Fy fan va´full jag är!

Av Sven Otto och alla löften i  Almedalen vill säga! Och lite rödvin förstås. Man ska inte blogga på fyllan säger Paul Ronge i sin nya bok. Jo, det kan man visst!  Monica Antonsson som är med i boken har bloggat om boken. Klockan är 21.15 och det är ljust. Solen har inte gått ner. Jag har bakat nästan hela dagen och just  nattat mina höns och tuppen Klasse Jussi Olofsson. Rubriker är viktiga. Eller hur?

Headlines. Oneliners. Nu är det Littorin som gäller. Det byggs upp något som bör brisera. Ljuger AB eller ej? Varför avgick Sven Otto Littorin under brinnande krig läs; Almedalen. Jag har alltid tyckt att det är något snaskigt, snuskigt och lystet  över Totto. Lämna sin fru för en ung och vacker kvinna och nu sitta och snyfta över medias behandling. Excuse me men det är något som inte stämmer. Han har inte rent mjöl i påsen och använder sina barn som ursäkt för att under grinande  former få kliva av.  Och media täljer guld. Fler vill ha del av skådespelet och branschen tjänar på allas blickar. Ska bli roligt att få ta del av fortsättningen. Ann Helena Rudberg bloggade om honom och skrev Sven Littorin.  Han heter ju Sven Otto!  Idag skrev nämnda Ann Helena så Expressens chefredaktör Thomas Mattson kände sig föranlåten att kommentera! Sov gott i sommarnatten.

Uppdatering: Jaha – han köpte sex om man får tro Anna som sålde och som säger sig vara helt övertygad om att PA var Sven Otto. Om det är sant är det sorgligt och för ynkligt att gömma sig bakom sina barn.

AB  SvD  DN  Expr

……. 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Fy fan va´full jag är!

 1. eric hagman skriver:

  Sven-Otto Littorin hade nära till tårarna.

  –Jag är inte Stålmannen. Men jag är heller inte någon Snövit. ”

  Den meningen säger ju allt. Inte en chans att han formulerat sig så om han inte gjort någon riktigt stor tabbe. Och glöm allt med ekonomiskt fiffel & betyg och liknande. Sånt är inte brott i en moderats ögon utan visar bara på god företagsamhet.
  Sven Otto Littorin (SOL) raderades redan samma dag på sovjetiskt vis ur regeringens bildarkiv. Så tackar man knappast en uppskattad kollega. De som
  arbetar på aftonbladet som är minst lika mycket människor som många andra och därför berättar ‘hemligheten’ för någon som sedan sprider det vidare… en hemlighet är endast en hemlighet om bara en person vet om den.
  Snart får vi veta ……!!
  PS Karmalagen som man sår får man skörda.
  Gäller även tal och tankar samt handlingar som i ovanstående fall.
  Tyvärr SOL allt registreras och sparas tills du har betalat tillbaka.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  eric: Javisst! Som man sår får man skörda. Vilken sanning!

  Littorin hade väl också en slags köpt examen från något mysko universitet och hör nu till raden av Reinfeldts mindre lyckade rekryteringar.

  Dock tycker jag det är märkligt att inte fler slinter på tungan och gör bort sig. Vi får väl se vad karln har för lik i garderoben.

  Gilla

 3. Jo Helena han heter både Sven och Otto visst är det kul! Och Mattsson har kommenterat förut på min blogg så han har koll! Ha en trevlig morgon!

  Gilla

 4. anna skriver:

  Ann Littorin är en mycket vacker ung kvinna. Den nya ser horaktig ut och det var väl det som lockade herr Littorin…

  Gilla

 5. Znogge skriver:

  Han har säkert något intressant i bagaget. Har tydligen köpt sex om man får tro Aftonbladet… Fortsättning lär garanterat följa…

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Detsamma! Kul med karlar som har koll!

  Anna: Varför byta kan man undra!

  Znogge: Det ska bli intressant att se vad media ändar upp med. Något finns det för ingen rök utan eld.

  Gilla

 7. Fairymary skriver:

  Jag måste också erkänna att även jag haft svårt för Sven Otto Littorin. Han hade förstås ett otacksamt uppdrag men hans uttalanden om arbetslösas och deltidsarbetslösas situation var synnerligen okänsliga…. nu smakar han uppenbarligen själv på hur det är att vara maktlös…. i bästa fall kommer han ur en personlig kris med en större ödmjukhet för livets villkor….

  Jag fascineras också av att man som politiker bara kan hoppa av sitt uppdrag ”så där”…. det är många som inte kan lämna sina jobb även om barnen far illa….av ekonomiska skäl……

  Kära Anna här ovan: jag måste få protestera mot att du använder ordet ”horaktig” om en kvinna du inte vet något om mer än att hon sällskapar med herr Littorin…..eller gör du det?

  De kvinnor vi väljer att beteckna som horor är kvinnor som vi alla …. kanske har livet farit fram med dem på ett mindre skonsamt sätt än med mig….

  Och vilken kvinna har inte en inre ”hora” inom sig att plocka fram vid lämpliga tillfällen…..???

  Gilla

 8. Berit skriver:

  Nä Anna, kvinnor som uttrycker sig som du gör om andra kvinnor bör man hålla sig långt bort ifrån.

  Hur du bedömer folks utseende är ointressant. ATT du bedömer folk efter deras yttre är lika ointressant, men dock talande. Det säger oss andra en hel del om vem du är.

  Annars ska vi bara vara glada över att en person med låg moral som befinner sig i maktens översta skikt, nu blivit avslöjad med byxorna nere och får schavottera offentligt i all sin ynkedom.
  SvD skrev om honom idag och hade, i motsats till Littorin själv, den goda smaken att inte inkludera barnens namn i citaten från presskonferensen.
  Vilket patetsikt litet svin som gömmer sig bakom sina barn och dessutom namnger dem och gör dem till medverkande i hans eget privata drama!

  Gilla

 9. eric hagman skriver:

  Det dummaste en minister kan göra är att ljuga om skälen till sin avgång!
  Detta uppfattas på ett intiutivt eller undermedvetet plan att något är galet.

  Vad mycket positiv cred Sven Otto fått om han lagt fram hela historien på ett fullt ärligt sätt istället och själv berättat om AB uppgifter, mao tagit kommandot i processen.

  Här är länken till senaste intervjun med SOL:
  http://tv.expressen.se/nyheter/Politik/1.2054753/raka-svar-forsta-programmet

  Här framstår SOL som mycket sympatisk och trevlig.

  Undrar vad denna ”Anna” fått betalt för att, inte träda fram, utan för att peka ut en kund för ett brott som är preskribrerat för 2 år sedan….

  Hon lär ju inte nöjt sig med 2000:-

  Alla stenar har nog inte vänds upp ännu….

  Gilla

 10. rosemarie markert skriver:

  Anna!

  Fy sjutton för din kommenter!
  Rosemarie

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Mary: Ja, vi kvinnor är antingen horor eller madonnor enligt Bibeln. Det finns inget mellanting.

  Berit och Rosemarie: Tänk så elaka kvinnor kan vara mot varandra. Evin Khaffaf är snygg. Hon är dessutom i tjänst hos Schlingmann. Vilken soppa!

  Eric: Håller med! Tänk om karln lagt korten på bordet och tagit initiativet. Och sagt som det var och är. Punkt och slut. Han har ju mått dåligt länge. Så sämre kunde det ju inte bli. Men det var krismöte i Visby kvällen innan snyftet för pressen och då kanske Littorin fick rådet av Schlingmann (som var med på hotellrummet) att göra som han gjorde. För att klara partiet och få allt ur världen. Men det kanske kommer mera. Skulle tro det.

  Gilla

 12. Linda skriver:

  Haha vilken bra rubrik 🙂

  Han fick kicken det är jag övertygad om, och FÖLJDE partiledningen all the way. Det mest intressant i detta (tycker jag) är Reinfelds agerande, han är väldigt maktfullkomlig och lite otäck där.

  Och varför tiger Bodström?!

  Sedan om man tänker på Bildt och hans förehavande blir det nästan en paraodox.

  Förmodar att det i grunden handlar om VEM man är.

  Skall hur som bli intressant att följa fortsättnin

  Gilla

 13. Linda skriver:

  Och sen tycker jag det är oförskämt att säga att ngn ser horaktig ut.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Linda: Du har nog rätt.

  Hur ser man egentligen ur när man ser ut som en hora?

  Gilla

 15. fairymary skriver:

  Intressant fråga Helena!

  Gilla

 16. Linda skriver:

  Tänk om vi egentligen borde uppmärksamma något annat som sker parallellt här och nu…menar som är av större vikt på sikt, det som sker stort sker tyst sägs det.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Linda: Det borde vi nog. Det sker massor som vi inte har en aning om. Tänk om Littoringrejen är en anka för att sossarna ska vinna valet t ex. Valrörelsen ska ju bli ful i år. Så det här kanske bara är början. Makt och slakt!

  Gilla

 18. eric hagman skriver:

  Det finns en hel del inspirerande videos av Dr. Rauni Kilde (1 of 9) – Love is the key, catastrophes, pain and change på YouTube. Se länk:

  Hennes namn var tidigare Dr. Rauni-Leena Luukanen och hon har givit ut boken ” det finns ingen död” på svenska.

  Hon tillhör dem som anser att tillvaron har fler dimensioner än dem vi kan uppfatta med våra fem sinnen.

  Det mesta som sker har vi nog inte en aning om.

  Men det positiva är att planeten jorden genomgår en kraftig medvetandehöjning just nu och det accelererar….!!

  ”Noble thoughts make noble things happen.”

  Littoringrejen skall man nog inte försjunka för djupt i, men väljer man en besvärlig väg som SOL så kommer man möta jobbiga hinder.

  Dr Rauni skriver i sin bok att ”den andliga kunskapen måste var och en själv förtjäna och tillägna sig.”

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Eric: Intressant. Jag börjar tro att vi inte härstammar från aporna. Tror inte på Darwin. Tror att vi kommer ur det blå – rymden. Vi är kvarkar och atomer som far omkring. Och när vi dör väntar världens överraskning.

  Det här med andlig kunskap är kanske lite svårt för ett fattigt barn som bor i en kåkstad i Soweto och som inte får gå i skolan. Förtjäna och tillägna sig låter med andra ord lite övermaga för vissa.

  Gilla

 20. Bea skriver:

  Sven-Otto Littorin –
  vilket litet svin!

  Gilla

 21. Antonia skriver:

  Det är skrämmande vad lite de har i bollen. Och såna politiker ska bestämma hur landet ska ha det. För han är nog inte ensam. Att de inte kan räkna ut att såna beteende förr eller senare kommer fram.

  De flesta verkar fortfarande tro att de är onåbara. Att de kan verkligen göra vad fan de vill utan att få konsekvenser.

  Sen vilka konsekvenser får de. All det ekonomiska rullar skönt för de tills de dör. Ingen nöd på de inte. lika äckligt oavsett färg på flaggan de låter andra bära.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.