Svär lojalitet mot svenska staten! Anstormning av asylsökande

Välkommen to Sweden! Men först måste du höja din högra hand och svära en ed på att du kommer att visa lojalitet mot svenska staten! Sen måste du svära på att du inte ska prostituera dig eller ligga samhället till last. Så gick det till när jag invandrade till Amerika. Om detta fick jag svära inför konsuln på amerikanska ambassaden i Stockholm. I do, sa jag. Dessutom måste jag ha röntgenplåtar på mina lungor som jag måste visa upp i tullen i Seattle. Det gjorde jag och in kom jag. Sen skötte jag mig själv.

Nu kommer det asylsökande en masse till Sverige. Små kommuner i Sverige måste upplåta campingplatser och turistanläggningar i all hast. Det är dålig info från Migrationsverket. Alla är tagna på sängen. Sarkozy slänger ur romer. Då reser dom istället till det förlovade Reinfeldet. Hittills i år har 22 045 personer sökt asyl i Sverige. Runt 4 000 av dem har uppgivit serbiskt medborgarskap, vilket bara 421 personer uppgav samma period förra året. Bara i september kom 1 410 serbiska medborgare. Kommunerna måste akut ordna insatser som exempelvis sjukvård. Quanta costa? Som sagt Väkommen hit men svär först på att ni ska visa lojalitet mot svenska staten!

********
Jovisst ska präster vara politiska. Det tycker ärkebiskop Anders Wejryd. Men inte när dom blivit biskopar kanske. Man får säkert vara präst och vänster hur mycket som helst. För Jesus sägs ju ha varit den förste kommunisten (om han nu funnits vill säga!). ”Präster och diakoner brukar finnas i riksdagen för olika partier. Vi ska ha fri debatt! Biskopar brukar nog inte vara medlemmar i politiska partier även om några har varit det innan de valts”. Citat av Wejryd med anledning av Brunnes predikan i Storkyrkan och SDs uttåg ur templet. Biskop Brunne är fortfarande med i Socialdemokraterna. Undrar om hon tvingas gå ur?

DN Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Svär lojalitet mot svenska staten! Anstormning av asylsökande

 1. Antonia skriver:

  Klimatet är nog inte så lockande för romer. Det är inte roligt att tigga när det är minus grader.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Men dom behöver inte tigga i Sverige. Här får dom mat och husrum under ansökningstiden i alla fall. Vi är så snälla och humana i Sverige vet du väl.

  Gilla

 3. Jo dom åker väl hit och vilar upp sig på semester. Kostar en del att resa, men får dom inte stanna så har dom fått en betald semester på campingen. Fast lite fel årstid är det, men de kanske tycker det är exotiskt med mörker och kyla. Bra för campingägaren, men dåligt för skattebetalarna i alla kommuner.

  Nästa år får dom väl bojkotta Eva Brunne om hon ska köra sin sossepolitik i kyrkan. Det är frivilligt för riksdagen att besöka gudstjänsten innan det högtidliga öppnandet. Biskopen hjälper till så att fler inser att dom inte vill vara med längre i denna kyrka.

  Och numera är vi Europas Förenta Stater, men med öppna gränser och inga hinder för folk att röra sig. Visst är det kul med kulturblandning. Fast på Öland är dom inte så glada har jag läst. Där ligger en av campingarna.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Mycket intressant med olika kulturer. Men inte så kul med människor som kommer hit för att flyktingsmugglare lurat hit dom och tjänat multum på kuppen. Inte alls kul.

  Frivilligt- ja, hur skulle det se om det var tvunget. Det är i alla fall vuxna människor. Men jag tror att alla vill vara med på festligheterna inför öppnandet. Ohly var visst inte med. Han är ju kommunist och vill inte ha religion. Ståndaktig soldat med andra ord. Fast han kanske var hos tandläkaren.

  Nä, Eva Brunne får nog fortsätta predika. Hon är ju kvinna, sosse och lebisk. Drömsits i dagens samhälle. Toppen av korrekthet.

  Gilla

 5. Birgitta skriver:

  Bra artikel Helena. Det känns tungt att vårt land ska behöva ta på sig hela världens fattigdom och lidande.

  Terrorhot. Biskopars idiotiska uttalanden gör att man blir förundrad. Själv går jag ur svenska kyrkan nu. Det är inte alls roligt längre att se vårt land förfalla.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Birgitta: Tack! Lilla Sverige är förunderligt duktigt. Vi ger mest genom Sida än vad Amerika, Frankrike och England gör tillsammans. Bara det! Sen tar vi emot mångt mycket fler än andra länder. Att svenska arbetaren orkar. Var kommer alla pengar ifrån?

  Gilla

 7. resenaren skriver:

  Det som retar en mest, är alla förmåner som invandrare får men som inte finns för infödda svenskar. Är man sen dessutom här illgalt, så har man sjukvårds och tandvårds förmåner som en fattig pensionär bara kan drömma om.
  Av alla reportage om utförsäkrade människor, lama, lytta och cansersjuka, så har jag inte sett nån ”nysvensk” ännu!
  kan det bero på att sjukkassan aktar sig noga för att få rasist stämpeln på sig?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  resenaren: Känner gamla som går på knäna. Som lever på bidrag. Som har svårt att få ihop det vid måndadens slut. Ska bli kul att ser hur mycket invandringen kostar. Mer än den smakar är i alla fall klart.

  Har just kollat på hur mycket det kostar i Holland. Skrämmande summor! VAR KOMMER ALLA PENGAR IFRÅN?

  http://politisktinkorrekt.info/2010/10/07/invandringens-kostnader-redovisade-i-nederlanderna/

  Gilla

 9. eric hagman skriver:

  Ett försök till svar på Var kommer alla pengar ifrån kl 13:52.

  Det är faktiskt så att i vårt system utgörs 95-97% av allt betalningsmedel i cirkulation inte av pengar utan expanderad kredit. Blott 3-5% utgörs av verkliga pengar dvs. sedlar och mynt. Vad menas då med expanderad kredit? Jo, det är nämligen så att det är privatbankerna som skapar de flesta ”pengar” i vårt samhälle och de gör det genom ett litet trick i bokföringen.

  Enligt boken ”Svenskt kreditväsen” av Lars-Erik Thunholm går det till så här:
  ”När en bank ger ett lån sker likviden normalt på så sätt att lånebeloppet krediteras på ett inlåningskonto. Primärt skapar alltså utlåningen inlåning.

  I dagens västerländska samhälle har metoden stöd av lagen och kallas för ”bankväsende baserat på fraktionella reserver” (eng: Fractional reserve banking, vanligen benämt ”FRB”) eftersom krediten backas upp av en fraktionell reserv. Man skulle kunna tycka att en 100% reserv i kontanter, dvs. att banken faktiskt har alla pengar som den lånar ut, skulle krävas men så är det alltså inte. Om en privatperson tryckte pengar i källaren och lånade ut mot ränta vad skulle rättsväsendet kalla den personen då? Just det, en falskmyntare! Ganska bra business det här med bankverksamhet eller vad säger ni?

  Inte så konstigt att planeten styrs av handfull superrika i USA som matchar fram lämpliga presidenter.
  JFK som sköts 1963 i Dallas var den sista real one, som inte var köpt.

  Se mer på Youtube om The Obama Deception HQ Full length version Länk:

  1 timme 53 min.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  eric: Läskigt är bara förnamnet. Hela finansysstemet är ett pyramidspel. Det trycks pengar ur det blå. Det är luft i systemet. Luft som skuldsatta människor och länder betalar ränta på.

  Klart dom måste skjuta JFK! Han tänkte kliva ur systemet och skapa en ny valuta. Livsfarlig man med andra ord. Läs gärna mina inlägg på Newsmill: Bo Lundgren och den finansiella avgrunden och Vem äger Amerikanska Centralbanken – Federal Reserve.

  Bill Stills The Money Master som går tillbaka ända till guldsmederna på 1500-talet är en mycket bra dokumentär och historik. Varför fick man inte se den i skolan? Länk till den finns i min blogroll.

  Gilla

 11. Anna skriver:

  eric hagman

  Du som tydligen bl.a. anser dig vara en auktoritet på amerikanska presidenter kan kanske vänligen upplysa en obildad själ som undertecknad om vem/vilka som ”köpte”
  Ronald Reagan?
  När köptes han?
  Hur köptes han?
  Finns likheter mellan köpen av Gerald Ford och Ronald Reagan?
  Var demokraterna och republikanerna i maskopi i samband med köpet av Ronald Reagan?
  Var Ronald Reagan köpt redan under sin skådespelarkarrriär?
  Ronald Reagan hade ju en facklig karriär innan han blev guvernör i Kalifornien. Var facket inblandat i köpet av honom?
  Finns likheter i ”affäruppgörelserna” gällande uppköpen av Ronald Reagan och Sarah Palin?
  Upphörde Ronald Reagan att vara köpt när hans ämbetsperioder var över?

  Avvaktar med spänning ditt välunderbyggda svar,
  mvh Anna

  Gilla

 12. gotiskaklubben skriver:

  Jaha, då var det dags igen. Vem är stackarn hon är arg på nu?

  http://twitter.com/search?q=%23hataROT

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Har sett hennes twitter om Julian Assange innan det sket sig. Mycket instabil varelse är min diagnos. Dags att börja rota i fallet snart. Känns det som. Förresten – finns Julian Assange i Sverige? Jo, han var visst på ABF igår. Undrar om Ardin var där.

  Gilla

 14. Anna skriver:

  Helena,
  Capo di tutti capi (Julian Assenge sedd från sossekvinnoperspektiv) kom aldrig 🙂

  Källa: Se nedan

  2010-10-07 | Newsglobe.com
  ”Det spelar ingen roll om Julian Assange var dömd. Det förändrar inte att han har sunda idéer, säger Stefan Lindgren, vice ordförande i Afghanistan Solidaritet, som bjudit in Wikileaks Julian Assange som föreläsare till ABF-huset i Stockholm. Julian Assange, som anmälts för sexuellt ofredande, dök dock aldrig upp.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Anna: Jasså -dök han inte upp! Om han lämnat Sverige är han oskydig måste man anta. Sen får Anna A och Sofia W dra upp buxorna och stå sitt kast.

  Josef: Sverige är skitbra. Det bästa landet i världen i mina ögon. Synd att det ska förstöras dock.

  Gilla

 16. soli01 skriver:

  Helena Palena – har varit och den tiden verkar nu långt borta. 🙂

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  soli01: Sorgligt men sant. Men vi ska inte ge upp.

  Gilla

 18. Josef Boberg skriver:

  NEJ – Wi skall ej alls ge upp ❗ – och med lite vägvisande vägvisning ANDERS BORG LÄMPLIG SOM FINANSMINISTER så går det nog vägen, tror jag… 🙄

  Gilla

 19. Josef Boberg skriver:

  OM NATIONALEKONOMI ÖVER POLITIKERNAS NIVÅ

  ”En rik turist kom in på byns hotell, lade en tusenlapp på disken och bad om en nyckel för att titta på ett rum. Hotellägaren blev glad, tog tusenlappen och sprang till kötthandlaren och betalade sin skuld på tusen kronor.

  Kötthandlaren sprang i sin tur till bonden och lämnade tusenlappen som han var skyldig. Bonden tog tusenlappen och sprang till mackägaren och betalade en skuld på disel.

  Mackägaren blev glad och sprang till byns hora och betalade sin skuld på 1000 kr. Hon sprang i sin tur till hotellet, glad i hågen lade hon upp tusenlappen på disken och gjorde sig därmed skuldfri på hotellet.

  Just då kom turisten ned, han var inte nöjd med rummet så han tog tillbaka tusenlappen som låg på diskan och drog därifrån. Det blev stor glädje i byn, ingen hade tjänat några pengar men alla blev skuldfria.” – slut citat härifrån.

  Om hur Wi ”lätt som en plätt” fixar detta för hela landet Sverige HÄR – och ej minst HÄR. 😉

  Gilla

 20. Anna skriver:

  Vad sysslar alla dess ”nyttiga idioter” med???

  August Strindberg skildrade med synnerligen vass penna den ständigt växande och ineffektiva byråkratin redan 1879 i romanen Röda Rummet.

  Tänk om vi hade en August Strindberg i dag, år 2010!

  Tyvärr ser det ut som om den politiska adeln är inne i ett erbarmligt ”svällande skede”. Fredrik Reinfeldts förra regering hade 197 ministrar, statssekreterare, pressekreterare och politiskt sakkunniga. Och nu ska de två ministrar som tillkommit anställa sitt folk.
  Antagligen kommer det sorgliga rekordet på 203 personer som Göran Perssons S- regering hade 2005 att slås.
  Ett både sorgligt och trist faktum.

  Enda trösten torde väl vara att en Rödgrön Röra hade varit etter värre!

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Anna: Känner du till Parkinsons lag. Ja, det finns något som sväller och brer ut sig mer än en elakartad cancer och det är byråkratin.

  Vad gör alla nyttiga idioter? Lyfter lön och vänder papper.

  Josef: Klart dom ser om sitt hus. Det enda man kan se om egentligen. Och tro att man vill omfatta ett helt land är ju befängt.

  Hur ska det gå för Sahlin? Har hon någon framtid i Rörelsen? Får hon förlora ett val till eller byts hon ut innan? SAP är en tröggörlig betongkloss som måste skaffa sig snabbare fötter.

  Gilla

 22. Josef Boberg skriver:

  En MedMänniska är en som ställer till det gott för sin egen del OCH så många andra som möjligt.

  En PyramidMaktHavare är en som ställer till det gott för sin egen del – men på andra människors bekostnad (video 3 tim 35 min) – och då FRAMFÖRALLT oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna.

  Så jag tror ej alls på att det är befängt att omfatta ett helt land. Det är ju fört i BEVIS av t ex Mahatma (video 44 min) Gandhi i VERKLIGHETEN i Indien, faktiskt… 💡

  Men han ju globalt sett så ”FARLIG” – att den tidens globala PyramidMaktHavare såg till att han blev avrättad, tyvärr tyvärr… 😥

  Att sen Mahatma Gandhi´s efterföljare i Indien ”ballade ur” – det kan ju ej Mahatma Gandhi lastas för, rimligen…

  Gilla

 23. politruken skriver:

  ”Den öppna dörrens politik” inleddes av Bildt-regeringen, som öppnade slussarna i dec 1991. Fram tills dess hade socialdemokraternas s k Lucia-beslut två år tidigare – enligt vilket Sverige inte skulle ta emot fler flyktingar än vad det fanns mottagningskapacitet för – varit för handen. Bildt, Friggebo, senare Sahlin och Ohrback, är ansvariga för att SD idag sitter i riksdagen!

  F ö anser jag att Göran Skyttes åsikter om Eva Bunnes tal och SDs uttåg stämmer jäkligt bra med min egen uppfattning. Det viktigaste han sa var att Bunne inte är trovärdig när hon säger att talet om allas lika värde inte hade något överhuvudtaget att göra med SD.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=4076558&play=2660067&playtype=Ljudklipp

  Jag skulle vilja tillägga en liten undran. Varför skulle Eva Bunne predika om så självklara saker för oss alla och envar som MÄNNISKORS LIKA VÄRDE om hon inte hade en agenda? Det finns väl ingen levande svensk som idag säger att några är mer värda än andra. Nej, hennes ord hade en adressat: SD och dess väljare! Varför vill inte folk erkänna detta? Ska det som är totalt uppenbart vara så jävligt svårt att våga se? Att hon dessutom i TV dagen efter förnekar detta gör henne, precis som Göran Skytte säger: Icke trovärdig! Hyckleri i format STORT säger jag. Att teflon-mannen Åkesson därvid kände sig kränkt och tågade ut ur Storkyrkan med de sina i släptåg kanske inte är så märkligt med tanke på alla invektiv, äggkastningar, ruttna verbala tomater, etc, som har kantat hans väg efter att valresultatet stod klart.

  Men ärligt talat: Vilket var mest rakryggat? Att ta konsekvenserna av ett utpekande och demonstrera sitt missnöje genom att inför hela svenska folket resa sig upp och gå. Sätta en gräns helt enkelt. Modigt om ni frågar mig. Eller att som Eva Bunne först utpeka, och sedan vid konfrontation inte våga stå för att det var just detta hon gjorde. Alltså i praktiken inte våga stå för sin egen agenda. Fegt om ni frågar mig.

  En annan som också gillade Skyttes ord är denna nya riksdagskvinna:

  http://www.mariaabrahamsson.nu/index.php/2010/10/07/en-markvardig-vecka-gar-mot-sitt-slut/

  Gilla

 24. politruken skriver:

  Sorry, hon heter ju Brunne och inget annat, hon damen med kräklan.

  Gilla

 25. Pingback: Augustimåne I « Ecwho's Blog

 26. Pingback: Hello world! « webecu's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.