USA spionerar bara lite runt ambassaderna! Dra en annan vals tack!

Dreven kommer och går. Endast jakten består. Kungen som räv och byte falnar redan. Skotten i Malmö trängs undan. Nu är det USAs övervakning av oss och grannländerna som gäller. Nä, vi kollar bara lite runt ambassaderna är mantrat. Jasså! Nä, vi känner inte till något säger politikerna och SÄPO. Klart SÄPO känner till vad som pågår. Och säkert en och annan politiker. Kommer ni ihåg när Thomas Bodström gav klartecken till att sätta huva på skallarna på tre egyptier. Drogade var dom också med piller i analen. Tror dom var försedda med blöjor också. Iväg skeppades dom på order från USA. Vem är det som styr? Det är Storebror! Jag har varit på amerikanska ambassaden och bott i USA. Så mig vet dom allt om men det skiter jag i. Förresten så vet dom allt om dig med. Det är ett evigt spanande. Så gå inte gärna i flock och demonstrera och bli framförallt inte muslim.

Beatrice Ask är upprörd och
statsvetare gnäggar om statskupp. Men vad hjälper det. Hur skulle det vara om folk började vakna och inse vad det är för värld vi lever i. Vakna upp och inse är vi är styrda till tänderna av en osynlig makt. Som inte är vald på demokratisk väg men som gör som den vill med folk och fä. Jag är farlig som skriver det här. Min blogg är kollad. Jag har via mejl fått frågan hur stor min blogg är. Vilken påverkan jag har. Det är obehagligt. Är ordet fritt. Nej, absolut inte. Så tänk på vad du gör och säger.

Göran Persson gav klartecken till övervakning. Fredrik Reinfeldt visste nada. Ja, vad ska karln säga!

SvD SvD SvD DN DN DN Fria Tider

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till USA spionerar bara lite runt ambassaderna! Dra en annan vals tack!

 1. Det kom en flash alldeles för en stund sedan för polisen har anhållit en 38-åring i Malmö och de kommer att ha presskonferens nu kl 13 om detta. Så en del av världen kanske är rättvriden. Bara det inte är en lillebror till den oskyldige 39-åringen i Göteborg. 😉

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Ja, den stackaren ja. Tror poliserna i Göteborg var så skärrade över läget i Malmö att dom överreagerade. Poliserna avlyssnade telfoner och hörde hur dom pratade om något som skulle explodera. Det var en av killarna som hade huvudvärk bara. Så kan det gå när man är styrd av andra makter och det är många led inblandade i en orutinerad polisbyråkrati.

  Gilla

 3. Monica skriver:

  Jakt som jakt, det ligger tydligen i vissa människors natur att jaga. Nu ska det alltså tolkas som något nytt att USA övervakar. Jag har också bott och levt i USA, jag har både älskat det och blivit oerhört besviken. Ja till och med rädd. De har övervakat oss väldigt länge. Det här är inte något nytt, så varför tar de upp det just nu. Det är ju dessutom ett spel för gallerierna. Det finns ju ändå en annan agenda, som delas ut av Bilderberggruppen, så varför slå på stora trumman nu. Även våra politiker är med i den här gallimatijasen. Men frågan är: vad kan vi medborgare göra?

  Helena, jag älskar ditt sätt att skriva. Galenskaperna som det skrivs om, så har du förmågan att skriva om det så man ler. Det kallar jag konst.
  Jag kan för mitt liv inte förstå vad det är människor inte förstår vad det gäller världen vi lever i. Ja nog är vi kanske farliga för vissa, men fan ”trot” om de är rädda för oss. haha. Det är helt enkelt redan ett kontrollsamhälle och har varit väldigt länge, ändå finns de sådana som tycker det är fantastiskt om man kan bli chippad för då försvinner inte människor som är dementa. Shit säger jag bara. Som om de skulle leta efter människor som är dementa. Stupstocken nästa kanske.
  Vad beträffar Beatrix Asks vetande, ja det är nog ett stort frågetecken, men hennes talang för att dölja är en konststycke i sig.
  Var finns de ärliga och rättframma människorna idag, jag inte sätter de sig i maktposition i alla fall.

  Argbiggan

  Gilla

 4. Linda skriver:

  Konstig tid vi lever i, sannerligen.
  Usa fick nog öppna famnen, dessvärre. Även om det synes 1984 av och till, så väljer jag att tro på att det i slutändan reder sig. (alltid mörkast före gryningen.)

  H¨ller på med ett expriment mkt intressant, återkommer om det. 😉

  Gilla

 5. akra skriver:

  Utländska spioner och ev svenska överlöpare spionerar på svenskar i Sverige. Då blir det en diskussion om detta är straffbart eller ej! Då personer med bakgrund i mellanöstern kartlägger tidigare landsmän i Sverige är det stora rubriker och dommar för spioneri. Kan någon föklara för mig vari skillnaden består? Spioneri är spioneri oavsett vilken nation eller grupp som utför det. Att det sker mot svenskar borde inte vara en förmildrande omständighet!? Grundläggande i en demokrati och rättsstat är likhet inför lagen och detta FÅR INTE tafsas på.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Ja, inte skulle Ask säga , ja …det visste vi om. Det är förnekelse som gäller tills såna som Assange lägger ut bevis på nätet.
  Numera har USA en finger i allas spel. MAn börjar faktiskt bli trött på deras super snukande. Och ju mer tekniken utvecklas desto lättare ska det bli. Räcker att man vaknar så är man fångad.

  Jaså…så har de kollat din blogg? Betydelsefull med andra ord. Då är vi som kommenterar också kollade. Skriver man terrorist tre gånger så är det stor fara.
  Undrar hur många oskyldiga som sitter inne för att ha uttryckte sig fel. Det är som i kommunismen då man hellre fällt än friat.
  Snart har man byggt en ny Stasi, fast på amerikanskt vis. Och förnekelsen kan skrivas in i grundlagen.

  Gilla

 7. Iranska Ayatollan Kohmeiny (eller hur han nu stavade) sa: USA är stora satan. Ja, det blir allt svårare att förneka sanningshalten i detta påstående!

  Gilla

 8. imse skriver:

  Vi har nog en tendens att vara rätt blåögda här i Sverige.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Monica: Tack för fina ord. Är du nano-chippad lilla vän? Nej, inte än! Vad ska hända med allt när folk kan titta in bakom draperiet och kolla vad dom håller på med? Ändå är det många som inte tror på vad som står.

  Var finns dom ärliga? Bra fråga. Det är nog många köpta som går omkring. De kan väl knappast må så bra. Men å andra sidan kanske vi är på väg in i Stasi-Land och då gäller det att bara tänka på sig själv. Hemska tanke!

  Lind: Aldous Huxley kunde också. Spännande att höra vad du kommer fram till.

  Akra: Skillnaden är att USA bestämmer vem som är terrorist och inte. Tror du verkligen att vi har likhet inför lagen? Nej, det har vi inte. Vissa får sämre behandling än andra. Säger bara dom tre egyptierna.

  Antonia: Klart dom inte skulle kunna säga det. Hur skulle det se ut. Ja, det känner vi till sen länge. Sverige är ju som bekant en lydstat till USA. Tänk om Ask & Co skulle säga det rakt ut. Vad gör vi då? Man kan inte skriva t-t för då fastnar det som en gråsparv i bushnätet. Man får välja sina ord hädanefter. Tänker på den stackars invandraren som beskrev sin huvudvärk som explosiv. Det räckte.

  Forslin: USA styr över både det röda och det blå laget! Som en överdomare. Men räkna inte in amerikanska folket. De är också offer.

  imse: Så är det. Dags att vakna upp och kasta ut inkräktarna om det nu går.

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Min mor har drivit mig till vansinne då hon alltid har sagt att vår telefon är avlyssnad. Hon säger det varje gång jag ringer. Brukade skratta åt hennes påstående, men vem vet – till slut kommer det fram att det är kanske sant ändå…

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Antonia: Vad säger du? Tror din mamma har rätt. De måste ju hålla koll på dig. Du kommer ju från utlandet och gud vet vad du skulle kunna hitta på! Dessutom från en gammalt kommunistland. Oj, oj, oj!

  Gilla

 12. Linda skriver:

  Haha inte av det slaget, det kan ta ett par måndader innan det är klart och DÅ först får du veta, mkt spännande.

  Bråttomheten från de styrande tyder ju ända på en viss desperation, eller hur? Det i sig talar för att de håller på att tappa kontrollen.

  pratat och skriver ändå skiter i om de lyssnar. I o med datalagringdirektivet reggas allt, vilka sidor vi surfar på, vem vi talar med i telefonen och var vi befinner oss.

  Jodå det går att kryptera i värsta fall, men har bestämt mig för att inte välja ”rädsla”,…precis vad de önksar ju en rädd befolknings som de kan kontrollera.

  Gilla

 13. Linda skriver:

  http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=915

  Civilpolis stoppade journalist från Godmorgon, de hade lagt in en intervju med Corruptio.

  Gilla

 14. Google skriver:

  Vem vet mer om dej än någon av dina vänner?
  Svar: GOOGLE
  Blir du glad om Google säljs loggböckerna till UAE?

  Nu när har Google (och Yahoo) gått över gränsen i sina ambitioner att kartlägga och ofreda sin användare så återstår bara:

  http://www.answers.com (USA/Israel lite intressant att se folks frågor )
  http://www.bing.com (USA microsoft)
  http://aim.search.aol.com/aol/webhome (USA indirekt google)

  lycos.com Korea
  yandex.com Ryssland
  setooz.com Indonesien
  baidu.com Kina

  Men känns dessa tryggare när du t.ex. jobbar med en patentsökning?

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Google: Tack för länkar. Tur att man inte är uppfinnare. Det är nog lite synd om Håkan Lans. Go ogle betyder: Stick och glo!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.