Knubbiga snibbar! Kungen lämnar walk over

Kaka söker maka!

Jag har sett Olle Hägers dokumentär och det slog mig hur lika Victoria och Daniel är. Båda är mörka, har bruna ögon och stora leenden. Victorias ögon är mycket mörkare dock. För att få Victorias hand fick Daniel Westling från Ockelbo lova kungen att avstå från allt engagemang i näringslivet. Under minst ett och ett halvt år går han en skräddarsydd prinsutbildning. Inga mer affärer i gymbranschen, inga mer styrelseuppdrag. Men vad jag har sett kvarstår han till viss del som ägare i sitt gym. Debatten om det omoderna och amerikanska i att kungen skulle överlämna dottern till Daniel framme vid altaret har visst löst sig. Det blir en kompromiss så nu är väl prästerna och feministerna glada. Kungen lämnar över på halva vägen. Så svenskt. Så diplomatiskt. Så lagom.

Daniel Wetsling är allt en svärmor kan önska sig. Det enda lustiga med honom är hans öron. Har ni sett hur knubbiga öronsnibbar han har. När man ser honom rakt framifrån sticker snibbarna ut som små runda krusbär. Det är inte så vanligt. Lasse Berghagen fick också såna när han gick upp i vikt. Pikant detalj i bröllopsyran men i alla fall.

Uppdatering: Bordsplaceringen klar. Olle och Ewa äter med statsministerparet, kungaparet och brudparet.

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Knubbiga snibbar! Kungen lämnar walk over

 1. Ja helt klart har de äktenskapstycke så lika som de är… och kompromissen var så typiskt svensk… alla ska bli glada och nöjda… en liten förändring bara så att ingen kan klaga. Men naturligtvis är det diplomatiskt och fint. Också!

  Välkommen tillbaka Helena till 10-i-topp-listan på mest besökta på Newsmill!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Kunde inte hålla mig när Greider skriver om företagare. Va´fan vet han om det! Skriver att vi har för många företagare! Man vill ju kräkas.

  Gilla

 3. Han är en riktigt knäppskalle och kan inte låta bli att uttrycka sig om saker han inte känner till. Skrev också kommentar om det. Alla mina närmaste släktingar jobbar i små företag eller har gjort. Egna eller andras. Och själv har jag också haft företag tills jag blev förbjuden av staten.

  Jo, det fick man inte ha när man gick på a-kassa. Man fick inte frilansa. Jo, det fanns en kvot på tre artiklar per arbetslöshetsperiod. Mmm lätt att försörja sig på tre artiklar på ett år. Moment 22… hur ska man få jobb om man inte har företag i journalistbranschen. Så jävla dumt så man svimmar.

  Slår vad om att Göran Greider själv har företag. Men han finns inte registrerad i folkbokföringen så det går inte lätt att kolla. Antingen är han död, har flytt Sverige eller har skyddad identitet. 😉 Sätt kryss för det alternativ som är mest troligt!

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Typiskt att den ende som kunde försörja sig och inte hade legat till last, fick förbud.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Såg din kommentar. Klart han har företag. I ordbranschen som han kvittar med sin lön från Dalademokraten. Kan sätta en femma på att det är så. Menar du att karln inte är registrerad! Är han inte svensk? Tänk om han har skyddad identitet?

  Går man på a-kassa får man inte göra någonting.

  Antonia: Ja, det är typiskt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.