Ännu en svekfull kvinna! Stackars Reinfeldt!

Det är synd om Reinfeldt. Hur han än vänder sig dyker det upp en kvinna som inte kan uppföra sig. Han står där med sin cockerspanielblick. Vädjar om förståelse. Och säger om och om igen att han har stort förtroende för Sofia Arkelsten. Ja, vad fan ska han säga. Om han säger att han inte har det måste hon ju avgå. Och hur skulle det se ut? Fadäs! Pladask! Nesa!

Sofia hon låter sig bjudas på än det ena än det andra. Företagen betalar. Hon har dock klivit av styrelseuppdraget i Sweco. Men först efter flera veckor (kåt på arvodet?). Nappar på att få köra en BMW i fyra dagar. Kan man väl förstå att hon ville glassa runt i ett tag. Men vad säger allt detta om henne. Förstår hon inte sitt uppdrag. Riksdagsledamöterna har ju en pott för resor och hennes var inte utnyttjad. Så vad handlar det om? Nonchalans! Fartblindhet! En tro i stil med Bodström att man kan få uppföra sig hur som helst för man är ju ändå inne i maktens boning? Eller, är tjejen korkad? Dock tycker jag hon verka älska att frottera sig i medieljuset. Att få synas! Blond och vän men vad lurar där bakom ytan? En vanlig tjej från Hässelby – född 1976. Klart hon faller i farstun i maktens korridorer. Hon får se upp för snart har hon snubblat färdigt. Dock har hon fällt lite tårar.

SvD DN DN DN Expr Fria Tider

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Ännu en svekfull kvinna! Stackars Reinfeldt!

 1. Hon trodde nog aldrig att hon skulle bli så granskad. En slags naivitet, som är ganska vanlig. För hon är ju ingen alls och behöver inte granskas som andra och det är väl rättvist att hon ska sitta i Swecos styrelse och tjäna 175 000 om året eller hur mycket det nu var.

  Ett uppdämt behov av att tjäna miljoner när hon blir makthavare. En felsyn att någon som är uppvuxen i förort i Stockholm har rätt att ta för sig så hon spricker när hon blir stor? Men hon avgick fort som sjutton ur styrelseuppdraget när media hörde av sig. Så någon nytta gör tredje statsmakten ändå.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Hon trodde nog inte att journalisterna är så noggranna, samt inte heller inser vad ämbetet innebär.
  De verkar aldrig lära sig.
  Och jag tror gränserna kommer att töjas mer och mer vad man kan acceptera. Vad är jäv och vad är inte jäv.
  Vid rättegångar är jäv inte längre jäv så det är bara ta efter i riksdagen också.
  Man blir inte påverkad alls av att ta emot bjudresor. inte alls. Vid röstningen kommer inte handen darra det minsta.
  Objektivitet kan man inte ens stava till idag längre.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Tycker nog tjejer från förorten ska ta för sig mer. Hässelby är lite finare än södra föroterna dock. Men var man än kommer infrån ska man inte ens komma i närheten av att bli misstänkt för mutor. Allra mins när man sitter som representant för oss – folket. Men allting har ju spårat ur. Folk verkar inte veta vad som rätt och fel är längre.

  Antonia: Tredje statsmaktens uppgift är just att gräva upp oegentligheter. Klart man blir påverkad av bjudresor. Man kommer i skuld hur man än ser på det hela. Det sitter djupt i oss människor att får man en gåva vill man återgälda. Gäller för alla kulturer(ja, jag har läst sociologi).

  Gilla

 4. Anita Berglund skriver:

  Jaa, vad annat ska herrarna Fredrik och Carl säga än att de har fullt förtroende för Alkensten.
  Jag har inte förtroende för någon av dem.
  Carl med sina oljeaffärer
  Alkensten med sina affärer
  och Fredrik som tydligen aldrig lär sig att kolla upp personernahan tänker utnämna, innan han utnämner dem.
  Eller är det så illa att det är så att alla i hans parti
  har det lika illa ställt med diverse oegentligheter och eller
  icke lämpliga beteenden?
  Jag tycker att Alkensten ska avgå fortast möjligt.
  Anita B

  Gilla

 5. M = Mutor + Mygel + Manipulation = Skitstövlar!

  S = Göteborg m.m = Skitstövlar!

  Stadsdelsnämndspolitiker, Kommunpolitiker, Landstingspolitiker, Riksdagspolitiker, Regeringspolitiker, EU-politiker + oöverskådligt myller av Kommuntjänstemän, Landstimgstjänstemän, Stadstjänstemän, EU-tjänstemän…

  Ger mig fan på att det är långt fler ”Administrations-”jobbande” med resultatet av ”Det arbetande folkets” jobb, än ”jobbarna.”

  VILKEN JÄVVLA HYDRA!!!

  Hur många är Sveriges i detta sammanhang relevanta ”Administratörer?” Hur många är det som jobbar med annat? Vet någon?

  Gilla

 6. globetrotter skriver:

  vad får rubriker?

  http://www.newseum.org

  Gilla

 7. kvinnotankar skriver:

  Korrumtionen ökar kraftigt i Sverige visar senaste mätningarna. Så det är väl snart mutor och maffiametoder som ska gälla, ”vi måste ju smälta in i Europas sätt att vara” Vi är ju snart en enda stor lycklig Nation… eller
  Usch man blir bara ilsken när man börjar fundera för mycket på eländet.
  Ha en skön helg!

  Gilla

 8. HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF bär Sveriges anseende i världen, högt ovan maktbegär och simpla armbågar.

  HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF bär Sveriges skimrande grund för flerhundraårigt Statsskick i Majestätisk Orubblighet, högt ovan republikers skiftande vindpustar.

  HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF bär svenskars tillgivenhet, tacksamhet och respekt i Konungslig enkelhet och värme.

  HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF ÄR Sverige och Folkets hjärta.
  *******************

  Fram för: KONUNGSLIGT ENVÄLDE – så vi slipper dräggen som nu styr oss, bestjäl oss, manipulerar oss, ljuger oss mitt i ögonen, spottar oss mitt i nosen under sin allt vildare dans runt Guldkalven!!!

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Anita: De kan inte säga något annat. Allt är ju ett betyg på hur bra dom själva och deras parti är. Dock skrev Karin Magnusson i AB igår att Arkelsten ska se se upp. Att hon kanske inte sitter så säkert för hon får sin chef att se dum ut. Och det går väl inte för sig i hönshuset. Jo, ett tag men snart ryker frjädrarna på hönan Sofia.

  Det handlar om Shell dessutom. Gjuter olja på Bildts Lundinvågor. Ja, hon borde avgå. Det flinns fler adepter som står och trampar i spiltorna.

  Forslin: Byråkratin är offantlig. När vi gick med i EU fick den offantliga offentliga sektorn ännu en byggnad. När det gäller att leva på skattepengar finns det ingen hejd. Märk väl: I Landtingen i Sverige finns det fler administratörer än läkare. Undra på att folk får köa i det oändliga för att få vård.

  globetrotter: Allt som kittlar människans nyfikenhet får stora rubriker.

  Kvinnotankar: Ju större domvärjot över skattesubjekten blir desto mer korrumption. Ja, så är det. Det blir svårare att överblicka och då börjar genast myglandet. Visst blir man ilsken. Trevlig helg till dig med.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Forslin: Snart ska kungen kläs av. Det kommer en bok som heter Den motvillige monarken. Om politikerna vill kan dom ta bort kungahuset med ett pennstreck. Nä, tror jag hellre har en kung än en uppkomling till politiker på tronen.

  Gilla

 11. Znogge skriver:

  Gratis är gott och mycket vill ha mer!

  Gilla

 12. soli01 skriver:

  Drevet går nu och Arkelsten är den som ska skinnflås. Nu ska man här gotta sig. Töja ut det under så läng tid som möjligt. Det ska nu nagelfaras intill roten. Så tänker nu tidningsmurvlarna och andra. Expressen är den tidning som håller i spakarna med Mattson som styr det hela. Nu kan man under en tid koppla bort SD, som fått utstå mycket skit från denna tidning,
  Säger inte att det är fel att skriva om sådant, men det har dock som vanligt i sådana ”avslöjanden” urartat till rena personförföljelsen. Att man fotograferade genom ett fönster hos moderaterna var som jag ser det ett lågvattensmärke.

  Gilla

 13. ebb skriver:

  soli01:
  Mediadrev tappar alltid fotfästet.
  Men det lönar sig nog för tidningar med vissa övertramp.
  Och det drabbar inte mig, tänker folk.
  Skadeglädje säljer bra.

  Men finns det någon moderat med integritet?
  Eftersom hon har fortsatt förtroende, tror jag inte det.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Znogge: Människan är ett girigt rovdjur.

  soli01: Dreven går alltid. Media tjäna pengar på det. Och man vill suga så länge man kan på karamellen. Arkelsten har inte rent mjöl i påsen när det gäller lägenhetsaffärerna. Det hände för länge sedan men allt kommer igen.

  ebb: Vi som läser och gottar oss åt eländet är den nyfikna massan. Nej, jag tror moderater är lika goda kålsupare som sossar. Fast det finns mest skandaler hos sossarna skulle jag tro.

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  Aftonbladet 2/9-10: ”Varken Mona Sahlin eller Fredrik Reinfeldt drivs av någon önskan om att förändra världen. I stället är det viljan att skaffa makt !”

  Vems ego i framträdande position drabbas ej av det ❓

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Josef: Allt ljus på mej! (tycks dom tänka).

  Gilla

 17. Så har ordet – flata – bytt synonym: Mona Sahlin! – som la´sig platt för Regnfeldt.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Forslin: Så kan man också se det. Lägga sig platt! Men vad hade hon för alternativ? Läs mitt nya inlägg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.