att jag har fem barnbarn (video 3 min) under sju år.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  Söndagsberså Tänk på barna ! (video 3 min).

  Gilla

 15. Julian skriver:

  Stå på dig Helena Palena!
  Låt dig inte påverkas av sådana där nedlåtande (Kornelius) kommentarer.
  Jag gillar din blogg och läser den ofta.Den är annorlunda och jordnära jämfört med andra bloggar.Genom att läsa mellan rader det du skriver,ser man att du är en ärlig och rättvis människa/kvinna.Inte minst när du ifrågasatte feministernas anklagelsen om våldtäkt.
  Vet exakt hur Julian Assange kännde sig efteråt.Det hände samma sak mig,tyvärr.Satt i häktet i 21 dagar oskyldigt anklagad av en kvinna för ”våldtäkt” som förstört mitt liv.Blev friad både i tingsrätten och hovrätten.Värt att nämna är att åklagare var en radikal kvinnligfeminist (som jag fått reda på i efterhand) och som jagat mig som ett djur.Själv fick tjejen inget straff för sina lögner.Bitterhet känns värst!
  Ha det gott!
  Mvh//Julian

  Gilla

 16. PG skriver:

  Den europeiska arresteringsordern ar inte laglig eftersom han endast skall tas till forhor.
  For att funka maste rattegang eller fangelsestraff vara fastslaget.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Linda: Jag har mina dubier. Skrev just på Facebook: Undrar om Assange är en bra killer eller inte. Tänk om han är avlönad av …

  Josef: Heja på! Ja, det gäller att välja sina slag. Jag har sju barnbarn under åtta år (två tvillingpar). Har egna tvillingarflickor och en son.

  Julian: Tack för dina ord. Det gäller verkligen att kunna läsa mellan raderna och skriva mellan raderna. För säger man rakt ut som det är blir man säkerligen stämplad som psyksjuk och inburad för gott. Det vilar en dov skräck över samhället. Läste jag just på Facebook. Dov skräck. Sammanfattar bra. Våra politiker är nickedockor under denna skräck.

  Förstår att du är bitter. Hur ska man kunna klara av en sån anklagelse och leva med den. Marianne Ny är också genusfeminist. Vi får hoppas rättegången kan bli av så vi får läsa vad han har gjort. Om det nu är så farligt. Tror att det handlar om aids-skräck rakt upp och ner.

  PG: Jasså är inte ens det rätt. Sverige har skämt ut sig inför hela världen tycker jag. Vilka jävla klantskallar. Jag tror Sverige är ett land i förfall när det gäller juridik och byråkrati. Allt tycks flyta. Vad som helst kan tydligen passera. Skit in – Skit ut.

  Gilla

 18. Torbjörn skriver:

  Idag kan man läsa om hemliga uppgifter att Sverige inte är neutralt, men det visste vi redan. Sverige har vänt kappan efter vinden de senaste 200 åren.

  ”Sverige officiella alliansfrihet existerar inte i praktiken. Kopplingen till och det militära samarbetet Nato är mycket starkare än Sverige vill låta påskina och Sverige har blivit en ”pragmatisk och stark partner” som ”förpassar neutraliteten till historiens soptunna”.

  De uppgifterna har den amerikanska ambassaden i Stockholm rapporterat hem till Washington, enligt hemliga dokument som sajten Wikileaks läckt ut.

  Statsminister Fredrik Reinfeldt beskrivs som en bättre samarbetspartner än Göran Persson var och försvarsminister Sten Tolgfors uppges ha haft nära kontakt med ambassadens tjänstemän.
  Tolgfors ska ha deklarerat för ambassaden att han ”älskar USA”, uppger Svenska Dagbladet som tagit del av 672 telegram från Wikileaks.”

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Kan se Tolgfors stå och ställa in sig. Han verkar vek. En mes. Passar han som försvarsminister. Nej, det tycker inte jag. Men å andra sidan har vi ju inget försvar kvar. Vi stunnar på Amerika om Ryssland anfaller.

  Gilla

 20. ylva skriver:

  Nej Helena Rudberg så har inte Christine Assange liv sett ut, utan jag litar på Carina Rydbergs artikel på Newsmill som har en mer korrekt beskrivning än ditt lösmynta skvallerblogg.
  Ja, nog har Assange satt ”kvinnors hjärtan i brand” Helena Palena, att han då blir polisanmäld för att i stundens hetta vilja strunta i kondomen gjorde gotländska konstnären Åsa Ardin-Kedjas dotter Anna så obekväm att hon ”satt Interpol” på honom? Dvs Jan Myrdal på Newsmill beskriver hur världen ser på svenskt 1950-tals rättsystemet; åklagarmyndighetens beteende ”luktar/stinker” enligt en av vårt lands störste författare – Myrdal.

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Ylva: Nej, Åsa Ardin är nog faster åt Anna skulle jag tro. Har varit på studiebesök hos Åsa för många år sedan. Strunta i kondom handlar det nog inte heller om. Heller då en en som sprack plus lite svartsjuka. Hade Julian gift sig med Anna hade det varit grönt. Nu kom Sofia in och förstörde. Det grekiska dramat lever överallt och hela tiden. Myrdal är inte en stor författare i min värld. Han är för röd. Han är kommunist. Huvaligen!

  Gilla

 22. Många erfar att svenskt rättssystem fungerar än idag, till tillmån för regeringseliten!

  Regeringsbeslut som tagits även under 70-talet och står att läsa i; Statens Offentliga Utredning SOU:1972:59 om att använda enskilda individer utan informerat samtycke, under genestiska energivapen-teknologier, då kan rättsväsendet enbart stinka! Dessutom, stinker det av den nya världsordningens laglösa metoder för fortsatta landvinningar till deras teknokratiska militärdiktatur, vilken de varit i färd med att implementera sedan andra världskriget, och som eskalerat extremt sedan 911-attacken.

  http://architectureofcontrol.wordpress.com/2010/12/02/sou-197259/

  Gilla

 23. Linda skriver:

  http://birdflu666.wordpress.com/2010/12/01/wikileaks-founder-julian-assange-has-close-links-to-the-economist-controlled-by-the-rothschild-banking-family/#more-3743
  Wikileaks grundare Julian Assange har nära kopplingar till The Economist, som kontrolleras av Rothschild bank familjen
  Jojo som sagt kan inte sätta fingret på det men dubier finnes!
  Om de verkligen ansåg hnm farlig borde han varit död och begraven sen länge.

  Så–fattar inte hur det kommer under det andra inlägget klickade mig ju bara in och detta är sist skriver…

  Gilla

 24. Josef Boberg skriver:

  Linda – den globala BankingLigan stödjer ALLTID båda sidorna i världens ALLA konflikter. Men dom gör ju det så att utfallet blir det dom vill ha.

  Smart – eller ❓

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Architecture: Ja, det stinker. Vilken värld vi lever i. Alles ist revealed.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Linda: Han har säkert massor med pengar i ryggen vår gode Assange. Men blir han släpad till häktet i Stockholm tror du. Och dömd. Den som lever får se.

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Josef: Alltid! Där det finns gruff blåser vi under så det tar sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.