Wachtmeister etta på Newsmill! Petar ner A Ardin! J Åkesson är en tuffing!

Reinfeldt och Sahlin sjunger i kör: Nej vi tänker inte samarbeta med SD! Aldrig någonsin! Hallå där: Det avgör inte ni. Det avgör vi väljare. Ian Wachtmeister skrev sitt sista inlägg på sin blogg 18 april. Nu dyker han upp och petar ner alla med ett fränt  inlägg på Newsmill. Anna Ardin som legat etta bland dom tio mest besökta ligger sist på tio-i-topp-listan. Läs hur Mats Svegfeldt bl a  instruerade journalisterna om hur Ians parti skulle behandlas. Hans Bergström gör avbön och skriver om medias sjuka behandling av Det nya partiet i Ians bok Rebellerna. Så här skriver Ian på Millen:

”Inför 2010 års val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nämna Sverigedemokraterna med prefixet ”de främlingsfientliga”. Utfrågningar av SD sker i en helt annan ton ( = med en helt annan avsikt) än övriga partier.”

Jag skrev denna kommentar: ”Vi är får som ska styras. Fastbandhagarna går i en viss riktning. Den som vågar gå åt fel håll blir utstött. Det är det artiklarna och Reinfeldts och Sahlins eviga tjat om att dom inte ska samarbeta med SD går ut på. Det finns ingen demokrati i Sverige. Om jag vill rösta på SD så gör jag det i alla fall. Känns som man vill kasta en bumling i systemet. Så det smäller och ryker så politikerna inne i systemet får blinka ögonen ur led. Inte ens invandrarna själva vill att vi ska ta in fler som ska leva på bidrag. Hur svårt ska det vara att förstå? Jag tycker Åkesson är gullig. Och modig. Vilken tuff kille!”

Uppdatering: Jag kan inte vänta på chocken! Sossarna flörtar med Centern igen.

DN  SvD AB Expr SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Wachtmeister etta på Newsmill! Petar ner A Ardin! J Åkesson är en tuffing!

 1. ecwho skriver:

  Helena, -sköna Helena!

  Jag delar helt och fullt Din bild av Jimmier Åkesson. en underbar människa som arbetar helt och fullt ut för att vi skall få det bättre i Sverige, -han har mitt stöd och min oreserverade beundran, -cool, saklig och med det lilla smilet i mungipan som säger det som inte går att sätta ord på, -men som hänför.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ebbe: Vilket mostånd han har från hela etablissemanget. Att han orkar! Eloge bara till det.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Problemet är nog att politikerna börjar inse att folk kan inte längre styras. I alla fall inte som förr.
  Och det ställer till för dem.
  Undrar vad som skulle hända om SD får en större andel än vad de räknar med. Säg 20 -25 % ?
  Vad ska de göra då? Utlysa nytt val? Nu blir det säkert inte så, men vad skulle etablissemanget göra då?

  Gilla

 4. Jan skriver:

  Att inte dom etablerade partierna inser att deras agerande är odemokratiska.Blir SD invalda i riksdagen får dom finna sej i att det finns rösberättigade som röstat på dom.Och vad jag vet är SD ett godkänt parti.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det ställer verkligen till det för dom! Dom vill ha det som vanligt. Inga ruckningar. Men det kommer dom att få.

  Josef: Klart Åkesson också vill ha makt. Systemet är ju nu en gång sånt. Den som får flest av massans röster = demokrat = är en vinnare!

  Jan: SD är ett godkänt parti enligt lagar och statuter. Men inte enligt journalistmaffian ledd av Svegfeldt och Staffan Sonning. Otroligt egentligen att journalisterna jobbar mot folket. Det var ju inte meningen. Men alla bor i Stockholm och kliar varandra morgon, middag och kväll. Och

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Josef: Bra video men ack så blåögt. Så bara vi röstar på PP så kan staten sen hålla koll. Glöm det! Det är pengarna som styr.

  Gilla

 7. Josef Boberg skriver:

  ”Det är pengarna som styr.”

  Jo… – HelEna – och vad gör Du och jag KONKRET åt det ❓ – för ingen av oss inbillar sig väl att PyramidMaktHavare och deras medlöpare kommer att fixa det – eller ❓

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Josef: Kanske det gör sig självt. Joakim von Anka kanske spricker i dagsljuset! Fråga Stefan Ingves vem som talar om för honom när räntan ska höjas!

  Gilla

 9. Josef Boberg skriver:

  Jo… – HelEna – drömma går ju – men vart leder det

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Josef: Bra enkät! Fyllde i hur jag tänker rösta. Det lilla man kan göra ska man göra. Alltid någon som ser skulle jag tro. Som håller koll.

  Gilla

 11. Pingback: Ian Wachtmeister var en lisa för svenska folket! Vila i frid kära gigant! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.