Genusmaffian vs Julian Assange! Va´fan har karln egentligen gjort?

Äntligen kläcker Marianne Ny ägget som hon ruvat länge på. Märkligt! Två tjejer lägger sig frivilligt med karln och nu är han efterlyst. Va´fan har han gjort i sänghalmen? Om det inte är ett set-up så undrar man om inte Assange är sexuellt abnorm på något vis. Eller, om feministanspråken blivit så stora på hur en karl ska bete sig att det räcker med ett litet kondom-handgemäng för att det numera ska klassas som våldtäkt. Nu får vi kanske veta. Om det blir rättegång och dom alltså. Skulle tro att makten haft flera tillfällen att förhöra Assange men kanske väntat tills han stuckit utomlands för att få en chans att förnedra honom. Så man nu riktigt fick slå på stora trumman och skämma ut honom inför hela världen. Det verkar så.

Assanges advokat Björn Hurtig säget att det är förödande för Assange och hans verksamhet. Han är en man som jobbar globalt och som har blivit falskt anklagad för bland annat våldtäkt. Det här åsamkar honom och hans namn stor skada. Det är kanske det som är meningen. Vad i herrans namn har AA och SW ställt till med? Vi får verkligen hoppas att dom har på fötterna. Och inte i själva verket är några små skenheliga CIA-agenter som släpar en hjälte i smutsen medan hela världen tittat på.

Här lite info som Björn Hurtig borde känna till. Visst är en av tjejerna i målet lik Greta Garbo.

SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till Genusmaffian vs Julian Assange! Va´fan har karln egentligen gjort?

 1. Oj då! Där ser man vad som händer bara man är borta från datorn ett tag. Så nu är det dags! Ska bli spännande att få höra vad som egentligen hände.

  Inte för att jag ser honom som nån hjälte direkt, men det verkar utifrån det vi tidigare vet, som om det här är nonsens, men naturligtvis så kommer det att skada Wikileaks. Det luktar konspiration lång väg, från feministernas sida förstås.

  Intressant! Ned med manligheten! Eller vad ska stridsropet bli inför rättegången?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Det är väl meningen att det ska skadas. Skamfilas. Om Assange är ärlig tycker jag han är modig som törs gå emot MIK = Militärindustriella komplexet som styr oss. Som har makten. En intresssant fråga är: Varför bjöd Ardin in Assange?

  Gilla

 3. Urban F skriver:

  Feminist-upplägg?
  Genus-maffian?

  Vad är sant?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Urban F: Vem vet det? Jag vill veta. Är verkligen nyfiken på upplösningen – eller utlösningen kanske man skulle kunna dra till med. Spelets klimax.

  Gilla

 5. Torbjörn skriver:

  1. Om Assange vore våldtäktsman, så skulle det finnas tidigare anklagelser, utredningar mm mot honom under hela hans vuxna liv.

  2. Våldtäktsanklagelserna har alltså ”dykt upp” lagom till Wikileaksavslöjandena.

  3. EN påstådd våldtäkt hade inte räckt, alltså behövs minst två. Men tre-fyra på kort tid hade varit för ”mycket” för NÅGON att tro på. Två är i det här fallet lagom och nödvändigt för att bli fälld, i landet lagom.

  4. Våldtäkt är problematiskt ur bevissynpunkt. Ofta är rätten hänviad att tro på kvinnan. Våldtäkt och sexbrottmål är mig veterligen de enda brott där någon kan dömas utan bevis i Sverige. Utan några som helst bevis. En trovärdig ”historia” räcker.

  Gilla

 6. greger skriver:

  Ja hoppas verkligen de reder ut kondomfrågan. För en gammal hypotes är ju att Assange som var luspank fick gammal partireklam-rekvisita av Dick-greger, blir alltid nåt tok när den är med på ett hörn.

  Nej skämt o sido, snyggt av Marianne Ny att skämma ut Sverige igen. Men vad gör man inte för lite smutskastning? Vad är det som driver henne?

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Om det är inte sant så är det väldigt genant för Sverige.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Assange har varit i många länder och träffat massor med kvinnor. Undrar om dom blir inkallade som vittnen. Det är något skumt i hela affären. Lagen säger en sak om våldtäkt. Men en kvinna kan alltid känna sig våldtagen fast hon inte sagt nej. Hon bara känner sig som så. Vi får se vad det landar.

  Claes Borgström är en ny bricka i det juridiska spelet. Det var ju han som sa: Ja, men hon är inte jurist. Det är alltså nytt vad som är våldtäkt idag.

  Kommentar från Flashback:

  ”Det är väl ingen som påstått att han kört över henne. Däremot har väl CB förklarat för henne vilka spetsfundigheter som finns att tillgå i den nya våldtäktslagstiftningen, som han dessutom var med och skrev själv för några år sedan. Och eftersom hon förmodligen kände sig sviken av JAs ”otrohet” så tänkte hon kanske ”varför inte sätta dit honom”? Hennes besatthet av hämnd är ju väl dokumenterad. ”

  greger: Vad jag hört är Ny feminist och medveten om genus. Det kan vara det som styr henne.

  Antonia: Verkligen. Riktig skämmigt.

  Gilla

 9. Bingoanna skriver:

  Åklagarnas hantering av ärendet är under all kritik, tror dock inte på konspirationsteorier annat än att åklagarna och Claes Borgström jagar uppmärksamhet.

  Gilla

 10. Livsglimtar skriver:

  Starka ekonomiska intressen styr det mesta och vilket land vill kväsa honom? Vilket land springer det stora landets ärenden? Är inte så svårt att räkna ut …

  Ps. Älskar dina krusbär, kanonbild på något som är så supersvenskt, koka krusbärskräm och äta med gräddmjölk smaskens.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Bingoanna: Nä, jag tror som du. Björn Hurtig tror på den mänsklig faktorn = svartsjuka. Hade inte den andra tjejen SW dykt så hade AA varit nöjd nu. Hon ville nog ha Assange för sig själv bara.

  Maggis: Man behöver inte ha flaggor för att säga att man älskar Sverige. Det går bra med ett gäng krusbär. Halleluja! Carl Jonas Love kunde: Endast Sverige svenska krusbär har. Så sant.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Lägger in kommentaren här. Från sidan LLLLLL som jag tagit bort.
  Kristina Ohlson
  24 augusti 2010 kl 10:51 (Redigera)
  Det är beklämmande att se hur Piratpartiet och Socialdemokraterna har sprungit efter Assange för att sola sig i glansen kring WikiLeaks. Allt för att vinna röster bland ungdomarna på Södermalm. Konstigt att inte Bodström figurerat i affären. Eller var han med på kräftskivan eftersom han vägrade drogtestet!! Beundrandsvärt att läsa hur skickligt svartsjuka Anna Ardin manipulerat åklagaren och läckt/lurat kvällspressen. Skrämmande att få insikt i hur politikereliten i Stockholm lever och agerar.

  Gilla

 13. Linda skriver:

  la in den på twitter, konstigt det syns inte däruppe dock.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”Torbjörn
  18 november 2010 kl 13:56

  1. Om Assange vore våldtäktsman, så skulle det finnas tidigare anklagelser, utredningar mm mot honom under hela hans vuxna liv.

  2. Våldtäktsanklagelserna har alltså ”dykt upp” lagom till Wikileaksavslöjandena.

  3. EN påstådd våldtäkt hade inte räckt, alltså behövs minst två. Men tre-fyra på kort tid hade varit för ”mycket” för NÅGON att tro på. Två är i det här fallet lagom och nödvändigt för att bli fälld, i landet lagom.

  4. Våldtäkt är problematiskt ur bevissynpunkt. Ofta är rätten hänviad att tro på kvinnan. Våldtäkt och sexbrottmål är mig veterligen de enda brott där någon kan dömas utan bevis i Sverige. Utan några som helst bevis. En trovärdig ”historia” räcker.”

  Lögnerna finns i den i o f s helt fantastiska hjärndatorn – halvsanningarna finns i bröstområdet – och de sanna sanningarna finns i magområdet.

  Min ”magkänsla” säger mig att ”luringarna” är ute efter att ”skita ner” Julian Assange som en trovärdig person.

  I o f s så kan jag ha åt hållet fel i det – men det tror jag ej alls själv på (video ca 8 min) – så det så. 8)

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Josef: Du är länkkungen nummer ett! Du vet väl att Konung betyder en Konas unge!

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  Rätt logiskt – enär det ju är kvinnor som föder barn – än så länge i vart fall. 🙄

  Gilla

 17. Kim skriver:

  Wag the dog?

  Jag har naturligtvis ingen aning om vad som är sant eller inte, men visst är konspirationsteorin en tänkbar möjlighet. I synnerhet om Assange aldrig tidigare anmälts för sexuella övergrepp.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Kim: Clinton och Monica! Nä, man vet inte vad man ska tro.

  Gilla

 19. Bo Lundberg skriver:

  Såväl den radikala (genus)vänsterns fiende – USA – som fiendens fiende – Borgström et consortes – är ute efter Assanges huvud. Men utifrån helt olika motiv. Det talar emot en gemensam konspiration.

  Det enda vi vet är att han allvarligt skadat den intetrnationella diplomatiska dialogen. Det är faktiskt allvarligt. I New York Times – som ju var en av de tidningar som ursprungligen tog del av och publicerade delar av stoffet – går kolumnisten David Brooks så långt att Assange därmed gjorde en attack mot det civilisatoriska nätverk vi alla är beroende av. Även Roger Cohen i samma tidning avskyr den typ av kompulsivt antiauktoritär neurotiker som Assange är. Nämligen såsom liberaler och som försvarare av det liberala västerländska samhället. Jag håller med dem

  http://www.nytimes.com/2010/11/30/opinion/30brooks.html?_r=1&partner=rssnyt&emc=rss

  Gilla

 20. lily Nguyen skriver:

  En sådan känd person kan inte bara vådtaga någon och låter denna veta vem han är. Om Han är sån duktig på att spionera på folk så ska han kunna ta reda på hemliga samtal ang. denna våldtäkt anklagelsen. Jag tror att han ska kunna bevisa sin oskyldighet.

  Gilla

 21. Hej skriver:

  Äntligen lite klarhet i denna soppa.

  Hon tog bort namnen på Anna Ardin och Sofie Wilén efter påtryckningar.
  Dessa 2 sossefeminister borde åtalas för falsk anklagelse.
  Advokaten Borgström åsidosätter rättssäkerheten och slösar våra skattepengar på dessa 2 brudars lilla hämd.

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Hej! Jasså tog marxisterna bort namnen. Vem tryckte på kan man undra? Säpo eller vad?

  Gilla

 23. MittNamn skriver:

  ”Ann Helena: Det är väl meningen att det ska skadas. Skamfilas. Om Assange är ärlig tycker jag han är modig som törs gå emot MIK = Militärindustriella komplexet som styr oss. Som har makten. En intresssant fråga är: Varför bjöd Ardin in Assange?”

  Anna Ardin bjöd in Assange eftersom det är det uppdrag hon fått från CIA. Anna Ardin är den mest offerbara agenten in det socialdemokratiska partiet som CIA har. Hon är ett ”offer” eftersom hela affären är så enkel att se igenom.

  Man offrar inte gärna den enda agenten man har men man kan offra den som minst värd om man har flera. Mao så finns det fler agenter inom (S) och de har lika bra eller bättre insyn än AA har.

  Gilla

 24. jöran mineur skriver:

  VÅLDTÄKTEN
  Sofia vill att Assange ska sätta på kondom som skydd mot HIV, när de går till sängs på kvällen. Han tillmötesgår henne, men då de vaknar på morgonen initierar han ett samlag utan kondom. Då Assange är nytestad och fri från HIV, finner han inte att det skulle vara något brott att göra så. Hon säger dessutom ”You better don´t have HIV”. Han säger ”Of course not” och så låter Sofia honom fortsätta. Detta är dock, enligt polisen, våldtäkt.

  Assange säger under samlagets gång sagt att han vill lämna sin sperma i Sofia, vilket hon inte kommenterar. Efteråt talar hon och Assange i lättsam ton om risken för graviditet (inte om HIV). I butiken är hon glad och uppspelt över att ha kunnat locka med sig Assange hem, när hon samma morgon möter sin bror. Hon frågar, om brodern vill träffa Assange.

  Under förhöret ska Sofia ha sagt att hon sov när Assange kom till henne. Så har vittnet Hanna också hört Sofia säga. Men till vittnet Sonja säger hon att hon inte sov. Det stämmer dessutom med vad Sofia själv skrivit i sin nätkommunikation (raderat efter polisanmälan). Hanna säger också att Sofia ”blivit så chockad och paralyserad och inte riktigt kunde förstå vad som hände. Hon hade försökt prata med honom”. Anna säger emellertid, att ” Sofia protesterade tydligt och högt att, nej fortsätt inte”.

  Assange ska iväg till ett möte kl 12. Kl 9 väcker han Sofia, säger hon. Sedan har Assange och hon samlag, Sofia bjuder Assange på något och så går hon och handlar, varefter de äter frukost och Assange ger sig iväg från Enköping, där Sofia bor, något försenad (11.30?). Sofia säger dock åt Sonja att hon tvingats ringa till jobbet och sjukskriva sig, eftersom Assange inte ville gå. Hon hade därför varit tvingats stanna hemma hela dagen för att inte lämna honom själv i lägenheten. Men Sofia ägnade eftermiddagen egentligen åt att tvätta.

  Småningom blir Sofia orolig för att ha smittats av HIV, söker Assange för att få prata med honom och får då kontakt med Anna. Till DB, säger dock Anna, att varken hon eller Sofia vill prata med Assange, fast de kommer att anmäla honom, om han inte testar sig. Enligt journalisten JW hade Anna ”någon slags systerskapskänsla” till Sofia.

  DB kontaktar på eget initiativ Assange som ringer Sofia. Sofia välkomnar samtalet. Hon och Assange har ett vänskapligt samtal. Assange uppger att han är villig att låta testa sig. Efter samtalet säger Assange att allt nu klarats upp. Ändå tar Anna bara timmar härefter med sig Sofia till polisen och sin polisväninna där, vilken annars tjänstgör i Västerås, för att som Anna säger, be om råd utan att därför anmäla Assange – DB förstår inte hur detta ska kunna gå till.

  Hos polisen berättar Anna en historia om att Assange sexuellt ofredat henne. DB förstår det inte som att Anna skulle ha något eget ”case”. Avsikten är enbart att ”stärka Sofias”, som hon säger. Genom Anna blir Assange genast anhållen.

  Sofia bryter ihop, när hon får veta att Assange anhållits för hennes skull och tycker sig nu, enligt arbetskamraten Marie, ha blivit ”överkörd av polis och andra runt omkring sig”. Hon säger att Assange blir arg på henne, varefter förhöret måste avslutas. Sofia förhörs inte mer.

  Av någon anledning presenterar Sofia senare en trasig kondom samtidigt med Anna. I Sofias ”case” har inte förekommit någon kondom! Båda de kondomer som presenteras är sönderrivna, fast Sofias kondom är avriven på mitten, medan Annas har en svåriakttagbar glipa ytterst på spetsen.
  Om Annas kondom verkligen är använd vet ingen, där har inte hittas spår av sperma eller annat DNA. Om det funnits en vits med att riva av en halv kondom, så undrar man med journalisten DB, varför någon skulle vilja ha sönder en kondom i Annas fall – dessutom bara en glipa längst ut på spetsen – oavsiktligt, enligt vad en väninna hör Anna säga.

  Gilla

 25. jöran mineur skriver:

  OBS!
  Sofia uppger under polisförhöret att hon sade till Assange ”You better don´t have HIV”, varvid han svarade ”Of course not”, och så lät Sofia honom fortsätta. Anna påstår mot Sofias egna ord, att ”Sofia protesterade tydligt och högt att, nej fortsätt inte”.

  Gilla

 26. jöran mineur skriver:

  DEN SOM ANKLAGAS FÖR VÅLDTÄKT ANHÅLLS RUTINMÄSSIGT
  Det är normalt att ange ‘sannolika skäl’ i samband även med svagt grundade anklagelser om våldtäkter”, sade jouråklagaren i samband med anhållandet av Assange. Misstänkta våldtäktsmän anhålls därför även vid låg grad av misstanke. Vid den lägre graden av misstanke skulle det annars normalt fordras att det är ”av synnerlig vikt” om den misstänkte ska tas i förvar.

  Hur starka var då argumenten för att det skulle finnas ”sannolika skäl” att anta att våldtäkt begåtts? Ja, se ovan. Sofia uppger under polisförhöret att hon sade till Assange ”You better don´t have HIV”, varvid han svarade ”Of course not”, och så lät Sofia honom fortsätta. Assange anhålls inte på Sofias egna ord, enligt vad Anna berättar för journalisten DB. Han anhålls på Annas vittnesmål. På tvärs med Sofias egna ord påstår Anna, att ”Sofia protesterade tydligt och högt att, nej fortsätt inte”.

  Polisänmälan mot Assange registerades kl. 16:11 och åklagarbeslutet fattades redan kl. 17:00. Med andra ord fattade åklagaren belut om att Assange skulle anhållas i sin frånvaro 1tim och 40min innan förhöret med Sofia avslutades.

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  jöran: Bra synpunkter. Mycket som är konstigt i denna soppa. Dock tänker jag på Assange nu som ett dåligt ligg. En egotriippande spermadrippare. Känner mig negativt inställd till honom. gillar inte narcissister.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.