Rädda Sverige! Rid i natt! SD enda parti som håller fanan högt!

Bryr du dig om att våra riksdagsledamöter säljer ut Sverige till EU? Vet du ens om det? Nu är det snart för sent. Våra folkvalda röstade igenom Lissabonfördraget i juni och sen gick dom glada i hågen på semester. Media skrev eller sa inte ett ljud. SD har en debattartikel i SvD. Läs den! Åkesson och Ekeroth undrar var alla EU-kritiker är. Ja, Nils Lundgren & Co: Var är ni? Kolla även på Kent Ekeroths blogg så kommer du till namninsamlingen. Ifall du törs och vill skriva på. Våra riksdagspartier laddar för att mota SD. Uppmaning till dom sju trötta systrarna: Rikta inte pilarna inåt! Försvara istället Sverige mot den slukande hydran EU!

Vilken tur att vi inte är med i Euron. Annars hade vi hårt pungslagna skattesubjekt i Sverige fått vara med och betala krisande länders underskott. Roligare kan vi väl ha det. Det är dyrt att vara med i EU. Vi är en stor nettobetalare till EU men vi tar inte tillbaka något. Det skulle vi bland annat behöva med tanke på att vi låser in våra gamlinga på hemmen om nätterna. Nästa land till rakning är stackars Irland. Om Irland lånar pengar av IMF så blir dom som vilket U-land som helst som sitter fast i spindelns garn. Ränteslavar for ever.

Imagine undrar varför inte journalisterna skriver!

SvD
Expr AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

32 kommentarer till Rädda Sverige! Rid i natt! SD enda parti som håller fanan högt!

 1. Skulle tro att allt vad EU åstadkommer blir rumsrent nu när Sd är emot. Vi kommer nog att få betala andra länders underskott ändå. Tro inte något annat! När andra slösar och vi sparar, så är vi lite dumma i huvudet. Och Irland som var underlandet för bara några år sedan precis som Island. Och som sågs som förebild för Sverige. Ekonomi betyder hushålla, men när länder inte gör det, så får alla betala. Precis som när bankerna slösar bort sina tillgångar. Man skulle ha en bank!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Det är inte folkens fel. Det är det finansiella systemet som alla lever under. Bankerna privatiserar tillgångarna och nationaliserar skulderna. Om och om igen. Det är därför dom betalar ut bonusar i parti och minut. Ingen stoppar dom. Federal Reserve är en privatägd kartell vilken vi också lyder under. Dom trycker pengar ur skuld och tar ränta på luften. Det är bara luftbubblor och giftiga och omstuvade lån i det oändliga i systemet. Det är så sjukt, så sjukt, Finns inte ord för det som sker.

  Gilla

 3. Pingback: Tweets that mention Rädda Sverige! Rid i natt! SD enda parti som håller fanan högt! « Helena Palena -- Topsy.com

 4. Antonia skriver:

  Jag är inte så mycket för EU samarbete,och den kommer spränga sig själv så småningom. För många kockar för många vilja och för många roffande.

  Men jag kan tycka ändå vad skulle du skriva om om det var Sverige som skulle behöva hjälp? Idag låter det ju otroligt, för vi har bra politiker som tar givande beslut nu. Men vi kunde ha haft dåliga också.

  Gilla

 5. Pingback: En Total Mångkultur « Gotiska Klubben

 6. mar skriver:

  lämnar en link till en intressant artikel på ”the Guardian” om högerpartiernas läget i Europa nu. Litar inte längre på svenska medier av någon anledning 😉
  http://www.guardian.co.uk/world/2010/nov/15/europe-immigration-far-right-threat

  Gilla

 7. Sansaer skriver:

  Jag kommer ihåg hur det var före EU medlemskapet. Tvåsiffriga räntor, ekonomi i utförsbacke etc. EU medlemskapet bromsade denna utveckling. EU har också gjort att svenska statsägda företag kunnat etablera sig i Europa på ett sätt som de inte skulle kunnat utan medlemskapet. Utan intäkter från dessa till stadskassan så hade landet legat risigt till. krisländerna i EU har inte samma stadsägda kolloser och intäkter från dem att förlita sig på-man får inte glömma detta i sammanhanget. Eurosamarbetet gick för snabbt fram-ett bra projekt i grunden-men det skulle ställts hårdare krav. Grekland borde tex inte varit kvalificerat. I längden är dock Euron viktig. Kronan är tillfälligt stark men återigen utan intäkter från utländska konsumenter rakt ned i stadskassan från de statliga bolagens utlandsverksamhet så hade kronan varit rejält skakig. Att hålla på och devalvera är inte en vettig lösning.

  EU har utvecklats till det mest effektiva miljöprojektet genom tiderna. Önskvärt vore förstås att det också utvecklades till det mest effektiva antiislamiseringsprojektet också. Inom EU finns också många aktörer som nog skulle vilja se denna vilja. Här måste SD utveckla samarbete. Liksom miljön är ju islamiseringen ett globalt problem som inget land kommer undan genom att isolera sig.

  SD skulle nog vinna på att vara försiktiga i EU kritiken och mer fokusera tex på de absurditeter som finns i förslaget till ny grundlag som egentligen styr mot att vi etniska svenskar klassas som andra klassens medborgare i vårt eget hemland. att det var så illa som framkommer i Åkessons debattartikel visste jag inte. Fruktansvärda formulering och jag känner mig både kränkt och mår illa när jag tänker på att de flesta riksdagspolitiker vill oss etniska svenskar så illa.

  Jag tycker också SD bör försvara de kristna Irakiernas rättigheter. Visst de har en annan kultur men viktigt i kråksången är att inga Assyrier/Syrianer etc någonsin har krävt särlagstiftning här. Detta kräver ju muslimerna och det är verkligen illa att de är på väg att lyckas. Kristna i mellanöstern är de som historiskt lidit mest av muslimernas fanatism och ovilja till kompromisser. Ur den aspekten tror jag de kan vara en resurs för att få alla naiva svenskar att etablering av islam i ett land är kvalificerat vansinne och inte kan leda till annat än inbördeskrig eller att landets kulturella arv slaktas-dvs att islamsk lag med alla dess problem blir ett faktum. Koranen som ju är tabu och som de flesta förståsigpåare ser som en sund bok stadgar ju tex både högre skatter för icke-muslimer, sämre juridiska rättigheter för icke-muslimer men även för kvinnor men även när tiden är mogen (dvs muslimerna är tillräckligt starka) konvertering eller avrättning. Detta är de flesta kristna i mellanöstern medvetna om men bland svenskarna är det enbart ett fåtal som har någon insikt i problematiken

  Gilla

 8. Pingback: Lagändring försvårar EU-utträde « IMAGINE

 9. Torbjörn skriver:

  Helena:

  Klockrent skrivet. Det är dags att bry sig. Eller att sluta bry sig. En del har tydligen inte förstått sambandet.

  Sansaer:

  Tvåsiffriga räntor har ingenting att Sverige stod utanför EU att göra. Låga räntor är ett sätt att expandera ekonomin. Expandera med luft. Skulderna ökar och ekonomin växer, eftersom spenderandet hålls uppe med lånade pengar. Tills det faller ihop. Vilket det är på väg att göra. Det var tvåsiffriga in och utlåningsräntor i alla länder förr. Jag kommer ihåg när man fick ca 10% ränta på sparkapitalet. Sparsamhet var en dygd – FÖRR i tiden.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Antonia: Om Sverige vore i Irlands sits skulle jag skriva till Anders Borg och föreslå att vi gör en Lincoln, en Kennedy eller en Hitler = Går ur systemet och trycker upp egna pengar.

  mar: Skrämmande att man måste läsa utländska tidningar eller sajter för att förstå vad som sker. Men så är läget. Jan Helin, Thomas Mattsson och resten av gänget är akterseglade så det skriker om det.

  Sansaer: Tack för bra kommentar. Varför skulle inte statsägda företag kunnat etablera sig i Europa om vi stått utanför? Koranen och människor som tror på vad som står där är inte att leka med. De är hjärntvättade. Det var vi också förr. Bibeln är lika hemsk när det gäller kvinnosynen t ex. Men vi är sekulariserade och har numera religionen i hemmen. Det måste muslimerna också börja med om dom vill etablera sig här.

  Om du inte vet hur det finansiella systemet fungerar tycker jag du ska läsa på. Stunna inte för mycket på euron. Sverige kan exportera bra produkter och kommer alltid att hitta köpare. Det funkar ju bra som det är. Någon emot?

  Torbjörn: Hur ska man förstå ett samband som pågått i 500 år och inte fått läsa något om det i skolböckerna? Till slut vaknar man och ser vad som sker. Och vad dom gör som sitter på pengarna och styr oss alla fast dom inte är demokratiska valda. Alltså kan vi inte rösta bort dom. Vi får fan ta och välta bort dom.

  Gilla

 11. M skriver:

  Frågan är nog inte om EU kommer gå under utan när.. och hur stor skada det kommer ha haft på Europas länder innan det kraschar! Ska vi alla lämnas över till IMF innan man äntlingen ger upp sitt hopplösa projekt? Låt hoppas inte.

  Tror det behövs demonstrationer mot EU/grundlagsändringen. Tror inte en namnlista på nätet kommer göra någon skillnad, tyvärr. Jag kastade ett öga på den och såg att det var väldigt många ogiltiga namn. Det blir inte seriöst på nätet och är alltför lätt att ignorera.

  Nej, ring(helst ring) eller maila riksdagsmän och fråga vad de tänker rösta, hälsa att om de röstar för ändringen kommer du inte rösta på vare sig dom eller deras parti mer.. Tror vi måste börja synas på riktigt, ”get in their face” i verkligheten. Inte bara klaga genom nätet.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  M: Du har alldeles rätt. Om var och en ringde till en vore det berömvärt. Men en lista på nätet är inte bortkastat. Det är många som skriver på. Det är många som vill men som inte törs. Vad lever vi i för land? Va´!

  Gilla

 13. M skriver:

  Tycker inte det är särskilt många som skriver på, och många underskrifter är ogiltiga, det räcker inte med förnamn.

  Delvis är det nog just för att många inte törs.. det tror jag du har helt rätt i. Och många törs nog inte för att namnen skyltas offentligt på nätet, och i sammanhang som rör SD.

  Varför skickade man inte ut folk IRL, opolitiskt, för att samla namn på stan? Då behöver folk inte skylta med sina namn för andra än dom som samlar in och som listan skickas till.
  Vidare möter man många som inte hittat listan på nätet, eller inte tar sådana på allvar. Man kommer till folket, inte tvärtom. Som det bör vara, annars blir nog lätt en grej för de redan frälsta.

  Nätet är jättebra till att kommunicera med, men jag tycker det samtidigt har försvagat folk något oerhört. Man går inte längre ut och protesterar på gatan, man går inte ut och talar med folk där dom är, man sitter på nätet och hoppas istället att folket skall komma till en själv istället för tvärtom.. Det gick väldigt bra förr, varför skulle detta inte fungera längre?

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  M: Tycker det är bra att SD lyfter upp det hela på bordet. Tror inte Reinfeldt & Co är så glada. Det brinner i knutarna och vem ska ha tid och ork att stå på stan med listor. Jag jobbade för Nej till EU inför omröstningen 1994 och nu har man väl mer eller mindre givit upp. Vi får göra det lilla vi kan medan tider är.

  Gilla

 15. M skriver:

  Var lite positiv för helvete. 😛 Slaget är inte förlorat, såvida man nu inte ger upp.. Håller självklart med om att det är bra att SD lyfter frågan. Jag tror bara sättet är fel, eller ja, det är för mycket fokus på protester över internet.. Inget säger att man inte kan göra både och. Jag hade haft tid och ork att stå på stan med listor, men jag är inte medlem i SD och bara en person.

  Klart ett parti måste ha nog med folk för att kunna ha några man ute i diverse städer några timmar om dagen i en vecka eller så? Jaja, SD har valt strategi och jag hoppas såklart det går bra, jag vet bara hur det brukar gå med dessa internetprotester.. 😦

  Gilla

 16. gotiskaklubben skriver:

  @ mar tack för artikeln, den duger…

  Gilla

 17. gotiskaklubben skriver:

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  M: Ha, ha…. Garv! Nä, det här med listor på nätet är ingen höjdare i vanliga fall. Det vimlar av dom. Men nu är det i alla fall ett riksdagsparti som agerar. Härligt.

  Gotiska: Ska kolla på länken om ett tag. Måste mejla lite först.

  Gud så bra. Tack för Allan!

  Gilla

 19. Zigge skriver:

  Var är visionerna? är det Dobidoo på TV?

  Låter vi politikerna styra våra och andras liv?
  Nej politikerna ska göra som vi säger,förstå detta.

  Ingen är illegal men gärna idiot.

  Gilla

 20. Jaha skriver:

  Tyvärr så vimlar det av idioter.

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Jaha: Men va´fan har du samma piga som mig? Är inte det lite oförskämt?

  Gilla

 22. Philippe Öhlund skriver:

  Sköna krusbär du har paa bilden, Helena! 🙂

  Nej Helena, Bibeln är inte kvinnofientlig, för enligt den är män och kvinnor jämlika.

  Att Paulus ibland var trött paa syjuntan ändrar inte paa det.

  Men jag maaste tillstaa att jag förfäras över din eu-skepticism, som är helt ologisk.

  Fast jag tror du bara tillfälligt är ur form idag. 🙂

  Om ett tag har du ändrat uppfattning.

  EU och Euron är jättebra projekt.

  Euron är en jättesuccée trots problemen med Grekland.

  Problemet med EU är det inte internationaliserar Europa tillräckligt fort, utan fortfaranda lyssnar man till byfaanar som exempelvis riksbankschefen, som tycker att Sverige vinner paa att staa utanför Euron.

  Sverige har helt i onödan förlorat hundratals miljarder paa att staa utanför euron och gör saa fortfarande.

  Vad Europa behöver är en regering, ett spraak och en valuta.

  Alla kompromisser och halvmesyrer är tyvärr alltför bedrövliga.

  Och vad skall vi med alla dessa smaa och eländiga nationalstater till?

  Vi har en EU-President – Herman van Rompuy – som aldrig hörs i debatten jämfört med USAs President och som inte ens naagon röstat paa.

  Europas utrikespolitik sköts enväldigt av Catherine Ashton som är direkt israelfientlig och som dessutom saknar förankring och en bred politisk bas i Europa.

  Väldigt mycket är tyvärr snett inom EU, men jag är övertygad om att antingen Frankrike eller Tyskland snart tappar taalamodet och gör Europa till den effektiva rättsstat det är ämnat att vara och vilket inkluderar Ryssland och medelhavsländerna.

  God fortsättning paa helgen!

  Gilla

 23. Linda skriver:

  Det är en skandal rent ut sagt, vi blir medvetet förda bakom ljuset.
  Demonstrationsfriheten, avlyssningsskydd, åsiktregistreringsskydd i fara med nya EU-fördraget?
  http://www.eukritik.se/index.php?vu=wblk&nuid=4294961184#demoratt

  Sedan har vi datalagringsirektivet och FRA, rena ÅSIKTSREGISTRERINGEN på det…
  för att inte tala om internetregleringar i alla möjliga former.

  I Amerikat är folket pissed på nackenscanningen det är ett ljus i mörkret!

  Gilla

 24. Linda skriver:

  Tillägger..denna brådska tyder på en viss desperation. Det fria ordet i dess rätta bemärkelse är ett stort hot för den rådande makten.
  (dvs den klarar inte ljuset.)

  Gilla

 25. eric hagman skriver:

  Lite info till Philippe:
  Bilderberggruppen, vars första medlemmar var huvudarkitekterna bakom EU.
  Bilderberg är en arm av en rörelse som syftar till att skapa ”en värld för storkapitalister att leva i”- vilka mycket väl kan se sig själva som spjutspetsen för etablisserandet av en världsregering.”

  Efter 20 år på Englands mest erkända finanstidning Financial Times fick Tether sparken då han envisades med att exponera Bilderberggruppen.

  Han skrev bla:

  ”Om inte Bilderberggruppen är någon form av konspiration. Då måste den vara ledd på sådant vis, för den ger en anmärkningsvärt och oerhört bra imitation av en sådan.”

  David Rockefellers öppningstal på Bilderbergmötet i juli 1991 i Baden-Baden läckte ut och det säger väl egentligen allt:

  ”Vi är tacksamma mot Washington Post, New York Times, tidskriften Time och andra framstående publikationer, vilkas direktörer har deltagit i våra möten och hållit tyst i nästan 40 år.

  Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen, om vi hade blivit utsatta för publicitetens skarpa ljus under dessa år. Men världen är nu mer förfinad och förberedd att marschera i riktning mot Världsregeringen.

  En intellektuell elits och världsbankirernas övernationella suveränitet är förvisso att föredra framför det nationella självbestämmande som tillämpats i gångna århundraden.”

  Där har ni det mina damer och herrar, elitens egna ord i svart på vitt.

  Tack vare ett fritt Internet kanske det fortfarande finns hopp om en motsatt
  utveckling. Kämpa på Helena för friheten!

  Gilla

 26. Linda skriver:

  http://www.guardian.co.uk/world/2010/nov/20/eric-cantona-bank-protest-campaign de jäser i Frankrike också, ”Eric Cantona uppmanar till bankprotest”

  Gilla

 27. Philippe Öhlund skriver:

  Hej Eric!

  Tack för infon.

  Jag kan verkligen haalla med om att det vore illa om världsbankirerna formellt tog över världsmakten.

  Ur ett bibliskt perspektiv avses med det tusenaariga riket snarare en form av demokratisk teokrati.

  Jag hoppas ocksaa att internet kan faa bli fritt, för även om mycket desinformation sprids över nätet saa är det kanske ändaa ett pris som är värt att betala för att faa behaalla yttrandefriheten.

  Linda, du har rätt i att det paagaar en bankprotest i Frankrike.

  I aatminstone min bank maaste man säga till minst 48 timmar i förväg om man vill ta ut mer än 1500 euro; det kan tänkas att tidsfristen kommer att förlängas ytterligare och beloppsgränsen sänkas.

  Bankernas svar är i alla fall att det blir allt svaarare att ta ut sina pengar.

  Allmänheten tjänar knappast paa denna protest.

  Det är ungefär lika dumt som att spärra av alla vägbanor för att hindra att folk tar sig till jobbet, för att faa företagen att kollapsa.

  Endast tre procent av alla pengar finns tryckta som kontanter, resten finns bara paa dataremsor.

  Vaart moderna samhälle är mycket saarbart och därför borde vi alla hjälpas aat genom ett väl fungerande samhällsmaskineri.

  Att i en internationaliserad värld gömma sig bakom utsuddade gränser är troligen lika ineffektivt som att gömma sig bakom datan.

  Gilla

 28. Monica skriver:

  Det har länge varit ute om grundlagsändring, men svenskarna är ett så passivt folk så det är svårt att få dem att göra något utan order från ”högre” ort. Det är skrämmande vart vi är på väg.
  Ja arkitekterna till EU idén är egentligen bara ett förstadium till New World Order. De har dock blivit lite försenade, tack vare att det finns människor som tar till olika alternativ till förändring.

  Bankerna skulle vi kunna sänka hur lätt som helst, tror jag, eller så har de mjölkat ut så mycket pengar att det helt enkelt inte finns så mycket pengar kvar i bankerna. Men som Fransmännen ska göra nu i början på dec är att ta ut sina pengar från sina konton. Bara det är gott nog. Men om alla skulle göra det, så skulle det inte finnas pengar att betala ut det. Skriver de ut skuldsedlar då, med ränta. Knappast.

  Dessvärre kommer inte EU bli rumsrent för att SD kom med i riksdagen, EU kommer aldrig bli rumsrent. Hur länge SD orkar hålla emot makteliten det är den stora frågan, inte för det spelar så stor roll, det finns andra aktörer långt ovanför regeringar. De bryr sig då rakt inte om ett liten missnöjesparti. MEN missnöjespartier har ett annat syfte, de kan få människor att vakna upp. Förhoppningsvis. Åtminstone kan det höja adrenalinet. Med det rusande i kroppen så kan vi agera bättre.

  Frågan är väl om Sverige är ett försöksland vad det gäller hjärn-tvätt, men om en svensk oavsett skepnad blir förbannad så blir han förbannad. Det tar dock lång tid. Så det alla bloggare gör är långt viktigare än vi ger dem credit för. Tack alla. Tack Helena för du lägger in humor bland dårskapen.

  Gilla

 29. Pingback: Hur röstar oppositionen den 24 november? « alliansupproret

 30. Helena Palena skriver:

  Philippe: Man behöver inte ha flaggor man kan ha krusbär. Carl Jonas Love har rätt: Endast Sverige svenska krusbär har. Och dessa kommer från min buske – satt 1994. Så goda. Kan tala om att min tupp och mina hönor gillar krusbär. Mogna. Så kul att se.

  Återkom när du har läst Bankerna och skuldnätet av Ellen Hodgson Brown. För övrigt är det alldels otroligt upp och ner – oförskämt och livsfarligt – att privata karteller får trycka pengar och ta ränta och suga ut oss alla. Så kan vi inte ha det. Federal Reserve är en privat liten tillställning. Folk vet inte om det men så är det. Stackars människor. Fram för allt: Stackars engelsmän som for till den fria världen för att slippa tvånget i England. De hamnade ur askan i elden.

  Klart hela världen ska vara med i samma klubb – men under förutsättning av den privata bankklubben inte tillåts bestämma över pengarna. Trycker och trycker och tar ränta på luft.

  Nej, Ashton är inte emot Israel. Vore hon det skulle hon inte fått posten.

  Linda: Ju mer folk får reda på vad som sker desto större deperation från dårarna som tror att dom ska kunna styra över oss alla. Har träffat många unga i sommar – under 30 år – och jävla vad medvetna dom är. Vad månde hända? Det bådar gott. Trollen spricker i ljuset. Ha, ha, ha…

  Eric Hagman: Tack för bra assistans. Brukar tänka på vad våra svenska politiker får höra på dess möten och hur dom uppfattar informationen. De måste ju vara förljugna och bara tänka på sina egna nackar. När dom får sin info på dessa hemliga möten. Hur kan dom se sig själva i spegeln? Jag undrar storligen över detta. Är det ingen som törs ställa sig upp och säga sanningen?

  Monica: Det dom tänker sig göra med oss alla är så otroligt så det är svårt att fatta. Vad ska dom göra om dom får igenom sina planer??? Hur kul kan det vara när dom styr allt och alla men alla har dött?

  Nu det senaste som sipprar fram: Vi ska inte få ha kvar våra små köksväxter för att vi inte ska ha möjlighet att odla och överleva. Vi ska odla GMO och bli sjuka. Naturvidriga typer i den där hemliga klubben minsanna. Usch!

  Sverige är ett försöksland. Och det är Kanada har jag just lärt mig. Det stämmer om man tittar på hur utvecklingen har varit i Sverige. Det är ett socialistiskt experiment och som du skriver är vi verkligen ett folk som man kan göra som man vill med. Vaccinera dig? och då sträcker folk fram alla armar dom har för att få sina onödiga och kanske i långa loppet dödliga injektioner. Så sogligt!

  Gilla

 31. f.d. Sverige skriver:

  Nu i grundlagen:

  ”Sverige en del av EU. ”
  Fr o m 24 nov 2010 finns inte Sverige. F.d. Sverige är nu EU.
  F.d. Sverige är bäst i EU-klassen, vi förnekar nu Sverige som nation.

  ”Sverige är mångkulturellt.”
  Inavel med mera är väl inget man ska stödja i grundlagen?
  Vet de vad de skrev? Troligen inte, det lät bara politiskt korrekt.
  F.d. Sverige är åter bäst i EU-klassen, vi förnekar nu Sverige som kultur.

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  f d Sverige: Man kan undra hur frankrikes eller italiens skrivning ser ut. Är deras kulturer också förnekade i och med Lissabonfördraget?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.