Littorin föredrar en riktig domstol

Littorin talar ut i DN. Det är media som är den dömande makten. Littorin skulle hellre se saken prövad i domstol men det går inte. ”Som offentlig person får man räkna med hårdhänt granskning. Men sedan i onsdags är jag inte längre en offentlig person, men det tar nu inte medierna hänsyn till. Det lämnar mig med en dubbel maktlöshet. Jag kan inte försvara mig mot allt det som nu påstås och jag kan inte få min sak prövad i domstol eftersom det brott som jag anklagats för preskriberas efter två år skriver han här. Så vem har vunnit so far? Hur man än ser på det hela akterseglade Littorin Afonbladet. Det bidde bara en liten tumme. Undrar om vi får se hela vanten? Tänk om hela AB-grejen är en fake?

Uppdatering: Littorin talar ut i DN. Ändå skriver Expr och AB om det hela. Undrar om dom betalar för att få använda grejen? Någon som vet?

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Littorin föredrar en riktig domstol

 1. Elias P skriver:

  Det är ju väldigt bekvämt för SOA att hävda att han helst ville gå till domstol med detta när fallet är preskriberat.

  Gilla

 2. jack Nilsson skriver:

  Den största boven o lögnaren i denna soppa är Aftonbladet (AB) och Lena Mellin. Vem ”säljer” sin dator och berättelse utan att få betalt?
  Littorin nekade, Och Ett NEJ är ett NEJ, men ej enligt AB.

  Hela soppan stinker något fasansfullt. Jag kan inte låta bli o tro att historien kommer från antingen Sveavägen 68 (sossarnas högkvarter) eller från ngn annan rödstrumpa.

  Skälet är tidpunkten för publiceringen! Varför publicera ngt som är 4 år gammalt under den viktigaste sommar veckan i en valrörelse?

  Gilla

 3. Ingemar skriver:

  Hela historien stinker och Aftonbladet har sänkt sig till nivåer som inte borde vara möjliga.

  En prostituerad kommer efter fyra (!) år på att hon har ett telefonnummer i boken som går till en minister. Historien lämnas anonymt via en Hotmail-adress, precis före valet och sprids av Aftonbladet. Några bevis finns egentligen inte, bortsett från att damen själv känner igen Littorin.

  Fan trot. Det luktar Sveavägen 68 lång väg. SSU-arna har skrivit falska insändare hela våren och nu har de kommit på något mycket listigare, som är omöjligt att värja sig emot eftersom brottet är preskriberat.

  Jag säger som Kurt Wallander skulle ha sagt, jag tror inte på slumpen.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Elias: Tror det är skönare att bli dömd eller frikänd i en riktig domstol. Inte så kul att bli dömd efter att ha blivit släpad i smutsen av den tredje statsmakten som i själva verket har den dömande makten. Fy fan!

  Jack: Det stinker faktiskt! Varför just i den veckan. Dom har ju haft fyra år på sig. Men Anna kom ju på det hela i samband med Kapten Klänning. Ska vi tro på det?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ingemar: Med tanke på att vi lever i lilla Sovjet är det troligt att dom använder Pravda för att sänka Alliansen. Men folk är inte så korkade längre. Vi vet mer än för tio år sedan tack vare nätet. Här flödar alla möjliga sanningar som Trattmakten kunde stoppa förut. Ha, ha. ha…

  Gilla

 6. fairymary skriver:

  ”Tänk om vi egentligen borde uppmärksamma något annat som sker parallellt här och nu…menar som är av större vikt på sikt, det som sker stort sker tyst sägs det”. Så skrev Linda som kommentar under ett av dina tidigare inlägg.

  Jag tycker att det stora som sker just nu är att en minister i alliansregeringen offentligt får illustrera hur tufft det kan vara i livet, hur utsatt man kan bli och hur man då är beroende av båda samhällets och vänners stöd. Littorin är sannolikt inte beroende av Försäkringskassan men det är ”the small people” ……för att använda ett numera bevingat uttryck……

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Mary: Hur det kan bli. Visst är vi beroende av varandra. I nöden prövas vännen. Det går nog ingen ekonomisk nöd på Littorin för han tillhör inte dom små. Small people – vilken groda!

  Gilla

 8. ecwho skriver:

  Helena, -jag tänker alltid på Robban Broberg när jag ser ditt namn: ”Maria Helena -jag plockar några blommor och ger till Dig tralala—, -men:
  det var inte det jag skulle prata om utan t ex att ”Anna” har en icke godkänd mailadress-på Hotmail, -ej godkänd internationellt, -och du, -tf redaktören Lena Mellin ser ju ut som hon sålt smöret men tappat pengarna efter chatten med läsarna innan de stängde ner för alla vidare kommentarer,
  -Och varför efter fyra år; -det kanske skulle vara gifvande att kontrollera mailadresser och telefonnummer som har bytts under de senaste fyra åren i och runt (S)-hegemonien.
  -Haha, du hade ett telefonnummer som i dag går till en städfirma och den städfirman står upptagen i en telefonbok hos ett lösaktigt stycke vid namn ”A–a” och hon har berättat en häpnadsväckande men fullt trovärdig historia om vem som hon träffade och vad de hade för sig—-tralalaa

  Gilla

 9. Berit skriver:

  Och hur visste sossarna att Littorin brukade sexchatta? För det måste de naturligtvis ha vetat om för kunna bli trodda alls. Nu har ju Littorin tydligensexchattat ganska friskt eftersom han inte är säker på om just ”Anna” är en av damerna han underhållit sig med.
  Kanske han t o m haft sex med ”Anna” men han är inte helt säker eftersom han inte fåt se hennes ansikte. Och inte ens om han fått se ”Anna” är det helt säkert att han lyckats komma ihåg om de delat säng eller inte. Det var ju trots allt 4 år sedan och Littorin träffar mycket folk. Det kan vara svårt att placera alla ansikten, det tror jag de flesta människor som träffar mycket folk känner till.

  Nej detta är ingen tragedi och det är inte synd om Littorin. Han har själv placerat sig i en vårdnadstvist. Han har frivilligt haft sexkontakter med anonyma personer på nätet och irl.
  Han har själv valt hur han ville hantera sin egen situation. Hela ansvaret är hans och det hjälper inte att sitt lipa i media.

  Tragedin ligger i att vi har makthavare som vi inte kan lita på.
  Antingen ljuger Littorin eller så misstänks sossarna för smutskastning av Littorin. Båda de alternativen visar oss väljare att politikerna är korrumperade och opålitliga.

  Gilla

 10. ecwho skriver:

  Berit
  -Och hur vet Du,
  -att det inte är ”synd” om honom?
  Är Du ett sådan där FI-feministiskt alternativ?
  Är Du kanske tankeläsare rentav?

  Gilla

 11. fairymary skriver:

  Ecwho!

  Och hur vet du?

  Och hur kommer det sig att du kallar en kvinna du inte vet något om för ”ett lösaktigt stycke”?

  Inte tillhör du väl den ålderdomliga skara som menar att alla sexuella snedsteg är kvinnors ansvar?

  Gilla

 12. Berit skriver:

  Jag missade uttrycket ”ett lösaktigt stycke”. Det var talande!

  ecwho, det står dig fritt att beklaga herr ministern. Jag gör det inte och jag tycker inte synd om honom. av de orsaker jag redan redogjort för.

  Någon ytterligare diskussion för jag inte med individer som använder ett så vulgärt och nedvärderande språk om de kvinnor som de anser bör finnas som objekt för mäns sexualitet.

  Gilla

 13. Pingback: Evolutionspsykologi och Littorinaffären « Aktivarum

 14. HumanLabRat skriver:

  Jag håller med fairymary och Berit i denna debatt. Annars vill jag säga:

  Bättre fly än illa fäkta kanske… Littorin går det med största sannolikhet ingen nöd på. Ändå tycker högersympatisörer att det är så hemskt med den ”mobbning” han måste utstå! Jösses, skaffa perspektiv!

  Är du en av dem som tycker synd om Littorin för att han inte kan bevisa sin oskuld? Men när fick de sjuka bevisa sin oskuld i domstol? Sjuka anses i dag i samhället vara fuskare och bedragare, det har regeringen och Littorin sett till. Det mest absurda i det hela är att befolkningen nu ska tycka synd om Littorin! Hans feta lön har inte dragits in och han behöver inte sitta på Arbetsförmedlingen och förnedras! Dessutom har han hur mycket stöd som helst från högersympatisörer! Hur mycket stöd fick alla de som togs av daga med Littorins politik?

  Synd om Littorin? Nej, inte ett dugg! Hur troligt är det egentligen att SOL är en oskyldig duvunge med det konstiga tillvägagångssätt han avgick? Och lynchstämningen har han själv och nuvarande regering skapat! Grattis!

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  ecwo: Kul att du tänker på mig!

  Berit: Bara att sitta och sexchatta och vara i ministerposition säger väl en hel del. Har skrivit tidigare att Littorin verkar vilja snaska. Verkar vara en lysten typ. Även om det inte är olagligt är det olämpligt att syssla med sådana barnsligheter.

  Human: Skulle vi ha kvar sosseriet och människor som för alltid försvunnit från arbetsmarknaden. Människor som skulle leva på bidrag resten av sitt liv. Förtidspensionär och 28 år! Jesus!

  Arbetslinjen – vilket jävla ord – är dock bättre. Erik Åsbrink och Lars Tobisson har utvärderat det här och sa i radion att Alliansen gick för hårt fram. Det hela skulle ha fasats ut bättre. Det tycker jag med. Man kan inte kasta ut cancersjuka på gatan. Stapplandes på väg till AF.

  Märk väl att denna omställning startades av sossarna. Glöm inte det.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  För övrigt är det härligt med lösaktiga kvinnor som knullar runt. Kvinnor är som katthonor som vill para sig med många olika hanar för att få fram den bästa avkomman.
  Men vi får inte. För hur skulle det se ut?

  Gilla

 17. Berit skriver:

  Jag håller med dig Labråttan!
  Klappjakten på sjuka människor är ovärdig. Likaså förnedringen av arbetslösa. Båda dessa grupper anses vara”lata bidragstagare” som ligger samhället till last och som snarast ska elimineras, kosta vad det kosta vill.
  Det anses troligen som en framgång för regeringen att sjuka människor väljer att avsluta sina liv själva. De ”minskar ohälsotalet” på ett föredömligt och för alliansen positivt sätt. De tar ansvar för Sverige!
  Arbetslösa har ännu inte börjat ta livet av sig kan man se, arbetslöshetssiffrorna stiger.

  Hur ska man se på en politiker som försvinner snabbt som en avlöning med svansen mellan benen för undgå medias granskning av hans misstänkt brottsliga aktiviteter?
  Han får med sig ett bidrag från oss skattebetalare, ett bidrag som de som är sjuka och arbetslösa betalar en procentuellt sett högre andel av än de som har full inkomst.

  Grabben har smitit från sitt uppdrag och han misstänks för brottslig verksamhet. Som tack för det får han 112.000;- per månad av oss skattebetalare.
  På 2 månanader skulle det bidraget kunnat finansiera ett helt års sjukskrivning för en person, han ensam kostar alltså lika mycket på ett år som 6 sjuka människor gör. Trots att han är fullt arbetsför kan han hämta in ett gigantiskt bidrag, i en storleksordning som varken andra bidragstagare eller personer som nyttjar den allmänna sjukförsäkring vi omfattas av, kommer i närheten av.
  Hur försvarar alla allianssympatisörer denna märkliga ordning?

  Gilla

 18. Antonia skriver:

  Är man bortrest fattar man inte så mycket. Nyheterna på kontinenten har en hel annan vinkling än här oppe. Men jag är fördomsfull och har inte lätt att lita på en männska som skaffar sig talibanskägg.

  Säkert att flera andra blir påverkad av det också och sätter sin omdöme efter det. Fast man borde inte göra så.

  Var på semester och nu är jag tillbaka. Värmen var värre där än här men jobbigt även här. Om jag kunde skulle jag nog flå mig och gå runt i stan bara i skeletten.

  Hoppas att du också har haft det skönt i den här varma högsommarvärmen. 🙂

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Antonia: Men är du tillbaka! Va´kul!

  Gilla

 20. xmaverickx skriver:

  Vem skulle köpa sex av Lena Mellin,ingen fan.
  Hon får väl hoppas på att bli berikad av en grupp muhammedaner någon mycket mörk kväll.

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  maverick: Snart är Lena Mellin också bara ett minne blott!

  Gilla

 22. ecwho skriver:

  En kvinna som i sin lägenhet tar emot snuskiga karlar för att tjäna pengar är enligt min alldeles oförblommerade mening ett lösaktigt stycke, så nu hoppas jag att alla vet vad jag anser om lösdriveri som det f ö finns en lag mot men som är svår att uppräthålla efterlevnaden av då de lösaktiga styckena har flyttat in prostituerandet från gator och torg till lägenheten.
  Att feminister, Fi-anhängare och karlhatare vill se mig hängd för den ståndpunkten bryr jag mig inte ett skvatt om.

  Gilla

 23. ecwho skriver:

  Nedanstående mycket trevliga läsning har av Lena Mellin eller hennes handagångne på Aftonbladet tagits bort liksom även en mer modest inlaga med frågan varför—
  -Det börjar visst brännas för Lena Mellin, Helle Klein och den ansvarige utgivaren på Aftonbladet.
  -Jag har givetvis publicerat på fler andra håll eftersom det råder åsikts-och yttrandefrihet i det här förkättrade landet, -däremot är det inte tillåtet med förtal och ryktesspridning av anonyma källor.

  ¤¤¤¤¤
  Populismen och drevet mot Littorin saknar motstycke, -men det har börjat höjas röster för att granska tf redaktörens på Aftonbladet Lena mellins agerande: DN har i dag en debattartikel i ämnet, i går kom det en avisering att Littorin överväger att vidta lämliga åtgärder.
  Den fråga utöver det är vad som kan väckas i åtal mot Lena Mellin och Aftonbladet, vilseledande uppgifter och grovt förtal i avsikt att misskreditera inte bara Littorin utan även den sittande regeringen, och då är hela det demokratiska styrelseskicket plötsligt i fokus:
  kan det finnas utrymme för en prövning av statsfientlig verksamhet i avsikt att störta regeringen? Då blir syftet än mer uppenbart och man måste fråga sig vilka som är tillskyndarna. De frågorna borde prövas i en öppen rättegång och inte bara av PO som är mer än lovligt tandlös och håller alla journalister om ryggen, de mediokra och rätttrogna och utrustade nästan enbart med en radda av invektiv i avsikt att förlöjliga och misskreditera.
  ecwho
  ¤¤¤¤¤

  Gilla

 24. Ramona Fransson skriver:

  Efter att bandupptagningen avslöjade att Sven Otto Littorin dementerat via sin pressekreterare, inte bara en gång utan två gånger, vilket Lena Mellin påstod inte var fallet, tror jag att Lena Mellin med Aftonbladet kan vänta sig ett åtal för förtal. Det vore intressant att följa den cirkusen.

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Ramona: Tror AB åker dit om det blir rättssak av det hela. Men tror inte Littorin går vidare för han har nog inte rent mjöl i påsen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.