Snart får Reinfeldt böja knä för Åkesson! Ohly är ett oborstat svin! Kaos i PK-Klubben!

Katten på råttan. Fredrik vill ha Maria (sa han inatt) men hon nobbar dom blå. Gemensamt har dom att ingen kommer att samarbeta med SD. Säger dom nu ja. Den politiska kartan har ritats om men ingen tänker följa dom nya stigarna. Märkligt! Man kan se hur det blå och det röda laget vill ha sin invanda bana för sig själv. Om en blå spelare rör sig i en viss riktning så vet den röda spelaren hur den ska nicka och krumbukta sig. Det är slut med det nu. För snart måste alla på planen börja krusa för SD.

Ohly är ett oborstat svin och gjorde som Westerberg. Han ville inte sitta i samma sminkloge som Åkesson. Löjligt! Ohly – tågmästare och inte vågmästare – spottar med andra ord på en halv miljon väljare. Men så får man bära sig åt om man är en ”terrorist” på yttersta vänsterkanten som möter en ”terrorist” på yttersta högerkanten. Vem har bestämt att det ska vara så? Jo, hela pk-klubben i Sverige med media som dirigent. I det här spelet är det legitimt med utomparlamentariska metoder om det kommer från vänsterkanten. Ohly tycker det var synd att muren föll. Kan man ta en sån man på allvar? Nej, aldrig någonsin.

Mona Sahlin sitter i krismöte. Redan. Herreged sossarna har ju fyra år på sig och lägga upp nya strategier. Om det nu hjälper. Moderaterna har ju redan tagit över deras roll. Så vem ska axla Monas mantel? När Mona talade till sin publik var det många unga kvinnor som hade tårar i ögonen. Hon talade om att mota rasismen. Det gjorde dom flesta i pk-maffian. Anna Ardins och Broderskapsrörelsens lansering av tidningen Islam & Politik (röstfiskeri) gick inte hem. Jag har skrivit det förut: Det är många invandrare som röstat på SD. Hörde på Ring P1 idag en grek tala länge och väl om det med kontentan att man inte kan emot för många som ska leva på bidrag och slåss om jobb som inte finns. Att det i långa loppet drabbar allla. Även invandrarna.

DN SvD SvD SvD Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Snart får Reinfeldt böja knä för Åkesson! Ohly är ett oborstat svin! Kaos i PK-Klubben!

 1. eric hagman skriver:

  Instämmer men Lars Ohly har extrem fantasi också.
  Visst minns vi lögnen från ”fotbollsspelaren” Lars Ohly om Nacka Skoglund.
  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=647&a=235826
  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=647&a=236071
  får höra Ohlys version av vad som hände på Rydbo idrottsplats torsdagen den 13 juni 1968. För det var då matchen spelades och då var Ohly bara elva år gammal!!

  Till slut blir bevisningen för överväldigande och en ny version ser dagens ljus från mytomanen Lars Ohly: ”Jag har verkligen varit övertygad om att jag har spelat på samma plan som Nacka. Men jag måste erkänna att DN har gjort ett bra jobb och har rätt”, säger Lars Ohly.

  Det blir inget av nu för Lars Ohly att med regeringsplanet åka till Kuba med en säck biståndspengar och krama Fidel Castro.

  För Fredrik R blir det att krypa till korset och göra upp en deal med SD, Fredriks längtan till makten är som socker för myran dvs oemotståndlig. Slicka uppåt och sparka neråt med andra ord!
  The show must go on!

  Gilla

 2. Johan skriver:

  SD:s framgång är ett symptom på en under lång tid misskött politik, men SD har inte några trovärdiga lösningar, när man väl skrapar på ytan.

  Intressant är för övrigt att alliansen faktiskt fick fler röster den här gången än 2006. Resultatet är knappast någon större missnöjesyttring mot alliansen, alltså.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Eric: Tack för länkarna! Ohlys pappar var präst och han har flera äldre systrar. Han är bortskämd och vet inte vad kommunismen ställde till med. I kornboden Ukraina där dom röda länsade sista utsädeskornet fick folk svälta ihjäl. Människorna var så hungriga så dom förnedrades till kannibalism.

  Kommunister vill döda kulturen och erfarenheten. Annars kan dom inte få makt. Säger bara Lenin och hans bödlar. Fy fan hundra gånger om.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Johan: Nä, SD är dessutom ett killparti. Synd att inte begåvningarna ställt upp. Men folk vågar inte. Man vill inte bli stigmatiserad och utfryst. Man sitter still i båten men man tänker. Dom intellketuella borde skämmas brallorna av sig.

  Gilla

 5. Oscar skriver:

  Johan: SD har lösningar, drastiskt minskad invandring är en lösning exempelvis. En lösning som INGET annat parti vågat framhäva. Hårdare straff, nolltolerans mot utländska kriminella är en annan lösning på ett stort problem i Sverige. (Dvs utländska kriminella som löper amock)

  Gilla

 6. Berit skriver:

  Oscar verkar vara påläst.
  Man kan undra vilka problem de ”lösningar” Oscar berättar om här löser för oss.
  Likaså kan man undra över nolltoleransen av utländska kriminella men inte mot svenska.
  Utveckla gärna, Oscar!

  Det sista man kan undra över vad Oscar menar med ”utländska kriminella” som ”löper amock”.
  Det vore väldigt roligt, för att inte säga rent underhållande om Oscar skulle vilja förklara den där sista!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Oscar: Javisst! Amock! Smock! Smock! Amok stavas det.

  Vilken enkel lösning! Genialt. Men frågan är varför Sverige ska ta emot mest invandrare och betala mest i bidrag till U-länderna. Frågan är hur mycket den svenska arbetaren ska mäkta med. Svaret är att det finns ingen att fråga. Man måste klura ut svaret själv.

  Gilla

 8. Ja nu blev Åkesson välkomnad av talmannen, men mycket mer än såg blir det inte. Dock kommer dom att sitta i utskotten. Det går inte att stänga dem ute. De fick så många mandat.

  Och mp är inte kallat till möte med Reinfeldt heller. Så vi slipper dem kanske. Går ju bra att regera ändå det gjorde ju Persson både på 2000-tal och 1900-tal i sosseregeringar i minoritet. Anyting goes!

  Gilla

 9. Allemand skriver:

  Oscar,

  Tyvärr har Johan inte tid att vänta och se vad resultatet blir utan har i sin egen visdom redan förklarat SD som förlorare.

  Stackaren har nu skrivit skit om SD i ett års tid, sett sig förlora och har fortfarande en dag senare inte förstått att V håller på att försvinna.

  Gilla

 10. Johan skriver:

  Allemand, jag tror du förväxlar mig med en annan Johan…

  Oscar: Jag kanske skulle omformulera mig: de har lösningar, men de går på tok för långt. Och även om de tonar ner saker ytterligare så har de fortfarande samma bruna grund.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Berit: Vi får se om Oscar förklarar vad han menar med amock!

  Ann Helena: The show must go on! Visst kan dom regera själva men dom kommser säkert att komma och krusa mellan varven åt båda håll = Sd och MP.

  Gilla

 12. Josef Boberg skriver:


  JOSEF BOBERGS VALANALYS

  Sverigedemokraternas valframgång kan förklaras med: ”Medverka aktivt i att förstora ett samhällsproblem – invänta reaktionerna – presentera lösningen = rösta in SD i Riksdagen.” – och så blev det ju bevisligen (video ca 8 min) med SD som nytt vågmästarparti i Riksdagen.

  Men VERKLIGHETEN tillhandahåller ju ALLTID en ideal lösning på ALLA samhällsproblem – som i detta fallet får uppfattas vara: ”En besjälad person kan göra mycket – men två besjälade personer i sann förening kan förändra hela världen – bokstavligt talat !”

  Så frågan blir ju nu om Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin är dessa Sveriges och världens första TVÅ personer ❓ – som TILLSAMMANS bl a skulle kunna eliminera RÄNTEBLUFFENS förödande effekter på Sveriges nationalekonomi.

  Gilla

 13. Antonia skriver:

  Ohly om någon är ju en hycklare. Han vet nog inte mycket om kommunism inte. Han och hans likar har en drömbild om kommunismen.
  Jag träffade några chilenare på 80-talet som sa likt Ohly att de var kommunister. Jag frågade dem varför de kom till Sverige då. Varför flyttade de inte till Sovjet då. Svaret blev – vi var ju där också med det var hemsk att leva där. Därför kom de till Sverige istället. Och antagligen håller Ohly om handen än idag.

  Ohly dricker gärna vin men predikerar vatten. Med andra ord han lever verkligen inte som han lär.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  Lars Ohly är inte kommunist ? – Aftonbladet 6/9-10 – ”Han förtydligar.– Kommunism associeras med diktatur och förtryck och allt det som vi vänsterpartister avskyr mest, därför finns det ingen anledning för oss att använda det ordet.”

  Sent syndarna vaknar… 🙄

  Gilla

 15. carl skriver:

  @Helena Palena

  Att stava rätt är mycket viktigt

  Gilla

 16. majlisaldjinn skriver:

  Bara 0.8 procent och Reinfeldt hade haft en problemfri vecka.

  Gilla

 17. mrmhalland01 skriver:

  Hur är det med utlandsrösterna ?
  Är dessa räknade ?
  De brukar ju vara rätt blå, det kanske ändrar läget ?

  Gilla

 18. Pappan skriver:

  ”– Det viktiga är inte hur många väljare vi får utan hur politiken förändras. Om det är vi eller Reinfeldt eller Sahlin som genomför vår politik spelar ingen roll.” — Jimmie Åkesson 2010

  DET DÄR kallar jag en mogen politiker! Fortsätter han i den stilen har han snart ingen konkurrens till statsministerposten. Inte en gliring, inte en sarkasm, inte ett nedsättande ord om alla elaka, illvilliga, lögnaktiga personer på höga och låga poster, som har försökt mobba ut den 31-årige Jimmie Åkesson sedan han styrde upp SD och blev en offentlig person.

  Inga direkta jämförelser i övrigt, men just den där ädla storsintheten och jämnmodet för osökt tankarna till Barack Obama under hans valkampanj.

  Vad månde det bli av Jimmie Åkesson om ett decennium eller så!

  Pappan

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Josef: Mona och Fredrik skulle kunna men dom kan och vågar inte. Om dom nu ens har insikt i vad som pågår fullt ut. Skulle inte ens tro det. Kanske dom är parhästar med skygglappar rentav. Mest (o)troligt!

  Jasså! Är inte Ohly kommunist längre. Men han höll fast länge vid epitetet. När trycket blev för hårt och det började kosta för mycket gav han upp. Undrar vad han tänker när han klappar om Hermansson. Maybe back to the good old days!

  Carl: Absolut!

  Majlisa: Ja, tänk vad några procent kan göra. Speciellt när det gäller sprit.

  Pappan: Håller med. Vilken kille! Tänk dig 20 år till på honom – om han får leva och frodas vill säga. Man kan säga att Åkesson är för bra för sitt parti.

  Det är många som tror att SD blir en dagslända. Det tror inte jag. Partiet är etablerat sen länge. Det var inte ND. Säger som Peter Wolodarski att partiet växer organiskt och kan bli starkt framgent. Skulle tro det. Men media är emot och det är dom som styr debatten. Så vi får se hur pk-redaktörerna vinklar och klipper fram osanningar både här och där.

  mrhalland: Idag blir resultaten klara. Men dom där utländska släntrar nog in senare skulle jag tro.

  Gilla

 20. Josef Boberg skriver:

  Jo… – HelEna – SD´s valframgång – rätt hanterad av de övriga riksdagspartierna – har ju tankelogiskt sett potential för att kunna bli en god ursäkt för – att det under de kommande fyra åren kan medföra – att en hel del kommer att ”vridas tillrätta igen” i Sverige, verkligen… 💡 – menar Josef

  Gilla

 21. mrmhalland01 skriver:

  Det är något fel i vårt valsystem.
  95% av befolkningen har inte röstat på SD.
  Ingen kan väl säga att det är rimligt att de ska kunna påverka politiken nämnvärt ?

  Idag har de ju faktiskt möjlighet att fälla riktigt viktiga avgöranden.

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Josef: Tror du SD har insikt i hur pengaystemet fungerar fullt ut? Det tror inte jag.

  mrhalland: Nej, det är inget fel. Det kallas demokrati. Varför ska KD – ett sånt litet skitparti – få vara med och påverka kan man undra då i samma andetag. Tänk om! tänk rätt!

  Gilla

 23. Josef Boberg skriver:

  Jag är beredd att hålla med Dig om det (video 3 tim 35 min) – för det har nog ej Jimmie Åkessons rådgivare Ian wachtmeister heller – eller alternativt har han det ❓

  Gilla

 24. mrmhalland01 skriver:

  Helena,
  KD ska få vara med att påverka i och med att de är invalda i en alians som folket röstat fram.
  Självklart kan de inte påverka lika mycket som M, eftersom de har färre röster/mandat.
  Det är det som är demokrati enl. mig.

  Om nuvarande resultat står sig kan SD faktiskt fälla regeringen.
  För att KD ska kunna det måste S,SD och KD gå ihop, vilket är snart sagt en omöjlighet.

  Gilla

 25. mrmhalland01 skriver:

  >För att KD ska kunna det måste S,SD och KD gå ihop, vilket är snart sagt en omöjlighet.

  FEL, Ska vara :
  För att KD ska kunna det måste S,V,MP eller SD och KD gå ihop, vilket är snart sagt en omöjlighet.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  mrhalland: Folk har inte rösta fram en allians. KD fanns innan alliansen och var ett litet parti under många år som fick vara med och påverka. Så då tycker du att dom inte heller skulle ha fått vara med för att dom var så små – du tycker ju det om SD.

  Folk har röstat på partier i alliansen – inte på alliansen.

  Gilla

 27. mrmhalland01 skriver:

  Kanske inte så mycket att tjäafsa om, men, naturligtvis har du fel.

  Många har naturligtvis taktik-röstat för att alla allianspartierna ska komma över spärren, och därmed röstat på Alliansen.

  På samma sätt kom (V) över spärren, på (S) bekostnad.

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  mrhalland: Vad folk har röstat på är inte frågan här. Du tycker att ett litet parti som SD inte ska få påverka. Men KD fick påverka under många år. Också ett pytteparti mellan varven.

  Vi har nu ett sånt system att kommer man över fyra procent kommer man in. Och då är det väl meningen att man ska få påverka och föra sin politik. Och att man sen bygger pakter och allianser det är en helt annan sak.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.