Kåtnätter! Marianne Ny ruvar sitt ägg!

Visst är allting underligt? Egentligen. Det som synes sker – sker det? Jag vet inte. När det gäller Assange: Hur kan han få hållas? Varför blir han inte assasinerad? Är han i själva verket en CIA-agent? Någon som vet? När det gäller överåklagare Marinne Ny måste hon vara en långkläckare! Ägget kommer ju aldrig! Herregud hur lång tid kan det ta att utröna vad som hänt under en kåtnatt med två one-nightstand-tjejer: AA och SW? Är båda rädda att dom har fått AIDS? Så här rapporteras det på Åklagarnas hemsida: ”Utredningsarbetet har gått vidare men fortfarande återstår några åtgärder att vidta före beslut. Det är inte möjligt att bedöma när beslut kan komma. Ett beslut kan ligga inom en nära framtid men det kan också dröja.” Visst är det krystat skrivet? Undra vad det är för åtgärder. Vad är det som ska täppas igen i hönshuset?

********
Nu får polisen hjälp av gängmedlemmar. Och den som ligger bakom skotten i Malmö ska vara glad om inte dom – ligisterna – hittar skytten/skyttarna först. För det kanske är flera. Eller, så är det en som går ut om kvällarna och skjuter några skott istället för att gå och köpa tidningen. Eller, istället för att gå ut med hunden. Så enkelt kan det vara. En ensam individ som har det som hobby helt enkelt. Det är lätt att få tag i ett vapen i Malmö. För det vimlar av dom. Har du bara cash kan du få ett vapen på fem timmar.

******
Sossarna förlorade på det rödgröna samarbetet. MP och V vann. Hur länge dröjer det innan allt återgår till hur det var. Det fasas ur mer och mer. Måste vara jobbigt att hela tiden fråga Sahlin vad som ska tyckas. På nätet är samarbetet i alla fall stendött. De rödgrönas hemsidor uppdateras inte.

DN Expr SvD SvD Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Kåtnätter! Marianne Ny ruvar sitt ägg!

 1. Men det är nog synd om åklagarmyndigheten. De vet ingenting och kan ingenting säga. Så här fortsätter dom:

  ”Med hänsyn till utredningen inte möjligt att gå in på varför prognos om tidpunkt för beslut inte kan lämnas. Det är för närvarande inte heller möjligt att lämna några närmare uppgifter om innehållet i utredningen.”

  Vem är det som har tystat dom och varför kan man undra? Det påminner lite om Unni Drougge (som jag skrev om idag) som är tystad av en hemlig (men tyst) konspiration inom bokförlagen, medierna och bland kulturfolket. Ett drev, som är osynligt, men som yttrar sig i att hennes tänkta triologi, bara bidde en endaste bok.

  Själv så läser jag just en bok, som säger att när världen verkar upp och ned, så beror det av att vi har missuppfattat hur det egentligen ser ut i verkligheten. En ny modell håller på att födas i våra inre föreställningar, men vi hänger kvar envist vid det som är gammalt och inte längre är gångbart. Stämmer nog.

  Både för Marianne Ny och Unni Drougge.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Fick via mejl en länk till Unni Drougge av Linda igår. Att hon är tystad. Ska läsa hos henne. Ja, hur ser det egentligen ut i verkligheten. Fruktansvärt. Jag kan känna hur det skulle vara att leva i Irak, när bomberna dödar barn och hur det skulle vara att leva på en soptipp på Fillipinerna t ex.

  Man vill skriva något om Assange-ärendet och så skriver man en harang som inte säger ett skit. Herregud! Dom måste tro att vi är idioter.

  Gilla

 3. Klarsson skriver:

  Ett skarpt inlägg i debatten om Assange och våldtäkterna

  http://mutstaden.wordpress.com/2010/10/18/den-stinkande-assangeaffaren/

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Jag bara hoppas att jag aldrig kommer i kant med rättvisan. För den är inget vidare.

  Gilla

 5. Helena: Nä nu får du låta bli att trycka till dig själv! Det du skriver är minst lika bra som något annat någon kan åstadkomma. Och att ge sig in i en papperskvarn på tusentals sidor (wikileaks) är inte vårt jobb, som jag ser det. Vi har viktigare saker för oss.

  Wikileaks lever på uppgiftslämnare och att dom har några servrar i Stockholm på Söder, inte världens svåraste scoop, tycker jag. Mest teknik. Krävs inte mycket jobb. Egentligen. Bara att hålla sig undan CIA.

  Att det händer skit i krig är väl ingen hemlighet? Och i Malmö är dom inte heller så glada över kriget. Dom har fått en ökning på kring 50 000 invånare det senaste decenniet. Från Irak, Iran, Libanon och ex-Jugoslavien mest. Inte undra på att det smäller.

  Det är ett krig i miniatyr, där det också finns oskyldiga offer. Massor av dem. I vårt land där det är fred.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Man ska aldrig bli ett fall. För då fastnar man i byråkratins stålbur och roligare kan man ju ha det. Idag har makten blivit osynlig. Vi ser den inte längre. Men vi vet att den finns.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Tror du missförstod. Jag skrev så här men menade Åklagarmyndigheten när jag skrev man: ”Man vill skriva något om Assange-ärendet och så skriver man en harang som inte säger ett skit. Herregud! Dom måste tro att vi är idioter!” Det med anledning av deras krystade skrivning på sin hemsida.

  50 000 krigsskadade människor i en stad som Malmö. Inte undra på att det blir krig. Det har du rätt i.

  Gilla

 8. Helena: Ja jäklar vad svårt det är med ord.. 😉 Inte undra på att det blir missförstånd. Ha en bra dag trots detta! 🙂

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Det är frost på backen och solen skiner. Det är en skön dag. Två månader till julafon. Sen är det sommar igen. Javisst – det är svårt med ord. Det är lätt att missförstå.

  Gilla

 10. Molly HOLZSCHLAG&Jöns Olof ÅKERLUND skriver:

  VÄNSKAPSKORRUPTION nollar ned TROVÄRDIGHETEN AV MYNDIGHETERNA; MigraSionVerkSekt+dess lika stinkande förlängda armén s.k. ”Förhaltningsrätten” toppar i skìthögen
  ¤
  EU borde granska detta vänskapsrektyteringsmaskineriet/sektdominerade svenska(?!) Migrationsverket!
  ”Kan man vara rasist och jobba på Migrationsverket? Nej, inte om det tar sig den här formen, då är man inte lämplig att handlägga ärenden som rör andra människor”, säger MVS-chefen Jonas Lindgren.
  – Seriös?! Om chefen är verkligen en milimeter ärlig på sin attityd varför då de sionistiska rasisterna fortfarande i maktpositioner i sådana smutsiga myndigheter?
  – Konkret namn? Vilken sekt?
  – Handläggarens namn t.ex. israeliska demaskerade agenten kurdoförrädiska judekonvert hooran Fadime BAKIR.
  – Sekt då?
  – Sekt t.ex. Knutby-sekt, mestadels fanatiska helt cyniska provokatörer av den ökända sekten erövrar Uppsala avdelningen av Migrationsverket. Stegvis andra offentliga områdena genom liknande jäviga metoder….
  – (Dödstystnad)…
  – Svara då!
  – (Prutt)!!!
  Då tittar Johan LINDGREN ned på sina fötter… Även sina nära kamrater föredrar att lämna scenen som svansen nere….
  – Analysera den här graden av dubbelmoralen, hur du vill nu!
  ~~~~~~~~~~~~~~
  Relaterade info-källan:
  http://www.yazdanfar.se/?p=1995#respond
  http://blogg.vk.se/jabar/2010/09/23/tack-for-ert-fortroende-och-ert-stod-190617

  eller lika innehållsrika:
  http://nordicdervish.wordpress.com/2010/07/06/stenad-vs-brand/#comments

  plus faktarika avslöjande f.d. Miggan som liknar Merit Wager:
  http://www.unnidrougge.com/2010/07/05/kopsex/#comments

  Notiz: F. MALM hävdar nu att: ”Den fanatiske migrantmanipulatören käring Merit Barbara WAGER förvandlades till skvallermaskin i sina sista dagar i livet, skriver att någon likasinnade ANONYMA MIGGAN mailar-!- till henne som låter påhittad källa att tjalla vidare…. Men i verkligheten den ANONYMA falskaren är den dogmatiska lögnaren SJÄLVA, ingen annan. Hon lurar sig själva genom sådana klassiska imperialistiska förvrängningssagor. Visst, stå-upp komiker tanten spelar sina komiska hallusinationer, fast på NÄTET”
  – Men Fredrik, det låter ju att sådana utspel vara din sann profession i verkligheten; eller kanske möjligen ärvde du den attitydshandikkappade fanatismen av sådana historieförvrängare, därför blev du avundsjuk på den illisionärande judinnan i senaste tider?! Du är som israels kontraktor sprider påhittiga hjärntvättsartiklar som ZOG-gy piggy?
  – Nejdå! Jag själv är jude liksom den käringen!
  – Jådå! Det är ju eran gemene talmudian tradition t.o.m. genetiska deformatiska karaktären av liknelsen, också…
  – ?!
  ~~~
  Molly HOLZSCHLAG&Jöns Olof ÅKERLUND

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Molly och Jöns: Kan ni inte skriva så man fattar! Merith Wager är alltså en bluff?

  Gilla

 12. rapport skriver:

  kl är 19:30 och allt är lungt.

  de4 h47 dk4 df3 r45 k5s g5r dw3 fr3
  fh4 ff3 rt3 g9i gj4 ig8 gjn h66 fjd cxw

  kryptot gäller tom 5 dec
  visa det inte för någon, det är superhemligt.

  Gilla

 13. rapport skriver:

  Har du någon bondgård jag kan få?
  Självhushållning blir nog aktuellt snart.
  Och fågelskrämma med hagelbössa.
  Kryptiskt

  Gilla

 14. rapport skriver:

  meddelande

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  rapport: Tyvärr kan inte lösa kryptot. Du har rätt. Snart är det guldläge med en liten plätt att odla på. Tror jag föredrar en AK-4.

  Gilla

 16. MittNamn skriver:

  CIA-agenter är alldeles säkert inblandade i denna affären men det är inte JA som är en sådan. Den intellektuelle får själv lista ut vilka som i handling röjt sina identiteter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.