Grisblod. Våldtäktsmän. Westlings sopade golvet med hela världen!

Vilket härligt bröllop! Var på Blidö och såg på TV hela lördagen. Första parkett. Vilken kille Daniel är. Vilket tal han höll och hur han sög tag i Victoria med några buggsteg innan valsen kom igång. Han sopade golvet med hela världen. Daniel må vara från Ockelbo men hans pappa Olle och farfar kommer från Hälsingland. Farfadern hade en tvillingbror så det kan mycket väl hända att det kommer tvillingar på slottet.

Var tror ni om svärdkondomen för att stoppa vådltäktsmän? En ny specialkondom för kvinnor ska fånga våldtäktsmäns könsorgan i en fälla. Kondomen, som har små hullingar på insidan, kan inte tas av utan läkarhjälp. Uppfinnaren Dr Sonnet Ehlers hoppas att misstänkta våldtäktsmän ska gripas i samband med borttagandet. Vilken chock att få pillen full med små vassa hullingar.

Människan lär sig aldrig. Profiten i skiten är viktigare. Efter krisen med galna ko-sjukan, BSE, på 1990-talet blev det förbjudet att mata grisar, kor och kycklingar med kött- och benmjöl. Kannibalism pekades ut som en orsak till spridningen av BSE. Men runt om i Europa kan grisar i dag helt lagligt matas med foder som innehåller grisblod och grisfett. Så äckligt! De stackars grisarna tvingas bli kannibaler. Nu måste man verklige börja se upp med vad man äter och varifrån maten kommer. Nog är nog!

SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Grisblod. Våldtäktsmän. Westlings sopade golvet med hela världen!

  1. Bröllopet på TV var bäst, verkligen första parkett. Vilken logistik!

    Nä jag tror hellre på svärd än svärdkondomer. Och pepparspray och eldkastare osv… våldtäktsmän ska sättas åt. Ordentligt.

    Men grisar är allätare, dom äter vad som helst. Vi har en sån hushållsgris hemma fast dom brukar kallas jack-russel-terrier 🙂

    Gilla

  2. Helena Palena skriver:

    Ann Helena: Grisar äter allt. Men inte ruttna jävla likdelar som industrin kokar ner till pellets. Undra på att det blir sjukdomar. En del hundar äter verkligen också allt.

    Gilla

  3. anna skriver:

    Det är vidrigt! Jag skulle aldrig äta det köttet, eller jag ska aldrig äta kött!

    Gilla

  4. Helena Palena skriver:

    anna: Håller med! Köper man utländskt fläsk får man se upp! Det är motbjudande säger Eskil Erlandsson. Sannerligen.

    Gilla

  5. Antonia skriver:

    Människan aldrig lär sig. Vi kommer nog utrota oss själva.
    Tur att det finns journalister som gräver fram det mesta.

    (jag åker iväg, men det vill jag inte skylta med så mycket. Ha en trevlig sommar och ser framemot att läsa alla dina inlägg sen)

    Ha en trevlig sommar och en rolig midsommar!

    Gilla

  6. Helena Palena skriver:

    Antonia: Journalisterna kunde gott gräva fram ännu mer. Men är det dags igen. Gud så fort åren går. Trevlig midsommar på dej med.

    Gilla

  7. Znogge skriver:

    Ja, vilket bröllop! Kunde väl knappast varit bättre. När det gäller maten är det dock sämre…

    Gilla

  8. veiken skriver:

    Svärdkondomer är väl inget nytt? Jag har läst om det för några år sedan. Jag skulle betala en slant för att se när någon söker på akuten och vill bli av med en. Make my day! 🙂

    Gilla

  9. Helena Palena skriver:

    Znogge: Menar du dom små portionerna. Men ingen av kungligheterna är direkt feta. Alla äter smått och gott.

    veiken: Yes, det skulle verkligen mejka min dag!

    maverick: Nä, att bli vegetarian är ingen lösning. Lösningen är att behandla djuren etiskt och moraliskt. Lösningen är framför allt att låta avkomman vara länge med sin mamma – såsom naturen stipulerar. Men det rimmar illa med fabrikstänket. Tyvärr.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.