Starring tonight: Peter Mangs!

Skräddaren Naser i Malmö säger att han känner igen Peter Mangs som varande killen som sköt mot fönstret och skallade honom i en kväll i oktober. Detta efter att ha sett bilder på Mangs i pressen.
Polisen väntar nu på svar från analyser på säkrade bevis. Det är nog bäst det för en sånt igenkännande är värdelöst. Peter Mangs är en duktig basist och snickare. Fick denna kommentar av Eric Hagman och lyssnade på sångerna. Killen är ju duktig.

Från Youtube där den misstänkte PM har lagt upp egna bilder från en resa i Florida 2009 se länk:
http://www.youtube.com/user/korsorvagen#p/f/10/Jr0zA0bz_dg
http://www.youtube.com/user/korsorvagen#p/f/7/PqgYqCu9V6w
http://www.youtube.com/user/korsorvagen#p/f/6/_Ewd4NYv95A
De två sista verkar vara egen produktion. Bäst att se upp med medias uppgifter, i mina ögon är PM oskyldig tllls hovrättens dom har fallit. Vi minns hur det gick med Christer Pettersson.


Peter Mangs är en duktig
basist. Han har spelat i band. Kan en sån här konstnärligt begåvad människa verkligen få för sig att börja gå ut och skjuta på folk? Att det mer eller mindre blev som en hobby i ensamheten. Som att gå ut med hunden. Om han nu var så ensam. Om man lyssnar på sångerna så längtade han efter att möta den rätta. Som vi alla gör.

Politiskt inkorrekt Fria Nyheter Fria Tider

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Starring tonight: Peter Mangs!

 1. Whatma skriver:

  Hantverkaren du länkar till är en gift småbarnspappa som bor i CT USA. Det är inte Malmöbon Mangs.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Oj, då – det måste jag genast åtgärda. Synd på den vackra kistan. Passade så bra till blomman och gardinerna.

  Gilla

 3. Torbjörn skriver:

  Jag tror att media är lite missnöjda över att polisen inte hittade en ”högerextremist” utan en hantverkare och musiker. Dessutom med en sjukdom som skulle kunna orsaka beteendestörning. Jag menar, det är ju ändå invandrare som blivit skjutna, och då hade det varit mycket smaskigare om polisen hittat hyllmeter med Mein Kampf i olika utgåvor. Och hur ska Jerzy Sarnecki förklara det här?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Du har rätt. Tänk om dom inte hittar några bevis men ändå bestämmer sig för att det är han. Med tanke på vad som hände i Göteborg kan man ju undra hur det kan få gå till. En invandrare som säger sig ha explosiv huvudvärk i telefon till en kompis och hela stan blir varnad för bomber.

  Gilla

 5. Det är nog det där med den rätta, som mankerade Mangs. Vi behöver alla någon att älska på riktigt och hur var det nu med mamma? Någon får väl skriva en bok om honom. Men barn som växer upp utan pappor ligger illa till.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Det vet bara han om han är skyldig. Men skjutningarna har ju upphört.
  Så antingen var det han, trots begåvning, eller en annan smart as som nu ligger lågt, för att lägga skulden på den som är tagen.

  Och att polisen piper för att hans bild är ute? Jaaaa… de får väl jobba hårdare helt enkelt.

  Gryningspyromanens bild är också ute, och innan det var ute så var det inte ute, ändå kunde de inte binda honom tillräckligt till dådet så att de kunde fängsla honom. Så är han fri istället.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Både mamma och pappa är viktiga förebilder. Men har man inte båda vill det till att den man har sköter sig och tar hand om en. Men det kan också vara så att man kan ha haft både en mamma och en pappa under uppväxten och man ändå inte mår så bra. Tror på att mannen ska ta hand om flocken. Förresten att det är meningen att man och kvinna ska samarbeta.

  Antonia: Tänk om det är så att den skyldige vill kasta skuld på PM. Men jag tror att det är flera skyttar som varit igång.

  Gilla

 8. bara en tanke skriver:

  Självklart blir han dömd för mer än ett mord. Han är ju inte med i ett kriminellt gäng, så domarna behöver ju inte avstå på grund av hot. Tvärt om skulle nog domarna leva farligt i Malmö om han inte blev dömd.

  Så funkar det.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  bara: Ja, men han måste väl först och främst förklaras skyldig.

  Gilla

 10. Joakim Andersson skriver:

  Men för fan människa. Härom dagen hängde du ut honom ivrigt påhejad och nu undrar du om han kunde ha gjort vad han påstås ha gjort?

  Med förlov sagt, du finns i min RSS och du är en stor humorist, för för höge farao.

  Get a fucking grip.

  Gilla

 11. Pingback: Peter Mangs videos « Gotiska Klubben

 12. gotiskaklubben skriver:

  hittade två till – märkligt – tiita på dessa:

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/11/11/peter-mangs-videos/

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Joakim: Jaha! Var hängde jag ut honom?

  Gilla

 14. Maja Dacke skriver:

  Helena, jag är också mycket tveksam …

  Någon skriver: Skjutningarna har upphört … Och jag undrar: Hur vet man det? För att PK-media inte skrivit om det? F ö är Malmö inte helt stillsamt och fredligt – här rånas och slåss, eldas och levs jävel precis som förut. Det brassades ju på häromveckan …

  De brott som PM anklagas för ligger längre bort i tiden och polisen gräver och gräver. Eftersom jag inte är i närkontakt med polisen vet jag naturligtvis inte vad de hittat – och jag tror inte heller på en Taxi Driver i stan.

  En sak vet jag att de flesta döds- och skadskjutningarna och skadegörelsen i stan har kommit från invandrade kulor och tillhyggen. Att fler inte blivit fast och hamnat i häkte får man kanske skylla på livsglada vittnen som håller tyst.

  Hittills har jag personligen klarat mig med fem minuters försprång … och beskjutningen av mitt fönster med luftgevär kom från granngården – den höll jag tyst om eftersom skytten vet vem jag är, men jag vet inte vem skytten är.

  Så ligger det till i Malmö …

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  gotiska: Lägger in min kommentar från förra inlägget igen angående sångerna:

  eric: Han är nog oskyldig. Men ett passande objekt. Vilka bra låtar. Äntligen fick jag höra hur han skriver och låter. Bra. Mycket bra. Shampo Vox och California. Killen borde haft lite sponsring för länge sen. Ett stjärnämne.

  ”You´ll be the shampo of my life” ”
  ”You´ll be the spare part of my heart!

  Maja Dacke: Bor du mitt i smeten. Oj! Om det skjuts i stan och media inte skriver är det synd om Mangs. Vi har vår man och tänker nagla dit honom till varje pris. Det är säkert jättemånga vapen av märket Glock i stan. Det ska bli intressant att se om skallningen av Naser kan knytas till Mangs. Under tiden får du försöka sova gott ändå. Vad ska man göra? Skaffa skottsäkra fönster?

  Gilla

 16. gotiskaklubben skriver:

  Lägg ut och översätt hela denna text från 15 augusti 2010:

  Gilla

 17. en repa skriver:

  Allt hänger på en repa.

  Hur säkert är DNA?
  Hur säkert är ett fingeravtryck?
  Hur säkert är en repa på en knycklig kula?

  Om alla i sverige skulle DNA-matchas med ett DNA-spår
  så skulle troligen ca 1000 träffar fås.

  Om alla i sverige skulle fingeravtryck-matchas med ett fingeravtryck så skulle troligen ca 50000 träffar fås.

  Om alla vapen i sverige skulle matchas med en tillplattad kula så skulle troligen 50% ge träff. Görs det ett blindtest med andra vapen vid undersökningen? Skulle inte tro det.

  Men självklart blir ha dömd vare sig han är skyldig eller ej.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  gotiska: La han ut sången i år? Kan man kolla sånt.

  en repa: Säkert som amen i kyrkan. Är han oskyldig kommer han att neka till det hela. Vad gör dom då? Härmar Bush och kör lite waterboarding?

  Gilla

 19. gotiskaklubben skriver:

  10 augusti 2010 står det i texten på ovan video.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  gotiska: Men det är ju bara för ett litet tag sedan. Vet polisen om det kan man undra. Hur troligt är det att man håller på med sån musik och går ut och skjuter folk med en Glock mellan varven? Hur troligt är det? Vad säger du Börje Sjöholm?

  Gilla

 21. Maja Dacke skriver:

  Om det var tillåtet och om någon kunde … skulle någon lämna in en gitarr till PM att fördriva tiden med mellan förhören etc. Då hade det kanske blivit en ny låt … Jailhouse Blues … Seriöst alltså.

  Polisen är desperat nu … har storsläggan över sig … måste nagla någon … alltmedan malmöborna i gemen hukar i sina hem som förut. Och alltmedan gammelinvandrare här skriker och gormar om korruption och politiskt vansinne (sedan ca 20 år, f ö) och förbereder tillbakaflytt till sitt andra EU-land …

  Ska jag följa med?

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Maja Dacke: Eller Desperation bluuuuues! Måste nagla någon. Hoppas dock att Fru Justitia inte är blind på riktigt.

  Hukar Malmöborna i sina hem. Huvaligen. Ska du följa med? Nä, vart ska du ta vägen? Ta då ett land du kan söka asyl i och få bidrag under tiden. Tyvärr finns det inget sånt! Jag vill dra. Men jag vill lämna denna planet men jag hittar ingen ramp som man kan hoppa ifrån.

  Gilla

 23. Maja Dacke skriver:

  Helena, det ligger väl närmast att flytta över Sundet till landet som åtminstone har politiker värda att visa vördnad … men så långt från Köpenhamn och andra storstäder som möjligt. Underligt nog flyttar danskarna själva allt närmare de värsta ghettona så det blir både hus och lägenheter tomma efter dem. Många hus och många lägenheter! Och billigare än i Sverige.

  Men det finns ett trevligt och vackert EU-land som enligt statistiken inte är så islamifierat ännu och med en skön befolkning. Dock är det språket som gör mig fundersam – jag är inte så slängd i det även om. F ö tänker min sonfamilj slå sig ner på annat håll om några år och vill ha mig med.

  Det där med annan planet … samma känner jag understundom men … det kanske öppnas möjligheter i december om två år … Vad tror du?

  Gilla

 24. Pingback: Slatan och Peter Mangs har tagit jägarexamen! Google ser allt du gör! Och… « Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.