Ge judarna en ursäkt! Chemtrails! Taktikrösta!

Italiens premiärminister kan tydligen bära sig åt hur som helst. Han har visserligen blivit vald av folket och är omtyckt. En selfmade man som började med två tomma händer. Nu har han dragit ett hitlerskämt. En groda av guds nåd. Men det kommer han säkert undan med. Parlamentsledamoten Fabio Evangelisti är upprörd. Han kräver att Berlusconi ber om ursäkt till Israel och till den judska befolkningen i italien.

*******
Som jag skrev tidigare finns det inte en enda artikel om chemtrails på SvD och DN. Dock vimlar det av sajter och inlägg om fenomenet på nätet. Såg själv mönstren efter planen härom-morgonen. En granne kontaktade Luftfarsverket och fick detta till svar:

Det du på himlen ser är något som heter kondensationsstrimmor och som är vanligt förekommande efter jetflygplan. Det handlar om vattenånga i avgaserna som kyls av och bildar små synliga vattendroppar i strimmor efter flygplanet. Förutsättningarna måste vara de rätta i atmosfären för att strimmor ska bildas vilket är förklaringen till att du inte alltid ser dem.
Processen är den samma som när moln bildas helt naturligt och kondensationsstrimmor kan också leda till att moln börjar bildas.
Begreppet ”chemtrails” tror jag kommer från uppfattningen att någon främmande makt skulle avsiktligen av något oförklarligt skäl skulle släppa ut kemikalier. Det finns inga belägg för att något sådant sker men vill man tro på det så står det var och en fritt.
Hälsningar
Rickard Jörgensen
LFV”

Vilken härlig inledning: Det du på himlen ser… Poetiskt så det förslår!

*******

Vill ge SvD en eloge för sin serie om hemmafruar. Eller om hemarbetande mammor och pappor. Det finns människor som skiter i dagis och inser att barnaåren går fort. Synd att vårdnadsbidraget bara är på 3 000. Det är för lite för ett sånt viktigt arbete. Tror jag ska stödrösta på KD! Heja Göran Hägglund! Tycker lite synd om honom. Får moderskänslor. Hans mamma dog när han var tre år.

AB SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Ge judarna en ursäkt! Chemtrails! Taktikrösta!

 1. Det han sa Berlusconi var inte ens roligt. Han är en konstig gubbe, som tydligen bara vill reta folk. Det var väl ett fint svar av LFV till en orolig medborgare… tycker jag. Annars är det bara knappt fem dar till valet! Så skönt det ska bli när vi slipper alla opinionsundersökningar.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Ja, det ska bli så skönt när valet är över. Det står en upp i halsen. Och det lönar sig inte ens att spy.

  Killen på Luftfartsverket svarar som en byråkrat och tjänsteman ska. När det gäller Chemtrails kanske det bara är kondens. Men – det skulle vara kul om någon som har en annan åsikt skrev det här. Men inte! Okey – då är det väl bara kondens och det finns ingen ond makt i världen!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Italien är en riktig operettland ledd av Berlusconi med dirigent pinnen i handen.
  Jag tror italienarna har resignerat över situationen längesen, och egentligen bryr sig inte vem som håller i spakarna. De har sen länge kommit fram att oavsett vem som sitter och styr så blir allting efter maktens smak och vilja. Folket har inte så himla mycket att säga till. Det är bara gilla läget.

  Inte här heller betyder så mycket hur man röstar för den delen. Vi röstar och tror att det förändrar nåt. Men förändringarna är marginella.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, man får gå på känsla. Lite mer i plånboken blir det med borgarna. Men det är svårt att vrida en sån (S)kuta rätt. Det tar tid.
  Såg Reinfeldt i Täby i lördags. Tog några bilder. Ska blogga om det. Tror jag. Får se. Om jag har lust.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Som soloföretagare kan jag inte direkt påstå att har känt skillnad. Men första halvan av mitt liv lev jag socialistisk, nu av princip skäl vill jag vara och tänka kapitalistisk.
  Men jag har inte märkt av förändringarna.
  Ibland tycker jag att det snackas bara.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: I Sverige ska man absolut inte vara egenföretagare! Allt är gjort för att man ska vara anställd. Det bara pratas att man ska göra det bättre för småföretagarna. Men nej, du har inget märkt. Vi får väl se om det kommer. Lyssna på C! Pratar dom bara?

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Som vanligt får framtiden utvisa. Dock har jag inte särskilda förhoppningar. Jag jobbar och sliter oavsett. Det är inte lätt att göra pengar utan pengar.

  Gilla

 8. eric hagman skriver:

  Are they spraying Ethylene dibromide?

  Detta förbjudna insektsmedel ger senil demens symtom hos både barn och vuxna.

  Tydligen är det bina som dör först, finns mycket rapporter på nätet om stora förändringar hos bin samt massdöd av dessa.

  In the city I grew up in, my mother used to plant tomatoes & watermelons. She can no longer grow tomatoes that produce because there are no bees coming along to pollinate them anymore. They also lost all their hummingbirds.

  Konstigt att det inte skrivs något på svenska?
  Are we able to take over the bees job of pollination should they all disappear?

  Gilla

 9. eric hagman skriver:

  Bra kommentar om varför man sprutar överallt:

  ”Chemtrails are designed to cool the Earth so we can keep producing… shit. And not boil in five years, as it would happen with the damage we’ve been inflicting to the atmosphere for the last hundred years.”

  Lite biverkningar blir det…….

  Sålunda: Be Veg, Go Green & Save the Planet!

  Och Dig själv i slutändan.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  eric: Det är mycket som inte skrivs på svenska. Här är allt så bra. Vart tar bina vägen? Varför vill man döda dom. Mao tog bort alla gråsparvar. Men så är kommunismen – den sjuka läran som bara vill förstöra allt i naturen och kulturen.

  Gilla

 11. Berit skriver:

  Är det kommunister som är här sprutar från flygplan? Varifrån kommer de?

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Berit: Man undrar ju. Är det kondens eller är det något annat. Det finns många som påstår det. I min värld är det ingen skillnad på kommunister och kapitalister. Dom styrs av samma krafter.

  Gilla

 13. Znogge skriver:

  Vissa saker är det inte lämpligt att skämta om även om humorn i vissa fall kan lättaa upp det svåraste. I det här fallet borde han nog inte sagt något…

  Gilla

 14. Lisa skriver:

  C gör inget för småföretagarna. Men en hel del för de stora. Maud är nog den största besvikelsen. Hon hade ett hjärta en gång. Hon sålde väl det och blev ”pragmatisk” istället. Ja, i Sverige är man en skurk om man är företagare, fast de flesta sliter hårt för ingen pension alls. Inga rättigheter, bara skyldigheter. Men, jag är glad ändå. 😀
  Chemtrails… jag är inte lugnad av svaret. Oavsett anledning till att man sprutar, känns det inte bra. Jag läser på och finner att det är en hel del frågetecken.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Znogge: Är man rik får man kläcka ur sig vad som helst!

  Lisa: Nej, dom bara pratar. Småföretagarna har inte fått det bättre. I Sverige ska man vara anställd.

  Vill du läsa bra om Chemtrails gå till Info Kuriren i min blogroll. Där finns det folk som kan det här.

  Gilla

 16. mrfeldt skriver:

  Jag har följt chemtrails över Göteborg sedan april 2010. Lögnen om verkligheten är verkligen stor. Så stor att den nästan blir helt obegriplig. Under varje sten man vänder finns en lögn. Ju mer man gräver ju större och komplex blir lögnen… Följ min jakt på sanningen på min blogg.

  http://blogg.aftonbladet.se/chemtrails

  peace!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.