Åkesson & Rut = Invandringens summa! Sahlin såg valet som en tävling!

Vad kostar invandringen egentligen? En siffra mellan 100 och 300 miljarder valsar runt. Nu ska Jimmie Åkesson ta hjälp av Rut – riksdagens utredningstjänst – alltså inte Städ-Rut för att få reda på det. Det ska verkligen bli intressant att få reda på. SDs belackare säger hela tiden att invandringen berikar Sverige och att SD vill slänga ut alla invandrare. Nej, så tror inte jag att det förhåller sig. Man vill stoppa invandringen. Det är inte mer än rätt. Stoppa och se över läget. Det håller på att gå över styr. OBS! Jag älskar människor och dom älskar mig. Det handlar alltså inte om rasism. Bara krass verklighet. Hur mycket mäktar ett hushåll med begränsade resurser med.

*******
Mona Sahlin går och väntar på ett samtal från Fredrik Reinfeldt. Tror ni att han ringer. Det tror inte jag. I alla fall inte till henne. Sahlin blev utsedd som efterträdare. Mest för att hon var kvinna. Det blev ingen debatt med motkandidater i partiet. Det är inte bra. Snudd på Sovjetupplägg. Sahlin klev bara på och började segla utan kurs. Och nu står hon där med utgången licens också. Det är kört för hennes del. För vad har hon att komma med? Efter valet sa hon i AB att hon verkligen ville vinna. Att hon är en tävlingsmänniska! Hon ser alltså att ha makten över Sverige och valet som en tävling. Nej, en sån inställning kan aldrig gå hem. Sverige är inte hennes lilla egendom. Sverige är större än så och inget som hon kan få sjabbla och dribbla om som vore landet en boll på en planhalva. Hon spelar verkligen ett spel. Rösten avslöjar henne.

DN SvD AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Åkesson & Rut = Invandringens summa! Sahlin såg valet som en tävling!

 1. Med en äldsta son, som alltid i socialdemokraternas land har räknats som invandrare i andra generationen, så vet jag vilka det är som har haft fördomar. Alla skulle om möjligt klassas som invandrare och offer. Sådana det var synd om.

  De skulle lyftas upp och bli lika fina som vi andra. Har jag varit finare än min äldste son för att jag hade två föräldrar födda i Sverige? Vilka fördomar.

  Och nu när min äldste son har gift sig med en invandrare (för en månad sedan). Blir han degraderad ännu mer då i socialdemokraternas ögon? Och så måste de båda kostas på bidrag och hållas borta från resten av samhället i sina egna getton?

  Nä nåt är ruttet i landet Sverige. Och det är dags att vakna upp till den verkliga verkligheten. När chocken över folkets röstande väl har gått över hos den självutnämnda fina ”eliten”.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Visst är det ruttet. Tänk alla som inte får göra något i sin väntan på PUT. Som visst kan ta sju år! Bara det. Det skulle behövas en bomb i byråkratin som vuxit fram.

  Gilla

 3. Boman skriver:

  Ett lästips, både bloggen och boken
  http://meritwager.wordpress.com/2010/09/25/om-boken-varldsmastarna/

  Nej, Boman är inte heller rasist, bara realist. Systemet vi har idag där folk kan komma och stanna helt utan att krävas på ID handlingar eller annat som bekräftar vem de är håller inte.
  Vi ska ge skydd men varför ska det vara för livet? Varför bevilja tillstånd att återförenas med familjen(som nyss inte fanns) här när det kan lika gärna ske i hemlandet? Ge TUT, när det lugnat sig så kan de flesta åka hem igen. De vill ju alla ändå, annars åkte inte folk åter till hemlandet på ”semester ”så snart de fått PUT här.

  Gilla

 4. antonia skriver:

  Det är inte mer än rätt att man ser över invandringen och framförallt hur mycket pengar som den sväljer. Man behöver inte vara rasist för det. Sunt förnuft som man borde ha använt av redan tidigare.

  Gilla

 5. ... skriver:

  http://missionxp.webblogg.se/2010/september/politi sk-korrekthet-ar-samma-sak-for-fredri.html?_tmp=b17029c1ad54321c708a45bfcab159f5d28c992b

  PK är kulturmarxism…marxism är totalitär ideologi där fritt tänkande inte får plats. Genom att låta Islam söndra ochskrämma ska väst försvinna.

  Walid Shoebat

  http://www.youtube.com/results?search_query=walid+shoebat+a1+of+7&aq=0

  Se A-C så får ni en djrup förståelse.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/

  googla på denna och läs lite om hur våra politiker ställer sig…

  Dessa tre länkar borde öppna ögonen på de flesta. Lycka till.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Boman: TUT och PUT! Vi plussar på med lite ÄFS när vi ändå är på G…

  Antonia: Men sunt förnuft kommer man långt.

  …: Tack för länkarna.

  Gilla

 7. Milas skriver:

  @…
  Du skriver ”Dessa tre länkar borde öppna ögonen på de flesta” och länken till demokratbloggen. Att kalla en kvinna som skriver en kommentar på ett respektfull, intellektuell och saklig nivå för slyna kan jag tyvärr inte betrakta något annat än en bullshit-blogg. Det som är så lustigt är att det råder ingen demokrati från bloggarens sida eftersom det är bara vad han tycker som gäller, och allt annat förkastas i form av förrädare, slynor, idioter mm. Jag skulle nog rekommendera bloggaren att kontakta närmaste psykmottagning så snart som möjligt för han mår inte riktigt bra den gubben. Han behöver verkligen hjälp.

  Jag är inte för eller emot SD, eftersom jag vill avvakta och se hur de kommer att driva sin politik utifrån det de påstår sig brinna för, och vad de kommer att åstadkomma. Det återstår att se de kommande 4 åren. Om SD:s väljare tänker, agerar och uttrycker sig på ett lika ”demokratiskt” sätt som bloggaren ovan då vet jag fan om jag skulle vilja överlämna styret av VÅRT älskade Sverige i händerna på psykopater som spyr ut hat och kallar våra svenska systrar för slynor samtidigt som man påstår att invandrare misshandlar våra kvinnor och vi måste ”skydda” de. Var är logiken i det hela?

  @Helena Palena: tack för dina underbara texter och inlägg.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Milas: Tack själv! Har inte läst länkarna men om det är sånt språkbruk ställer inte jag heller upp. Klart vi ska ge SD en chans. Dom andra partierna har fått sina fiskar varma och det var verkligen på tiden.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Illvill: Tack för länken! Skrämmande summor! Var kommer alla pengar ifrån?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.