Littorin slippar hellre än pullar

Här har vi en man som föredrar slippisar framför pullisar!

Jaha – nu dalar förtroendet för Fredrik Reinfeldt. Kanske han var lite för snabb med att sopa bort Littorin. Redan efter presskonferensen försvann Sven Otto från maktens hemsida. Sven Otto blev pressad av ett helt gäng: Vad har du gjort? Okey – jag har porrchattat litet för jag var så deppig medgav han då. Mår man bättre av sånt? Med på utfrågningen var Anders Borg – Sven Ottos bästa vän. Där ser man.

Sven Otto har setat där i sina slipovrar och rutiga skjortor i sommarvärmen till och med. Han är född 20 maj och en oxe. Såna gillar värme och att dröna. Vill man inte ha slipover kan man köra med pullover. Men då får man ärmar på köpet och det blir mycket varmare. Undrar varför Sven Otto började odla skägg. Det brukar man göra när man vill gömma sig och vill ha en förändring. Och nu när allt är förgjort kan man undra om karln kommer att raka sig. Skulle tro det.

Uppdatering: Littorin talar ut i DN. Det är media som är den dömande makten. Littorin skulle hellre se saken prövad i domstol men det går inte. ”Som offentlig person får man räkna med hårdhänt granskning. Men sedan i onsdags är jag inte längre en offentlig person, men det tar nu inte medierna hänsyn till. Det lämnar mig med en dubbel maktlöshet. Jag kan inte försvara mig mot allt det som nu påstås och jag kan inte få min sak prövad i domstol eftersom det brott som jag anklagats för preskriberas efter två år skriver han här.

AB SvD DN Expr
…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Littorin slippar hellre än pullar

 1. Han passar verkligen inte med skägg… mycket bättre utan. Men det där med att förtroendet för Reinfeldt dalar är inte riktigt sant… Det är hos oppositionen och hos dom som röstar på oppositionen som det dalar. Tre av fyra har förtroendet kvar för Reinfeldt… enligt SVT. Så många är det väl inte som har något förtroende för Sahlin? Bara en tredjedel har väl fortfarande förtroende för henne? Nyhetstorka uppenbarligen.. ha det gott 🙂

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Han passar bättre utan skägg. Nä, riktigt sant är det nog inte. Tror Alliansen vinner valet i alla fall. Snart är Littorin lika glömd som Schenström & Co. Hur kunde hon sitta och kyssa den där Pihlblad? Ofattbart! Men hon var tydligen full och kanske på väg att permanenta sig på glasberget. Vad vet jag.

  Gilla

 3. Alexander skriver:

  Varför bli upprörd över detta? Karln är svensk och styrs av sina hormoner. Der finns ingen tradition av kultur eller moral som håller honom borta från detta.
  Svenskar är som djur…….

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Jasså – är dom!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.