Är multikulti tot? Teaparty hos Putins! Hemmafru fäller Obama

Angela Merkel säger att multikulti ist tot! Är dött. I Sverige frodas den dock. På Fria Tider kan du läsa mer om dittan och dattan. Letade just på DN och SvD men hittade inget. Svensk media mörklägger Angela Merkels utspel.

Var just på party hos paret Putin. Putin är född den 7 oktober 1952. Han satt där med sin fru Luydmila i en brun soffa. Färglöst hem. Putin och hans fru hade bruna kläder. De hade bjudit in pressen för att stävja ryktet om skilsmässa. Fru Putin har ingen inkomst. Hon är hemmafru och hennes jobb är att sköta hemmet. Vi har en inkomst, sa Putin. Lite omodernt i dessa tider va´? Nä, det är fel på upplägget som inte erkänner hemmets skötsel som ett arbete.

I USA kan en hemmafu fälla Obama. Det är hemma vid köksbordet som hemmafrun Anastasia Przybylski, 38, startat sin kamp. Hon har blivit Barack Obamas skräck. Anastasia kan få presidentens demokrater på fall vid kongressvalet den 2 november. Anastasia och hennes familj som alltid skött sig såg hur slöseriet tog fart med lånade pengar. Kraschen kom mycket riktigt, men Anastasia trodde inte sina ögon när först president George W Bush och sedan president Barack Obama satsade biljoner för att hjälpa först bankerna, sedan bilindustrin och slutligen ett gigantiskt stimulanspaket för att få fart på ekonomin. Stimulanspaketet blev droppen, säger hon. Vi har inte råd att leva så här. Obama kan inte handskas med våra pengar på det här viset. Vi blir skuldsatta i generationer framåt. Så de bildade Kitchen table patriots – Köksbordspatrioterna som ingår i Teapartyrörelsen. Målet är att få Obama avsatt som dom anser vara ett stort misstag.

P.S. Härligt med folk som vaknar upp. Det borde vi också göra eftersom vi lever under samma sjuka finanssystem. Men frågan är om det lönar sig att byta president. D.S.

Senaste nytt om Julian Assange: Han får inte uppehållsstånd. Undrar om han är i Sverige. I så fall kan han väl gifta sig med en svenska så kan han stanna i alla fall. Vem anmäler sig frivilligt?

DN SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Är multikulti tot? Teaparty hos Putins! Hemmafru fäller Obama

 1. Judiska Centralrådet rycker in till multikultiförsvar i Tyskland såg jag. Så nu ska judar och araber samverka. I Tyskland. Skoj. Det går ju inte så bra på andra ställen. 😉

  Nä det hjälper nog inte avsätta presidenten. Och inte går det heller. Dom brukar mörda dom som inte gillas. Senast var det Kennedy och Reagan strök nästan med han också. Gammal tradition det där. Abe Lincoln dog på teatern. Vilket skådespel! Då 1865.

  Julian Assange kan väl gifta sig med Anna Ardin då eller den där andra tjejen och göra något förhållande legitimt. Sen måste han åka tillbaka till Australien och ansöka plus gå igenom en intervju så att det inte är fejk… klarar han nog inte dock. 😉

  Gilla

 2. Torbjörn skriver:

  Ann Helena.

  Undrar varför Judiska Centralrådet rycker in till försvar för mångkulturen? Skulle vara intressant att höra dem ta ställning för att Israel också blir ett mångkulturellt land. Och som du sa, de kan ju börja försöka komma överens med araberna. Think not.

  Gilla

 3. gotiskaklubben skriver:

  @ Torbjörn Det är judisk tradition i Europa att gilla mångkultur. Inget nytt. Att de sitter på två stolar är dock uppenbart.

  @ Helena Obehagligt med Julian. ”Sekretess” Ordet stinker. Det betyder att svensk demokrati inte klarar av att berätta för medborgarna varför Julian Assange inte få uppehållstillstånd.

  En fullkomligt oacceptabel sekretess.

  Ser mer och mer A*** A**** som en frivillig eller ofrivillig bricka i ett större spel.

  Ska googla på utländska bloggar i kväll.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Alla som är bra för människorna och världen mördas. Too fucking sad. Det måste vi ändra på. Tror hemmafrun i Amerika kan välta hela skiten vid sitt köksbord snart. Det är köksbord som gäller. Alltid.

  Tror du Julian vill ha AA efter det som hänt. Nä, han vill nog ha något mer stabilt kjoltyg att hålla sig till. Tror jag.

  Torbjörn: Man kan undra varför just judarna ska vara fredade från en mångkulturell stat. Vem kan svara på det? Han, Radetzki, som vill ta bort svenska språket kanske. Ska mejla direkt.

  gotiska: Obehagligt var just ordet. Trodde karln hade försvunnit. Men det kanske han har. Undrar hur länge M Ny ska dröja med att kläcka något. Hur lång graviditet behöver hon? Tänk om lilla Anna är en bricka. Såna brukar falla och det skiter alla i. Bara spelet får fortgå. Tänk om.

  Gilla

 5. Tanja Bergkvist skriver:

  Helena, du ligger etta på wp med ditt inlägg 🙂
  Se själv: http://sv.wordpress.com/

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Tanja: Jasså! Men nu en halvtimme senare ligger jag tvåa. Det går upp och det går ner. Huvudsaken man får vara med ibland.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Invandring kommer alltid att vara problem. Om man vill leva separerat från dem som invandrare invandrade i. Säger sig självt egentligen.
  Kan man inte anpassa sig till det nya landet, så blir det snabbt problem. Smekmånaden är över. Skulle jag tro.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Speciellt blir det problem om människor ska leva på det andra människor släpat ihop utan att själv ha släpa och böjt rygg. Visst säger det sig självt.

  Säger som hemmafrun i USA: Här har vi snålat och skött vår ekonomi och så slösar en del bort allt. Och Obama bara trycker pengar och stöttar dom som ser till så pengarna försvinner i andra änden.

  Gilla

 9. Torbjörn skriver:

  Jan Kallberg skrev dagens höjdare. Läs och förfäras. Men jag antar att det han säger kommer att utpekas som främlingsfientligt av team Reinfeldt och övriga etablissemanget.

  http://www.dagensps.se/opinionen/artiklar/2010/10/18/59057320/index.xml

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Det är förfärligt. Hur det kan få fortgå? Det måste vara en stark röd makt där bakom skynket som rycker i trådarna. Som vill att vi ska gå under.

  Gilla

 11. Micke Håkansson skriver:

  Kl 10.00 slog polis till och grep skribenten av ”corruptiobloggen” i dennes hem inför familjen.Poliserna var väldig förtegna om vad saken gällde och skribenten som gjort stora avslöjanden om polis och regering försågs med handbojor och transporterades sedan till ett annat län ! Vi lever definitivt inte i någon demokrat…i !
  För detta budskap vidare ! !

  http://corruptio.blog.com/

  Gilla

 12. Torbjörn skriver:

  @Micke Håkansson

  Ser att bloggen redan är borttagen av våra ”demokratiska” myndigheter. Hänvisas till ”google”. Hann inte läsa den tyvärr. Han måste dock ha trampat på en väldigt öm tå eftersom de skickade kavalleriet på honom. Satt han på med ”insideinfo” måhända? Inget agg mot kavalleriet på Säpo dock, de gör bara vad deras politiskt tillsatta chefer säger åt dem. De skulle ha tyckt att det är kul att leka FBI-agenter vilken regim som än styr.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Micke: Men herregud! Vad är det som sker? Kollade på hans blogg. Polisen vill kanske sätta upp ett varnande exempel. Som i Kina – så ock här.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Jag blev tipsad via mejl redan igårkväll och kollade lite. Wow! Det handlade om intrikata saker- myndigheter och militärens roll i Afghanistan. Corruptio var nog för påläst. Undrar vad som kommer att hända med honom. Kanske han får Nobels fredspris om tio år om vi lever i dom bästa av världar.

  Kollade just på länken. Den funkade. Vad menar du?

  Gilla

 15. Torbjörn skriver:

  @Helena

  Nix, funkar inte för mig. Jag blir omdirigerad till google. Couldn´t find this page…

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Länken funkar för mig. Märkligt!

  Gilla

 17. Liba skriver:

  Helena, den funkar för mig med. Jag läste och blev paff. Vad mycket han visste, för mycket tydligen och sitter nu anhållen. Fruktansvärda saker fick jag läsa. Ingen ska kunna tro mig när jag ska berätta.
  Samma hände för ca 40 år sedan, då 14-åriga två småtjejer. Idag kvinnor 54 år gamla, fick inget skadestånd av staten förstås. Höga politiker inblandade, allt nedtystades för landets bästa. Vi lite äldre känner till, dagens unga vet ingenting. Hur lyckas man att tysta ner dessa vidrigheter om inte även polisen och domstolar är inblandade?

  Bra blogg har du, kommer till mina favoriter.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Liba: Om man lever i ett land där myndigheterna är korrumperade finns det inget hopp. Det kanske med andra ord är kört för Sverige. Det får framtiden utvisa.

  Gilla

 19. Liba skriver:

  Helena, jag vägrar att acceptera att det är helt kört. Nu när det äntligen blåser friskt i riksdag, kan vi hoppas på en del sanningar.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Liba: Ja, det har du rätt i. Det är kanske nu det börjar. Man ska aldrig ge upp hoppet. Gör man det är man död.

  Gilla

 21. spam skriver:

  Proposition 1998/99:114
  ”Kulturmiljöverksamheten skall därför ta ansvar för kunskapen om och tolkningen av kulturarvet och härigenom medverka till ett ansvarsfullt användande.”

  Det betyder att staten ska stå för tolkningen och tala om för dej hur du ska tänka.

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  spam: Vilken skrivning! Det var ord och inga visor. Staten kan gå och gräva ner sig. Fast människorna i staten kan bytas ut och bli bättre. Vi får hoppas på framtiden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.