Rikspolisstyrelsen kollar bloggare! Mäster Palms dotter eller snickaren Österberg?

Rikspolisstyrelsen jagar mördare. Men dom kollar också bloggare. Tittar in hos mig ibland. Vad letar dom efter? Kan det vara för att jag skriver om Assange (som nu ska häktas) och skrev på en namninsamling mot ändringen av grundlagen i riksdagen den 24 november? – se inlägg nedan.

*******
Veronica Palm, 37 år, och Mikael Damberg, 39 år, medias nya radarpar. Är hon Mäster Palms dotter? Kanske i andan. Men hon förnekar att hon står till vänster. Men jag har hört henne tala och hon hör till vänstern. Och han anses höger. Båda har varit inne i en bitter strid om SSU-makten. Kan såna ränder gå ur. Kanske om någon får tillräcklig makt att dela med sig av. Tänker på Fredrik Reinfeldt och Ulf Christerssons bittra strid.

Kan sossarna göra som MP och ha två ledare? Skulle tro det. I naturen är det en äldste som styr. Men inte i vår värld. Där ska man vara ung och vacker. Så ung som möjligt. Inte konstigt att tillvaron blir snudd på schizofren. Sahlin försöker övetala Bodström. Hon kunde inte förnya. Kan Veronica Palm det med tanke på att det är S-distrikten som avgör? Skulle inte tro det. Tror mer på att ta en äldre man som enar det hela i detta läge med tanke på att S inte har någon ny politik att locka väljarna med. Tror mer på Sven-Erik Österberg. En trygg men grå eminens som när det kommer till kritan förmodligen är en riktig höjdare. Men det kanske är dags för en ideolog – någon som kan tänka. Anna Ardin lanserar Lena Sommestad på Rebella-bloggen.

svD SvD DN AB DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Rikspolisstyrelsen kollar bloggare! Mäster Palms dotter eller snickaren Österberg?

 1. Jaså dom glor på dig? Kollar aldrig sådant där, men ibland står vår router och går på som tusan, fast ingen använder någon dator och då kan jag undra…

  Vad det gäller sosseledare, så är det inte så särdeles intressant tycker jag. Dom kommer nog rasa i opinionen ned till tjugo procent nästa gång. Och valet är långt borta.

  Hinner dom ens samla ihop sig till dess?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Dom kollar dig med har jag sett. Dom blir nog ett litet parti tills slut. Väljarna räcker helt enkelt inte till. Och mycket kan hända under fyra år.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Gammal konserverade politiker kommer ofta med gamla idéer. Så en föryngring är inget fel på. Man måste våga tänka på nya banor och släppa lite av det gamla spåret.
  Men det är inget fel heller på om den som väljs har karisma och utstrålning för att kunna egga massorna och få de att tro på budskapet.

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Glömde fråga, hur vet du att de var inne på din blogg och snokats?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Antonia: Jag tror man drar för stora växlar på ungdomen. En äldre kan också bidra och föra framåt. Vi får se.

  Om du lägger in Mediacreeper kan du också se om dom kollar. Titta längst ner i min högerspalt. Försvarsmakten och Åklagarmyndigheten har också besökt mig idag.

  Gilla

 6. Det finns bara en som kan rädda sossarna från utplåning: GÖRAN PERSSON! Men han vägrar säkert och fullt förståeligt.

  Sossarna som gaggar i radio och tv och tidningar och tidskriftsblaskor, om vad som är viktigast att ha som utgångspunkt för kommande politik:

  ”EKONOMISK TILLVÄXT!!!”

  ”Ständig ekonomisk tillväxt är nödvändig för bekostande av skadorna av ständig ekonomisk tillväxt”, säger Georg Henrik von Wright i boken Myten om framsteget.

  Sossarnas höjdpunkt vid ca 50 procent av rösterna nåddes när de som utgångspunkt hade tillfredsställande av DEN TIDENS önskan inom mänskorna, önskan om högre löner, längre semester, bättre pension, bättre bostad osv, kort sagt höjd levnadsstandard. Det var då det!

  Den politiker som i dag babblar om ekonomisk tillväxt som främsta politiska mål, är inom 5-10 år stendöd” som politiker – Då är inte bara oljan otillräcklig för världsekonomisk tillväxt, då är även kol lika otillräcklig för samma syfte, så även fosfor för jordbruket – och 90 procent av världens jordmetaller äger Kina -Allt enligt Vetenskap, forskare inom relevanta professioner, då också Högprestigeekonomer tex.

  Leker Sossarna på Högerns planhalva, enligt deras regler, ja, då går de mot ofrånkomlig utplåning! Och tusan vet om de inte har förtjänat förintelse!!!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Forslin: Är det så illa att bara Persson återstår. Då är vi illa ute. Sossarna var bra när vi byggde upp Folkhemmet. Men nu bor vi i den globala byn och lyder under ett större paraply. von Wright har rätt. Vi håller för att förgifta och utarma vårt hem – jorden. Vi måste ställa om. Även ränteslaveriet men vill dom som tjänar multum på kalaset det? Skulle inte tro det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.