Assange – ”aussie” och manschauvinist! Trycket ökar

Julian Assange har glassat runt i världen som Wikileaks ledare. Så kom han till Sverige och vecklade in sig i ett svartsjukedrama. Hur skulle det vara om en ikon kunde hålla pitten i styr. Men icke! Men det kanske inte är så lätt när tjejerna hänger som klasar runt halsen. Trycket ökar nu på Julian Assange att hoppa av som organisationens ledare. Wikileaks-grundaren får nu offentlig kritik av talespersonen Birgitta Jonsdottir som menar att Assange ska stiga ner från tronen.
– Julian är briljant på många sätt, men han är inte speciellt social. Och han är en typisk ”aussie” på det sättet att han är lite av en manschauvinist, säger Birgitta Jonsdottir, talesperson för Wikileaks, till The Daily Beast

Det är klart underhuggare i en organisation vädrar morgonluft när det blir skandaler. Men Assange är en hackare och datanörd. Det kanske inte är så lätt att plocka bort en sån. Han kanske till och med är oumbärlig för Wikileaks. På Åklagarmyndigheten mal byråkratins kvarnar sakta och inga nya uppgifter finns i ärendet. Vi får vänta på besked om Assange är våldtäktsman eller inte. Undrar hur det går för Wikileaks server som står i Solna efter tillslaget.

*******
Ni som vill veta lite mer om Chemtrails kan läsa på den här tråden. Igår sprutades något över vår bygd. Ingen information gavs. Det tycker jag är för jävligt. När jag var barn stod det i telefonkatalogen hur man skulle göra om det blev kris eller krig på något sätt. Var bunkrarna fanns som man kunde gömma sig i. Men nu …

Expr  DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Assange – ”aussie” och manschauvinist! Trycket ökar

 1. Som du upptäckte skrev vi nästan samtidigt om denne Julian. Jovisst är han en ”aussie” med en aktivist till mamma också. Ensam pojke verkar han ha varit, van att göra som han vill… ska då Alltingsledamoten Birgitta Jonsdottir få bort honom ur ledningen? Spänningen är olidlig 🙂

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Han verkar vara tuff fast han ser så vek ut. Och tjejer kan han få på fall en masse. Han är nog snart rökt. Ingen är oumbärlig. Inte ens Julian Assange.

  Gilla

 3. Leve Janne Josefsson Göteborg skriver:

  Detta är så urbota dumt och nästan bara i Sverige som denna story röner intresse. Birgitta Jonsdottir är INTE medlem i WikiLeaks och därför är uttalandet fullständigt irrelevant. Hon är en opportunist som själv vill ta åt sig av äran av Julians och WikiLeaks arbete. Detsamma gäller Anna Ardin som med Bodströms hjälp försöker sätta dit WikiLeaks.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Leve Janne: Ja, så kan det nog vara. Jasså – är hon inte ens medlem i Wikileaks! Alla vill synas och vrider och tvistar till så mycket dom kan. Kanske till och med The Daily Beast. Speciellt dom kanske!

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Värst att vi aldrig kommer få veta sanningen. För det finns så himla många sanningar.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Värst att vi aldrig kommer få veta sanningen. För det finns så himla många sanningar.

  Vad är det detta Chemtrails. Har aldrig hört om det förr. Jag har alltid sett såna linjer efter flygplan redan som liten flicka. Det har med luftfuktigheten och höjden att göra.
  Dock får vi säkert in en hel del gifter ovanifrån då ingenting som blir till enbart luft som bränslen från flygplan måste väl landa någonstans. Och ju mer flygplan åppe desto mer förorenat.
  Skogarna tog mycket stryk runt där mina föräldrar bor när all flygtrafik helt plötsligt trafikerade ovanför de pga kriget i f.d Jugoslavien.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: När man var liten ja… Då var det en sträng efter ett flyglan högt där uppe. Men nu – är det flera strängar och en del är breda. Som dom som vi såg igårmorse. Och lågt var det också. Kanske därför sömnsjukan ökar. Det är något i luften som surrar.

  Gilla

 8. Lotusgruppen skriver:

  Jonsdottir tillhör EJ WikiLeaks. Hon har endast figurerat som volontär. Vad hon säger om organisationen saknar betydelse då hon inte är bekant med dess struktur:

  http://cryptome.org/0002/wikileaks-clarify.htm

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Lotus: Nähä. Hon vill väl bli kändis i världen och få makt kan man tänka. Ska kolla länken. Tack för info.

  Gilla

 10. urartad skriver:

  feminism..

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  urartad: Maskulinism…

  Gilla

 12. Cordula skriver:

  Även vi hade chemtrails hos oss den 06 september. Min man ringde till försvarsmakten och talade med en man som inte angav ett namn. Blev sedan uppringt från flygvapnet, även här en man som inte angav namnet.

  Han berättade att de har flygplan för chemtrails, han påstår dock att de inte hade gjort något sådant den 06 september. Det kan vi nu tro- eller ej. Jag tror inte det.

  Vem var det mer som hade chemtrails den 06 september? Ring till försvarsmakten. Ring till flygvapnet. Och berätta vad det var de berättade. De ska veta att vi vet!! De ska svara på våra frågor!

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Cordula: Ja, det ska dom! Min granne filmade eländet. Man kan verkligen undra vad det är dom sprutar ut. Om det vore något nyttigt skulle vi säkert få info.

  Gilla

 14. Cordula skriver:

  Det gör mig så förbannat att de bara gör utan att informera och utan att fråga oss. Demokrati? Inte riktigt, eller?

  Men vad kan man göra? Ringa och fråga. På flera ställen. Men det får inte vara enstaka personer som ställer obekväma frågor. Det ska vara många.

  Vet du om det finns något nätverk mot chemtrails? För mig känns det, än som ingen riktigt vet vad man ska göra och att det därför (?) inte finns aktivister. Har jag fel?

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Cordula: Man blir verkligen förbannad. Vad är det som sker där ovan våra skallar. Här en bra kommentar från Lisa:

  Fick höra att det var en hel del besprutningar runt om i Sverige. Bland annat Uppsala, http://grou.ps/chemtrailtruthsweden/photos/item/uppsala-100906, och Sundbyberg.
  Tror det finns en aktuell tråd om det … men hittar den inte.

  Går att läsa mer här.
  http://grou.ps/chemtrailtruthsweden/336874
  Vore intressant att kartlägga när det sker. Tänkte bli medlem här och ladda upp bilderna från igår. (Och 2 från kvällen innan det.)

  De ligger blandat, men du ser på solen när på dagen de togs på vissa av dem:
  http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=273823&id=551897817

  Gilla

 16. weight skriver:

  yeah my dad will like this

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.